петак, 13. септембар 2013.

Mesec u Jarcu....Petak 13.

Mesec će da napusti Strelca.... u 11:55am CET i ući u JARCA...  Što je duša putovala, putovala je... sada će se malo prizemljiti :-). Suzdržanost je odlika ove energije... Mnogi će zadržati osećanja za sebe da ne bi bili ranjivi... Međutim ovo je energija gde će mnogi od nas biti motivisani USPEHOM. Pogledaćemo stvarnosti u oči.... pa ko šta zatekne :-). Radićemo polako ali sigurno... usmereni na karijeru...praktične stvari... i dugornočnije aktivnosti.

Mesec danas.....
Mesec sa energijom Jarca...biće u KVADRATU sa Merkurom u Vagi, u SEKSTILU sa Venerom u Škorpiji i RNeptunom u Ovnu... Što prevedeno na današni dan i raspoloženje ide ovako: mala nervoza, rasprave...., i ako je Mesec u Jarcu mnogima se neće baš puno raditi...ima smisla kraj radne nedelje je.. Mesec/Merkur, ali i LJUBAVNA OSEĆANJA, želja za ljubavlju, DRUŠTVENOST, dobar dan za kupovinu.... Mesec/Venera, mistična iskustva, svet snova i želja....Mesec/Neptun....i na kraju ili početku....Mesec i Pluton danas u KONJUKCIJI.... jaka energija, jaka uzbuđenost, i iznenadna provala emocija....I nije tako loše za PETAK 13. :-)))).

***Sa lepim aspektima Meseca i Venere, Meseca i RNeptuna...posebno konjukcija Mesec/Pluton.....polako se približavamo i EGZAKTNOM TRIGONU Venere u Škorpiji i RNeptuna u Ribama... Tekst sledi u prvoj pauzi za odmor... rećiću vam samo ovo smeši nam se lep LJUBAVNI VIKEND...


  Wish You Were Here :-)

 


Нема коментара:

Постави коментар