Tuesday, July 30, 2013

Venera trigon Pluton....Venera u zanosu...

Mogućnost transformacije (Pluton) kroz emotivno (Venera) iskustvo... u narednih nekoliko dana biće otvorena za svakog od nas... Venera u Devici danas u EGZAKTNOM TRIGONU sa RPlutonom u Jarcu... Ovo je energija koja jača samouverenost... I ništa nije jednostavno sa ovim tranzitom... on će doneti dubinu, intezitet... Kapacitet za ljubav, strast se povećava... Umetnici dobijaju snažan motiv....Ljubav (Venera) sredstvo za transformaciju i regeneraciju (Pluton).... Sposobnost za vrlo duboke emocije.... duboke i strastvene. Kada se ove dve planete nađu u dobrom odnosu posebno u trigonu osećamo snažan emocionalan uticaj... posebno nad drugima. Sve je dobro dokle taj uticaj ne koristite svesno za manipulaciju... nesvesni uticaj se ne računa :-))) a vrlo je moguć. 
Muško - ženski odnosi intezivniji ovih nekoliko dana... ali i deviza "sve ili ništa"... Moć ovog aspekta i tranzita je u regeneraciji... donosi nešto kao ponovo rođenje... kroz postojeće odnose, kroz sasvim nove odnose, neki od njih su  oni na "prvi pogled"... kroz nove materijalne prilike...  Snažni odnosi u vezama, partnerstvima, brakovima, ali i drugim odnosima... Kažu da sa ovim aspektom imamo gotovo magnetsku moć PRIVLAČENJA....da smo snažan magnet za SUPROTNI POL :-)). Zaljubljivanje pod uticajem ovog tranzita obično je takvo da nam u živote donosi one tkz. "ljubavi do smrti"...zvuči fatalno ali takav je i aspekt....poprilično fatalan... sve vrvi od strasti... Jer sa Plutonom idu i određene opasnosti ...ljubav i opasnost ruku pod ruku....intezitet emocija ovde je teško porediti sa nečim... ko je to doživeo zna o čemu pričam.....***posebno to znaju oni koji ovaj aspekt imaju u NATALNOM HOROSKOPU....U svakom slučaju ovo je izuzetno snažan tranzit, snažne privlačnosti, jakog osećanja ljubavi, to je i intezivan sexualni poriv, fatalnost... U slučaju da ste u vezi mogućnost REGENERACIJE VEZE, ako ste sami mogućnost zaljubljivanja (samo da se slože sve ostale kockice i zvezde)....Mogućnost ZA veće sume NOVCA, moć PRIVLAČENJA novca, pojačane kreativnosti, poseban UMETNIČKI talenat.... Umetnici će se probuditi.....

Kakav je mogući scenario (događaj ili psihološki uticaj) ovde....
***Šta ovde treba još naglasiti: Da je Venera u Devici....a Pluton u Jarcu....i da je Pluton u retrogradnom hodu (dakle mogući su i neki elementi PROŠLOSTI, prošle ljubavi, događaji VEĆ VIĐENI, prošlost kuca na vrata).... Planete (GLUMCI) ovde imaju određenu (ULOGU).....a (FILM, PREDSTAVA....) je određen kućama u kojima se ove planete nalaze....Kada to znate možete imati na umu određeni SCENARIO po kome bi se nešto moglo dogoditi .... dakle ili neki DOGAĐAJ ili neki PSIHOLOŠKI uticaj!!! 
***Venera ima potrebu za DAVANJEM I PRIMANJEM, ona je princip LJUBAVI, lepote, estetike, RADOSTI, mira, osmeha, sreće.... Pluton princip PROMENE, REGENERACIJE, princip snažene unutrašnje energije i magnetizma, sexualnosti, strasti, zračenja, PRIVLAČNOSTI... simboliše uglavnom ljude koji imaju neku MOĆ....opasne ljude, ljude sa oružjem, koji su na nekom položaju, gde je zastupljena moć.... Ovde elemenat ZEMLJE - Devica i Jarac unose dozu praktičnosti, pouzdanosti, konzervativnosti i SENZUALNOSTI....poseduju moć oporavljanja...ovde u pozitivnom ASPEKTU - TRIGON sve te osobine dolaze do izražaja....Devica je analitična, prefinjena, preduzimljiva (takva je i Venera), Jarac je odgovoran, praktičan, tradicionalan, ozbiljan (takav je i Pluton).... Ovako zajedno u trigonu priču o ovom aspektu i tranzitu samo čine ozbiljnijom, i nadasve PRAKTIČNOM.... možda negde i materijalnom...Ljubav i materija zajedno.....
***Da bi imali kompletnu sliku ovog aspekta potrebno je da vidimo gde se nalaze Merkur (vladaoc Device) i Saturn (vladaoc Jarca).... Merkur je u Raku ....dom, porodica, privatno....Saturn je u Škorpiji .... strast, želje, istraživanje, regeneracija....Merkur je u široj konjukciji sa Jupiterom, u kvadratu sa Uranom u Ovnu... Saturn u širem kvadratu sa Suncem, u trigonu sa Jupiterom, i trigonu sa Neptunom....o ovim aspektima pogledajte na Blogu....ja sada žurim :-))). 

The Tango - Scent of a Woman  


No comments:

Post a Comment