понедељак, 5. новембар 2018.

Nedeljni horoskop od 05.novembra do 12.novembra....



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

OVAN: 

Uran se vraća u vaš znak u vašu 1.kuću i donosi vam šansu za neki epilog. Vraća u vaš život potrebu za individualnošću, slobodom, nezavisnošću...Ovo je energija bunta i buntovništva...iznenadnih dešavanja, drastičnih promena. Kakve su promene zavisiće od aspekata. Uran se vraća da dovrši nedovršeno, posebno ako ste upali u neku rutinu. Tu je da koriguje vaše ponašanje, stav, karakter...da vas još jednom pita šta želite i koji su vam ciljevi u životu. Jednom rečju da dovršite započeto. Uran donosi više nego originalna rešenja ako ste spremni da ponovo razmotrite šta je potrebno da menjate u svom životu.
RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 4.kuća/10.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji dom i karijera!!! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 1.4. i 10.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate kao i da uskladite porodični i profesionalni život.
Mlad Mesec u Škorpiji na 15° energija novog početka i novi ciklus u vašoj 8.kući...kuća strasti (i fizičke i životne), sexa, tajni regeneracije i transformacije, psihološkog preporoda... Kuća podrške, materijalne, psihološke, duhovne, fizičke... Kuća "tuđeg novca" i raspolaganja tuđim novcem, tu su porezi, osiguranja, pozajmice, krediti, sponzorstva, nasledstvo...imovina i novac partnera ali i alimentacija.... Međutim ovo je i kuća kriza, teškoća, teških trenutaka...nekih bolesti, operacija, smrti (ne uvek fizičke). Ovo je i kuća okultnog, dubokih istraživanja, tajni...Ovde negde je vaš novi početak. Trigon sa RxNeptunom u Ribama povezje ovu priču sa nekim tajnama ali i sa mogućnošću da dobro "napunite baterije".
Jupiter prelazi u Strelca u vašu 9.kućuovo je dobar period  za širenje vidika, učenje, putovanje, filozofiranje. Dobar period za optimizam, sreću, sve što ima veze sa daljinama, inostranstvom, strancima, reklamiranjem, promocijom... Dobar period i za pravna pitanja, zakone i sl. Ovo je i kuća daljih rođaka možda neka priča sa njima. Veze, partnerstva na daljinu, put u dvoje, ljubav sa nekim ko nije odavdeOvo je kuća medenog meseca, mnogi od vas će na taj put...Vi stariji, možda dobijete unuke, ili ako ih već imate možda će oni da se otisnu na neki dalji put, radi učenja, ljubavi, braka...Neko će u ovom tranzitu spoznati svoju životnu misiju. 
Trigon RxVenere u Vagi i Marsa u Vodoliji kod vas u 7. i 11.kući, još jednom će aktivirati vaše partnerske i prijateljske odnose na pozitivan način. 


BIK:

Uran se vraća u Ovna u vašu 12.kuću, vraća vas u period ponovog razmatranja svega skrivenog, tajnovitog, potisnutog u podsvesti...i kao da će ponovo gušiti vaše osećanje lične slobode (prelazak iz 1.kuće u 12.kuću). Taman ste okusili energiju novog i originalnog i potrebu da se lično menjate, sada kao da vas vraća u zatvaranje, osamu i potrebu da potisnete priču o slobodi i oslobađanju. Vratiće vas da ponovo napunite baterije. Čuvajte psihofizičko zdravlje. Budite oprezni sa tajnama, jer ponovo će biti u opasnosti da budu otkrivene. Prođite za ovo vreme ponovnog boravka ovde još jednom kroz svoju podsvest. Posavetujte se sa nekim vama bliskim ljudima ili sa nekim stručnim licem. 
RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 3.kuća/9.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji viši i niži um! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 12.3. i 9.kuća! Bićete u prilici da menjate nešto, da više radite na sebi u psihološkom smislu, a da pri tom uskladite vaše misli.
Mlad Mesec u Škorpiji na 15° energija novog početka i novi ciklus u vašoj 7.kući, najpre i pre svega to su svi preko puta 1.kuće (JA) - 7.kuća (VI, TI), kuća odnosa sa javnošću, kuća partnerstva, veza... Svi partnerski odnosi, emotivni, poslovni, prijateljski... Partneri ili protivnici: životni, emotivni, ljubavni, profesionalni... Ovo je i kuća idealnog partnera ....naravno i kuća braka  (stav i odnos prema braku, bračnom partneru, kakav brak neko može da očekuje, kakvog partnera i koliko brakova...)...ali i sve veze koje su sklopljene na osnovu nekog ugovora....u pisanoj formi ali i oni prećutni ili izrečeni, društveno prihvaćeni, moralni. Tu su sve parnice, sporazumi, pogodbe. Ova kuća će nam pokazati šta nam obično nedostaje jer je suprotna od ličnosti, to su zapravo naše najjače karakterne osobine...uvek su preko puta nas. Ovde negde je vaš novi početak. Trigon sa RxNeptunom u Ribama povezje ovu priču sa prijateljskim vezama, sa vašim društvenim i socijalnim životom, tu negde i je i vaš ideal.
Jupiter prelazi u Strelca u vašu 8.kućuovo je dobar period za intimu, strast, sex, za zajedničke finasije, kredite, poreze, stipendije, dobitak kroz špekulacije, nasledstvo, za psihološka istraživanja, transformaciju, regeneraciju, period lečenja, zaštite od kriznih situacija...Jupiter bi ovde trebao da donese neke promene, bar neku vrstu transformacije, duhovnu i fizičku regenraciju, ako ste bilo čime već neko vreme nezadovoljni sada je vreme da to promenite. Ovu kuću najčešće vezujemo za strast i sex. Jupiter ovde donosi sreću i regeneracija kroz sex. Mada ovu kuću još češće vezujemo za životne krize, teškoće, neke bolesti. Jupiter je ovde svojevrsna zaštita. Možda je vreme za neki kredit, ili stipendiju, možda vam je potreban sponzor da bi uspešno završili neki posao, možda je u pitanju (samo) neka pozjamica...ovo je dobar period za to, ipak ne bi bilo loše i da imate podršku aspekata.....u svakom slučaju ovde je tuđi novac potreban da bi vi bili srećni(ji). Možda dobijete neko nasledstvo, možda čak iz nekog inostranstva (ne zaboravite i sve bivše republike sada su za nas inostranstvo). Oni koji su u fazi razvoda ovo je "povoljan" period, oni drugi koji su to već "obavili" a nisu zadovoljni alimentacijom eto prilike da se tu nešto popravi. Svi drugi u srećnim brakovima biće svedoci partnerovih boljih finansijskih dana i prilika. 
Trigon RxVenere u Vagi i Marsa u Vodoliji kod vas u 6. i 10.kući, još jednom će aktivirati vaš poslovni i profesionalni život na pozitivan način. Imaćete još jednu šansu za dobre odluke i kada su u pitanju vaš posao i zdravlje.


