понедељак, 27. април 2020.

Šta rade zvezde od 27.aprila do 04.maja...



Ove nedelje na zvezdanom nebu:
27.april 21:53 Merkur ulazi u Bika
28.april Uran ulazi u retrogradnu senku  sa 6° Bika
28.april 19:27: Merkur kvadrat Saturn
28.april 20:49 Merkur sekstil RSMČ

Maj
01.maj 05:40 Merkur konjukcija Uran


Ovo je nedelja Merkura...u ponedeljak prelazi iz Ovna u Bika i do kraja nedelje pravi kvadrat sa Saturnom u Vodoliji, sekstil sa RSMČ u Raku i konjukciju sa Uranom...
Kraj prošle nedelje takođe je bio u znaku Merkurovih aspekata...Merkur je i dalje u kvadratu sa Plutonom i Jupiterom u Jarcu...
Merkur - naša misao, naš razum, intelekt, reči izgovorene i napisane, komunikacija....danas menja znak, danas prelazi iz Ovna u Bika i taj prelaz osetićemo na razne načine. Uticaj Plutona i Jupitera u Jarcu je još uvek izuzetno jak...I dalje Merkur u ruci drži megafon i dalje je bučan, ljutit, priča mnogo, priča svašta, euforičan je...Ko sluša ili gleda vesti hvata se za glavu...I ono što ima logike izgleda da nema...i obrnuto! Mnogo je nejasnih stvari a trenutno ne možemo optužiti Neptuna!? Ili možemo?! Najavila sam ranije da će Venera u Blizancima biti u kvadratu sa Neptunom u Ribama! I ako će biti egzaktan 04.maja on već "radi"! Ovaj aspekt će biti još zanimljiviji za sve nas kada večeras Merkur pređe u Bika (Venera vladar Bika)! Ako Veneru posmatramo kroz njen uticaj na podložnost zarazi kvadrat sa Neptunom (virus, zaraza) koji sledi 04.maja, 21.maja i 27.jula, mogu samo da kažem da još nije gotovo! 
Ja redovno pregledam vesti...više da ih povežem sa trenutnim aspektima manje da budem obaveštena...Jutros me je najviše interesovalo ovo: Broj zaraženih u svetu premašio je 2,84 miliona, do sada umrlo više od 200.000 ljudi. Kod nas se najavljuju blaže mere ujedno i najduži policijski čas tokom vikenda...I u drugim zemljama najavljena popuštanja mera od 04.maja! Posle nekog dužeg vremena spominje se britanski premijer Boris Džonson, vesti  kažu da se  vraća na posao posle tri nedelje odsustva, od kojih je tri noći proveo na intenzivnoj nezi. O njemu sam pisala OVDE! Donald Tramp je i dalje sve prisutan! Sada se svi pitaju gde je lider Severne Koreje!
Amerikanci detrdžentom pročišćavaju sinuse, a izbeljivačem ispiraju grlo!!! Mnoge države su ljute na SZO! Tramp i Makron jačaju savez, spremaju akciju protiv SZO i MMF-a! Rusija uzvraća na kritike iz SAD-a: SZO dobro radi posao! Vakcina podelila Ameriku! Da li će turističke agencije morati da vrate novac građanima koji su uplatili letovanje?
I to je to...ima još ali već mi se vrti u glavi...Merkur kvadrat Pluton/Jupiter svakako radi...


Da li će ulaskom Merkura u Bika on prestati da drži megafon....
Izgleda da bar još neko vreme neće...
★Prvi aspekt Merkura u Biku je kvadrat sa Saturnom u Vodoliji. On dolazi posle kvadrata Sunca i Saturna koji je bio aktuelan prošle nedelje! Posle našeg ega, volje, vitalnosti (Sunce) sada i naše misli i komunikacija (Merkur) u nekoj vrsti blokade! Ali ne samo blokade već još ljutnje, besa...sve ide iz teških misli, strahova...koji idu u bes...i tako u krug...U vreme ovog aspekta najbolje je izbegavati vesti neko vreme...Posebno u vreme ★konjukcije Merkura i Urana u Biku 01.maja egzaktno! Svo nakupljeno nezadovoljstvo, bes...moglo bi da "eksplodira"! Neke vesti, informacije...mogu nas baš izenenaditi....
★Merkur konjukcija Uran u Biku na 6°
Ovo je njihov drugi susret od kako je Uran prešao u Bika! Prvi se dogodio 08.maja 2019. Jednom godišnje će se sretati....ukupno sedam puta,  poslednji susret će se dogoditi 24.maja 2025. 
Misli, reči, komunikacija sa ovom konjukcijom sve mogu biti samo ne i predvidljivi...iznenadne misli, reči, poruke, informacije, saznanja....Iznenadne ideje....bljesak ideja...Negde ova konjukcija može doneti i neprijatna iznenađenja, iznenadne posete, neprijatne događaje...sve već prema vašim horoskopima i položajima ovih planeta!!! Generalno neko "buđenje" i neki alarm (Uran) su mogući!!! Pripazite na tehničke uređaje, posebno na kompjutere, napravite buck up podataka...
U vaš život mogu ući novi ljudi, novi prijatelji....Neko će se priključiti nekoj grupi sa zajedničkim interesima, neko će neku grupu iznenada napustiti...Susreti mogu biti iznenadni, neobični, drugačiji, originalni....ali i ljudi koje možete sresti!!!
Ova konjukcija za nekog može biti jako povoljna i podsticajna, za druge bi mogla biti neprijatna!!! Nadam se da spadate u prvu grupu!!!

