недеља, 15. април 2018.

Mesec će mlad zaljuljati grad....u susret Mladom Mesecu u Ovnu...Nedelja je....dan Sunca....
Sunce je u Ovnu na 25*....I Mesec je u Ovnu....tri sata posle ponoći srešće se u konjukciji na 26* Ovna sa Suncem....Mlad Mesec u Ovnu!!!

  • Danas u 11:20 CET Merkur u Ovnu kreće direktno!!!


Merkur retrogradan od 23.marta sa 16* Ovna do danas, kada kreće direktno sa 4* Ovna!!!
Svakako je ovo dobra vest...Samo da se ne radujemo previše...
Merkur i dalje ostaje u Ovnu!!!
I dalje će biti u retrogradnoj senci, iz koje će izaći 03.maja sa 16* Ovna!!! 
Nema preteranog radovanja i opuštanja jer će Merkur po treći put biti u kvadratu sa RxSaturnom na 9* 25.aprila!!! Ovaj datum će biti jako interesantan za sve nas!!!
Merkur će dok boravi u Ovnu praviti i ove aspekte: 
  • 07.maja Merkur kvadrat RxPluton na 21*
  • 12.maja Merkur kvadrat Mars na 28*
  • 13.maja Merkur konjukcija Uran na 29*
  • 13.maja Merkur prelazi u Bika!!! 

Daleko je 13.maj :)))...

Misli, intelekt, svest, reči (pisane, izgovorene), informacije, pošta, pisma, komunikacija, kretanje, saobraćaj, bliski rod, komšije, neposredna okolina....itd. - Merkur....sve ovo pod opterećenjem zbog aspekata koji dolaze...(kvadrat RxSaturn, kvadrat Mars, kvadrat RxPluton)....Prosto, nema opuštanja...kada se pripremite na sve ovo biće vam lakše:
Ne žurite...i ako je Merkur direktan ipak ne žurite....Mars je u Ovnu a on sam po sebi žuri :))), teško ga je obuzdati...posebno jezik :)), Merkur - jezik. Teško je obuzdati nervni sistem, ruke, šake, ramne...mlataranje :)))
Saturn će svakako da uspori brzopletog Merkura u Ovnu, zapravo pokušaće to da uradi što je velika razlika...Naleteće Merkur na tešku energiju Saturna koji poručuje stani, zaustavi se....ne pričaj puno, ne mlati rukama :))) i sl. Testiraće Saturn svačije strpljenje....Merkur u kvadratu sa Saturnom nam svakako donosi blokade, kašnjenje...Merkur u Ovnu je brz, nestrpljiv, direktan....indiskretan...zbog ovog kvadrata sledi nam neka vrsta iritacije, nervoze i sl., a onda moguće je i da neko upadne u neku vrstu melanholije, tuge, depresije...Bes izaziva strah, strah bes i tako u krug...Iz takve priče moguća je tuga i depresija....
Na ovaj aspekt smo se već navikli....prvi put smo ga imali 11.marta Merkur i Saturn su bili direktni, 05.aprila drugi put Merkur retrogradan, Saturn direktan i treći 25.aprila Merkur direktan, Saturn retrogradan!!!U maju Merkur u Ovnu sa dva nezgodna kvadrata sa Marsom i RxPlutonom nastavlja da nas iskušava, iritira, testira naše strpljenje...12.maja kvadrat sa Marsom i njega smo već imali...Poslednji put smo ga imali 13.oktobra 2016., nije ga bilo u 2017.
Ove godine ćemo ga imati ukupno četiri puta: 01.mart (iza nas) 04.april (iza nas), 12.maj; i 26.novembar 2018. Interesantan je ovo podatak!!! Nemamo ga neko vreme, pa onda čak četiri puta u jednoj godini!!! 01.marta: Merkur u Ribama, Mars u Strelcu na 19*, 04.aprila RxMerkur u Ovnu, Mars u Jarcu na 9*, 12.maja Merkur u Ovnu, Mars u Jarcu na 28*, 26.novembra Merkur u Strelcu, Mars u Ribama na 6*!!!
Ovde je interesantno da ovaj kvadrat počeo svoju priču dok je Merkur bio u Ribama a Mars u Strelcu, kao što će biti i poslednji 26.novembra, samo će Merkur i Mars promeniti uloge!!! U sredini su sadašnji kvadrati Ovan - Jarac! Zapamtite ove datume (mada ću vas na vreme obavestiti), biće ovo interesantno za proučavanje!!!
Na sve ovo još jedan kvadrat sa RxPlutonom koji nismo imali....ne ove godine. Poslednji je bio 09.oktobra 2017. godine!!! Sa ovim aspektom mnogi bi mogli da se precene, da precene sopstvene snage....nosi on i dozu fanatizma....budite oprezni šta drugo da vam kažem....Neko od vas bi mogao da bude zabrinut zbog nečega...neki strahovi (Pluton) bi mogli da isplivaju na površinu. Opsesivne, negde paranoične (Pluton) misli (Merkur) su mogući....takav i govor. Naravno za tako nešto treba i "potvrda" ostatka horoskopa.... Reči (Merkur) ovde imaju ogromnu moć (Pluton)... problem je što je kvadrat u pitanju. Budite oprezni u komunikaciji sa ljudima sa kojima ste u nekoj vezi bilo kojoj (preko puta Ovna je Vaga), poslovnoj (Jarac), sa starijim ljudima (Jarac)... Neko bi možda mogao da pokuša da nametne neko svoje mišljenje, mada to se može očekivati i od vas prema drugima.... Neko bi mogao da pokuša da demonstrira vlast i moć, da "trenira strogoću"...Globalno ovaj aspekt takođe može doneti raznorazne neprijatne situacije!!!! Sledeći kvadrat ovih planeta nas čeka 02.oktobra 2018.
Na kraju pred sam ulazak u Bika srešće se i sa Uranom 13.maja, koji će takođe preći u Bika dva dana kasnije 15.maja!!! Bučno će najaviti Merkur na 29* Ovna (konjukcija sa Uranom) prelazak Urana u Bika!!! Ova konjukcija Merkura i Urana uvek donosi faktor iznenađenja...i priču da ništa nije onako kako izgleda...Na delu su grupna dešavanja (Uran)...Merkur (ulice i dr.).....Misli, reči, komunikacija sa ovom konjukcijom sve mogu biti samo ne i predvidljivi...iznenadne misli, reči, poruke, informacije, saznanja....Iznenadne ideje....blesak ideja...Negde ova konjukcija može doneti i neprijatna iznenađenja, iznenadne posete, neprijatne događaje... globalno, lično već prema vašim horoskopima i položajima ovih planeta!!! Generalno neko "buđenje" i neki alarm (Uran) su mogući!!! Ova konjukcija za nekog može biti jako povoljna i podsticajna, za druge bi mogla biti neprijatna!!! Nadam se da spadate u prvu grupu!!!
Poslednji put smo imali ovu konjukciju 28.aprila pa 10.maja 2017. na 25* Ovna!!! Događala se u vreme Makedonske krize. Tada je Mars bio u Blizancima, Venera u Ovnu....ja sam pisala "vodite ljubav a ne rat"!!! Ova konjukcija koja sledi 13.maja, je sa Marsom u Jarcu....koji će i dalje biti u konjukciji sa Plutonom (egzaktno 26.aprila) i u kvadratu sa Merkurom (12.maj)!!!
Da utvrdimo :)))....Merkur konjukcija Uran na 29* (čuveni 29*), oni u kvadratima sa Marsom i Plutonom u Jarcu!!! Jedna od poslednjih sučeljavanja energija Ovan - Jarac koja nas muči od marta ove godine!!! Sada je 15.april...sve ovo nas čeka za mesec dana 15.maj....ako smo spremni (zbog toga i pišem) sve će biti mnogo lakše!!!Pre nego što posvetim pažnju dolazećem Mladom Mesecu u Ovnu....da vas podsetim da neke planete i neke energije "rade" za nas:

Mesec je u Ovnu na 16*....
Od jutros je nervozan ovaj lola....od 09:45 on je u kvadratu sa Marsom u Jarcu....i iskušava nas samo tako....višak je ovo energije....istrošite je na prolećno čišćenje ako ostajete u kući....ili izađite i ovu negativnu energiju potrošite na neku fizičku aktivnost....Na ovu energiju nadovezaće se još jedna negativna energija kvadrat sa Plutonom u Jarcu...još inteziteta, ali sada i opsesije, ljubomore, pokušaj nametanja volje, moći, kontrole....i ovo je veliki višak energije....kanališite ga najbolje što umete....3 sata i 57 minuta posle ponoći (ponedeljak) očekuje nas konjukcija Meseca i Sunca na 26* Ovna!!!
Merkur u Ovnu direktan!!! Već sam napisala to je dobra vest...ali i ne tako dobra!!!
Okruženje u vreme Mladog Meseca:
Mesec i Sunce na 26*......Uran na 28* - Svi su u konjukciji!!! 
Svi zajedno su i u kvadratu sa Plutonom u Jarcu!!!
Sunce/Mesec u kvadratu sa Plutonom:
Sunce i Pluton su u kvadratu od 11.aprila, to je onaj aspekt demonstriranja sile i moći....da je radio i da radi to već sigurno znate...globalno je radio...lično to već samo vi znate....
Mesec i Pluton u kvadratu - danas i sutra!!!
Uran u Pluton u kvadratu....to je STARA priča....vi koji redovno čitate znate za tu priču....mučio nas je ovaj kvadrat godinama....sada je pri kraju, ali očigledno da je vrlo sve prisutan....ratne zone, katastrofe, pad aviona....Ovo je njegov poslednji trzaj pre nego Uran pređe u Bika!!!
Pluton i Uran će ovde imati najznačajniju ulogu!!!