BLIZANCI:

Uran se vraća u Ovna u vašu 11.kuću, u kuću koju Uran najbolje razume jer njom vlada. Vraća vas da dovršite nedovršene stvari u vašem društvenom i socijalnom životu. Da ponovo preispitate svoje odnose sa prijateljima pre svega a onda i sa grupama kojima pripadate. On vas vraća u kolektiv, zajednicu da završite neke stvari posebno ako niste naučili lekciju uklapanja u kolektiv, grupe...On vas vraća na to da svoju individualnost uklopite u grupu da se povežete sve sa idejom o bratstvu među ljudima. Vreme za kolektivne potrebe, društva, partije, organizacije...Problemi nastaju ako insistirate na individualnosti, ako niste spremni da žrtvujete svoj identitet, ako insistirate na svojim idejama, željama, potrebama a ne slušate potrebe drugih. 
RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 2.kuća/8.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji lični novac i tkz. tuđ novac i mnogo više!!! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 11.2. i 8.kuća! Promene mogu biti iznenadne, najbitnije je da uskladite priču moje - 2.kuća i tvoje (naše) - 8.kuća!
Mlad Mesec u Škorpiji na 15° energija novog početka i novi ciklus u vašoj 6.kućiovo je kuća svakodnevnih navika, obaveza, pa i briga... kuća rada, posla, usluga (koje pružamo drugima) i uslužnosti.. Kuća u kojoj možemo videti zaposlenje, zaposlene, kolege, radnu atmosferu, naš odnos prema radu i poslovima kojima se bavimo, poslovnu orjentaciju...Ali i recimo stanare (ako iznajmljujete nešto) kućne ljubimce.... Pokazaće vašu garderobu, način na koji je nosite, šta volite da nosite, higijenu, način ishrane...ali ovo je i kuća zdravlja i našeg odnosa prema zdravlju, naravno suprotno od toga su bolesti... ovo je i kuća rođaka, tetke, ujaci, stričevi. Ovde negde je vaš novi početak. Trigon sa RxNeptunom u Ribama povezje ovu priču sa vašom profesijom, karijerom, ugledom, statusom, egom. Sa ovom energijom lakše do nekog vašeg ideala i sna koji čeka da ga ostvarite.
Jupiter prelazi u Strelca u vašu 7.kućuovo je odličan period za partnerstvo, brak, dobre međuljudske odnose, učenje o sebi kroz partnera, period da se veze učvrste ili ostvare nove, period u kome možete raskinuti partnerstvo ako ono već neko vreme ne funkcioniše dobro (sa Jupiterom ovde to se lakše podnosi), ovo je i dobar period za kontakte sa bogatim ljudima, bolje finasije kroz partnerstvo, uspeh u ortačkim poslovima, dobitak od javnih poslova, uspeh pred publikom, uspeh u sudskim procesima... Međutim ako aspekti nisu povoljni sve ovo može da bude drugačije (obrnuto). Ovo je i kuća takmičenja, borbi, duela, rivalstva, javnih neprijatelja, oponenata, kuća razvoda, tužbi, obratite pažnju na sve ovo posebno zbog aspekata koje ćemo imati tokom ovog tranzita!
Trigon RxVenere u Vagi i Marsa u Vodoliji kod vas u 5. i 9.kući, još jednom će aktivirati vaš emotivni život i vaše snove i ideale na pozitivan način. Imate još jednu šansu da negde otputujete, da obnovite vezu, da upoznate nekog.