★Nisam zaboravila sekstil Merkura u Biku sa RSMČ u Raku koji se nalazi između Merkurovog kvadrata sa Saturnom i konjukcije sa Uranom! Ostavila sam za kraj jer pruža ono što sam nazvala - Odškrinuta vrata...



Zvezdani(n) zapis 2879
Ponedeljak. Dan Meseca
Mesec je danas u Blizancima

Noćas je Mesec bio u kvadratu sa Neptunom...ako ste još sanjivi da znate i zašto....ili ako imate neki manjak energije opet da znate zašto....i ako vam ništa od jutros nije jasno opet da znate zašto :).
Čeka Mesec sekstil sa Merkurom pre njegovog prelaska u Bika...
Priča li priča Mesec....pričamo i mi....Priča se o svemu...priča se puno...glasno, radoznalo...
Ovaj aspekt će biti egzaktan u 19h....Mesec u Blizancima, Merkur u Ovnu na 29°....
P.S. Kada smo već kod priče....Na TV prva reportaža iz frizerskog salona koji vidim sa terase i gde se farbam i feniram...Frizer mi je rekao da će biti na TV :) pa sam gledala...lepo je sve pričao...samo da bude primenjivo....posle sam išla da ih pozdravim i zamislite nosila sam masku naopačke :) to mi je skrenuo pažnju frizer :)

Od 19:00 do 19:27 CET Mesec će biti u praznom hodu...
Sve se dešava brzo...Mesec će preći u Raka u 19:27, Merkur će preći u Bika u 21:53
Merkura već sutra čeka kvadrat sa Saturnom i sekstil sa RSMČ...01.maja konjukcija sa Uranom.
(znam da znate ovo je kraća verzija za Instagram :)
Dakle, čim pređe u znak Bika kreće novo "ludilo"....jer i Bik ima rogove kao i Ovan :) i ništa manje nije tvrdoglav samo je tvrdoglav na drugačiji način.
Kada Merkur u tvrdoglavom zemljanom Biku naleti na Saturna istog onog koji nameće pravila, obaveze, odgovornosti, ograničenja, autoritete...eto nevolje...Merkur u Biku razmatra praktične stvari (ono od čega se živi) a Saturn kaže stani još malo...jer nije kraj dok sudija ne zviždi kraj utakmice..
I nije to sve....Venera vladar Bika je u Blizancima i u kvadratu sa Neptunom i neke ili mnoge stvari nejasne do stepena sluđivanja...Mnogo toga neće izgledati onako kako stvarno jeste...mnogo toga će izgledati previše dobro da bi bilo istinito...Šta da vam kažem moguća su razna razočarenja! Čuvajte se zavodljivog Neptuna....budite maksimalno oprezni! Čuvajte sebe ne čekajte da vas neko drugi čuva...
Ok, onda Merkur u Biku nailazi na sekstil sa RSMČ/sekstil JMČ...na koja vrata krenuti? Lagano važno da su neka vrata odškrinuta!!!
Dolazi 01.maj Praznik rada...i iznenađenje u vidu Urana. Dobre ili loše vesti? Ko zna...sa Uranom nikada nismo sigurni niti možemo bilo šta predvideti...Ovde svakako ide ona otrcana izreka: Očekujte neočekivano...(a sve počelo Sunce konjukcija Uran u nedelju - Osvajanje slobode...)



Нема коментара:

Постави коментар