уторак, 24. април 2018.

Nedeljni horoskop od 23.aprila do 30.aprila




24.april 07:12: Mars sekstil Jupiter
24.april 18:39: Venera ulazi u Blizance
25.april 23:27: Merkur kvadrat Saturn
26.april 13:00: Mars konjukcija Pluton
29.april 12:03: Sunce trigon Saturn


Ove nedelje Mars, Saturn i Pluton u akciji....Lepa vest je da nedelja počinje sa energijom optimizma, optimizma sa pokrićem - Mars sekstil Jupiter, sve je moguće sa ovom energijom, najpre da se osećate dobro a onda i da se aktivirate pritom da su  šanse za uspeh su velike!!! Dobro je imati ovakvu energiju tokom cele nedelje zbog nekih izazovnih aspekata tokom nedelje...Ovaj aspekt je egzaktan u utorak, istog dana kada Venera prelazi u Blizance, ljubav u vazduhu :)), leptirići se bude, budi se potreba za komunikcijom, emotivnom, ljubavnom....pričaće se i pisati o ljubavi što će nam u ovoj nedelji biti potrebno i što bi mogao da bude jedan "izduvni ventil" zbog ostalih aspekata...Venera će u Blizancima boraviti do 19.maja kada će preći u Raka!!! Opuštena je Venera u energiji Blizanaca, spremna za razgovor, flertovanje, humor....prilično je duhovita ova Venera :)). Možda nije idealan položaj za donošenje važnih odluka, jer ovde je prisutna dualnost, promenljivost (Blizanci su promenljiv znak), postoji mogućnost da srce želi jedno a mozak govori nešto sasvim drugo... Iskoristite ovu energiju za razgovore, pisanje, flertovanje, uživanje....budite radoznali, zabavite se...Iskoristite veštinu komunikacije, posebno ako se bavite nekim javnim poslom ili generalno poslom gde su reči jako bitne!!! Kada je ljubav u pitanju budite što rečitiji, nije isto kada neko oseća da ga volite i kada mu to i kažete...ljudi ponekad vole da čuju ono što naslućuju!!!

U sredu konačno i treći (poslednji) kvadrat Merkura i Saturna. Često sam pisala o njemu, morala sam jer on je prisutan od 11.marta kada smo ga imali prvi put (Merkur u Ovnu, Saturn u Jarcu obe planete direktne na 8*), u sredini 05.aprila imali smo drugi po redu (Merkur u Ovnu, retrogradan, Saturn u Jarcu direktan na 9*) i sada ovaj treći - Merkur u Ovnu direktan, Saturn u Jarcu retrogradan na 8*!!! Ovde će se neka priča zaokružiti....Od 11.marta do 25.aprila sa nekada jačim nekada slabijim uticajima ovaj aspekt je delovao na sve nas i lično i globalno. Sada je vreme da počne da slabi i da vremenom nestane a i sve ono što nas je mučilo tokom ovog tranzitnog aspekta!!! Naravno neka završnica je oko 25.aprila....Vreme je da se pozdravimo sa D.molom!!!
Ovaj kvadrat poslednji u nizu je neka vrsta FINALA!!! Sve se "vrti" oko 8-9* Ovna i Jarca!!! Merkur će posle ove energije nastaviti svoj put dalje i brže, Saturn je spor, retrogradan i nastavlja svoju priču i uticaje!!! Ovo je jako bitno da se zna, jer Merkur je u Ovnu, Ovnom vlada Mars, Saturn je vladar Jarca...
U četvrtak Mars vladar Ovna konačno će imati egzaktni susret - konjukcija sa RxPlutonom u Jarcu!!! Silovita je ovo energija, vrlo intezivna i moćna. Mars - akcija, inicijativa ali i agresivni poriv, bes, borba, rat.. i retrogradni Pluton - potreba za promenom, transformacijiom, regeneracijom (kraj i početak nečega)... Ovo je sudar divljih i neobuzdanih energija!!! Kakav će ishod biti ostaje nam da vidimo! Sve je moguće sa ovom energijom...negde rat, zemljotres...kriminal, ubistva...ispunjene rubrike crne hronike. Na ličnom nivou potrudite se da pametno kanališete ovu energiju! Samouništenje ili transformacija - izbor je naš! Svakako ne dozvolite da vas obuzme panika, energije uvek ponude izbor...Obratite pažnju na kuću u kojoj se ova konjukcija dešava, to je ista kuća u kojoj smo imali i konjukciju Marsa i Saturna, ista kuća u kojoj ćemo imati i konjukciju Saturna i Plutona u januaru 2020. godine!!! 
U nedelju, kraj nedelje i još jedna dobra vest, Sunce trigon RxSaturn i jačanje samopouzdanja...energija strpljenja, samodiscipline, odgovornosti...
I ako će se Pun Mesec u Škorpiji dogoditi samo 2 sata posle ponoći, ostaviću ga za sledeći nedeljni izveštaj i horoskop!!!




Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

OVAN: Ovnovi, vaš vladar Mars (u Jarcu) i dalje je u vašoj 10.kući, RxJupiter u Škorpiji i dalje u 8.kući sada oni u sekstilu pružaju vam energiju za uspeh, za optimizam i pre svega akciju. Pokrenite se...Iskoristite energiju vašeg vladara, u poslovnom smilsu (karijera) kao i u materijalnom smislu, ovde se pre svega misli na sve što je tkz. tuđi novac i podrška. Na vidiku je poslovno - materijalni uspeh, nešto od ranije, nešto što je potrebno dovršiti - RxJupiter....Međutim, Merkur  u vašem znaku i vašoj 1.kući biće po treći put u kvadratu sa RxSaturnom u Jarcu iz 10.kuće. Već neko vreme vas ova energija prilično usporava, ali sve ima svoj razlog. Budite još neko vreme strpljivi, ne donosite nagle odluke, posebno ne one vezane za karijeru i položaj, autoritete, starije ljude. Vaš vladar Mars ove nedelje biće u konjukciji sa RxPlutonom u Jarcu u vašoj 10.kući, ako ovu energiju pametno kanališete vrlo je moguće da postignete neki uspeh, ali da se pre toga pozabavite nečim iz prošlosti (RxPluton), neka promena pre uspeha, neki kraj i novi početak i sl. Ne koristite ovu energiju na sukobe sa nadređenima, sa autoritetima. Usmerite ovu energiju na neku suštinsku promenu!
Venera će preći u Blizance u vašu 3.kuću i u vaš život uneti  radost, potrebu za komunikacijom ljubavnom pre svega, za flertovanje, druženje, učenje, putovanja...Pišite, šaljite poruke, razgovarajte sa ljubavnim partnerom, putujte...Pričajte o ljubavi, kažite nekome koliko ga volite....i sl. Vratite osmeh na lice ili ako se nije ni izgubio neka bude širi i veći... Humor će biti deo vašeg života u narednom periodu...Uživajte Ovnovi! 
Na kraju nedelje Sunce u Biku u vašoj 2.kući u trigonu sa RxSaturnom iz 10.kuće, ima nade za vaša lična primanja, za vaš finansijski status, sa malo više discipline i odgovornosti, možete očekivati bolju priču kada je u pitanju vaša emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost...
Ove nedelje obratite pažnju na 10.kuću ova oblast života vam je u prvom planu!!!
Kraj ove nedelje i početak sledeće će obeležiti Pun Mesec u Škorpiji u vašoj 8.kući!!!

BIK: Ove nedelje Mars u Jarcu iz vaše 9.kuće pokrenuće vas u sekstilu maksimalno zajedno sa RxJupiterom u Škorpiji iz 7.kuće. Imate razloga za veći optimizam, i generalno ali i za sve ono što je vezano za vaše odnose sa ljudima, veze, partnerstva....Vratite se koliko je potrebno u prošlost i krenite u akciju, zajedno sa partnerom ako ste u emotivnoj vezi ili braku, ako niste imate priliku da pokrenete neke stare odnose, vama bitne (RxJupiter). Možda je vreme za neki put, za neko obrazovanje, ili za obnavljanje optimizma i za neki novi pogled na svet i okolinu. Merkur u Ovnu iz vaše 12.kuće biće po treći put u kvadratu sa RxSaturnom iz 9.kuće. Budite još neko vreme oprezni, posebno kada su u pitanju vaši ideali, pogled na svet i okolinu, moral, zakon, pravda, etika i sl. Budite oprezni i dalje sa tajnama, onim što ste sakrili i od sebe (podsvest) i od drugih. Nije vreme za donošenje bitnih odluka, budite strpljivi još malo. Mars u Jarcu neće mirovati, ove nedelje on će biti u konjukciji sa RxPlutonom u Jarcu u vašoj 9.kući i uneti blago rečeno višak energije u ovu oblast vašeg života. Pokušajte da ovu energiju kanališete kako treba, budite spremni za suštinske promene u svemu što je vezano za tkz. viši um, duhovnost, daljine, etiku, moral, zakon, pravdu, obrazovanje, putovanje...Ne ljutite se ako ne ide onim tempom koji ste zamislili. 
Venera će preći u Blizance u vašu 2.kuću taman gde treba, da vašu priču o emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti učini boljom. Venera je i ljubav i novac, što da ne....ako će to da vas učini zadovoljnim. Uživajte dok Venera boravi u Blizancima. Vi Bikovi ste rođeni hedonisti, uživajte u ljubavi, hrani...piću, poklonima (primljenim i datim). Ovo je i energija senzualnosti a vama je to prirodna stvar. Opustite se i uživajte...
Na kraju nedelje Sunce u vašem znaku u vašoj 1.kući u trigonu sa RxSaturnom iz 9.kuće, ojačaće vaše samopouzdanje, posebno tamo gde bi moglo da bude narušeno konjukcijom Marsa i RxPlutona, kao i zbog kvadrata Merkura sa RxSaturnom. Pristupite problemima sa više odgovornosti, samodiscipline i strpljenja!
Ove nedelje obratite pažnju na 9.kuću ova oblast života vam je u prvom planu!!!
Kraj ove nedelje i početak sledeće će obeležiti Pun Mesec u Škorpiji u vašoj 7.kući!!!