RAK:

Uran se vraća u Ovna u vašu 10.kuću, u kuću karijere, društvenog položaja, statusa, ega, autoriteta. Vraća vas da dovršite nedovršeno i ponovo preispitate gde ste na društvenoj lestvici. Vraća vas i na priču o vašem odnosu sa autoritetima, i na priču kako vas zapravo vide drugi ljudi. Mnogima će ovo biti šansa da nešto promene u karijeri ili da dovrše promene. Uran ovde donosi energiju promena posebno ako niste zadovoljni svojim položajem u društvu i karijeri. Uran ovde zahteva originalnost, jedinstvenost. Mogući su problemi i novi odnosi sa autoritetima u profesiji ali i sa jednim roditeljem. Ovo je i potreba da se ne radi za druge već za sebe (samozaposleni, privatni posao). Koliko i kako od svega ovog zavisi i od aspekata.
RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 1.kuća/7.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji vi lično i oni preko puta vas! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 10.1. i 7.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate i da pri tom uskladite vaše odnose sa drugim ljudima, posebno onim bliskim.
Mlad Mesec u Škorpiji na 15° energija novog početka i novi ciklus u vašoj 5.kući, kuća "bona fortuna" - dobra sreća, a to je kuća emocija, ljubavi (ljubav koju dajemo i pružamo, kako doživljavamo ljubav i sva ljubavna iskustva), kuća naše mladosti, naše dece, zabave, zabavljanja, uživanja, kako se provodimo, kuća naše kreativnosti, sporta, stvaralaštva, hobija, odmora, praznika, igre, razbibrige, odnosa sa decom (način vaspitanja...), u njoj će se videti da li je neko bezbrižan, koliko važi ono mladost-ludost, kakav stav ima prema rizicima (kocka, lagana zarada, lutrija...)...Ovo je i kuća koja će razjasniti sve u vezi trudnoće. Ovde negde je vaš novi početak. Trigon sa RxNeptunom u Ribama povezje ovu priču sa vašim pogledom na svet, daljinama, obrazovanjem, životnom filozofijom, idealima...Sa ovom energijom lakše do ljubavnog ideala i novog početka.
Jupiter prelazi u Strelca u vašu 6.kućuodavno tražite posao, bilo da je prvi ili ste u ovom opštem ludilu ostali bez posla, ovo je velika šansa za vas da posao "nađete". Imate posao ali bilo je krajnje vreme da se menja i ovo je vreme za tako nešto, ako vam pre toga ne ponude bolji položaj koji odavno čekate i koji vam pripada. Malo upozorenje skoro ništa ne pada sa neba, zato je potrebno da se malo angažujete, da tražite, istražujete, oglašavate se, i onda uz malo sreće i novi posao i bolje radno mesto. Ovu kuću vezuju i za usluge i uslužne delatnosti, sreća je tu negde....ali i samo davanje (usluga) može da vas usreći....probajte i videćete. Ista kuća govori i o zdravlju ili bolestima kako se na to već gleda. Jupiter vas ovde može zaštititi, ali neki manje dobar aspekt može da aktivira neku hroničnu bolest, ne gledajte to kao nešto negativno, naprotiv iskoristite ovaj period da to sanirate, ulažite u svoje zdravlje, vodite računa šta jedete, koliko jedete i posebno kako jedete, ipak mnogo toga zavisi od vas, a Jupiter će vas nagraditi ako brinete o sebi. Obratite pažnju na zdravlje, posebno na kukove, bedra, butine...Imate sasvim dovoljno vremena da promenite navike i da usrećite sebe ali i druge. Zadovoljni ste poslom, zdravlje vam je ok, možda ćete poželeti da proširite orman u prenosnom smislu ove reči......imate sve ali nemate šta da obučete......ovo je idealan period da rešite i taj "problem".....Sreća je ovde u radu!!!
Trigon RxVenere u Vagi i Marsa u Vodoliji kod vas u 4. i 8.kući, još jednom će aktivirati vaš porodični život, intimu, zajedničke resurse na pozitivan način. Imate još jednu priliku da ostvarite neke svoje želje i nešto suštinski promenite.


LAV:

Uran se vraća u Ovna u vašu 9.kuću, u kuću vaših pogleda na svet, životnu filozofiju, etiku, moral, zakon, pravdu, obrazovanje, daljina, istine....Vraća vas da dovršite nedovršeno i ponovo preispitate neke stavove, ideje, ideale...Tu je da "prodrma" vaš viši um. Vraća vas na širu sliku svega oko vas. Potreba da se oslobodite i idete putem istine ili u potragu za istinom. Možda je vreme za put u inostrastvo ili za obrazovanje, za iznenadne duhovne spoznaje. Ništa novo već nešto nedovršeno. Moguća su i mentalna putovanja u vidu snova, intuicije, vizija. Period izazova, kakvih i koliki će oni biti zavisi i od aspekata.
RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 12.kuća/6.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji tajno, skriveno i posao, zdravlje i mnogo više!!! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 9.12. i 6.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate i da pri tom uskladite ono što skrivate i ono što se neda sakriti.
Mlad Mesec u Škorpiji na 15° energija novog početka i novi ciklus u vašoj 4.kući, kuća porodice, porodičnih odnosa, ognjišta, doma, domovine, zavičaja...ovo je i sektor privatnog, privatnih poslova, porodičnih i ličnih tajni...Opisaće vašu porodicu, porodične odnose, roditelje (majku)...Ona će pokazati korene (porodično stablo), nasleđe, pretke...tradiciju. Početak i kraj života. Imovina u smislu nekretnina... Odavde se vide temelji nečijeg karaktera....Ovde negde je vaš novi početak. Trigon sa RxNeptunom u Ribama povezje ovu priču sa potrebom da nešto suštinski promenite, sa nekim tkz. tuđim novcem i podrškom, strašću, intimom, krizama. Sa ovom energijom lakše do transformacije i regeneraciju. Neki kraj i onda novi početak.
Jupiter prelazi u Strelca u vašu 5.kućuLjubav, deca, kreativnost, zabava......i Jupiter = sreća!!! Sreća u ljubavi, sreća u igrama na sreću, sreća sa decom onima koji ih imaju. Želja za decom oni koji dece još nemaju, i lepa mogućnost da se to ostvari. Ljubav cveta. Ljubav se širi.....Spremni koferi za put zbog ljubavi, ili upoznavanje na nekom putu. Pokloni, darivanja... Deca spremna za školovanje, učenje.. Veliko dete spremno za veliki put, prvi put treba da pređe granicu....možda samo na eksurziju neku, a možda odlazak na neki strani univerzitet, razmena studenata ili učenika. Dete se zaljubilo...vi srećni zbog njega.....Kreativnost ovde ako ima podršku iz natala cveta, umetnici, ljubitelji umetnosti ovo je vaše vreme. Potreba za zabavom, odmorom, nekim hobijem....sport je jedna od opcija....bilo kao profesija bilo amaterski.....Ipak nekako Ljubav se ovde izdvaja i širi poput vatre (Strelac-vatra)......a iz ljubavi se rađaju deca, rađa se i kreativnost....I sve se širi onako kako samo Jupiter to može. Ipak pripazite se od prevelikih očekivanja, prevelike euforije...obratite pažnju i na aspekte, oni će vam reći više....Kako su deca ukras sveta, a ova kuća se vezuje za trudnoću, želim vam puno srećnih vesti.
Trigon RxVenere u Vagi i Marsa u Vodoliji kod vas u 3. i 7.kući, još jednom će aktivirati vaša razmišljanja, komunikaciju, partnerski život na pozitivan način. Imate još jednu priliku da komunicirate sa partnerom i donesete neku odluku. Ovo je i mogućnost obnavljanja veze.


DEVICA:

Uran se vraća u Ovna u vašu 8.kuću, kuću intime, strasti, sexa, zajedničkih resursa, tkz. tuđeg novca i podrške...Vraća vas da dovršite nedovršeno ali i da ponovo preispitate nešto, posebno potrebu da nešto suštinski promenite. Ako ranije niste dovršili promene sada je ponovo vreme za to. Ovo je i period krize i rizičnih situacija., nervne krize. Posebno obratite pažnju na psihofizičko zdravlje. Ovo je energija koja vas vraća da dovršite proces regeneracije i transformacije, energija kraja i novog početka. Neko će se baviti pitanjima intime, neko novcem, nasledstvom, neko nekom ranijom životnom krizom, nekim ranijim završecima. Kako će to da izgleda zavisi i od aspekata.
RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 11.kuća/5.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji primanja i davanja i mnogo više od toga! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 8.11. i 5.kuća! Bićete u prilici da se suštinski menjate i da pri tom uskladite vaš odnos davanja i primanja.
Mlad Mesec u Škorpiji na 15° energija novog početka i novi ciklus u vašoj 3.kući, u najširem smislu kuća komunikacije, kuća naših intelektualnih sposobnosti. Komunikacija: reč, govor, pisanje, razmena misli i reči... Ovo je i kuća saobraćaja, saobraćajinih sredstava, kraćih putovanja, izleta i sl. Opisuje našu najbližu okolinu, braću, sestre, ali i komšiluk. Ona vlada premeštanjima, transferima... Ona će nam reći da li volite da šetate...da li ste dobri govornici, pisci i sl. Kako učimo, kapacitet za učenje, ili kako možda prenosimo nekome znanje Ipak pre svega ovo je kuća koja će pokazati kako razmišljamo....Ovde negde je vaš novi početak. Trigon sa RxNeptunom u Ribama povezje ovu priču sa vašim vezama i odnosima, partnerstvima. Sa ovom energijom lakše do nekog ideala. Novi početak povezan sa nekim putovanjem, komunikacijom sa partnerom ili nekim vama bliskim.
Jupiter prelazi u Strelca u vašu 4.kućusreća i harmonija u domu, porodici. Dobro za odnose sa jednim roditeljem koji predstavlja ova kuća. Moguća selidba ako je potrebno proširenje. Neko širenje vrlo moguće renoviranje, proširenje, ulepšavanje, uvećavanje....možda je u pitanju samo novi nameštaj. Ali najvažnije od svega lep odnos sa porodicom, vaša energija usmerena ka porodici. Sreća u porodici ili sreća iz porodice. Možda se rešite za privatni posao (biznis:-), ili samo rad u kući.....Ima smisla da vam se javi osećanje da je sreća u domu i porodici, ako znamo da je prethodni ciklus Jupitera bio u 3. kući, pa vam je ovo smirenje dobro došlo....Finansijska pomoć porodice ili vi pomažete porodicu opet sve prema natalu. Uspeh u domovini (4.kuća), sada nije vreme za odlazak tamo negde daleko za neke od vas, za druge uspeh baš odlaskom u inostrastvo.
Trigon RxVenere u Vagi i Marsa u Vodoliji kod vas u 2. i 6.kući, još jednom će aktivirati vaš odnos prema vrednostima, odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, navikama, poslu, zdravlju. Imate još jednu priliku da uradite nešto u vezi novca, posla i zdravlja.


