уторак, 10. април 2018.

Budimo maštoviti...okanimo se demonstriranja moći....Neki aspekti na nebu ovih dana...

(podnaslov: potražite vašu muzu ili budite nečija muza)


Utorak je....Marsov dan....
Mars je u Jarcu na 13*, i dalje je blizu Saturna (9*), egzaktan susret bio 02.aprila. Saturn ostaje iza Marsa, ali Mars se polako približava Plutonu (21*), egzaktna konjukcija - 26.aprila!!!
Još uvek osećamo (slabije) kvadrat Marsa i Sunca od 24.marta, kvadrat Marsa i Merkura od 04.aprila, još jednom ćemo osetiti njegov egzaktni uticaj 12.maja!!!
  • Sutra nas očekuje Marsov trigon sa Venerom!!!
  • Očekuje nas i Marsov sekstil sa Neptunom - 14.aprila




Dakle, napeti aspekti Marsa polako ostaju iza nas, mada još uvek ne možemo sasvim da se opustimo.
Ipak niko nam ne brani da se radujemo aspektima koji dolaze:
Trigon Venere i Marsa ima posebnu energiju, jer se Venera u Biku lepo oseća (kod kuće je - u sedištu), Mars u Jarcu je uzvišen (dobro se oseća kao gost - u egzaltaciji). Bik i Jarac su zemljani znaci - praktičnost, trezvenost, konzervatizam, pouzdanost...senzualnost!!!
Venera je zadovoljna u Biku....Mars je ushićen u Jarcu...Mars je spreman za akciju (da "osvoji neki vrh"), Venera je spremna da uživa u svim čulima. Dobar je susret ovih planeta i energija!!! Čak je i Saturn vladar Jarca (Mars u Jarcu) još uvek u trigonu sa Venerom!!!
***Ako išta može malo (ili više) da pokvari ove energije je kvadrat Saturna (vladar Jarca) sa RxMerkurom u Ovnu!!! Šta da se radi...uvek neko "sreću kvari"...Samo se prisetite, Merkur vraća u prošlost, da nešto ponovimo...Saturn je tu da malo prikočimo...



Ono što je dobro je da nas uskoro čeka sekstil Marsa sa Neptunom (14.april), pre toga i sekstil Venere i Neptuna (12.april), tako da nam neće faliti mašte, kreativnosti, boja....Neptun je tu da nam oboji svet...Zemlja (Bik i Jarac) i voda (Ribe) se vole....trigon i sekstil!!!
Dakle, Venera i Mars su u trigonu, a onda Venera sekstil Neptun, Mars sekstil Neptun!!! Venera u Biku, Mars u Jarcu (trigon) u sredini (sekstil)  Neptun u Ribama!!! Neptun je ovde kao osećanje (uzvišeno), romansa, romantika, zavođenje, erotizam, glamur, mašta, intuicija, imaginacija, magija, mistika, ideal, voda, muza, umetnost, boje, muzika, poezija, ritam, ples, fotografija, gluma, duhovnost, lek (u malim količinama)!!!
Nadam se da će vas Neptun sve inspirisati



Sve bi bilo super, da nije sutrašnjeg kvadrata Sunca u Ovnu i Plutona u Jarcu!!!

Demonstriranje moći
11.april 06:53: Sunce kvadrat Pluton
Sunce u Ovnu, Pluton u Jarcu na 20*

Ovo je poprilično izazovna energija, sa njom bi mnogi mogli da se zanesu do samoprecenjivanja, ponegde je to arogancija, fanatizam neki... Želja da nekoga podredite...demonstriranje moći i sl. Borba za vlast...Mogući su sukobi sa autoritetima, sa "onima" na vlasti, sa nekim moćnim ljudima ma šta to značilo za svakog od vas... Moguće su veće krize koje mogu dovesti do destruktivnosti i u reakcijama i u postupcima!!! Pripazite da ne budete nečija žrtva, pripazite se da ne budete zlostavljani (žene budite oprezne), moguća su proganjanja, nasilje i sl. Roditelji budite oprezni, obratite pažnju da li vaša deca trpe vršnjačko nasilje uvek ali ovih dana posebno!!!
U kakvom je okruženju: Sunce sve bliže Uranu (konjukcija) egzaktno 18.april; Mars i Pluton sve bliži (konjukcija) egzaktno 26.april i dokle god su ove energije jake Sunce/Uran kvadrat Mars/Pluton sve ovo može da bude komplikovano! Previše nervoze, stresa, nametanje volje, moći...demonstriranje sile i moći!!! I dalje se kao što vidite nadmeću dve rogate energije (Ovan vs Jarac)!!!
Srećom kao ravnoteža tu je Venera u Biku u trigonima sa Saturnom, Marsom i Plutonom u Jarcu!!! Tako da nije isto kao martu (Ovan - Jarac) kad nismo imali ovu energiju čvrstog tla (Bik/Jarac)!!!
Ovaj aspekt smo imali prošle godine dva puta: 09.aprila 2017. Sunce u Ovnu, Pluton u Jarcu na 19* i 08.oktobra 2017. Sunce u vagi, Pluton u Jarcu na 16*
Ovaj aspekt ćemo imati ove godine još jednom: 12.oktobra Sunce u Vagi, Pluton u Jarcu na 18*
Imamo ga dva puta godišnje uvek kada je Sunce u Ovnu i Vagi!!!
Pogledajte u kojim kućama vam se nalaze Sunce u Ovnu i Pluton u Jarcu na 20*!!! Ako ne znate imate nedeljni horoskop i uopšteno tumačenje za svaki znak (i podznak)



Za kraj, da spomenem (da bi se pripremili), Venera od kako je ušla u Bika u opoziciji je sa energijom Škorpije, tamo u Škorpji je Jupiter i oni će se jednom naći u opoziciji, tačnije 17.aprila!!! Taj uticaj je već krenuo, nije još jak ali je tu!!!
Bitno je spomenuti i da će uskoro Merkur krenuti u direktan hod (15.april)!!! Mnogi jedva čekaju...previše je buke, galame, retorike...ali one svađalačke, Ja pa Ja....previše prošlosti....
Srećom do kraja ove nedelje (14.april) očekuje nas i sekstil RxJupiter u Škorpiji sa Plutonom u Jarcu!!!

 Dancing with The Muse ♥




Нема коментара:

Постави коментар