понедељак, 26. новембар 2018.

Nedeljni horoskop od 26.novembra do 03.decembra...
Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

OVAN: 

Konjukcije Sunca, Jupitera i RxMerkura u Strelcu nalaze se u vašoj 9.kući, sve je lepše, optimističnije, šire, otvaraju vam se novi putevi i stvarni i putevi uma...Lepo se slažu vaša energija vatre i energija vatre Strelca (trigon). Ovo je jako lepa energija za vas, jer će ona proširiti sve u vezi ove kuće (viši um, verovanja, životna filozofija, mudrost, širenje vidika, duhovnost, duhovna utovanja, vera i verska uverenja, moral, etika, daljine, inostranstvo, daleka putovanja, visoko obrazovanje, istina, izdavaštvo, zakon, trgovina, avanture, dalji rođaci, unuci...). Ipak obratite pažnju na RxMerkura i njegov kvadrat sa Marsom u Ribama iz 12.kuće, posebno ako imate neku tajnu. Čuvajte tajne i svoje i tuđe neko vreme držite jezik za zube. Nije najbolje vreme za putovanje, ispite...moguća su odlaganja. Izbegavajte mračna i usamljena mesta, pazite u saobraćaju.
Venera u Vagi u 7.kući u opoziciji sa RxUran u Ovnu u 1.kući - Vi ćete biti na "klackalici" kada ste u pitanju vi i vaš partner. Neko ovde želi više sobode. Mogući su i rastanci ali da bi do rastanka došlo potrebno je da ima potvrdu i u vašem horoskopu. Ova energija generalno donosi uznemirenje, nervozu, napetost u vaše odnose i veze. Nekako ste vi i oni preko puta vas u različitim energijama i potrebama. Vratiće vas ova opozicija u period oko 12.septembra i oko 31.oktobra kada smo imali ove opozicije (Venera u Škorpiji, Uran u Biku).
Dan posle ove opozicije Venera prelazi u Škorpiju u vašu 8.kuću...
Retrogradni Merkur ponovo ulazi u Škorpiju u vašu 8.kuću, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!BIK:

Konjukcije Sunca, Jupitera i RxMerkura u Strelcu nalaze se u vašoj 8.kući, očekujte dublje i šire istraživanje u vezi intime, tuđeg novca, potrebe da se nešto menja. Vaša energija zemlje traži da se prilagodite (inkonjukcija) energiji vatre Strelca, i da maksimalno iskoristite pozitivan efekat uz mali ili veći oprez da ne odete u preterivanje. Ove energije će proširiti sve u vezi ove kuće (krize i trasformacije, promene, obnova, stav prema krizama i promenama, intima, strast, seksualnost, lični razvoj, regeneracija, smrt i ponovno rađanje, tkz. tuđi novac i resursi, raspolaganje sa tuđim novcem, pozajmice, krediti, stipendije, tuđa podrška i psihološka i materijalna, porez, razvod, alimentacija, zavisnosti, nasledstvo, mistične i okultne stvari...hirurgija, neke bolesti...). Ipak obratite pažnju na RxMerkura i njegov kvadrat sa Marsom u Ribama iz 11.kuće, ova energija bi mogla da pokvari neke vaše društvene odnose, odnose sa prijateljima, grupama kojima pripadate. Mogući su nesporazumi, svađe, pogrešne informacije. Iznenadni problemi sa tkz. tuđim novcem (krediti, porezi, kazne...)
Venera u Vagi u 6.kući u opoziciji sa RxUran u Ovnu u 12.kući - Vi ćete biti na "klackalici" između onog što vas muči a što je očigledno i onog što je skriveno, tajno, u vašoj podsvesti. Potreba za slobodom je velika. Možda imate neku tajnu koja ne želi više da bude tajna. Moguća su razna neprijatna iznenađenja, budite oprezni. Posebno obratite pažnju na vaše psihofizičko zdravlje koje ima neke korene u vašoj emotivnoj situaciji. Ovde emocije negativno utiču na zdravlje! Vratiće vas ova opozicija u period oko 12.septembra i oko 31.oktobra kada smo imali ove opozicije (Venera u Škorpiji, Uran u Biku).
Dan posle ove opozicije Venera prelazi u Škorpiju u vašu 7.kuću...
Retrogradni Merkur ponovo ulazi u Škorpiju u vašu 7.kuću, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!BLIZANCI:

Konjukcije Sunca, Jupitera i RxMerkura u Strelcu nalaze se u vašoj 7.kući, proširiće razne mogućnosti, vaša energija vazduha se ne slaže (opozicija) sa energijom vatre Strelca. Budite oprezni imajte na umu suprotnosti se privlače ali slično se sličnom raduje. Ove energije će proširiti sve u vezi ove kuće (veze, odnose, partnerstvo, udruživanja, jedan na jedan odnose, poslovne, emotivne, brak i bračni odnose, ortake, posrednike, klijente, sve ugovore, poslovne, pravne (i brak je ugovor), pogodbe, parnice, javnost i odnos prema javnosti...babe, dede...). Sarađujte, komunicirajte, širite emocije bilo u postojećoj vezi bilo u vezi koja tek počinje. Ipak obratite pažnju na RxMerkura i njegov kvadrat sa Marsom u Ribama iz 10.kuće, moguće je da će vas ljudi videti drugačije od onog što stvarno jeste. Mogućnost neke ljutnje, besa, napete komunikacije u poslu (karijeri) sa pretpostavljenima, autoritetima (šef, direktor, roditelj...). Svađa sa partnerom emotivnim ili poslovnim a sve zbog neke pogrešne reči, informacije....laži, obmane.
Venera u Vagi u 5.kući u opoziciji sa RxUran u Ovnu u 11.kući - Vi ćete biti na "klackalici" između davanja i primanja, između ljubavi koju dajte i ljubavi koju primate. Potreba za slobodom je jaka, možda neko želi da ode. Razna iznenađenja su ovde moguća, sve u stilu "očekujte neočekivano". Da li će do rastanka doći zavisi pre svega od vaših ličnih horoskopa. Generalno ova energija donosi veliku emotivnu napetost između vas i partnera, prijatelja, dece ako ih imate.... Vratiće vas ova opozicija u period oko 12.septembra i oko 31.oktobra kada smo imali ove opozicije (Venera u Škorpiji, Uran u Biku).
Dan posle ove opozicije Venera prelazi u Škorpiju u vašu 6.kuću...
Retrogradni Merkur ponovo ulazi u Škorpiju u vašu 6.kuću, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

RAK:

Konjukcije Sunca, Jupitera i RxMerkura u Strelcu nalaze se u vašoj 6.kući, proširiće ove energije sve u vezi ove kuće (svakodnevni život, rutina, rad, posao, zaposlenje, kolege, odnos sa kolegama, usluge, stanari, zdravlje (bolesti), terapije, lečenje, izlečenje, higijena, ishrana, dijete, briga o sebi i drugima, odevanje, kućni ljubimci...). Vaša energija vode se ne slaže najbolje (inkonjukcija) sa energijom vatre Strelca, tako da sve ovo može biti pomalo napeto i sve bi moglo otići u pravcu nekog preterivanja, pa budite oprezni posebno sa navikama i zdravljem. Potrebno vam je prilagođavanje. Posebno obratite pažnju na RxMerkura i njegov kvadrat sa Marsom u Ribama iz 9.kuće, jer su moguća neka odlaganja, zastoji, pogrešne reči, informacije i u vezi posla i u vezi zdravlja. Možda je bolje da u ovo vreme ne putujete ili da budete oprezni na putovanju ako već morate da putujete. Razmislite pre nego što nešto kažete jer neke reči se ne mogu vratiti.
Venera u Vagi u 4.kući u opoziciji sa RxUran u Ovnu u 10.kući - Vi ćete biti na "klackalici" između doma, porodice i karijere, statusa... Emotivno rastrzani između doma i karijere. Možda se ovde i radi o nekoj iznenadnoj promeni koja vam se neće na prvu loptu svideti. Generalno moguća je tenzija u domu ili u karijeri, ili zbog doma i karijere. Tenzija i sa roditeljima. Potreba za slobodom, možda neko napusti dom. Mada da bi se to dogodilo potrebna je i potvrda u vašim ličnim horoskopima. Vratiće vas ova opozicija u period oko 12.septembra i oko 31.oktobra kada smo imali ove opozicije (Venera u Škorpiji, Uran u Biku).
Dan posle ove opozicije Venera prelazi u Škorpiju u vašu 5.kuću...
Retrogradni Merkur ponovo ulazi u Škorpiju u vašu 5.kuću, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