VAGA:

Uran se vraća u Ovna u vašu 7.kuću, kuću preko puta vas, kuću odnosa, veza, sa ljudima sa kojima ste bliski ali i generalno sa javnošću i svima onima preko puta vas (odnosi jedan na jedan)...Vraća vas da dovršite nedovršeno i da ponovo preispitate sve vaše odnose ili samo one koje ste ostavili nedovršene iz nekog razloga. Posebno mogu biti u fokusu brakovi i veze i vaša ili nečija sloboda i osećanje i potreba za slobodom. Prodrmaće ova energija vaše odnose još jednom posebno ako niste naučili lekcije u ranijem Uranovom boravku ovde. Nekome sledi konačan raskid, nekome ponovna šansa da upozna nekog drugačijeg, originalnog, nekome će se iznenada pojaviti neko koga poznaje od ranije. Možda se u vaš život vrati neko zbog retrogradnosti Urana. U javnom životu mogući su skandali opet nešto od ranije.
RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 10.kuća/4.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji karijera i dom, porodica! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 7.10. i 4.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate kao i da uskladite svoju karijeru i porodicu.
Mlad Mesec u Škorpiji na 15° energija novog početka i novi ciklus u vašoj 2.kući, ovo je kuća vrednosti i našeg odnosa prema vrednostima, kuća materijalnih i finasijskih stvari, ona će nam uvek pokazati finansijko stanje, zaradu i sve puteve novca i lične zarade...Kako je novac najčešće i sloboda ovo i jeste kuća lične slobode i nezavisnosti, ali i kuća i energija koja pruža sigurnost....Ovde negde je vaš novi početak. Trigon sa RxNeptunom u Ribama povezje ovu priču sa vašim navikama, poslom, poslovnim odnosima, zdravljem. Sa ovom energijom lakše do novog početka i ostvarenja nekog sna posebno u vezi posla.
Jupiter prelazi u Strelca u vašu 3.kućubićete bolje raspoloženi ali i u mogućnosti da to svoje raspoloženje prenesete na svoju neposrednu okolinu....Malo filozofiranja, moralisanja, učenja..... Reči će biti vaše igračke u ovo vreme...Mesto vas neće držati, potreba za kretanjem biće velika. Neki put kraći gotovo siguran, i neka sreća u vezi njega, ali i više njih ako imate sreće (čitajte para). Ako imate auto super, ako ne možda baš sada poželite jedan, ili novi ako je stari odslužio svoje.....Samo pazite i ovde sve vezano za ovu kuću da vas ne ponese preterivanje. Lepi odnosi sa okolinom i rodbinom, braćom i sestrama. Sestra ili brat imaju šansu da se obogate, ili bar počnu da zarađuju. Pisaćete od najobičnijeg pisma.....do knjige...svako već prema potrebama i mogućnostima (natalni). Odlično vreme za trgovinu, pregovore, ugovaranja...Zaštita u saobraćaju. Sreća u komunikaciji.
Trigon RxVenere u Vagi i Marsa u Vodoliji kod vas u 1. i 5.kući, još jednom će aktivirati vaš ljubavni život na pozitivan način. Imate još jednu priliku da uskladite svoj emotivni život. Mogućnost obnavljanja veze.


ŠKORPIJA:

Uran se vraća u Ovna u vašu 6.kuću, kuću svakodnevnog života i navika, posla, zdravlja...Vraća vas da dovršite nedovršeno ali i da ponovo preispitate posebno vaš odnos prema poslu i zdravlju. Čuvajte posebno vaše psihofizičko zdravlje jer je moguće obnavljanje nekih ranijih problema. Ova energija obnavlja i nervnu napetost. Ako ste bili u fazi promene posla možda će se to obnoviti. Ako niste zadovoljni generalno svojim svakodnevnim životom i navikama ovo je prilika da promenite nešto posebno ako ste već ranije pokušavali. Uran ne voli dosadu i rutinu imajte to na umu...Uran se vezuje za iznenadna dešavanja ali ovde se radi o nekim stvarima (iz ove oblasti) koje su se već dešavale, tako da iznenađenje može biti samo na početku. 
RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 9.kuća/3.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji viši i niži um ali i mnogo više! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 6.9. i 3.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate kao i da uskladite svoja razmišljanja ona šira sa onim mnogo užim.
Mlad Mesec u Škorpiji na 15° energija novog početka i novi ciklus u vašoj 1.kući ona je zapravokuća ličnosti (JA), govori o karakteru, temperamentu, o individualnosti, ponašanju, zdravlju, o sklonostima, ona je način na koji se izražavamo, pokazuje način na koji želimo da nas drugi vide, to je kuća koja govori o izgledu, kao i početak svih poduhvata. Mlad Mesec u vašem znaku je intezivna energija. Ovde negde je vaš novi početak. Trigon sa RxNeptunom u Ribama povezje ovu priču sa vašim emocijama, ljubavnim pričama, sa vašom decom i pitanjima vezanim za decu. Sa ovom energijom lakše do novog početka i nekog ideala i sna koji sada možete da ostvarite. Nova ljubav, trudnoća...mogućnosti su razne.
Jupiter prelazi u Strelca u vašu 2.kućuJupiter bi ovde mogao da popravi materijalni status pre svega, a novac je uglavnom u simbolici Jupitera u Strelcu...Ako natalno već imate podršku i smisao za materijalne stvari onda je ovo i prilika za neki veći materijalni uspeh da ne kažem bogatstvo (sve prema natalnom). Možda ćete ući i u neki rizik, rizični posao koji donosi novac, rizik se isplati ali ipak budite oprezni jer da bi sve bilo kako treba potrebno je da imate i podršku aspekata. Možda je dobro da investirate u neki posao koji će imati budućnost. A možda dobijete toliko očekivanu povišicu. Novca bi u svakom slučaju trebalo da bude više u ovom periodu, ali u isto vreme javlja se i potreba za trošenjem, kupovinom vrednih stvari, čuvajte se samo preterivanja na koje Jupiter i te kako može da vas natera. Budite spremni za rizik, za razne mogućnosti da zaradite, ali budite i velikodušni i setite se onih koji nemaju...vratiće vam se kroz nove izvore zarade. 
Trigon RxVenere u Vagi i Marsa u Vodoliji kod vas u 12. i 4.kući, još jednom će aktivirati vaše tajne i vaš porodični život na pozitivan način. Imate još jednu priliku i šansu da ostvarite nešto što ste ranije naumili.


STRELAC:

Uran se vraća u Ovna u vašu 5.kuću, kuću emocija, ljubavi, kreativnosti, uživanja, zabave, dece...Vraća vas da dovršite nedovrešeno ali i da preispitate neka dešavanja od ranije u vezi ove oblasti vašeg života. Neko će se baviti ljubavnim pričama, nešto povezano sa prošlošću a što niste dovršili. Neko će nešto da završi (ljubavni odnos), neko će opet imati priliku da započne novo staru priču. Neko od vas će se baviti decom i ako ih imate i ako ih nemate. Prodrmaće Uran ovu oblast vašeg života još jednom, nekome će ova energija biti druga šansa. Neko će se baviti nekim starim hobijem, neko nekim rizicima (recimo kockanjem)...
RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 8.kuća/2.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji tkz. tuđ novac i lični novac ali i više od toga!  Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 5.8. i 2.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate i da pri tom uskladite pruču tvoje (naše - 8.) sa pričom moje (2.).
Mlad Mesec u Škorpiji na 15° energija novog početka i novi ciklus u vašoj 12.kućikuća tajnipodsvesti (onih naših "ormana, skladišta, tepiha i kutijica", gde skrivamo stvari i od sebe i od drugih), sva jako udeljena mesta, udaljenost (generalno), zatvorenost, zatvorene ustanove (bolnice, zatvori...), usamljena mesta, usamljenost, tajne veze, neprijateljstva. Naše skrivene osobine, sklonosti, jake i slabe strane..., naši strahoviNaše nesvesno JA. Tu su i snovi, prošlost, izolacija, traženje duševnog mira. Ovo je kuća manastira, hramova, samostana... ali i ostrva. Svih tajnih radnji pa i onih ilegalnih... Sa ovom kućom neko može biti ili kriminalac ili svetac. Ovde negde je vaš novi početak. Trigon sa RxNeptunom u Ribama povezje ovu priču sa vašim domom, porodicom, roditeljima, privatnim stvarima, prošlošću. Sa ovom energijom dobro je za svaku vrstu "punjenja baterija" u osami ili nekom kutku vašeg doma. Novi početak u smislu regeneracije, transformacije i možda više odmora i meditiranja.
Jupiter prelazi u Strelca u vašu 1.kuću Jupiter prolazi kroz vašu 1.kuću Jupiter u tom slučaju pre svega donosi u vaš život optimizam..., onda i više vere i samopuzdanja. Širenje vidika, želju za avanturama, putovanjem a lako uz dobre aspekte i zaista neki put. Većina stvari napisanih o Jupiter u Strelcu odnosi se na vas....ali pre svega ovde je izražen lični razvoj i lična ekspanzija... što duhovna što fizička. Pripazite Jupiter ovde hoće da širi....pa da se ne ugojite sem ako to ne želite :-). Osim što širi telo, "širi" i karakterponašanje, vaše sklonosti, i tendencije. Mogli bi malo i da se ulenjite, preterano uživate....pa kako vam drago ;-). Jupiter u ovoj kući osim sreće donosi i neku vrstu zaštite...U svakom slučaju lepo ga je imati ovde.
Trigon RxVenere u Vagi i Marsa u Vodoliji kod vas u 11. i 3.kući, još jednom će aktivirati vaš društveni život i vaša komunikacija, razmišljanje na pozitivan način. Imate šansu da još jednom razmotrite vaše prijateljske veze i odnose. Ovo je i mogućnost iznenadnog susreta sa nekim iz prošlosti.



JARAC:

Uran se vraća u Ovna u vašu 4.kuću, kuću doma, domovine, porodice, privatnog, prošlosti...Vraća vas da dovršite nedovršeno ali i da preispitate nešto iz ove oblasti života. Vraća na dnevni red vaše odnose sa porodicom, roditeljima. Neko će se baviti promenom doma posebno oni koji su to ranije započeli. Neko će se baviti odnosima sa porodicom posebno oni koji imaju potrebu za slobodom ili za više slobode. Moguće je obnavljanje nemira u domu i porodici i nekih iznanadnih dešavanja. Neko će se vratiti u prošlost nešto u vezi korena i porekla. Neko će konačno otići iz kuće, domovine biće i onih koji će se iznenada vratiti. Većina će se baviti privatnim stvarima i poslovima ali potrebom da se oslobode nekih obaveza.
RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 7.kuća/1.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji oni preko puta vas i vas lično! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 4.7. i 1.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate i da pri tom uskladite odnose i veze sa vama bitnim ljudima.
Mlad Mesec u Škorpiji na 15° energija novog početka i novi ciklus u vašoj 11.kući, kuća društvenosti, socijalnosti, prijatelja i prijateljskih veza i odnosa (trajnih odnosa)... ljude sa kojima smo povezani istim sklonostima ili interesima. Međutim ovo je i kuća želja, nade, nadanja, čežnje... pokazaće vaše ideje, ciljeve i ono što najviše želite. Ova kuća je kuća iznenađenja i svih okolnosti nad kojima nemamo mnogo kontrole...Kuća pastoraka, usvojene dece. Humanitarnog rada, humanosti, velikih organizacija, udruženja, grupa.....kuća penzije. Ovde negde je vaš novi početak. Trigon sa RxNeptunom u Ribama povezje ovu priču sa vašim razmišljanjem, komunikacijom, rečima napisanim ili izgovorenim..Sa ovom energijom lakše do novog početka i nekog vašeg ideala uz pojačanu intuiciju. Mogućnost i kraćeg puta.
Jupiter prelazi u Strelca u vašu 12.kućukuća koja bi da nas zatvori, usami, sakrije, tu stanuju i naše tajne, tu smo kada želimo da skupimo energiju.....Jupiter ovde budi našu duhovnost, razvija je i širi....Uz pomoć ove blagonaklone planete možemo da se suočimo sa skrivenim i potisnutim emocijama, strahovima. Ovo je period u kome ćemo ih najpre otkriti a tek onda i raditi na njima.....I da bude jasno mnogi to neće moći sami, biće im potrebna stručna pomoć u vidu psihologa, ali i duhovnog lica ili bilo kog drugog u koga imamo poverenja.....možda je to najbolji prijatelj ili kum ili kuma jer ova kuća predstavlja njih. Možda sam ja otišla predaleko a vi nemate takvih problema, onda Jupiter ovde znači jednu vrstu zaštite svojevrsnog "anđela ćuvara".....divno zar ne? Nemate takvih problema, ali možda je ovo prilika da radite i zaradite u nekim zatvorenim ustanovama, ili ćete možda biti u poslu koji zahteva da budete daleko od očiju javnosti, vi radite nešto što će kasnije javnost imati priliku da vidi. Neko od vas će se otisnuti na daleki put.....ali zaista daleki....Mnogi će se samo usamiti i pritajiti jer će osetiti potrebu za tim. Ovo je veme da obiđete manastire, crkve, hramove, bolje to nego bolnice ili nedaj Bože zatvore. Ovo je priprema za sledeću godinu kada Jupiter ulazi u vaš znak!
Trigon RxVenere u Vagi i Marsa u Vodoliji kod vas u 10. i 2.kući, još jednom će aktivirati vašu karijeru, položaj, finansije na pozitivan način. Imate još jednu šansu da donesete neke odluke u vezi vaše karijere i ličnih primanja.


VODOLIJA:

Uran se vraća u Ovna u vašu 3.kuću, kuću nižeg uma, razmišljanja, reči (izgovorene, napisane...), komunikacije, kretanja, putovanja, bliskih ljudi, komšiluka....Vraća vas da dovršite nedovršeno ali i da ponovo preispitate nešto ili sve iz ove oblasti vašeg života. Na "udaru" će posebno biti vaše razmišljane i komunikacija. Ovo je i mentalni nemir i potreba za novim idejama, informacijama, znanjem ali u vezi nečeg od ranije i nedovršenog. Potreba za putovanjem posebno tamo gde ste već bili. Moguće je obnavljanje problema sa braćom, sestrama, komšilukom. Sa saobraćajem, automobilima, tehnikom i sl. 
RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 6.kuća/12.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji navike, posao, zdravlje i vaše tajne, podsvest! Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 3.6. i 12.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate kao i da uskladite svoj svakodnevni život i život koji krijete ili želite da sakrijete.
Mlad Mesec u Škorpiji na 15° energija novog početka i novi ciklus u vašoj 10.kućisredina neba, ili vrhunac života...profesija, karijera, položaj, status, reputacija (u društvu), moći, uspon, uspeh, reputacija...poslovne odnose, aktivnosti, autoritete, poslodavce, predpostavljene, šefove, direktore....jednog roditelja obično oca...Ali pre svega naš ego...kuća koja će pokazati kako nas drugi vide i doživljavaju. Ovde negde je vaš novi početak. Trigon sa RxNeptunom u Ribama povezje ovu priču sa vašim odnosom prema vrednostima, ličnoj zaradi, emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Sa ovom energijom lakše do novog početka, do finansijskih prilika i do nekog vašeg ideala.
Jupiter prelazi u Strelca u vašu 11.kućudruženje, društvenost, socijalizacija to je sreća za sve vas kojima će Jupiter boraviti ovde, sreća kroz prijatelje i prijateljske veze, znate ono protekcije i sl. :-)) Tu su i moćni prijatelji. Ova kuća je kuća naših ideja, želja, nadanja, sada je vreme da se neki od njih i ostvare, još ako imate podršku aspekata gde će vam biti kraj ;-))  Ako ste u fazi penzionisanja ovo je vreme da konačno u penziju i odete. Za one koji još ni posao nisu našli možda će poželeti da rade volonterski u nekim humanitarnim organizacijama, a nagrada će stići jenog dana....Možda vam se ostvari davno zacrtan cilj ili ono što odavno želite. Međutim ovo je i kuća okolnosti nad kojima mi nemamo kontrole, kuća iznenadnih dešavanja......nadam se da će biti dobra posebno ako su aspekti takvi da će to i potvrditi...Ova kuća je suprotna od pete kuće i ovde možemo da vidimo ljubav koju primate....sa Jupiterom ovde mislim da ćete tu imati sreće....
Trigon RxVenere u Vagi i Marsa u Vodoliji kod vas u 9. i 1.kući, još jednom će aktivirati vaše poglede na svet i okolinu, životnu filozofiju, snove, ideale...Imate još jednu priliku da uradite nešto u vezi inostranstva, obrazovanja, putovanja, pravnih pitanja. Ovo je i mogućnost upoznavanja vašeg emotivnog ideala.


