недеља, 29. септембар 2013.

Merkur u Škorpiji... "Bond. James Bond"

Mesec od 9:57am CET u Lavu... the drama queen!
Neka deca u vama progovore... Ono unutrašnje dete koje svi imamo, samo ga treba osloboditi...sada je vreme za tako nešto. Ovo je i dan za aktivnosti i druženje sa decom... Onu manju još možete za ruku pa negde gde možete da se zabavite... Sa onom starijom koja nisu preterano raspoložena za izlazak sa roditeljima :-) razgovarajte, tempo života je takav da sve manje vremena imate jedni za druge, ne propustite svaku priliku koja vam pruža... Vi koji još dece nemate, današnji dan iskoristite za neku kreativnost... ili u domu ili negde gde inače volite da provodite svoje slobodno vreme... Ovo je i energija za romantiku, ljubav.... emotivna druženja. Vreme za zabavu, sport, rekreaciju, odlazak u neki omiljeni restoran... Dobro je i za svaki hobi... umetnost, scenu... Drama je ponekad deo ove energije, potreba za pažnjom... Potreba da se osećanja pokažu, da pokažete šta stvarno osećate... potreba da otvorite srce...ili da pustite da vas ono vodi....Kuda? Saznaćete ako se prepustite. 
***Mesec je danas uglavnom lepo aspektovan....sa Suncem u Vagi (ravnoteža) i sa RUranom u Ovnu (lepa izenađenja).... aspekti takvi da ćete možda imati potrebu za druženjem...Zašto kažem možda, jer Mesec pravi i kvadrat sa Saturnom u Škorpiji pa će možda biti onih koji će želeti da se usame, povuku... Sve je dobro što vam prija... 

***Ko će to da "bocka" svojim repićem...

Merkur će danas u 1:35pm CET promeniti znak i iz Vage prećiće u ŠKORPIJU.... I što je bio uglađen, fin i diplomata bio je... Od sada će uploviti u vode Škorpije a tamo će biti direktan bez mnogo uvijanja naravno...Merkur ovde neće ništa uzimati zdravo za gotovo....Sa energijom Škorpije biće on (a i mi sa njim) i vrlo sumnjičav, a opet sa druge strane on je krajnje direktan i vrlo često grub u komunikaciji....neko će reći NEPRIJATAN.  

Merkur u Škorpiji.... sa ovom energijom reči imaju INTEZITET I MOĆ... Pripazite sa ovom energijom reči ili mogu nekog da "podignu" ili da "ubiju".... Sa ovom energijom mnogi bi mogli da budu opsednuti nekim mračnim mislima i temama.. Međutim ovakav Merkur nudi jaku intuiciju, duboko razmišljanje i istraživanje... površnost ovde nije opcija. Zajedljivi humor, sarkazam, cinizam.... sve je to deo ove energije... pa kako se kod koga "primi" :-).  Dok je boravio u Vagi imao je potrebu za ravnotežom... za fer igrom. Sada će shvatiti da život nije uvek fer. Ovakav Merkur imaće potrebu da traga za istinom... Želeće da otkrije neke skrivene stvari, tajne će mu biti izazov....Sa ovom energijom mnogi od vas bi mogli da se "pretvore" u privatne detektive :-).  Misli DUBOKE, fokusirane, ponekad vode u opsesiju...imajte to na umu jer će ***Merkur u ovom znaku boraviti poprilično dugo.... od 29.Septembra (biće i retrogradan u tom znaku od 21.Oktobra do 10.Novembra) do 6.Decembra.

***Ovaj Merkur su imali/imaju: Gandi, Hilari Klinton (narvno), Pablo Pikaso, meni omiljen glumac Džerad Batler :-))), Princ Čarls, Alister Krouli, Vinston Čerčil :-), Volt Dizni, Oskar Vajld, Dipak Čopra (njegova knjiga "Put do ljubavi" je vrlo interesantna, ko voli takve knjige), Klaus Kinski, Mark Tven (ima smisla zar ne?), Benard Kušner (i ovo ima smisla), Roman Abramović, Džon Galijano....i naravno...Rodžer Mur (Džejms Bond:-)


Skyfall 

 

Нема коментара:

Постави коментар