BLIZANCI: Sa Marsom u Jarcu u vašoj 8.kući ove nedelje u sekstilu sa RxJupiterom u Škorpiji u vašoj 6.kući optimizam sa pokrićem je na relaciji 8. i 6.kuća. Mars u 8.kući je uvek strast, želja i potreba za akcijom, promenama. Zajedno sa RxJupiterom obnovite energiju svakodnevnog života, navika, posla (poslovni odnosi), zdravlja....Pokrenite se, aktivirajte se ovo su snažne energije. Merkur u Ovnu iz vaše 11.kuće po treći put u kvadratu sa RxSaturnom iz vaše 8.kuće. Budite još malo strpljivi u komunikaciji, posebno sa prijateljima, ne donosite nagle iznenadne odluke, posebno one bitne i koje mogu mnogo toga da promene, ali da vam to ne bude kasnije po volji. Mars u Jarcu u vašoj 8.kući biće u konjukciji sa RxPlutonom pa budite baš oprezni. Ovo je pored ostalog kuća kriznih situacija, suzdržite se, suzbijte ljutnju, bes i bilo koju vrstu agresije i prema drugima ali i prema sebi. Pre svega čivajte mentalno i fizičko zdravlje. Ova energija ako se pogrešno kanališe može da vam naškodi. Bolje je utrošite na strast i intimu.
Venera će preći u u vaš znak u vašu 1.kuću  i to je svakako jako dobra energija za vas...Osmeh na licu biće jedan od vaših aduta u narednom periodu. Ovo je period za ljubav, za flertovanje, druženje, ljubavnu komunikaciju...Učinite nešto za sebe, za svoj izgled, za svoje emocije. To što je Venera u vašem znaku vama pre svih donosi puno lepih trenutaka...uživajte ljubav je u vazduhu svuda oko vas, neka rade leptirići :)).
Na kraju nedelje Sunce u Biku u vašoj 12.kući u trigonu sa RxPlutonom u Jarcu iz 8.kuće, doneće vam potrebu snagu i energiju da izdržite neke nešto teže aspekte ove nedelje po vas. Ovo je energija samopouzdanja, samodiscipline, odgovornosti, strpljena...Ovako raspoređena na 12. i 8.kuću to je energija koja vam pruža na neki način da se osamite i "napunite baterije" za budućnost. Možda vam je potrebno da se malo resetujete, i dovršite nešto što ste odložili ali daleko od očiju drugih. Sve ovo je na neki način povezano i sa nečim što je vaša tajna. Radite na sebi, istražujte (dubinski) budite strpljivi i rezultat će doći!
Ove nedelje obratite pažnju na 8.kuću ova oblast života vam je u prvom planu!!!
Kraj ove nedelje i početak sledeće će obeležiti Pun Mesec u Škorpiji u vašoj 6.kući!!!

RAK: Odavno je preko puta vas u vašoj 7.kući u Jarcu gužva. Ove nedelje Mars u Jarcu u toj kući biće u sekstilu sa RxJupiterom iz 5.kuće i doneće vam više optimizma, akcije...uspeha. Ovo se najpre odnosi na vaš emotivni život, posebno ako ste u nekoj ljubavnoj vezi, braku, partnerstvu...Ovo su energije koje mogu popraviti neke stvari, posebno ako je ovde prošlost upletena (RxJupiter). Krenite u akciju, vreme je da se u emotivnom smislu pokrenete i učinite nešto i za vas ali i za vašu vezu. Ako niste u vezi, postoji mogućnost da uđete u vezu iz strasti. Merkur u Ovnu u vašoj 10.kući biće po treći put u kvadratu sa RxSaturnom u Jarcu iz vaše 7.kuće. Ne trčite ispred rude, budite strpljivi ovo je neki vid završetka ove priče. Ne donosite bitne odluke u vezi vaše karijere i partnerstva, posebno ako ima nekog nesporazuma na relaciji vaša karijera i vaše partnerstvo. Budite oprezni i u odnosima sa javnošću. Strpljen spašen, imajte to u vidu!!! Mars u Jarcu u vašoj 7.kući ove nedelje u konjukciji sa RxPlutonom bi mogli da pokvare neke odnose sa ljudima, partnerske odnose, bračne i sl. Ne ljutite se na partnera, ma koliko imali razloga za bes i ljutnju. Pripazite i na drugu stranu - partnera, na njegov bes i agresiju. Jedan odnos uvek ima dve strane, tako da budite oprezni, možda vi nećete biti ljuti ali neko možda hoće biti ljut na vas. Bolje pokušajte da kanališete ovu energiju i da je usmerite na promene, na transformaciju odnosa, samo da bi uspelo to treba i druga strana da želi i podrži!!!
Venera će preći u Blizance u vašu 12.kuću , da li je to na vidiku neka ljubavna tajna, veza i sl. Možda je to neka platonska ljubav i simpatija. Možda samo potreba da se malo usamite razmišljate o prošlosti i sl. Prilika da se povučete u osamu sa partnerom, ili ako niste u vezi prilika da upoznate svoju srodnu dušu, ili nekog ko tajna mora biti. Šta god da je vaša priča, ovo je period pripreme za ulazak Venere u vaš znak 19.maja!!!
Na kraju nedelje Sunce u Biku u vašoj 11.kući u trigonu sa RxSaturnom u Jarcu iz 7.kuće, pružiće vam energiju samopouzdanja, samodiscipline, strpljenja da vaši odnosi sa ljudima budu što bolji...ovde se misli na sve partnerske odnose (emotivne, bračne, poslovne, javne..), ali ovo se odnosi na vaše prijateljske veze. Ovo je i energija iznenadnih događaja, iznenadne pomoći od strane prijatelja, tkz. pomoć prijatelja i stvarna i u prenosnom smislu.
Ove nedelje obratite pažnju na 7.kuću ova oblast života vam je u prvom planu!!!
Kraj ove nedelje i početak sledeće će obeležiti Pun Mesec u Škorpiji u vašoj 5.kući!!!

LAV: Ove nedelje Mars u Jarcu u vašoj 6.kući u sekstilu sa RxJupiterom iz vaše 4.kuće pružiće vam energiju optimizma i akcije u vezi svega što je na relaciji 6. i 4.kuća....vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje - dom, porodica, porodični odnosi, privatno, prošlost...Možete da krenete u akciju a da pri tom ove dve oblasti života sarađuju. U smislu da je sve moguće i posao i kuća :)). Iskoristite ovu energiju. Merkur u Ovnu u vašoj 9.kući biće po treći put u kvadratu sa RxSaturnom iz vaše 6.kuće i naravno kao neko vreme unazad od vas će zahtevati strpljenje. Saturn ovde koči, usporava...Merkur želi više i šire. Saturn kaže prvo obaveze, posao, zdravlje, pa onda daljine, putovanja, širenje vidika, filozofiranje :)). Ovo je kraj tog perioda, sačekajte još malo pa onda krenite u avanturu bilo koje vrste (Merkur u Ovnu). Mars u Jarcu u vašoj 6.kući ove nedelje u konjukciji sa RxPlutonom bi mogli da unesu nemir, nervozu, ljutnju u vaš svakodnevni život, posao, navike. Ova energija može nepovoljno da se odrazi na vaše zdravlje pre svega a onda i na posao i vaše poslovne odnose. Pokušajte da kanališete ovaj višak energije, posebno da suzbijete ljutnju i bes i kada ste vi u pitanju ali i drugi ljudi oko vas. Ipak je zdravlje najpreče i najbitnije, imajte to na umu jer kao što vidite ove nedelje ova oblast života je nekako u prvom planu.
Venera će preći u Blizance u vašu 11.kuću, ovo je energija ljubavnih iznenadnih dešavanja, ima tu nečega...najbolje stvari se događaju kada se najmanje očekuje. Sa Venerom ovde kreće i društveni život, grupna dešavanja, prijateljska....Ako ste u vezi iznenadni događaji, razgovori, poruke i sl. Ako niste u vezi mogućnost iznenadnog upoznavanja sa nekim ko je možda iz nekog prijateljskog kruga. Svakako kada su emocije, ljubav, uživanje, zabava, kreativnost....u pitanju očekujte neočekivano!
Na kraju nedelje Sunce u Biku u vašoj 10.kući u trigonu sa RxSaturnom iz vaše 6.kuće pružiće vam energiju samopouzdanja, samodiscipline, strpljenja....ima nade za vašu karijeru, posao, navike, zdravlje...u smislu da strpljen spašen je prava doza svega. Što budete strpljiviji, odgovorniji, disciplinovaniji moguće je da neke teške energije ove nedelje savladate. Ovde su u igri i mudrost i iskustvo, nešto od ranije što ste već proživeli i sada imate mogućnost da primenite.
Ove nedelje obratite pažnju na 6.kuću ova oblast života vam je u prvom planu!!!
Kraj ove nedelje i početak sledeće će obeležiti Pun Mesec u Škorpiji u vašoj 4.kući!!!

DEVICA: Odavno je gužva u energiji Jarca u vašoj 5.kući. Ove nedelje Mars u Jarcu u ovoj kući biće u sekstilu sa RxJupiterom u Škorpiji iz 3.kuće. Lepa energija da se vrati optimizam u vaš život, akcija na relacji 5.kuća i 3.kuća. Vreme je za ljubavne razgovore, komunikaciju, druženje...Ovo je ljubavni optimizam sa pokrićem. Krenite u akciju ako ste u vezi, obnovite strasti, komunikaciju...Ako niste u vezi moguće je da ćete upoznati nekog možda u komšiluku, preko bliskih ljudi ili na kraćem putu. Možda ga već i poznajete (RxJupiter). Merkur u Ovnu u vašoj 8.kući biće po treći put u kvadratu sa RxSaturnom iz vaše 5.kuće. Nervoza i nemir u ljubavnim pričama. Previše strasti, one negativne. Budite oprezni, izdržite još malo, ne morate sve da kažete i nemorate sada da kažete što vam je na duši ili na vrh jezika. Ne donosite ni bitne odluke u vezi vaše ljubavi i veze. Sačekajte da ove energije prođu biće vremena za razgovor. Mars u Jarcu u vašoj 5.kući ove nedelje u konjukciji sa RxPlutonom, ovako zajedno bi mogli ako se ta energija pametno ne kanališe da ugroze vaš ljubavni život. Ne ljutite se na partnera, pokušajte i da ne izazovete partnerovu ljutnju i bes. Budite oprezni, kanališite ovaj višak energije na sport, rekreaciju, na neku vrstu kreativnosti...odmarajte više, zabavite se i uživajte. Ako imate decu, nešto teži period i za njih i za vas, vaš odnos sa decom. I njih pokušajte da zabavite nečim. 
Venera će preći u Blizance u vašu 10.kuću, vaša vidna promena u očima posmatrača. Lepa energija za karijeru, ali i za ljubavne priče povezane sa poslom i karijerom, profesijom. Ovo je i energija flertovanja, protekcije...Ako niste u vezi mogućnost upoznavanja sa nekim preko karijere, ljubavni odnos sa nekim ko vam je nadređen, šef, direktor i sl. Možda nekog od vas očekuje neka manja povišica, novi posao, (još jedan posao pored tekućeg Blizanci - dva), neki bolji položaj....
Na kraju nedelje Sunce u Biku u vašoj 9.kući u trigonu sa RxSaturnom iz 5.kuće, pružiće vam energiju većeg samopouzdanja, samodiscipline, odgovornosti, strpljenja, što je dobro za vaš ljubavni život koji je ove nedelje preko ostalih aspekata u prvom planu. Strpljenje će biti nagrađeno, možda neko ode na neki dalji put ili dočeka nekog sa puta, možda tek napravite plan za put i sl. Za vas koji ste u ljubavnim vezama ovo je dobra prilika da popravite odnos.
Ove nedelje obratite pažnju na 5.kuću ova oblast života vam je u prvom planu!!!
Kraj ove nedelje i početak sledeće će obeležiti Pun Mesec u Škorpiji u vašoj 3.kući!!!

VAGA: Ove nedelje Mars u Jarcu u vašoj 4.kući u sekstilu sa RxJupiterom iz vaše 2.kuće, uneće više optimizma u ove dve oblasti vašeg života. Optimazam ali i akciju. Dobra energija za dom, porodicu, porodične odnose ali i za vaš materijalni status. Možete da krenete u akciju sređivanja doma, ili bilo kog privatnog posla koji je bio zastoju zbog nedostatka finansija. Sve je moguće sa ovom energijom posebno ako verujete u nju, rešavanje nekih pitanja iz prošlosti, nešto nedovršeno sada može dobiti zeleno svetlo. Merkur u Ovnu u vašoj 7.kući (preko puta vas) biće po treći put u kvadratu sa RxSaturnom u Jarcu iz 4.kuće. Ovo je energija nervoze, nemira, ali i tuge, melanholije, sve na relaciji partner i porodica. Budite strpljivi, posebno ako imate neke nerešene priče od ranije. Sačekajte sa razgovorom i donošenjem odluka. Biće vremena i za to. Mars u Jarcu u vašoj 4.kući biće u konjukciji sa RxPlutonom i ovde u ovoj oblasti života dom, porodica, privatno, roditelji uneti nešto težu energiju. Pokušajte da izbegnete bes, ljutnju na bilo kog člana porodice. Mada je moguće i da neko od njih bude ljut na vas. Bolje je da tu energiju kanališete tako što ćete napraviti razmeštaj po kući ili nešto slično. Ovo je zaista višak energije koji ako se dobro ne usmeri može da naruši porodične odnose. Možda je i rešenje da manje boravite u kući a više negde na rekreaciji. 
Venera će preći u Blizance u vašu 9.kuću, lepa energija vas očekuje u narednom periodu do 19.maja, energija sreće, optimizma, pozitivne energije, avantura, putovanja, širenja vidika...Ljubavne priče vezane za daljinu, inostranstvo...Lepa energija za učenje, zaljubljivanje na putu, fakultetu ili negde gde se čita i uči :)). Potraga za srodnom dušom posebno ako niste u vezi. 
Na kraju nedelje Sunce u Biku u vašoj 8.kući u trigonu sa RxSaturnom iz 4.kuće, pružiće vam energiju većeg samopouzdanja, samodiscipline, odgovornosti, strpljenja za dom, porodicu, porodične odnose, posebno ako je u priči neka finansijska situacija. Možda su dom i porodica baš ono što vam treba, vaša oaza i mesto gde ćete napuniti baterije na kraju ove možda malo napetije nedelje.
Ove nedelje obratite pažnju na 4.kuću ova oblast života vam je u prvom planu!!!
Kraj ove nedelje i početak sledeće će obeležiti Pun Mesec u Škorpiji u vašoj 2.kući!!!

ŠKORPIJA: Ove nedelje Mars u Jarcu u vašoj 3.kući u sekstilu sa RxJupiterom u vašem znaku u 1.kući. Kako je Mars vaš vladar ovo je zaista dobra energija za vas, energija optimizma sa pokrićem. Vreme je i za neku akciju, komunikaciju, možda za neke pregovore, nešto od ranije sada samo da dovršite. Sa ovakvom energijom pregovaračke sposobnosti su izraženije a uspeh izvesniji. Merkur u Ovnu u vašoj 6.kući biće po treći put u kvadratu sa RxSaturnom iz 3.kuće. Ovo je energija nervoze, nemira, napetosti u svakodnevnom životu, navikama, poslu, zdravlju...Teška komunikacija sa kolegama, neki zastoj, kašnjenja, odlaganja. Povedite računa i o zdravlju, a posebno na neke navike koje imate. Budite strpljivi sada nije vreme za donošenje odluka, sačekajte neko vreme. Mars u Jarcu u vašoj 3.kući biće u konjukciji sa RxPlutonom, ova energija bi mogla vašu komunikaciju da podigne do usijanja. Pokušajte da dobro kanališete ovaj višak energije. Komunikacija sa ljudima bi mogla da bude vrlo napeta, eksplozivna, ljutita, besna. Pokušajte da se suzdržite bilo da ste vi ljuti na nekog ili neko na vas. Nije najbolje rešenje da demonstrirate silu i moć, pokušaj kontrole i sl. Probajte da izbegnete ljude sa kratkim fitiljem. Bolje ovu energiju potrošite na šetnju, brzo hodanje...Budite oprezni i u vožnji. 
Venera će preći u Blizance u vašu 8.kuću, vreme je za buđenje strasti, vašeg urođenog magnetizma i seksipila. Kako je Venera u Blizancima tu je i zavođenje kroz flertovanje. Ako ste u vezi buđenje i obnavljanje strasti, ako niste u vezi ulazak u strastvenu vezu. Ovo je i dobra energija za tkz. tuđ novac i podršku, za prtnerov novac... Odlična energija i za krizne situacije. 
Na kraju nedelje Sunce u Biku u vašoj 7.kući (preko puta vas) u trigonu sa RxSaturnom u Jarcu iz 3.kuće, pružiće vam energiju većeg samopouzdanja, samodiscipline, odgovornosti, strpljenja pre svega u komunikaciji sa ljudima sa kojima ste u nekom odnosu ili vezi, bilo da je to vaš emotivni partner, bračni, poslovni, bilo da se bavite odnosima sa javnošću. Nagradiće vas ova energija ako budete strpljivi i mudri. Neka ranija iskustva (RxSaturn) će vam svakako pomoći.
Ove nedelje obratite pažnju na 3.kuću ova oblast života vam je u prvom planu!!!
Kraj ove nedelje i početak sledeće će obeležiti Pun Mesec u vašem znaku!!!

STRELAC: Ove nedelje Mars u Jarcu u vašoj 2.kući u sekstilu sa RxJupiterom u Škorpiji iz 12.kuće, optimizam sa pokrićem je na relaciji 2.kuća i 12.kuća. Tu negde i je i neka akcija, neki novac je u pitanju, vaša zarada, povezano sa nekom tajnom. Novac i tajna u pozitivnom kontekstu.  Možda ste rešili da nešto uštedite i sakrijete i od sebe i od drugih ("bele pare za crne dane"), možda samo želite da sakrijete vašu finansijsku situaciju, ne želite da se o njoj priča, možda neki tajni dogovori oko zarade i sl. Merkur u Ovnu u vašoj 5.kući biće po treći put u kvadratu sa RxSaturnom iz 2.kuće. Budite još neko vreme strpljivi pre svega u komunikaciji sa emotivnim partnerom, decom ako ih imate, posebno ako je u pitanju neki novac i ako neko vreme unazad ne osećate emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost. Mars u Jarcu u vašoj 2.kući biće u konjukciji sa RxPlutonom i dodatno iskomplikovati tu priču o novcu, materijalnim prilikama. Možda neka ljutnja i bes ako ne osećate da ste emotivno i materijalno sigurni i bezebdni. Probajte da ovu energiju dobro kanališete, nije dobro usmeriti ovu energiju na novac po svaku cenu. Na kraju novac bi mogao vas da kontroliše a ne vi novac.
Venera će preći u Blizance u vašu 7.kuću, dakle preko puta vas...Venera ovde voli da se udruži, voli da bude u partnerstvu. Ako ste u braku, dužoj vezi ona ovde može da popravi stvari, više ljubavnih razgovora, lepih poruka...više flerta sa partnerom, što da ne....možda prorade i uspavani leptirići posebno ako ste dugo u braku i vezi...Ako niste u vezi možda upoznate nekog ko ima osobine ove Venere, radoznao, lepršav, nasmejan, spreman za razgovor....Ova pozicija je dobra i generalno za ostala partnerstva (poslovna, prijateljska...), za ortačke poslove...Ovo je i prilika da se uvećaju kontakti sa ljudima...
Na kraju nedelje Sunce u Biku u vašoj 6.kući u trigonu sa RxPlutonom u Jarcu iz 2.kuće, pružiće vam energiju većeg samopouzdanja, samodiscipline, odgovornosti, strpljenja pre svega u vašem odnosu prema vrednostim (2.kuća), šta je vredno a šta nije u vašem životu, zatim prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti...
Ove nedelje obratite pažnju na 2.kuću ova oblast života vam je u prvom planu!!!
Kraj ove nedelje i početak sledeće će obeležiti Pun Mesec u Škorpiji u vašoj 12.kući!!!

JARAC: Odavno je gužva u vašem znaku kada su planete u pitanju, ove nedelje su i Mars, i Saturn i Pluton u prvom planu. Dakle i vi negde najviše trpite uticaj ovih planeta i njihovih aspekata. Mars u vašem znaku u 1.kući u sekstilu sa RxJupiterom u Škorpiji u 11.kući. Vraća ova energija optimizam u vaš život, optimizam sa pokrićem. Vreme je za akciju, za vaše želje, nade, ideje...Iznenadna dešavanja u pozitivnom smislu. Društvenost, prijateljstva, grupna dešavanja, grupe kojima pripadate imaju ovu pozitivnu energiju. Možda vam neki prijatelj pomogne u toj akciji, možda vi pomognete prijatelju. Merkur u Ovnu u vašoj 4.kući biće po treći put u kvadratu sa RxSaturnom u Jarcu iz vaše 1.kuće, nervoza, nemir, zastoj, kašnjenje na relaciji vi - vaša porodica. Budite strpljivi, nije vreme da donosite bitne odluke, sačekajte da ova energija prođe, prikočite malo šta god od vas traži porodica, sačekajte sa odgovorom, za sada budite mudri. Mars u vašem znaku u 1.kući biće u konjukciji sa RxPlutonom. Ovo su silovite energije, energije koje iz vas mogu izvući i ono najbolje ali na žalost i ono najgore! Pokušajte da pametno kanališete ovu energiju. Ne ljutite se na ljude oko sebe, ali čuvajte se i onoh besnih oko vas. Iskoristite ovu energiju za promene i transformaciju, trudite se da ova energija ne utiče na vas destruktivno.
Venera će preći u Blizance u vašu 6.kućuviše radosti, lepote u svakodnevnom životu, navikama, poslu...Lepši i bolji poslovni odnosi ako radite, posao se radi sa više ljubavi...Možda i neka bolja priča, komunikacija posebno u vezi zarade. Na poslu flertovanje, humor...Ako niste u vezi možda upoznate nekog preko posla. Generalno, više će se pričati, analizirati (u sitna crevca) o ljubavi...Ovo je dobra pozicija za one koji se bave pisanjem, učenjem...Vreme je da se obnovi garderoba...Krene na neku rekreaciju...povede računa o kilogramima, neka dijeta i sl.
Na kraju nedelje Sunce u Biku u vašoj 5.kući u trigonu sa RxPlutonom u Jarcu iz 1.kuće, pružiće vam energiju većeg samopouzdanja, samodiscipline, odgovornosti, strpljenja pre svega vama lično, a onda i u emotivnim, ljubavnim pričama. Na kraju nedelje, energija koja može da popravi neke aspekte koji su u vaš život uneli nervozu i razne dileme.
Ove nedelje obratite pažnju na 1.kuću ova oblast života vam je u prvom planu!!!
Kraj ove nedelje i početak sledeće će obeležiti Pun Mesec u Škorpiji u vašoj 11.kući!!!

VODOLIJAOve nedelje Mars u Jarcu u vašoj 12.kući u sekstilu sa RxJupiterom u Škorpiji u 10.kući. Energija optimizma sa pokrićem, energija koja vas pokreće na akciju je na relacijii 12.kuća i 10.kuća. Neka tajna akcija u vezi karijere u pozitivnom kontekstu. Ovo je i energija koju možete iskoristiti za "rad na sebi", povlačenje i punjenje baterija i to je akcija, koja je usmerena na vašu podsvest, na ono što skrivate, što je tajna za druge!!! Što se karijere tiče, potrebno je da dovršite neke stvari, ali u tajnosti daleko od očiju drugih! Merkur u Ovnu u vašoj 3.kući biće po treći put u kvadratu sa RxSaturnom u Jarcu iz vaše 12.kuće, dugo je ova energija ta koja vas muči, posebno u komunikaciji. Budite još neko vreme strpljivi i ne morate baš sve da kažete odmah, impulsivno i previše direktno. Nešto još sačuvajte za sebe, budite radije tajanstveni, nedokučivi, ma koliko to iritirajuće bilo i za vas i za druge. Mars u Jarcu u vašoj 12.kući biće u konjukciji sa RxPlutonom. Ova energija u ovoj kući je posebno teška. Savladajte se neko vreme. Pokušajte da kanališete ovu energiju na promene i transformaciju, ali daleko od očiju drugih. Iskoristite ove snažne energije da preispitate sve ono što ste nekada sakrili, bilo svesno bilo podsvesno, sve tajne koje imate, da li vas i koliko muče i sl. Čuvajte se mračnih mesta, zatvorenih prostora posebno ako imate neku fobiju. I ne iskaljujte bes na sebe, bolje se bavite nekom vrstom aktivne meditacije.
Venera će preći u Blizance u vašu 5.kuću, ona je ovde baš gde treba...Venera je ljubav, 5.kuća je ljubav...ovde će ljubav da procveta. Više ćete pričati, pisati, komunicirati na temu ljubavi nego ranije. Vreme je za druženje, uživanje, zabavu...upoznavanja razno razna...i ako ste u vezi i ako niste. Flertovanje, humor, leptirići u stomaku....Dobar odnos sa decom ako ih imate...ili razmišljanje i pričanje na tu temu ako ih nemate...Neka vrsta popularnosti vam sledi...
Na kraju nedelje Sunce u Biku u vašoj 4.kući u trigonu sa RxPlutonom u Jarcu iz 12.kuće, pružiće vam energiju većeg samopouzdanja, samodiscipline, odgovornosti, strpljenja pre svega na relaciji 4.kuća i 12.kuća. Vaš dom kao utočište, vaš dom mesto za punjenje baterija.
Ove nedelje obratite pažnju na 12.kuću ova oblast života vam je u prvom planu!!!
Kraj ove nedelje i početak sledeće će obeležiti Pun Mesec u Škorpiji u vašoj 10.kući!!!

RIBE Ove nedelje Mars u Jarcu u vašoj 11.kući u sekstilu sa RxJupiterom u Škorpiji u 9.kući. Energija optimizma sa pokrićem, energija koja vas pokreće na akciju je na relacijii 11.kuća i 9.kuća. Širenje vidika, više optimizma, iznenadnih akcija, sve u vezi društvenosti, prijateljstva, putovanja, obrazovanja...Zajedno ste jači, bilo da je reč o prijateljima, grupama kojima pripadate...Intezivno osećanje slobode i potreba za slobodom i oslobađanjem!!! Iznenadni susreti sa prijateljima iz prošlosti i neka zajednička akcija. Merkur u Ovnu u vašoj 2.kući biće po treći put u kvadratu sa RxSaturnom u Jarcu iz vaše 11.kuće, dugo vas muči ova energija, nešto u vezi vaše zarade, problemi oko ličnih finansija i sl. Neki iznenadni događaju, neko kašnjenje, odlaganje i sl. Budite još malo strpljivi, uskoro ćete moći da donosite važne odluke na ovu temu! Mars u Jarcu u vašoj 11.kući biće u konjukciji sa RxPlutonom. Teška energija za društveni život, za vaš odnos sa prijateljima, grupama kojima pripadate...Nervoza, bes, ljutnja...budite oprezni jer neka prijateljstva mogu biti u opasnosti, ne ljutite se na prijatelje ali pokušajte da izbegnete i njihovu ljutnju. Kanališite ovu energiju učlanite se u neki klub ako već niste član i tu energiju istrošite na trasformaciju.
Venera će preći u Blizance u vašu 4.kućulepa energija za dom, porodicu...vreme je za ulepšavanje prostora u kome živite, više druženja sa rodbinom, ili više druženja u svom domu...Ako ste u vezi više vremena za vas u četiri zida...Razgovor na temu da li ćete živeti zajedno ili samo provoditi više vremena negde u nekom kutku, ona tkz. četiri zida! Ovo je i mogućnost za dva doma, malo ovde, malo tamo....Ako ste sami, upoznavanje nekog preko porodice...
Na kraju nedelje Sunce u Biku u vašoj 3.kući u trigonu sa RxPlutonom u Jarcu iz 11.kuće, pružiće vam energiju većeg samopouzdanja, samodiscipline, odgovornosti, strpljenja pre svega na relaciji 3.kuća i 11.kuća. Svakako bolja komunikacija generalno, ali i posebno sa prijateljima. Susret sa prijateljem iz prošlosti. Iznenadni kraći put.
Ove nedelje obratite pažnju na 11.kuću ova oblast života vam je u prvom planu!!!
Kraj ove nedelje i početak sledeće će obeležiti Pun Mesec u Škorpiji u vašoj 9.kući!!!

Izvinjavam se što kasnim!!!
Želim vam uspešnu nedelju!!!










1 коментар:

  1. Ako sam Riba-Vaga (znak - podznak) a znam da mi je tranzitni merkur u 6. kući - je li bolje da čitam/tumacim Vase značenje kvadrata sa Saturnom u opisu horoskopa za Škorpiju?
    Hvala unapred

    ОдговориИзбриши