уторак, 21. април 2020.

Svetlo na kraju tunela....Danas na zvezdanom nebu...



Ovako ja vidim svetlo na kraju tunela

Zvezdani(n) zapis 2873
Utorak. Marsov dan.
Mars je u Vodoliji na 15°


Aktivan je Mars...i dalje se druži u energiji trigona sa Venerom u Blizancima i njima je lepo...najviše komuniciraju "preko žice", tu im baš onako vatreno pomaže Merkur u Ovnu koji je između njih...Mnogo bi bilo teže da nema ovih energija...ovako komuniciramo i mi...pričamo, pišemo, razmišljamo, planiramo....Merkur je brži, ide dalje ide ka kvadratima sa Plutonom i Jupiterom u Jarcu i dalje je savet isti: Sačuvajte zdravu pamet, treba nam i trebaće nam!

Sunce se ugnjezdilo u energiji Bika, uživalo bi Sunce u svim čulima da nije dosadnog Saturna u Vodoliji. Ne vole se ove energije Bika i Vodolije i eto nevolje...Vraća Saturn Sunce u stvarnost i realnost...I mi ćemo razmišljati o relnosti i svim onim stvarima koje smo morali da odložimo. Neke od njih će početi da nas pritiskaju! Ove energije kao da iskušavaju i testiraju našu zdržljivost...Strpljenje je ovde ključna reč! Za sada samo osmislite strategiju i ne žurite. 
Pročitajte i ovo - Zastanite malo... Polako ne opuštajte se....i ako su popuštanja pravila najavljena od danas...ipak budite oprezni...budite strpljivi i odgovorni!
 I Just Called To Say I Love You

Dnevni aspekti

Tu je da pomogne, da pogura...osnaži...I dokle Saturn traži usporavanje, Mesec u Ovnu nas gura napred...Danas je Mesec u sekstilu sa Venerom i Marsom (oni su u trigonu)...Svi zajedno guraju...u razgovor, komunikaciju, mentalnu aktivnost...Pozovite nekog...Kažite nekome....izgovorite to što vas muči ili ne muči, podelite sa nekim misao, informaciju...ideju. Možda nas sa jedne strane energije zatvaraju, sputavaju...sa druge strane energije nam pružaju šansu...kroz razgovor, pisanje...Kasnije večeras Mesec će stići do Merkura (konjukcija)...i opet se sve vrti oko razgovora....Merkur je tu da ohrabri još više...Iskoristite ovaj dan...sutra nas čeka novi dan i neki novi aspekti...
Ide Mesec lagano ka Biku...ka Mladom Mesecu u Biku...





Нема коментара:

Постави коментар