петак, 28. март 2014.

Merkur sekstil Pluton.... intuitivna komunikacija... i još (po)nešto...

Mesec u Ribama...ceo dan!

Ko je od jutros pospan :-)))
Ako ima takvih evo i zašto je tako...
Opet imamo dominantnu energiju u Ribama. 
Danas u Ribama: Mesec (sada na 5*), Neptun na 6*, Merkur 13* i Kiron 14*!!!
Kao što vidite Mesec je u konjukciji sa Neptunom, uskoro će biti i sa Merkurom, pa Kironom...Još MAŠTE, snova, snevanja...
Mesec u Ribama podržava sanjare, romantičare... Mnogi bi radije ostali kod kuće spavajući, oni koji to ne mogu spavaju na javi... Za neke od nas realnost izgleda suviše realno :-))). Duhovnost je u porastu, za mnoge to znači posetu nekom hramu, molitve radi ili samo radi smirenja duše... Drugi će smirenje pronaći u nekoj meditaciji, u muzici, neko pored neke vode.. Saosećajnost povećanja, pružite ruku onima kojima je potrebno. Potrebno je vama? Potražite one koji su vam bliski i podelite to što vas muči (AKO VAS MUČI)... Umetnici, vama je ovaj Mesec kao poklon...osvrnite se negde je vaša muza...i stvarajte. Fotografi i vi profesionalci i vi kojima je to hobi fotoaparate u ruke... Muzičari notne sveske i instrumente u ruke i usrećite nas :-)).


Danas još jedan u nizu egzaktnih aspekata na nebu...
Kada se VODA i ZEMLJA udruže....
Merkur u Ribama (ko bi drugi :-) u SEKSTILU sa Plutonom u Jarcu! Opet misli!!! Opet reči izgovorene, napisane, opet komunikacija i sve u vezi nje... Naravno kada je Merkur taj božiji glasnik aktivan aktivno je i sve ovo nabrojano... Misli ovde intezivnije, energetski (Pluton) jače, psihološki takođe. Imamo mogućnost jasnijeg uvida u neke stvari jaču intuiciju... Intuitivnu komunikaciju, strastvenu (Pluton) komunikaciju (Merkur). Govor glasniji, snažniji (Merkur-Pluton). Manje je diskrecije, sve je više otvorenije i jasnije nego obično... Ponegde opsesivnost (Pluton) snažna potreba da se nešto nekome KAŽE...Dublje prodiranje i istraživanje u toku razgovora...Promena u načinu izjašnjavanja, u govoru...svakako više hrabrosti. Ovde neke misli, reči....(Merkur) mogu imati sposobnost transformacije, izlečenja, regeneracije (Pluton), odbacivanje zastarelog načina mišljenja... Iznenadna provala (Pluton) misli, reči.... ***Oni koji zapisuju svoje misli i reči sada to mogu intezivnije i hrabrije... Imamo i više hrabrosti da se suočimo sa onim stvarima (misli) koje smo gurnuli negde (pod tepih, u orman, u neke kutijice...)
*Ovaj aspekt će istaknuti svačiji dar za duhovitost, daće nam analitičnost, intuiciju... Pomaže da imamo odličnu koncantraciju, i moć razumevanja događaja i ljudi... Inteligentno (Merkur) korišćenje snage (Pluton) volje. Aspekt je odličan tamo gde je potrebna analiza, predavanje, učenje, istraživanje, u medicini, ali i u finasijskim poslovima i transakcijama.

I vode, i vazduha...i vatre...
                   Raduj se.... Merkur trigon Jupiter :-)))
O Merkuru i Kironu u konjukciji...OVDE.
*Merkur u Ribama i Jupiter u Raku još uvek u dobrom aspektu (trigon), nadam se da vas je "dokačio" ovaj tranzit i da se radujete, Merkur i Kiron u Ribama dovoljno blizu da deluju..Svi zajedno zapravo Neptun, Merkur i Kiron u Ribama u TRIGONU (sa manje i više uticaja-delovanje) sa Jupiterom u Raku ... još dominacije VODE!!! Kasnije će i Mesec ući u taj trigon...Kome energija vode prija sada je zaista srećan!!!

*I ovde nije kraj Venera u Vodoliji sve bliža formiranju egzaktnih aspekata sa retrogradnim Saturnom u Škorpiji (kvadrat) i sa retrogradnim Marsom u Vagi (trigon)...Juče sam pisala o ovome: With or without you... Aspekti Venere u najavi :-))
*Gužva na nebu...Neko će reći previše vode, osećanja, osetljivosti...ono i jeste tako, ali tu je i VAZDUH preko Venere i Marsa! Ima i dovojno sasvim dovoljno VATRE Sunce u Ovnu sve bliže Uranu u istom znaku....
*A za dva dana će se sresti Mesec i Sunce... MLAD MESEC U OVNU!!! Jeste li spremni za NOVI POČETAK...na kraju meseca? :-))). Ja jesam što i vama želim :-))).
Eto za svakog po nešto :-)))


 ŽELIM VAM LEP, USPEŠAN I SREĆAN VIKEND :-))



  Dancing With The Muse

 




Нема коментара:

Постави коментар