Merkur u Ovnu u kvadratu sa Saturnom u Jarcu - pisala sam i pisala o ovom kvadratu!!!
Venera u Biku u opoziciji sa RxJupiterom u Škorpiji (17.aprila) u trigonu sa Marsom u Jarcu (od 11.aprila) u trigonu sa Plutonom u Jarcu (17.aprila)!!!
Priču o Merkuru znate (na početku teksta), Venera je ovde u ulozi da nam olakša sva dešavanja....

Sadašnja svetska dešavanja su poprilično povezana sa konjukcijom Marsa i Saturna koji su svoj "ples" započeli krajem marta (egzaktno 02.aprila)...Sada je Saturn na 9* a Mars na 16* Jarca....još uvek su u konjukciji!!! I ako sam već naglasila da svaka konjukcija ima i dobru i lošu stranu, ova konjukcija nam je na globalnom planu pokazala onu najgoru stranu!!! Zapravo u istom znaku blizu jedan drugog su Saturn, Mars i Pluton....nezgodne konjukcije!!!
Saturn uskoro kreće u retrogradni hod - 18.aprila!!! Odvojiće se od Marsa ali i od Plutona!!! 
Mars i Saturn više neće biti u konjukciji u Jarcu, sledeća konjukcija je u Vodoliji na 0*  31.marta 2020., pa 04.aprila 2022. u Vodoliji na 22*!!!
Mars i Pluton će uskoro biti u egzaktnoj konjukciji 26.aprila!!!
Saturn i Pluton će biti blizu ali i oni će u egzaktnoj konjukciji biti 12.januara 2020. na 22* Jarca!!!
Svetski poredak na delu!!! Pluton u Jarcu još od 2008.godine upravo "radi" na svetskom poretku...
Globalno je tako....neki ratovi koji mogu da budu ali i jesu svetski a lično to su neki naši mali-mikro ratovi!!! 

16.april 2018.
Mlad Mesec u Ovnu je prvi Mlad Mesec u tom znaku ove godine. Astrološka godina je započela u martu ulaskom Sunca u Ovna...Svaki Mlad Mesec nosi energiju novog počettka....ovaj ima i energiju novog ciklusa....prvi Mlad Mesec u astrološkoj novoj godini!!!
Ovan je inače znak početka...prvi znaku u horoskopu....
Mlad Mesec je na 26* Ovna....ta tačka (stepen) u vašem horoskopu je znak nekog početka!!!
Tu negde je energija PROMENA!!!
Ovan je energija brzine, dinamičnosti, impulsivnosti, takmičenja, nestrpljivosti...Ovan je pionir...Ovan je izvršilac...Ovan živi u sadašnjosti, Ovan - SADA!!!
Uran u Ovnu blizu Meseca i Sunca dodaje energiju iznenadnosti, nepredvidljivosti. Uran traži od nas promene...Ili ćemo se manjati ili će on da nas promeni, nema trećeg...
Vladar Ovna (Mlad Mesec u Ovnu) Mars je u Jarcu....u konjukciji sa Saturnom od ranije u konjukciji sa Plutonom koji sledi!!! Nezgodne energije koje takođe od nas traže promene - suštinske promene!!!
Pluton u kvadratu sa Mladim Mesecom (Mesc/Sunce) i u kvadratu sa Uranom....budite oprezni kada su promene u pitanju!!! Pluton pre svega traži da nešto završimo, dovršimo...pa onda da krenemo u suštinsku promenu. Neki kraj pa novi početak!!!
Merkur u Ovnu i dalje ratoboran ali u kvadratu sa Saturnom pomalo ili više težak, posebno kada su neke odluke u pitanju!!!
Uran je tu da iznenadi i da ubrza promene. Pluton je više nego nezgodan!!! Zbog svega ovog budite oprezni....novi početak je tu...to je izvesno, samo taj početak bi mogao da bude malo nezgodan!!!
Uran u Ovnu upravo sada sa ovim konjukcijama donosi nam neku vrstu završnice i saznanja šta je se sve dogodilo u proteklih sedam godina od kako je boravio u Ovnu!!! Kulminacija pred njegov prelazak u Bika u maju!!! I na globalnom i na ličnom planu!!! Razmislite šta je sve Uran u ovnu u proteklih sedam godina vama doneo!!!
Venera u Biku je tu da pomogne, olakša....sem njene opozicije sa Jupiterom (preterivanja)!!!

Ovaj Mlad Mesec u Ovnu na 26* najjači uticaj vrši na Ovnove, Vage, Rakove i Jarčeve, kao i na sve nas koji imamo neke planete na oko 26* ovih znakova!!!Pronađite kuću u kojoj se nalazi Mlad Mesec u Ovnu na 26*....tu negde je vaša priča o novom početku!!! Preuzmite inicijativu i krenite u vaš NOVI POČETAK!!!

Još o Mladom Mesecu u Ovnu


1 коментар: