понедељак, 19. новембар 2018.

Nedeljni horoskop od 19.novembra do 26.novembra...



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

OVAN: 

Mars u Ribama kvadrat Jupiter u Strelcu ove nedelje na relaciji vaša 12.kuća (Mars) i vaša 9.kuća (Jupiter), budite baš oprezni ovih dana, čuvajte svoje tajne, ali i tajne drugih ljudi, čuvajte i živce...budite oprezni sa zakonom, pravdom, moralom. Mogućnost da ispliva neki "prljav veš", neka strogo čuvana tajna. Preterivanje, preterani optimizam koji vas može zavesti. Čuvajte novac, platite sve što treba platiti jer vas mogu stići kazne. Pripazite ako putujete, ako izlazite na neki ispit.
Sunce ulazi u Strelca u vašu 9.kuću i tu ćete želeti da zasijate u narednih mesec dana. Budite oprezni na početku tranzita jer samo dan posle čeka vas Pun Mesec u Blizancima koji je suprotno od ove kuće u 3.kući i zaista pripazite ako putujete, ako učite nešto, ako imate posla sa zakonom...Mogući su problemi i sa uverenjima, idealima, snovima, mislima, komunikacijom.
Neptun u Ribama kreće direktno u vašoj 12.kući....u narednih nekoliko meseci mogućnost spoznaje, mogućnost ostvarivanja snova, meditiranja, duhovnog razvoja!!!


BIK:

Mars u Ribama kvadrat Jupiter u Strelcu ove nedelje na relaciji vaša 11.kuća (Mars) i vaša 8.kuća (Jupiter), budite baš oprezni ovih dana, posebno u društvenom i socijalnom životu i okruženju. Čuvajte prijateljstva, mada ova energija može doneti kraj nekim prijateljskim vezama i odnosima. Budite oprezni i u grupnim dešavanjima, bolje je da ih neko vreme izbegavate. Pripazite i na društvene mreže one ovih dana mogu biti izvor vašeg besa i ljutnje. I ne preterujte, ne tražite više od onog što već imate.
Sunce ulazi u Strelca u vašu 8.kuću i tu ćete želeti da zasijate u narednih mesec dana. Budite oprezni na početku tranzita jer samo dan posle čeka vas Pun Mesec u Blizancima koji je suprotno od ove kuće, u 2.kući pripazite na novac, dugove, kredite, alimentacije, poreze i sl. Pripazite i kada je lična zarada u pitanju ali i kada je u pitanju neki zajednički i tkz. tuđ novac. Mogući problemi i emotivne i materijalne prirode. Ne meštajte emocije i novac, ljubav i novac, prijateljstvo i novac.
Neptun u Ribama kreće direktno u vašoj 11.kući....u narednih nekoliko meseci mogućnost iznenadnih dešavanja, otvoreniji odnos sa prijateljima, razotkrivanje nekih laži, otkrivanje nekih istina. Verovanje, nadanje sve sa novom energijom....



BLIZANCI:

Mars u Ribama kvadrat Jupiter u Strelcu ove nedelje na relaciji vaša 10.kuća (Mars) i vaša 7.kuća (Jupiter), budite baš oprezni ovih dana, posebno u javnom životu u karijeri, u vezama i odnosima sa ljudima i emotivnim i poslovnim. Pokušajte da se ne precenite ili da ne precenite nekog vama bliskog. Budite oprezni sa autoritetima, partnerima i poslovnim i emotivnim. Drugi ljudi vas ovih dana mogu videti kao preterano svađalački nastrojenu osobu. 
Sunce ulazi u Strelca u vašu 7.kuću i tu ćete želeti da zasijate u narednih mesec dana. Budite oprezni na početku tranzita jer samo dan posle čeka vas Pun Mesec u Blizancima koji je suprotno od ove kuće, u 1.kući u vašem znaku, tako da ova energija može i najjače uticati na vas. Pokušajte da ne budete preosetljivi. Moguće je da će doći do nekih tenzija između vas i partnera ako ste u vezi. Ili između vas i onih preko puta vas vama bitnih ljudi. Suzdržite se koliko god je to moguće i pronađite ravnotežu u bilo kom odnosu.
Neptun u Ribama kreće direktno u vašoj 10.kući....u narednih nekoliko meseci krenuće mnogo bolja energija u vašoj karijeri, društvenom statusu i položaju...možda i ostvarite neke snove...


RAK:

Mars u Ribama kvadrat Jupiter u Strelcu ove nedelje na relaciji vaša 9.kuća (Mars) i vaša 6.kuća (Jupiter), budite baš oprezni ovih dana, ne preterujte u hrani, piću, sa lošim navikama. Budite oprezni na poslu, poslovnim odnosima ali pre svega čuvajte psihofizičko zdrvalje. Čuvajte živce, izbegavajte stresne situacije. Budite oprezni ako putujete, ako ste na nekom školovanju, budite oprezni sa zakonom, pravdom, moralom, uverenjima.
Sunce ulazi u Strelca u vašu 6.kuću i tu ćete želeti da zasijate u narednih mesec dana. Budite oprezni na početku tranzita jer samo dan posle čeka vas Pun Mesec u Blizancima koji je suprotno od ove kuće, u 12.kući i zaista najpre vodite računa o psihofizičkom zdravlju, a onda i potisnutim i skrivenim stvarima. Mogućnost problema sa zdravljem, problemi sa nekim tajnama i neprijatnim razotkrivanjem istih uz šta ide i neko razočarenje.  Generalno problemi sa svakodnevicom, rutinama, zdravljem, poslom...Pokušajte da pronađete ravnotežu. Pokušajte da izbegnete pritisak, stresne situacije i uvek na prvom mestu neka vam je zdravlje!
Neptun u Ribama kreće direktno u vašoj 9.kući....u narednih nekoliko meseci vratiće vam se vera, nada pre svega u vezi vaših neostvarenih želja i snova. Putujte zajedno sa Neptunom bilo stvarno bilo svojim umom....


LAV:

Mars u Ribama kvadrat Jupiter u Strelcu ove nedelje na relaciji vaša 8.kuća (Mars) i vaša 5.kuća (Jupiter), budite baš oprezni ovih dana, pre svega u ljubavno intimnim odnosima i pričama. Onda i u svemu gde bi mogli da preterate....u ljubavi, u zabavi, uživanjima, odnosu sa decom... Ne upuštajte se u rizične novčane transakcije....nikako se ne kockajte i sl. Pokušajte da budete umereni. I čuvajte se problema sa zakonom posebno ako se preterano opustite u nekim momentima zabave i uživanja. Moguće su svađe, krizni momenti sa emotivnim partnerom, decom....negde bi moglo da dođe i do rastanka.
Sunce ulazi u Strelca u vašu 5.kuću i tu ćete želeti da zasijate u narednih mesec dana. Budite oprezni na početku tranzita jer samo dan posle čeka vas Pun Mesec u Blizancima koji je suprotno od ove kuće, u 11.kući što bi moglo staviti na klackalicu vaš emotivni život sa jedne strane i vaš prijateljski život sa druge strane. Kulminacija u vašim ljubavnim pričama, prijateljskim, u odnosu sa decom. Pokušajte da pronađete ravnotežu.
Neptun u Ribama kreće direktno u vašoj 8.kući....u narednih nekoliko meseci možete očekivati neku vrstu trasformacije i regeneracije, meditiranja...dubljih uvida u snove...


DEVICA:

Mars u Ribama kvadrat Jupiter u Strelcu ove nedelje na relaciji vaša 7.kuća (Mars) i vaša 4.kuća (Jupiter), budite baš oprezni ovih dana, u vašem domu, porodičnim i partnerskim odnosima. Budite oprezni i ne preterujte u zahtevima prema najbližima. Suzdržite se od svađa, nerviranja i sl. Ne pretite patneru nekim tužbama i sl. Mogućnost problema sa zakonom u vezi nekog ugovora, oko neke nekretnine i sl.
Sunce ulazi u Strelca u vašu 4.kuću i tu ćete želeti da zasijate u narednih mesec dana. Budite oprezni na početku tranzita jer samo dan posle čeka vas Pun Mesec u Blizancima koji je suprotno od ove kuće, u 10.kući gde će se suprostavljani naći vaša porodica sa jedne strane i vaša karijera sa druge strane. Ne birajte strane već pokušajte da ih pomirite i uravnotežite te dve priče.
Neptun u Ribama kreće direktno u vašoj 7.kući....u narednih nekoliko meseci možete očekivati više romantike u partnerskom odnosu i možda ćete biti sve bliži nekom idealu....


VAGA:

Mars u Ribama kvadrat Jupiter u Strelcu ove nedelje na relaciji vaša 6.kuća (Mars) i vaša 3.kuća (Jupiter), budite baš oprezni ovih dana, jer ovo je energija preterivanja, neumerenosti...Čuvajte pre svega svoje zdravlje, klonite se štetnih navika, prejedanja i sl. Budite onda posebno oprezni u komunikaciji na poslu, sa kolegama i sl. Generalno ne preterujte ni u poslu (radu) ali ni u lenjosti i neradu.
Sunce ulazi u Strelca u vašu 3.kuću i tu ćete želeti da zasijate u narednih mesec dana. Budite oprezni na početku tranzita jer samo dan posle čeka vas Pun Mesec u Blizancima koji je suprotno od ove kuće, u 9.kući gde su suprostavljeni vaš niži i vaš viši um, vaš uži i vaš širi pogled na svet i okolinu. Posebno obratite pažnju u vreme ove kulminacije na vaše misli i komunikaciju. Obratite pažnju i na bliske rođačke odnose. Ne donosite na prečac odluke u vezi putovanja, obrazovanja, zakonskih stvari...
Neptun u Ribama kreće direktno u vašoj 6.kući....u narednih nekoliko meseci možete očekivati jasniju sliku vašeg zdravstvenog stanja ali i svega u vezi posla ako radite...


ŠKORPIJA:

Mars u Ribama kvadrat Jupiter u Strelcu ove nedelje na relaciji vaša 5.kuća (Mars) i vaša 2.kuća (Jupiter), budite baš oprezni ovih dana, posebno ako budete skloni preterivanju i neumerenostima i u emotivnom i u materijalnom smislu. Čuvajte novčanik ovih dana posebno ako osetite euforiju i potrebu da nešto kupite. Pripazite i generalno sa novcem ovo nije vreme za nerazumne troškove, rizike i sl. 
Sunce ulazi u Strelca u vašu 2.kuću i tu ćete želeti da zasijate u narednih mesec dana. Budite oprezni na početku tranzita jer samo dan posle čeka vas Pun Mesec u Blizancima koji je suprotno od ove kuće, u 8.kući gde će se naći suprostavljeni vaš novac, lična zarada i sa druge strane tkz tuđ novac, zajednički novac i resursi....nešto kao moje-tvoje-naše!!! Moguće je da će doći do disbalansa u vašem odnosu prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. 
Neptun u Ribama kreće direktno u vašoj 5.kući....u narednih nekoliko meseci možete očekivati više kreativnosti, mašte, čuda i osećanje da ste pronašli svoj emotivni ideal....


STRELAC:

Mars u Ribama kvadrat Jupiter u Strelcu ove nedelje na relaciji vaša 4.kuća (Mars) i vaša 1.kuća (Jupiter), budite baš oprezni ovih dana, posebno ako budete skloni preterivanju i neumerenostima pre svega sve što je povezano sa vašim domom, porodicom i porodičnim odnosima. Moguće je i da ova energija utiče na vas tako što ćete preceniti svoju snagu. Negde ova energija ide u drugom pravcu u pravcu lenjosti. Moguća su i neprijatna dešavanja u vezi novca, posebno ako i tu precenite svoje mogućnosti. Ne trošite previše, bolje je da platite sve račune da ne bi imali posla sa kaznama i sl.
Sunce ulazi u Strelca u vašu 1.kuću i tu ćete želeti da zasijate u narednih mesec dana. Budite oprezni na početku tranzita jer samo dan posle čeka vas Pun Mesec u Blizancima koji je suprotno od ove kuće, u 7.kući gde će se naći suprostavljeni sa jedne strave vi i sa druge strane svi oni preko puta vas a vama bitni (partneri...emotivni, poslovni...). Pokušajte da nađete ravnotežu u vašim odnosima i vezama. Energija kulminacije bi mogla da utiče na vaš odnos sa ljudima, pokušajte da izbegnete neprijatne scene i rasprave. 
Neptun u Ribama kreće direktno u vašoj 4.kući....u narednih nekoliko meseci možete očekivati jasniju sliku nekih porodičnih tajni...ali i mogućnost ostvarenja nekih vaših ideala i snova....


JARAC:

Mars u Ribama kvadrat Jupiter u Strelcu ove nedelje na relaciji vaša 3.kuća (Mars) i vaša 12.kuća (Jupiter), budite baš oprezni ovih dana, posebno ako budete skloni preterivanju i neumerenostima pre svega sve što je povezano sa vašim mislima, komunikacijom ali i sa nekim skrivenim stvarima, tajnama nekim. Ovde je pretnja otkrivanju nekih tajni na neprijatan i stresan način. Budite oprezni jer ćete imati osećanje da nemate gde da se sakrijete.
Sunce ulazi u Strelca u vašu 12.kuću i tu ćete želeti da zasijate u narednih mesec dana. Budite oprezni na početku tranzita jer samo dan posle čeka vas Pun Mesec u Blizancima koji je suprotno od ove kuće, u 6.kući gde će se naći na jednoj strani vaš tajni život, vaša podsvest, sve ono što želite da sakrijete i gde želite da pobegnete i sa druge strane vaš svakodnevni život, rutina, navike, posao...Sa ovom energijom kulminacije mogu doći i neki zdravstveni problemi pre svega, pa čuvajte svoje psihofizičko zdravlje....i tek onda obratite pažnju na vaš posao i poslovne odnose. 
Neptun u Ribama kreće direktno u vašoj 3.kući....u narednih nekoliko meseci možete očekivati lakši pristup istini kao i mogućnost otkrivanja svega što je bilo skriveno od vas...


VODOLIJA:

Mars u Ribama kvadrat Jupiter u Strelcu ove nedelje na relaciji vaša 2.kuća (Mars) i vaša 11.kuća (Jupiter), budite baš oprezni ovih dana, posebno ako budete skloni preterivanju i neumerenostima posebno u preteranom trošenju zarađenog novca. Moguća su i neka iznenadna neprijatna dešavanja u vezi novca, posebno ako su novac i prijateljstvo u nekoj vezi. Budite oprezni i sa vašim učešćem u nekim grupnim dešavanjima.
Sunce ulazi u Strelca u vašu 11.kuću i tu ćete želeti da zasijate u narednih mesec dana. Budite oprezni na početku tranzita jer samo dan posle čeka vas Pun Mesec u Blizancima koji je suprotno od ove kuće, u 5.kući gde će se naći na jednoj strani vaš društveni, socijalni, prijateljski život i na drugoj strani vaš emotivni, ljubavni, kreativni život. Moguće je i da će na klackalici biti vaš odnos prema davanju i primanju ljubavi. Ne merite, već pronađite ravnotežu. Sa jedne strane vaši prijatelji, grupe kojima pripadate a sa druge strane vaše emocije, vaša potreba da uživate, da se zabavite, vaš ego...Pokušajte da budete zadovoljan pojedinac u okviru neke grupe.
Neptun u Ribama kreće direktno u vašoj 2.kući....u narednih nekoliko meseci možete očekivati jasniji odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti....


RIBE:

Mars u Ribama kvadrat Jupiter u Strelcu ove nedelje na relaciji vaša 1.kuća (Mars) i vaša 10.kuća (Jupiter), budite baš oprezni ovih dana, posebno ako budete skloni preterivanju i neumerenostima...i ako u prvi plan stavite svoj ego. Moguće je da ćete želeti mnogo više nego što je to trenutno moguće a u vezi vaše karijere i društvenog statusa. Mogući problemi, sukobi sa onima koji su vam pretpostavljeni...direktori, šefovi, roditelji...
Sunce ulazi u Strelca u vašu 10.kuću i tu ćete želeti da zasijate u narednih mesec dana. Budite oprezni na početku tranzita jer samo dan posle čeka vas Pun Mesec u Blizancima koji je suprotno od ove kuće, u 4.kući gde će se naći na jednoj strani vaš ego, profesija, karijera, status, uspeh i na drugoj strani vaš dom, porodica, privatne stvari, prošlost. Ovde je potrebno pomiriti obe strane, nikako ne birati jednu stranu. Rešenje je u ravnoteži. 
Neptun u Ribama kreće direktno u vašoj 1.kući....u narednih nekoliko meseci možete očekivati više mašte, kreativnosti i mogućnost ostvarenja nekih vaših snova i ideala....



Нема коментара:

Постави коментар