петак, 23. новембар 2018.

Ništa nije kako izgleda....Pun Mesec u Blizancima 23.novembra 2018. godine!!!



Zvezdani(n) zapis 2392...

Petak je...Venerin dan...Venera je u Vagi na 26°, sve je bliža opoziciji sa RxUranom u Ovnu - 01.decembar!!! I ako dotle još ima vremena ova opozicija je tu...i vreba sa svojom energijom iznenađenja i energijom "očekujte neočekivano"!!! Kao vladar petka ona je prisutna svojom energijom, ona i ova opozicija!!!

Nema lepih vesti od jutros:
RxMerkur u Strelcu kvadrat Mars i kvadrat RxNeptun u Ribama!!!
RxMerkur konjukcija Jupiter u Strelcu
Mars u Ribama kvadrat Jupiter u Strelcu
Uhapšene su četiri osobe, prilikom hapšenja brutalno pretučeni i odvedeni u nepoznatom pravcu (Mars u Ribama)....Kako sve ovo što se dešava liči na odmazdu...
https://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2018/11/bridge-over-troubled-water-mars-kvadrat.html
Iz ovog teksta:
"Vest koju smo čekali već je stigla....odzvanja kao i ova konjukcija....
Stigla je u vreme kvadrata Marsa i Jupitera, neko se svakako precenio ili se još uvek precenjuje...ali vest je stigla i u vreme retrogradnog Merkura u Strelcu....još će se o ovome raspravljati....ta priča još na žalost nema kraj....To što je RxMerkur u kvadratu sa RxNeptunom....biće prostora za razne teorije, spekulacije, nagađanja...."
Na ovo ću samo dodati....ovo je energija impulsivnosti, energija smelih, prekomerenih, preteranih akcija i vrlo rizičnih akcija




Pun Mesec je (06:39 CET)....ili Sunce u Strelcu (od juče u ovom znaku) i Mesec u Blizancima (od 05:10) su jedan naspram drugog (opozicija) na 0°!!! Upravo se nalazimo u energiji kulminacije... Na dve nedelje smo od Mladog Meseca u Škorpiji (07.novembar)...i tačno dve nedelje do novog Mladog Meseca u Strelcu (07.decembar)!!!

Ništa novo nemam da napišem....samo da utvrdimo gradivo...


  • 23.novembar 06:39: Pun Mesec u Blizancima na 0°
Sunce i Mesec su u opoziciji na 0°, pored Sunca je Jupiter u Strelcu na 3°....Jupiter kao vladar Strelca prilično je bitan u ovoj energiji Punog Meseca. Jupiter i Sunce su u konjukciji, ★Jupiter je u opoziciji sa Mesecom!!! Jupiter Suncu dodaje entuzijazam, širinu.....optimizam.... ali oni su u suprotnosti u opoziciji sa današnjim Mesecom u Blizancima, tako da Jupiter ovde ima više energiju preterivanja!!! I sve bi bilo sasvim ok da nije Marsa u Ribama na 4°!!! 
Mars zajedno sa Suncem i Mesecom gradi T-kvadrat i u celu priču oko kulminacije i Punog Meseca unosi još nervoze, neprijatnosti, na preterivanje još preterivanja....Na sve ovo i kvadrat Marsa i Jupitera od ranije!!!
U Strelcu je i RxMerkur od ranije u kvadratu sa RxNeptunom u Ribama i dodatno nas sve zbunjuje i raspamećuje...Kao vladar Blizanaca Merkur sada ima veliki uticaj jer sam Pun Mesec je u Blizancima!!!

Bitni aspekti u vreme Punog Meseca:
Mesec opozicija Jupiter - 23.novembar
Sunce konjukcija Jupiter - 26.novembar
Mesec kvadrat Mars - 23.novembar
Sunce kvadrat Mars - 04.decembar
RxMerkur kvadrat RxNeptun - 17.novembar
RxMerkur kvadrat Mars - 26.novembar
RxMerkur konjukcija Sunce - 27.novembar
Venera opozicija RxUran - 01.decembar

Ovde su dve energije suprostavljene(opozicija), energija Blizanaca (Mesec) i energija Strelca (Sunce, Jupiter i RxMerkur). Dve energije koje se ne slažu, svaka "vuče" na svoju stranu....Tu je i energija Riba (Mars i RxNeptun), ova energija je u sukobu (kvadratu) sa energijama Blizanca i Strelca!!! I zbog svega ovog ova današnja kulminacija i Pun Mesec su izvor potencijalnog stresa!!!
Posebna stresna energija ide iz kvadrata Marsa sa Suncem i Mesecom (T-kvadrat)!!! Mars je jednako akcija...ali ovaj Mars u Ribama možda nema baš onaj zamah koji mu treba...sem toga previše je iscrpljen dugim boravkom u Vodoliji (od ranije). Ovako u kvadratu on je previše frustriran...i mi sa njim. Još je sve stresnije i neizvesnije zbog vladara ovog Punog Meseca RxMerkura koji je u kvadratu sa RxNeptunom i Marsom....i sve je nejasno, zbunjujuće....I sve naše verbalne i neverbalne komunikacije obavijene su maglom i tajnama, zabludama, lažima, nesporazumima...
To što su RxMerkur i Jupiter u konjukciji trenutno samo pojačava maglu, nejasnoće, neodređenost, laži i konfuziju!!! Kvadrat sa RxNeptunom samo nam govori da ništa....ali ništa nije kako izgleda!!!


Ovaj Pun Mesec ćemo svi osetiti i već ga osećamo...
Ipak neki znakovi ga osećaju više i jače, intezivnije. Pre svih to su Blizanci (tu je Mesec) i Strelčevi (tu je Sunce), a onda i Device i Ribe (kvadrat)....Zbog stepena na kom se nalazi - 0° i ovi znakovi su takođe pod snažnim uticajem posebno na oko 29°: Bikovi, Škorpije, Lavovi i Vodolije!!! Osam znakova od ukupno 12.
Pogledajte kuće u Strelcu i Blizancima i kuće u Ribama. Tu su vaše priče!!!
Za vas koji ne znate evo teksta:
https://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2018/11/nedeljni-horoskop-od-19novembra-do.html

Нема коментара:

Постави коментар