петак, 27. септембар 2013.

Moj Meseče.... Poslednja Mesečeva Četvrt...i šta sad sreća ima s tim....

Mesec danas ceo dan u Raku... 

Putujući tako došao je kući i tu u Raku se dobro oseća...Još da su i takvi aspekti, ali od jutros baš i nisu... Kako je Sunce u Vagi na 4 stepenu, formirali su KVADRAT ili Poslednju Mesečevu Četvrt! I došli smo do poslednje prepreke pred Mlad Mesec koji će se dogoditi 5.Oktobra u Vagi! Prošle nedelje imali smo Pun Mesec u Ribama i sada ušli u fazu gde je moguć zastoj, ali gde nešto moramo da uradimo kako bi spremni dočekali Mlad Mesec i nove početke. Mesečeva svetlost je sve manja vidimo samo pola Meseca (pola je u senci pola osvetljen Suncem), i neke prepreke na našim putevima vrlo su moguće... Setite se šta ste započeli u vreme Mladog Meseca u Devici 5.Septembra... To i nije bilo tako davno! Šta se dešavalo u toku protekle nedelje, tu su negde odgovori zašto sada neki zastoj, neka kriza. Ovde su dve energije u sukobu (kvadrat), energija VODE i energija VAZDUHA... Za mnoge one mirnijih karaktera ova četvrt bi mogla da znači manju nervozu i sitnije prepreke, za one druge burnijeg i težeg karaktera ova četvrt bi mogla da izazove agresiju i burne reakcije... Sklanjajte se od ovih drugih... I jedni i drugi mogu imati krizu svesti (kvadrat) ali reakcije mogu biti i obično jesu drugačije... Ne znam, možda je bolje ovu energiju shvatiti kao prelazni period, sedam dana do novog Mladog Meseca... Zastanite, pogledajte unazad i šta tamo ostavljate, a onda pogledajte napred šta bi trebalo da vas čeka... ali i šta bi vi mogli da učinite da se to i ostvari... Kod nekih sve ovo može pokrenuti nervozu, stres, haos.... Možda je bolje da se primirite, i probate da završite neke stvari koje ste odlagali ... Mesec je u Raku, očistite dom, preuredite ormane (zamenite letnju garderobu zimskom), sredite dokumenta ako ih pronađete :-))). Ako ni to ne pomaže možda ćete ipak morati da donesete neke važne odluke!!!

***I tako pre nego stigne do Jupitera Mesec u Raku će praviti još jedan KVADRAT sa RUranom u Ovnu, i OPOZICIJ sa Plutonom u Jarcu... malo je reći još napetosti... Hoće li pomoći TRIGON sa Saturnom u Škorpiji? Teško je reći.... Ovaj trigon nudi mogućnost samokontrole, opreznosti, i rešavanja nekih stvari.... Šta će prevagnuti kod vas .... saznaćete!

***Ne zaboravite, Venera i Jupiter su još u trigonu! Ok, možda vam ovaj aspekt neće promeniti život, ali kada se ovako dve sreće (mala-Venera i velika-Jupiter) nađu zajedno tu energiju treba iskoristiti...makar i za preterivanja... Što da ne vikend je pred nama. Ok, tu je i kvadrat Venere i Marsa koji će sutra biti egzaktan dakle i najjačeg uticaja... Juče sam vam predložila da tu energiju iskoristite na pametan način... pokušajte.

***Dragi moji, možda nije najbolji dan pred nama, ali ako malo razmislite sve je stvar ODLUKE! I kakav će vam dan biti! Birajte pametno! Gledam kako se Sunce od jutros bori sa oblacima... Mrka kapa da će se izboriti, ali Sunce je u nama... Kao i odluka kakav će dan danas da bude. Petak je, dan kojim vlada Venera... Možda je rešenje u bojama!!! Obojte svoj svet danas... Nabacite osmeh :-)))... zaboravite (ako možete) sve kvadrate i opozicije i UŽIVAJTE Venera/Jupiter...i budite uzbuđeni, pamjetno uzbuđeni Venera/Mars ;-)))... zagrlite, poljubite, zaplešite... Odlučite da danas budete srećni... Pogledajte u vaše horoskope, možda se tu krije neki lep aspekt....neki tranzit koji može da pomogne...

♥  Always on my mind 

 

2 коментара:

  1. Sta bi trebalo da donese tranzitni saturn u osmom polju koji kvadrira natalnu veneru koja je u 12-tom polju?

    ОдговориИзбриши
  2. nisam nikada komentarisala, ali redovno pratim tvoj blog otkad sam ga otkrila :) hvala ti za sve tekstove.

    ОдговориИзбриши