петак, 2. новембар 2018.

Svetlo koje tražim(o).....Danas na zvezdanom nebu....




Zvezdani(n) zapis 2369
"Svemir, konačna granica"

Petak. Venerin dan.
Venera je u Vagi, retrogradna je na 29°...
Od 03.septembra je u retrogradnoj senci (25° Vage), od 05.oktobra je retrogradna (10° Škorpije) i od 31.oktobra je ponovo u Vagi!!!
Ušla je Venera (ponovo) u Vagu i nastavila retrogradno putovanje....Pre toga imala je "obračun" (opozicija) sa RxUranom u Biku... Ulaskom u Vagu fokusirana je na naše odnose, veze...I ako je retrogradna Venera uživa u Vagi jer je tu kod kuće....Dok je bila u Škorpiji bavila se intimom, strašću, nekim vrednostim....Sada će biti u prilici da se bavi svojim srcem, i češće će se pitati šta zaista želi....šta srce želi!!! Želeće harmoniju, mir, ravnotežu...Kako će to uticati na vas? 
Tamo gde vam se u horoskopu nalazi Vaga tu je vaša priča. Ona zavisi i od Venerinih aspekata, a ona je još uvek pod jakom energijom ★opozicije sa RxUranom (koji se uskoro vraća u Ovna). 
12.septembra smo imali ovu opoziciju....31.oktobra drugi put i 01.decembra treći put....tada će se dogoditi i neka kulminacija!!!

And how can you mend a broken heart?

★RxVenera u Vagi će sutra biti u inkonjukciji sa RxKironom u Ribama na 28°
...Posle opozicije ova energija koja može da (za)boli...Emotivne rane iz prošlosti...ili "kada ljubav zaboli"...


Juče smo imali (i danas jaka energija) trigon Jupitera u Škorpiji i već spomenutog (kod RxVenere) RxKirona u Ribama!!! I ako je već počeo da "pakuje kofere" jer se vraća kući, Jupiter na samom kraju boravka kroz Škorpiju kao da hoće da se oslobodi nepotrebnog prtljaga...da baci, ostavi....i sl. sve što ga opterećuje, pritiska....U tome mu pomaže RxKiron koji je od skoro ponovo u Ribama...
Zajedno idu u potragu za istinom...za lekom, za izlečenjem....Ne pomaže puno RxVenera u ovom trenutku....ali sve ima svoje zašto....ili ono čuveno "ko zna zašto je to dobro"...Ko zna? Vi znate...jer ako želite da vas više (nešto) ne boli....onda tražite ključ (RxKiron)....a on je negde tamo gde vam trenutno tranzitira (prolazi) Kiron kroz vaš horoskop!!!

"Nijedan pesimista nikada nije otkrio tajnu zvezda, 
plovio ka nepoznatim zemljama, ili otvorio nove vidike za ljudski duh."
  Helen Keler 


★Ide Jupiter pomalo ubrzano kao da jedva čeka ka Strelcu....
Jupiter planeta sreće, ekspanzije, bogastva (bilo kog), verovanja, znanja, putovanja boravi u znaku intime, strasti, dubina (podzemlje), tajni, misterija...suštinskih promena (Škorpija). U Škorpiji je još od prošle godine od 10.oktobra. Uskoro 08.novembra preći će u Strelca!!!



★Mesec je posle praznog hoda jutros u 06:47 CET prešao u Devicu!!!
I odmah se sreo u energiji trigona sa RxUranom u Biku na 0°...
Uskoro će biti u kvadratu sa Merkurom u Strelcu....i u trigonu sa Saturnom u Jarcu...
I biće iznenađenja, nečekivanih situacija (RxUran) i biće napetih komunikacija, neprijatnih dešavanja sa ženama (Merkur)...ali biće i mira, stabilnosti, poslovnosti, organizovanosti (Saturn)....
Četrdeset minuta posle ponoći petak na subotu Mesec u Devici u sekstilu sa Suncem u Škorpiji....taman za početak vikenda...
Srećan vam vikend želim....


ZVEZDE U NOVEMBRU



Нема коментара:

Постави коментар