понедељак, 12. новембар 2018.

Nedeljni horoskop od 12.novembra do 19.novembra...



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

OVAN: 


Mars ulazi u Ribe u četvrtak u vašu 12.kuću Istog dana pre ulaska Marsa u Ribe, Mars u Vodoliji je u sekstilu sa RxUranom u vašem znaku, aktiviraće se vaše 11. i 1. kuća, najaviće nešto originalno i drugačije, neki iznenadni događaj u vašem društvenom i socijalnom, prijateljskom životu, nešto vrlo lično (1.kuća). Oslobodiće RxUran u vašem znaku potrebu da nešto generalno menjate od vašeg izgleda pa sve ostalo a vama vrlo bitno. Poslednji trzaj Marsa u Vodoliji i neko osvajanje slobode a u vezi vašeg društvenog života, prijateljskih odnosa i sl.
U petak 16.novembra Venera kreće u direktan hod sa 25° Vage iz vaše 7.kuće, vaši odnosi i veze kreću sa "mrtve tačke" i sagledavanje svega što ste naučili u vreme retrogradnosti Venere. Od ovog datuma neke stvari na temu ljubav i vrednosti biće vam mnogo jasniji i vi ćete znati gde ste kada su vaši partnerski i drugi odnosi u pitanju!
U subotu Merkur kreće u retrogradan hod sa 13° Strelca iz vaše 9.kuće, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!



BIK:


Mars ulazi u Ribe u četvrtak u vašu 11.kuću Istog dana pre ulaska Marsa u Ribe, Mars u Vodoliji je u sekstilu sa RxUranom u Ovnu, aktiviraće se vaše 10. i 12. kuća, najaviće nešto originalno i drugačije, neki iznenadni događaj u vašem profesionalnom životu, vašoj karijeri i statusu a sve povezano sa nekim tajnama ili nekim povlačenjem. Oslobodiće RxUran neke tajne, nešto što skrivate ili ćete otkriti nešto što je bilo skriveno od vas. Poslednji trzaj Marsa u Vodoliji i neko osvajanje slobode a u vezi vaše karijere.
U petak 16.novembra Venera kreće u direktan hod sa 25° Vage iz vaše 6.kuće, vaš svakodnevni život, navike, rutine, posao, zdravlje kreću sa "mrtve tačke" i krenuće i sagledavanje svega što ste naučili u vreme retrogradnosti Venere. Od ovog datuma neke stvari na temu ljubav i vrednosti biće vam mnogo jasniji i vi ćete znati gde ste kada je vaše zdravlje u pitanju, vaš posao ako radite i vaša svakodnevica!
U subotu Merkur kreće u retrogradan hod sa 13° Strelca iz vaše 8.kuće, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

BLIZANCI:


Mars ulazi u Ribe u četvrtak u vašu 10.kuću Istog dana pre ulaska Marsa u Ribe, Mars u Vodoliji je u sekstilu sa RxUranom u Ovnu, aktiviraće se vaše 9. i 11. kuća, najaviće nešto originalno i drugačije, neki iznenadni događaj u vezi vašeg višeg uma, razmišljanja, vidika, daljina, znanja i obrazovanja, zakona, pravde, morala kao i vašeg društvenog i prijateljskog života. Oslobodiće RxUran vaš društveni život, vašu potrebu da zajedno sa nekom grupom nešto menjate, da oslobodite nove ideje, želje, nadanja. Poslednji trzaj Marsa u Vodoliji i neko osvajanje slobode a u vezi vašeg pogleda na svet i okolinu!.
U petak 16.novembra Venera kreće u direktan hod sa 25° Vage iz vaše 5.kuće, vaš ljubavni život, kreativni život, život uživanja, zabave, dece...kreću sa "mrtve tačke" i sagledavanje svega što ste naučili u vreme retrogradnosti Venere. Od ovog datuma neke stvari na temu ljubav i vrednosti biće vam mnogo jasniji i vi ćete znati gde ste kada je vaš ljubavni život u pitanju pre svega a onda i sve ostalo gde uživate i provodite slobodno vreme, gde ste kreativni.
U subotu Merkur kreće u retrogradan hod sa 13° Strelca iz vaše 7.kuće, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

RAK:


Mars ulazi u Ribe u četvrtak u vašu 9.kuću Istog dana pre ulaska Marsa u Ribe, Mars u Vodoliji je u sekstilu sa RxUranom u Ovnu, aktiviraće se vaše 8. i 10. kuća, najaviće nešto originalno i drugačije, neki iznenadni događaj u vezi vaše intime, strasti, tkz. tuđeg novca i zajedničkih resursa, u vezi vaših suštinskih promena a sve  povezano sa vašom karijerom. Oslobodiće RxUran vašu potrebu da nešto menjate u svom profesionalnom životu. Poslednji trzaj Marsa u Vodoliji i neko osvajanje slobode, možda i neki kraj i novi početak.
U petak 16.novembra Venera kreće u direktan hod sa 25° Vage iz vaše 4.kuće, vaš dom, porodični život i odnosi, vaša privatnost, prošlost...kreću sa "mrtve tačke" i sagledavanje svega što ste naučili u vreme retrogradnosti Venere. Od ovog datuma neke stvari na temu ljubav i vrednosti biće vam mnogo jasniji i vi ćete znati gde ste kada je vaš porodični život u pitanju i sve ono što je u vezi vašeg doma, porodice i vaše prošlosti.
U subotu Merkur kreće u retrogradan hod sa 13° Strelca iz vaše 6.kuće, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

LAV:


Mars ulazi u Ribe u četvrtak u vašu 8.kuću Istog dana pre ulaska Marsa u Ribe, Mars u Vodoliji je u sekstilu sa RxUranom u Ovnu, aktiviraće se vaše 7. i 9. kuća, najaviće nešto originalno i drugačije, neki iznenadni događaj u vezi vaših partnerskih i svih drugih odnosa, proširiti vaše vidike i otvoriti neke puteve što stvarne što puteve uma. Oslobodiće RxUran vaš viši um, vaše horizonte, vidike, razmišljanje. Poslednji trzaj Marsa u Vodoliji i neko osvajanje slobode a u vezi vaših odnosa i veza, svih onih preko puta vas od partnera do javnosti.
U petak 16.novembra  Venera kreće u direktan hod sa 25° Vage iz vaše 3.kuće, vaše misli, reči (izgovorene i napisane), vaša komunikacija, bliski odnosi (braća, sestre), komšiluk, saobraćaj, učenje...kreću sa "mrtve tačke" i sagledavanje svega što ste naučili u vreme retrogradnosti Venere. Od ovog datuma neke stvari na temu ljubav i vrednosti biće vam mnogo jasniji i vi ćete znati gde ste kada su vaše ljubavne misli, komunikacija u pitanju. Na redu su i neke odluke, planiranje nekog puta...
U subotu Merkur kreće u retrogradan hod sa 13° Strelca iz vaše 5.kuće, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

DEVICA:


Mars ulazi u Ribe u četvrtak u vašu 7.kuću Istog dana pre ulaska Marsa u Ribe, Mars u Vodoliji je u sekstilu sa RxUranom u Ovnu, aktiviraće se vaše 6. i 8. kuća, najaviće nešto originalno i drugačije, neki iznenadni događaj u vezi vašeg svakodnevnog života, navika, posla, poslovnih odnosa, zdravlja povezano sa vašim intimnim životom, zajedničkim resursima, tkz. tuđim novcem itd. Oslobodiće RxUran vašu potrebu da nešto suštinski promenite, da se regenerišete i trasformišete (kraj i novi početak). Poslednji trzaj Marsa u Vodoliji i neko osvajanje slobode a u vezi vaših poslova, poslovnih odnosa, vašeg zdravlja, navika.
U petak 16.novembra Venera kreće u direktan hod sa 25° Vage iz vaše 2.kuće, vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, vaš odnos prema vrednostima, ličnim primanjima, vaše samopouzdanje i u emotivnom i u materijalnom smislu ...kreću sa "mrtve tačke" kreće i sagledavanje svega što ste naučili u vreme retrogradnosti Venere. Od ovog datuma neke stvari na temu ljubav i vrednosti biće vam mnogo jasniji i vi ćete znati gde ste kada su vaše finansije u pitanju ali u isto vreme i vaše emotivni život sve nekako isprepletano.
U subotu Merkur kreće u retrogradan hod sa 13° Strelca iz vaše 4.kuće, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

VAGA:


Mars ulazi u Ribe u četvrtak u vašu 6.kuću Istog dana pre ulaska Marsa u Ribe, Mars u Vodoliji je u sekstilu sa RxUranom u Ovnu, aktiviraće se vaše 5. i 7. kuća, najaviće nešto originalno i drugačije, neki iznenadni događaj u vezi vašeg ljubavnog i partnerskog odnosa pre svega, a onda i u vezi svega što ove kuće predstavljaju, emocije/partnerstvo. Oslobodiće RxUran vašu potrebu da promenite nešto u vezama i odnosima sa ljudima, u bračnim vezama i dr. Poslednji trzaj Marsa u Vodoliji i neko osvajanje slobode a u vezi vaših emocija, ljubavi koju dajete drugima, u vezi vašeg kreativnog života i načina na koji provodite slobodno vreme, pitanja u vezi dece i sl.
U petak 16.novembra Venera kreće u direktan hod sa 25° Vage iz vaše 1.kuće, ova energija će na vas posebno delovati jer se dešava u vašem znaku. Vaš odnos prema ljubavi, vaša ljubavna priča bilo da ste u vezi ili niste, vaša potreba da menjate fizički izgled ...kreću sa "mrtve tačke" i sagledavanje svega što ste naučili u vreme retrogradnosti Venere. Od ovog datuma neke stvari na temu ljubav i vrednosti biće vam mnogo jasniji i vi ćete znati gde ste kada su vaše emocije u pitanju, kakav je vaš ljubavni život posle svega (preispitivanja) i na kraju da li ste zadovoljni sobom i svojim izgledom.
U subotu Merkur kreće u retrogradan hod sa 13° Strelca iz vaše 3.kuće, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

ŠKORPIJA:


Mars ulazi u Ribe u četvrtak u vašu 5.kuću Istog dana pre ulaska Marsa u Ribe, Mars u Vodoliji je u sekstilu sa RxUranom u Ovnu, aktiviraće se vaše 4. i 6. kuća, najaviće nešto originalno i drugačije, neki iznenadni događaj u vezi vašeg doma, porodice, porodičnih odnosa a povezano sa svakodnevnim životom, navikama, poslom, zdravljem. Oslobodiće RxUran vašu potrebu da promenite nešto u vezi posla i zdravlja pre svega. Poslednji trzaj Marsa u Vodoliji i neko osvajanje slobode a u vezi vašeg doma i porodice.
U petak 16.novembra Venera kreće u direktan hod sa 25° Vage iz vaše 12.kuće, sve ono što je neko vreme bilo skriveno, tajnovito...bilo da vi krijete nešto ili da od vas kriju nešto...ili ako ste neko vreme bili emotivno povučeni sve to sada kreće sa "mrtve tačke", kreeće i sagledavanje svega što ste naučili u vreme retrogradnosti Venere. Od ovog datuma neke stvari na temu ljubav i vrednosti biće vam mnogo jasniji i vi ćete znati gde ste kada je vaš ljubavni život u pitanju. Nekima od vas biće jasnije da li ljubav i veza treba da ostane tajna ili ne. Drugi će ući u period kada će shvatiti da se trebaju otvoriti ka spolja, posebno jer će Venera uskoro ući u vaš znak.
U subotu Merkur kreće u retrogradan hod sa 13° Strelca iz vaše 2.kuće, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

STRELAC:


Mars ulazi u Ribe u četvrtak u vašu 4.kuću Istog dana pre ulaska Marsa u Ribe, Mars u Vodoliji je u sekstilu sa RxUranom u Ovnu, aktiviraće se vaše 3. i 5. kuća, najaviće nešto originalno i drugačije, neki iznenadni događaj u vezi vaših misli, komunikacije povezano sa emocijama, ljubavnim vezama, decom...Oslobodiće RxUran vašu potrebu da promenite nešto u vašim ljubavnim vezama, ali i u odnosu sa decom ako ih imate. Poslednji trzaj Marsa u Vodoliji i neko osvajanje slobode, slobode komunikacije, otvoreniju komunikaciju sa partnerom i decom...donošenje iznenadnih odluka!
U petak 16.novembra Venera kreće u direktan hod sa 25° Vage iz vaše 11.kuće, vaš odnos prema društvu, grupama kojima pripadate (recimo ako ste penzioner već generalno pripadate toj grupi :), vaš odnos prema prijateljima, željama, nadanjima ...kreću sa "mrtve tačke" kao i sagledavanje svega što ste naučili u vreme retrogradnosti Venere. Od ovog datuma neke stvari na temu ljubav i vrednosti biće vam mnogo jasniji i vi ćete znati gde ste kada su u pitanju vaš društveni i socijalni život i status.
U subotu Merkur kreće u retrogradan hod sa 13° Strelca iz vaše 1.kuće, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života! Ova energija će na vas uticati nešto intezivnije nego na ostale znakove.