RIBE:

Uran se vraća u Ovna u vašu 2.kuću, kuću vrednosti, ličnih primanja, emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti...Vraća vas da dovršite nedovršeno ali i da ponovo preispitate ovu oblast vašeg života. Ovo je prilika da još jednom preispitate vaš odnos prema novcu pre svega. Da dovršite neke promene od ranije. Da obnovite neke finansijske akcije pri tom da su one originalne, inovativne i drugačije. Možda će vas ova energija podsetiti da više cenite novac i slobodu koju novac pruža. Ovo je druga šansa da se izvučete iz finansijskih teškoća.
RxSMČ ulazi ponovo u Raka, RxJMČ u Jarca....to je na osi 5.kuća/11.kuća...Ovo je vaša "raskrsnica" i odluka. Nešto morate ostaviti, napustiti da bi krenuli dalje. Sve je uglavnom na relaciji davanja i primanja ali i mnogo više od toga!  Sa ovakvim Uranom i Mesečevim čvorovima očekujte promene na relaciji 2.5. i 11.kuća! Bićete u prilici da nešto menjate a da pri tom uskladite svoj emotivni život, odnos davanja i primanja.
Mlad Mesec u Škorpiji na 15° energija novog početka i novi ciklus u vašoj 9.kući, kuća sreće, višeg uma (za razliku od 3.kuće-niži um), kuća psihologije, filozofije (životne), etike, morala, obrazovanja (višeg), nauke... kuća daljina, širokih vidika, inostranstva, dugih putovanja, život u inostranstvu.. Sudstvo, zakon....Ali i kuća snova, ideala, vizija... duhovnosti, vere i veroispovesti... potreba za slobodom i prostranstvom...Specifični talenti, sklonost ka astrologiji.. Kuća stranaca, ali i nekih rođaka, naših unuka. Ovde negde je vaš novi početak. Trigon sa RxNeptunom u u vašem znaku povezje ovu priču sa vama, vašim željama i potrebama. Sa ovom energijom lakše do nekog vašeg ideala i lakše do ostvarenja nekog sna.
Jupiter prelazi u Strelca u vašu 10.kućukoliko je vas koji godinama čekaju neki svoj vrhunac u životu, u karijeri....eto prilike za to....ako je ikada bilo vreme za napredovanje to je sada!!! Neće svi ipak imati tu sreću.....ali to nije razlog za pesimizam, naprotiv ovo je vreme da obavite sve pripreme da do toga dođe kada vas budu podržavali i drugi aspekti i tranziti. Možda je potreban još jedan korak do toga....kako je Jupiter u Strelcu možda vam treba još neko učenje, doškolovavanje, neki kurs, uradite sve što je potrebno da vas u ovom periodu primete i da budete visoko na listi za napredovanje jednog dana. Ima i onih koji su zadovoljni položajem, ali imaju veliku šansu i mogućnost za neki novi posao, neki novi projekat, za neki važan posao vezan za inostranstvo. Ako su aspekti izazovni možda neki napredak ali mnogo manji od očekivanog. Ono što je takođe izvesno je da će vas ljudi videti drugačije, videće neku promenu a ta promena će nositi energiju Jupitera u Strelcu. Moguća dakle promena statusa profesionalnog ili bračnog, promena ugleda na bolje pod utucajem Jupitera i ako tako nešto ne pokvare aspekti pa sve ode u suprotnost....što vam naravno ne želim. Možda doživite neki uspon, steknete neku vrstu moći, počasti i reputacije. Mladi ljudi bi mogli da razmisle o izboru buduće karijere, da urade sve što je potrebno da se na tom planu dogodi ono što žele kada za to dođe vreme. Možda je za njih i ovo vreme za bolji odnos sa roditeljem koga ova kuća predstavlja....
Trigon RxVenere u Vagi i Marsa u Vodoliji kod vas u 8. i 12.kući, još jednom će aktivirati vaše tajne, sve ono što skrivate od sebe i drugih. Ovo je i vaša šansa da još jednom procenite sve u vezi vaše strasti, intime, tajni, zajedničkih resursa. 

Нема коментара:

Постави коментар