LAV:

Konjukcije Sunca, Jupitera i RxMerkura u Strelcu nalaze se u vašoj 5.kući, proširiće ove energije razne mogućnosti u vašem emotivnom životu pre svega, bilo da ste u vezi ili vam dolazi nova. Ove energije će proširiti sve u vezi ove kuće (samoizražavanje, kreativno i umetničko izražavanje, uživanje, zabava, zadovoljstvo, ljubav, ljubavne veze, romantika, ljubav koju dajete, deca, trudnoća, sve takozvane slobodne aktivnosti, hobi, rekreacija, sport, odmor...). Vaša energija vatre odlično se slaže (trigon) sa energijom vatre Strelca, proširiće se ova "vatrena stihija". Ipak obratite pažnju na RxMerkura i njegov kvadrat sa Marsom u Ribama iz 8.kuće, ove energije vam mogu doneti neke krizne momente, neku potrebu da se nešto menja kada mu vreme nije...Ovo je energija svađa sa partnerom, decom ili oko dece. Problemi oko intime, strasti ali i zajedničkih resursa, novca...Bolje je da nešto prećutite i sačekate bolja vremena posebno ako donosite neke važne odluke u emotivnom i materijalnom životu.
Venera u Vagi u 3.kući u opoziciji sa RxUran u Ovnu u 9.kući - Vi ćete biti na "klackalici" između tkz. nižeg i višeg uma, uskog i bliskog razmišljanja i komunikacije i šireg razmišljanja i komunikacije. Moguće su neke neprijatne vesti, informacije, razgovori. Možda će neko morati negde da ode na neki put pa sledi rastanak zbog putovanja. Generalno ovu su razmomilaženja zbog stavova, ideala, pogleda na svet, moralnih i etičkih shvatanja. Vratiće vas ova opozicija u period oko 12.septembra i oko 31.oktobra kada smo imali ove opozicije (Venera u Škorpiji, Uran u Biku).
Dan posle ove opozicije Venera prelazi u Škorpiju u vašu 4.kuću...
Retrogradni Merkur ponovo ulazi u Škorpiju u vašu 4.kuću, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!DEVICA:

Konjukcije Sunca, Jupitera i RxMerkura u Strelcu nalaze se u vašoj 4.kući, proširiće ove energije vašu priču oko domovine, doma, porodice....ne slažu se (kvadrat) vaša energija zemlje i energija vatre Strelca pa su moguća razna preterivanja i razni nesporazumi. Ove energije će svakako proširiti sve u vezi ove kuće (vaših korena, doma, domovine, porodice, porodičnih odnosa, emotivnih obrazaca detinjstva, vaspitanja, predaka tradicije, privatnih stvari, sigurnosti, instiktivnog ponašanja, roditelja, prošlosti, nekretnina...). Ovo su sve pozitivne energije, međutim mogući su i napeti odnosi u porodici. Posebno obratite pažnju na RxMerkura i njegov kvadrat sa Marsom u Ribama iz 7.kuće, jer su mogući sukobi u domu sa partnerom, članovima porodice. Moguć je neki zastoj, neke laži obmane. Pokušajte da se obuzdate, ne svađajte se sa članovima porodice, pazite šta izgovarate i ne donosite ishitrene odluke. 
Venera u Vagi u 2.kući u opoziciji sa RxUran u Ovnu u 8.kući - Vi ćete biti na "klackalici" između lične zarade, emotivne i materijalne sigurnosti i tkz. tuđeg novca, tuđe podrške, intime, strasti. Ovde je tenzija zbog strasti i intime ali i nekog novca. Mogući su neki krizni momenti i situacije, neko neprijatno iznenađenje. Prilično buran i stresan period i u emotivnom i u materijalnom smislu. Vratiće vas ova opozicija u period oko 12.septembra i oko 31.oktobra kada smo imali ove opozicije (Venera u Škorpiji, Uran u Biku).
Dan posle ove opozicije Venera prelazi u Škorpiju u vašu 3.kuću...
Retrogradni Merkur ponovo ulazi u Škorpiju u vašu 3.kuću, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

VAGA:

Konjukcije Sunca, Jupitera i RxMerkura u Strelcu nalaze se u vašoj 3.kući, očekujte lepše i optimističnije misli, reči, komunikaciju...i razne nove mogućnosti, proširenje ideja, stavova i svega što se odnosi na ovu kuću (tkz. niži um, razmišljanje, inteligencija, komunikacija, govor,  pisanje, svaka interakcija, bliski ljudi, svakodnevno okruženje, braća, sestre, komšiluk, kraća putovanja, saobraćajna sredstva, niže obrazovanje, mediji...). Vaša energija vazduha i energija vatre Strelca se slažu i sarađuju (sekstil) tako da su mogućnosti velike. Ipak obratite pažnju na RxMerkura i njegov kvadrat sa Marsom u Ribama iz 6.kuće, jer ova energija može pokvariti vaš svakodnevni život, navike, poslovne odnose. Ovo je loša komunikacija, ovo su svađe, napetosti zbog pogrešne reči, informacije neke laži...Ne budite brzopleti.
Venera u Vagi u 1.kući u opoziciji sa RxUran u Ovnu u 7.kući - Vi ćete biti na "klackalici" gde ste na jednoj strani VI na drugoj strani su oni drugi....vama bliski ljudi. Možda je to emotivni partner (bračni, ljubavni...), možda je to neko drugo partnerstvo (prijateljsko, poslovno...), javnost, ugovori....Ova energija donosi nervozu, nemir, napetost...Nekome je potrebna veća sloboda, neko se možda oseća sputano, "vezano"...vi ili oni preko puta, to već samo vi znate....Moguće je da zbog RxUrana partner želi promene, želi nešto drugačije...partner ili neko drugi sa kim ste u odnosu ili vezi....Mogući su prekidi, rastanci...ali da do toga zaista dođe potrebno je da ima i potvrdu u vašim ličnim horoskopima. Generalno ova energija unosi burne događaje, iznenadna dešavanja u odnosima "jedan na jedan". Vratiće vas ova opozicija u period oko 12.septembra i oko 31.oktobra kada smo imali ove opozicije (Venera u Škorpiji, Uran u Biku).
Dan posle ove opozicije Venera prelazi u Škorpiju u vašu 2.kuću...
Retrogradni Merkur ponovo ulazi u Škorpiju u vašu 2.kuću, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

ŠKORPIJA:

Konjukcije Sunca, Jupitera i RxMerkura u Strelcu nalaze se u vašoj 2.kući, očekujte ovde razne mogućnosti u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Ove energije će svakako proširiti sve u vezi ove kuće (vrednosti, odnos prema vrednostima, novac, lične finasije, mogućnost i predispozicijue za ličnu zaradu, samovrednovanje, osećanje sopstvene vrednosti...kuća lične slobode, što ima smisla ako novac posmatrate kao pitanje slobode...). Ipak obratite pažnju na RxMerkura i njegov kvadrat sa Marsom u Ribama iz 5.kuće, jer neće biti baš sve kako izgleda. Moguć je neki zastoj, problem oko novca, zarade i sl. Ne morate baš sve da kažete što mislite. Budite oprezni ne mešajte novac i emocije. Pazite i kako trošite, možda nekog naljutite.
Venera u Vagi u 12.kući u opoziciji sa RxUran u Ovnu u 6.kući - Vi ćete biti na "klackalici" između onog što skrivate, tajite, ne želite da bude otkriveno i onog što je otvoreno, vaša svakodnevica, navike, posao, zdravlje....Moguća su neprijatna iznenađenja posebno u poslu ako radite ali i sa zdravljem...Ovde pre svega čuvajte psihofizičko zdravlje, promenite nešto...Moguća je nervoza i napetost u poslu, poslovnim odnosima....posebno ako su emocije (ljubav) i posao povezani. Generalno moguć je neki problem zbog nekih tajni....Vratiće vas ova opozicija u period oko 12.septembra i oko 31.oktobra kada smo imali ove opozicije (Venera u Škorpiji, Uran u Biku).
Dan posle ove opozicije Venera prelazi u Škorpiju u vašu 1.kuću...
Retrogradni Merkur ponovo ulazi u Škorpiju u vašu 1.kuću, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!STRELAC:

Konjukcije Sunca, Jupitera i RxMerkura u Strelcu nalaze se u vašoj 1.kući, i vi kao da ste povlašćeni u ovom "kolu sreće". Ovo je vaša energija, vaša priča, vaš momenat (konjukcija). Ove energije će svakako proširiti sve u vezi ove kuće (identitet, označava i ego, karakter, temperament, izgled, telo, genetika...prvi utisak i osobine svake ličnosti...način na koji želimo da nas drugi vide... početak svih naših poduhvata...). Posebno dobra je konjukcija Sunca i vladara vašeg znaka Jupitera jer ovo je novi ciklus koji će trajati narednih 12 godina...iskoristite tu energiju. Ipak obratite pažnju na početku ove nedelje na RxMerkura i njegov kvadrat sa Marsom u Ribama iz 4.kuće, ova energija bi mogla da naruši mir i stabilnost u vašem domu i porodici. Ne morate baš sve da kažete što mislite. Neke nerešene probleme od ranije ne morate baš sada da rešavate, sačekajte bolje vreme. 
Venera u Vagi u 11.kući u opoziciji sa RxUran u Ovnu u 5.kući - Vi ćete biti na "klackalici" između primanja i davanja, između primanja emocija, ljubavi i davanja emocije, ljubavi...Nemir, nervoza, napetost ako imate utisak da tu nema ravnoteže...da neko daje, pruža više a neko manje...Ovde neko želi više slobode, možda želi i da ode...da li će zaista i otići zavisi od vaših ličnih horoskopa i aspekata. Ovo je i energija koja meša prijateljstvo i ljubav ali na način koji donosi nervozu i nesporazume. Ovde su moguća i neprijatna ljubavna iznenađenja, sve vezano za neku emotivnu prošlost....Problemi sa decom ako ih imate ili oko dece ako ih nemate. Susreti sa starim ljubavima, prijateljima....Vratiće vas ova opozicija u period oko 12.septembra i oko 31.oktobra kada smo imali ove opozicije (Venera u Škorpiji, Uran u Biku).
Dan posle ove opozicije Venera prelazi u Škorpiju u vašu 12.kuću...
Retrogradni Merkur ponovo ulazi u Škorpiju u vašu 12.kuću, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

JARAC:

Konjukcije Sunca, Jupitera i RxMerkura u Strelcu nalaze se u vašoj 12.kući, proširiće ove energije sve u vezi ove kuće (sve što je skriveno, tajno, podsvest, snovi, sve zatvorene ustanove, zatvori, ali i bolnice, mesta gde se osamite, udaljite, tajni neprijatelji, smetnje, prepreke, ilegalni poslovi, ono što smo sakrili od sebe ili drugih gurnuli "pod tepih" "ostavu"....naše skrivene i jake i slabe strane ličnosti....). Ovo su i energije koje ovde pružaju utočište (potreba da se usamite), mir, meditiranje, ali i zaštitu od nekih problema. Ipak obratite pažnju na RxMerkura i njegov kvadrat sa Marsom u Ribama iz 3.kuće, jer neke tajne mogu biti u opasnosti, nešto što skrivate i od sebe i od drugih. Budite oprezni klonite se mračnih i usamljenih mesta, budite oprezni i u vožnji. I pokušajte da sačuvate i svoje i tuđe tajne. Pre nego što nešto kažete dobro razmislite jer jednom kada nešto izgovorite povratka nema.
Venera u Vagi u 10.kući u opoziciji sa RxUran u Ovnu u 4.kući - Vi ćete biti na "klackalici" između karijere, položaja, ega i doma, porodice, privatnih stvari....Nemir, napetost, nervoza su efekti ove opozicije...Moguća su i neka neprijatna iznenađenja....nekome je potrebna sloboda, ili više slobode. Neko bi mogao da napusti dom...Iznenadne promene u vezi doma i porodice koje mogu uticati na vašu karijeru...Moguće je i da neku ljubavnu priču žrtvujete radi karijere ili porodice...ili obrnuto. Vratiće vas ova opozicija u period oko 12.septembra i oko 31.oktobra kada smo imali ove opozicije (Venera u Škorpiji, Uran u Biku).
Dan posle ove opozicije Venera prelazi u Škorpiju u vašu 11.kuću...
Retrogradni Merkur ponovo ulazi u Škorpiju u vašu 11.kuću, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!VODOLIJA:

Konjukcije Sunca, Jupitera i RxMerkura u Strelcu nalaze se u vašoj 11.kući, proširiće ove energije razne mogućnosti, proširiće ove energije sve u vezi ove kuće (istomišljenici, društvenost, socijalnost, grupe, klubovi, organizacije, prijateljstvo, prijatelji, nade, ciljevi, želje, ideali, ljubav koju dobijamo, iznenadna dešavanja, penzija..., usvojena deca, pastorci..). Vaša energija vazduha se dobro slaže i sarađuje (sekstil) sa energijom vatre Strelca i sve ovo širi do neslućenih visina. Novo poglavlje u vašem životu, nova prijateljstva, nove grupe kojima pripadate ili proširivanje starih. Ipak obratite pažnju na RxMerkura i njegov kvadrat sa Marsom u Ribama iz 2.kuće, budite oprezni kada su vaša lična primanja u pitanju. Mogućnost iznenadnog gubitka novca, posebno ako ste ranije ušli u neki rizik. Ne mešajte prijateljstvo i novac, ali ako već jeste ranije sada bi mogli da imate problema. Ovo je i energija zastoja, blokade...nervoza zbog dugova bilo da vi dugujete ili duguju vama.
Venera u Vagi u 9.kući u opoziciji sa RxUran u Ovnu u 3.kući - Vi ćete biti na "klackalici" između tkz. višeg i nižeg uma, na jednoj strani je širina, šira slika svega, na drugoj strani je uži pogled, usko razmišljanje...Ovo je energija nemira, nervoze, napetosti u mislima, sa rečima, u kommunikaciji...Ovo je i velika emotivna napetost...Iznenadni neprijatni događaji, informacije, vesti...Možda će neko na neki put, pa rastanak sledi....Možda će neko iznenada doći sa nekog puta i u vaš život uneti pometnju....Vratiće vas ova opozicija u period oko 12.septembra i oko 31.oktobra kada smo imali ove opozicije (Venera u Škorpiji, Uran u Biku).
Dan posle ove opozicije Venera prelazi u Škorpiju u vašu 10.kuću...
Retrogradni Merkur ponovo ulazi u Škorpiju u vašu 10.kuću, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!
RIBE:

Konjukcije Sunca, Jupitera i RxMerkura u Strelcu nalaze se u vašoj 10.kući, proširiće ove energije sve u vezi ove kuće (vrhunac života, profesija i karijera, položaj u društvu, status, ugled, uspeh, autoriteti, roditelji, gazde, šefovi, direktori, država, vlast...). Ne slažu se (kvadrat) vaša energija vode i energija vatre Strelca, pa ovu priču mogu malo izmeniti. Budite oprezni da sve ovo ne ode na drugu stranu u suprotnost i preterivanje. Budite posebno oprezni i obratite pažnju na RxMerkura i njegov kvadrat sa Marsom u Ribama iz 1.kuće, ove energije mogu doneti nesporazume, zastoje, pogrešne reči, informacije, laži, obmane, neprijatnu komunikaciju. Ovo su problemi i svađe sa autoritetima, pokušajte da se suzdržite, ne morate baš sve da kažete što mislite i ne donosite ishitrene odluke, sačekajte bolje vreme.
Venera u Vagi u 8.kući u opoziciji sa RxUran u Ovnu u 2.kući - Vi ćete biti na "klackalici" kada su u pitanju vaša emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost. Finasije (lične, zajedničke...) biće lajt motiv u ovoj opoziciji. Ova energija će prodrmati i vašu strast i intimu. Moguća su razna iznenađenja. Potreba za slobodom je ovde jaka. Najviše napetosti zbog nekog novca i finasija ali i zbog intime. Vratiće vas ova opozicija u period oko 12.septembra i oko 31.oktobra kada smo imali ove opozicije (Venera u Škorpiji, Uran u Biku).
Dan posle ove opozicije Venera prelazi u Škorpiju u vašu 9.kuću...
Retrogradni Merkur ponovo ulazi u Škorpiju u vašu 9.kuću, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!
Нема коментара:

Постави коментар