JARAC:


Mars ulazi u Ribe u četvrtak u vašu 3.kuću Istog dana pre ulaska Marsa u Ribe, Mars u Vodoliji je u sekstilu sa RxUranom u Ovnu, aktiviraće se vaše 2. i 4. kuća, najaviće nešto originalno i drugačije, neki iznenadni događaj u vezi vašeg finansijskog stanja, vešeg odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti povezano sa vašim domom, porodicom, privatnim stvarima..Oslobodiće RxUran vašu potrebu da promenite nešto u vašem domu, u odnosu sa članovima porodice.. Poslednji trzaj Marsa u Vodoliji i neko osvajanje slobode i nezavisnosti a kroz neku promenu na materijalnom planu.
U petak 16.novembra Venera kreće u direktan hod sa 25° Vage iz vaše 10.kuće, vaš odnos prema profesiji, karijeri, uspehu, društvenom statusu i položaju...kreću sa "mrtve tačke", kao i sagledavanje svega što ste naučili u vreme retrogradnosti Venere. Od ovog datuma neke stvari na temu ljubav i vrednosti biće vam mnogo jasniji i vi ćete znati gde ste kada su u pitanju vaša karijera, uspeh i položaj.
U subotu Merkur kreće u retrogradan hod sa 13° Strelca iz vaše 12.kuće, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

VODOLIJA:


Mars ulazi u Ribe u četvrtak u vašu 2.kuću Istog dana pre ulaska Marsa u Ribe, Mars u Vodoliji je u sekstilu sa RxUranom u Ovnu, aktiviraće se vaše 1. i 3. kuća, najaviće nešto originalno i drugačije, neki iznenadni događaj u vezi vas lično ali i u vezi vaše komunikacije. Oslobodiće RxUran vašu potrebu da promenite nešto u vašoj komunikaciji sa ljudima, kao i mogućnost da donesete neku odluku koja će dosta toga promeniti u vašem životu. Poslednji trzaj Marsa u Vodoliji i neko osvajanje slobode generalno u vašem životu. Možda ćete si vi najviše radovati što će Mars izaći iz vašeg znaka jer je predugo bio u vašem znaku!
U petak 16.novembra Venera kreće u direktan hod sa 25° Vage iz vaše 9.kuće, vaš odnos prema svetu i okolini, životnoj filozofiji, višem umu, obrazovanju, putovanju, zakonu, pravdi, moralu...kreću sa "mrtve tačke" i sagledavanje svega što ste naučili u vreme retrogradnosti Venere. Od ovog datuma neke stvari na temu ljubav i vrednosti biće vam mnogo jasniji i vi ćete znati gde ste kada su u pitanju vaši pogledi na život, ideali, snovi....idealna ljubav!
U subotu Merkur kreće u retrogradan hod sa 13° Strelca iz vaše 11.kuće, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

RIBE:


Mars ulazi u Ribe u četvrtak u vašu 1.kuću Istog dana pre ulaska Marsa u Ribe, Mars u Vodoliji je u sekstilu sa RxUranom u Ovnu, aktiviraće se vaše 12. i 2. kuća, najaviće nešto originalno i drugačije, neki iznenadni događaj u vezi onog što skrivate, ili što skrivaju od vas a povezano sa vašom materijalnom situacijom. Oslobodiće RxUran vašu potrebu da promenite nešto u vašoj materijalnoj situaciji, da osetite više slobode i samim tim više samopouzdanja. Poslednji trzaj Marsa u Vodoliji i neko osvajanje slobode, oslobađanja nekih tajni i svega što je skriveno.
U petak 16.novembra Venera kreće u direktan hod sa 25° Vage iz vaše 8.kuće, vaš odnos prema intimi, strastima, sexu, zajedničkim resursima, tkz. tuđem novcu, odnos prema suštinskim promenama...kreću sa "mrtve tačke" i sagledavanje svega što ste naučili u vreme retrogradnosti Venere. Od ovog datuma neke stvari na temu ljubav i vrednosti biće vam mnogo jasniji i vi ćete znati gde ste kada je u pitanju priča kraj i početak (nešto mora da umre da bi se nešto rodilo), neka suštinska promena u vašem ljubavnom i emotivnom životu!
U subotu Merkur kreće u retrogradan hod sa 13° Strelca iz vaše 10.kuće, krenuće i sve zbunjujuće situacije u vezi ove oblasti vašeg života!

2 коментара: