четвртак, 15. новембар 2018.

Duhovni ratnik.....Mars u Ribama od 15.novembra 2018. do 01.januara 2019.


Zvezdani(n) zapis 2384
"Zvezde ukazuju, ali ne obavezuju"

Četvrtak, Jupiterov dan....
Od 08.novembra Jupiter je u Strelcu... Dugo očekivan povratak Jupitera kući...

Strelu u ruke, razapnite luk....odapnite strelu....Jupiter u Strelcu od 08.novembra do 02.decembra

"Javi se kada stigneš kući"....Jupiter u Strelcu za znakove i kuće...


Jupiter je stigao na 1°31' Strelca!!!
Lagano ide ka kvadratu sa Marsom u Ribama: "Ko hoće više nego što se može"....egzaktno 20.novembra!!! Mars u Ribama, Jupiter u Strelcu na 2°

Dok pišem ovaj tekst Mars je na 29°40' Vodolije....
Ni tamo...ni ovamo :))
Mars je na kraju Vodolije...i samo što nije prešao u Ribe 23:20 CET!!!


29 stepen bilo koje planete i bilo kog znaka: 
Kao da stojimo na nekim vratima, nismo još izašli ali niti ostajemo... ili kao padobranac koji se sprema za skok iz aviona... i pred skok mu prolaze razne misli... ili da ostane još malo ili da skoči....neko jedva čeka da skoči, neko bi još malo ostao u onom što je poznato i donekle sigurno... Mnogi ovaj stepen osećaju vrlo intezivno, ni sami ne shvataju šta ih je to snašlo... a nešto jeste (naravno ne sve vas i ne svakog na isti način)... Neko sve ovo doživljava kao pritisak, kao potrebu da se donese neka važna odluka... Neko bi opet radije ostao tu gde je....Neko jedva čeka da skoči...


Na istom stepenu 29°40' je i RxUran u Ovnu!!!
U 10:30 upravo sada dok pišem ove reči....Mars i RxUran su u egzaktnom sekstilu!!!
Vladar Ovna - Mars u Vodoliji, vladar Vodolije - Uran u Ovnu!!!
Aspekt - sekstil je harmonična energija, energija saradnje. Ove dve planete i sarađuju, posebno je r su zamenile vladarstva!!! Ima ovaj aspekt pozitivnu ulogu, pozitivnu energiju!!! Jedini "problem" je što se događa na ovom uvek interesantnom stepenu - 29°!!!
Ovo je svakako energija iznenadnih dešavanja!!!
Juče sam najavila ovaj aspekt:

Budite svoji...budite originali....Mars sekstil Uran....


Ovaj aspekt se dešava neposredno pre Marsovog prelaska u Ribe...
Mars će u Ribe ući tačno u 23:20 CET, 40 minuta do ponoći!!!


Mars u Ribama (tranzitni)

Prvi aspekt koji će Mars u Ribama praviti je kvadrat sa Jupiterom u Strelcu na 2° 20.novembra...prvi aspekt dakle sa jednim od vladara Riba!!!
26.novembar 09:05: Merkur kvadrat Mars
27.novembar 22:30: Mars sekstil Saturn
03.decembar 01:34: Sunce kvadrat Mars
07.decembar 15:11: Mars konjukcija Neptun (sa vladarem Riba)
17.decembar 07:57: Mars sekstil Pluton
01.januar 2019. 03:20: Mars ulazi u Ovna




Mars danas vrlo aktivan!!!
Mars je poslednji put boravio u Ribama od 19.decembra 2016. do 28.januara 2017.
Evo ga ponovo u Ribama!!!
Završiće Mars ove godine svoje putovanje kroz sve zodijačke znakove, završiće jedan ciklus i prvog dana sledeće godine krenuće u novi ciklus i putovanje kroz sve znakove!!! 
Mars u Ribama je neka vrsta duhovnog ratnika!!! Ne znam, zvuči i dobro i ne baš....jer ratnik je ratnik bio i ostao....Dolazi nam sezona praznika, bez obzira koje smo vere praznici su tu niko ih neće moći ignorisati (sem ako to želi) jer neće nam to dopustiti mediji....U vreme dočeka Nove godine Mars će biti na istom stepenu kao i danas na čuvenom 29° Riba!!! 


Moram da spomenem još jedan bitan današnji događaj...
Prva Mesečeva četvrt:
Sunce u Škorpiji kvadrat Mesec u Vodoliji (15:54 CET) na 23°

Dve energije (Škorpija- voda, Vodolija - vazduh) koje se ne slažu (kvadrat)!!! Kvadrat ovde može da donese nemir, nervozu, neku vrstu krize....ali kvadrat može doneti i akciju, energiju koja vas pokreće da nešto uradite!!! Mlad Mesec 07.novembra nas je uveo u energiju mogućeg novog početka...sada na tom putu se našla ova energija koja bi mogla da bude neka vrsta prepreke na tom putu...a put ide dalje ka Punom Mesecu...
Ovde volja (Sunce) i duša (Mesec) kao da ne rade zajedno :)). Volja ima jedan plan - Škorpija: strast, intezitet, suštinske promene, zajednički resursi, transformacija... Duša ima drugi plan - Vodolija: iznenadnost, sloboda, prijateljstvo, društvenost, socijalnost....Nervozne i žene (Mesec) ali i muškarci (Sunce)....odnos roditelja - majka i otac...muško - ženski odnosi...sve napeto (kvadrat)!!!
Mesec se od danas sve više "puni"....Ovo je period rasta....Mesec će polako da se pretvori u pun krug....energija se diže, akumulira....Oni koji su na nekoj dijeti mogu teže izdržati taj režim ishrane...lakše se režim dijete sprovodi od Poslednje Četvrti do Mladog Meseca, bar tako kažu neka istraživanja....
Što se današnje faze Meseca tiče (Prva Četvrt) možemo logički da zaključimo da nas kvadrat koji formiraju Mesec i Sunce mogu pokrenuti u akciju i da pre dolazećeg Punog Meseca u Blizancima 23.novembra (faza kulminacije) možemo dovršiti neke poslove ili već neku akciju u kojoj smo!!! 
Današnja energija Prve Četvrti uticaće nešto više na Škorpije, Bikove, Lavove i Vodolijekao i na sve one koji imaju neke planete u ovim znakovima na oko 23°!


Norah Jones Ovan/Strelac sa Marsom u Ribama u 4.kući!!!

Don't Know Why





Нема коментара:

Постави коментар