понедељак, 7. децембар 2020.

⭐ Šta rade zvezde u periodu od 07.decembra do 14.decembra...



Moto nedelje:
Živi svoj život verujući da su 
najbolji dani tek pred tobom!!!


Ove nedelje na zvezdanom nebu:

07.decembar 13.12: Palas ulazi u Vodoliju
07.decembar 15:57: Venera inkonjukcija 
08.decembar 01:36: Sunce kvadrat Mesec - Poslednja četvrt
09.decembar 20:40: Sunce kvadrat Neptun
10.decembar 12:51: Venera sekstil Pluton
11.decembar 07:00: Sunce trigon Mars
11.decembar 13:51: Sunce opozicija ☊
12.decembar Mars sekstil ☊
13.decembar 12:38: Merkur kvadrat Neptun


Posle idiličnog vikenda (Venera trigon Neptun)...koji nam je doneo iluziju i kratki predah....iluziju da je sve kao što je nakada bilo....a predah od crnih brojeva, crnih misli i neprijatelja zvanog Kovid 19 ....pred nama je nova nedelja, novi astro događaji i nove astro vesti! 

Nedelja počinje ulaskom asteroida Palas Atina u Vodoliju i Venerinom inkonjukcijom sa ☊ u Blizancima...Nisam do sada pisala o Palasu ali kasnije ćete shvatiti zašto sada pišem...

Priča sa Neptunom se nastavlja ove nedelje kroz kvadrat Sunca i Neptuna - I am a daydreamer...energijom koja nam crpi i oduzima energiju, energijom koja utiče i na naš um i na naše telo...Zbunjuje, oduzima snagu, utiče na naš imunitet...Gde god je Neptun tu negde su i ružičaste naočari..Ovaj kvadrat nas može umoriti, razočarati, oslabiti...ALI...ništa nije ni crno ni belo nešto ili sve je u nijansama...jer...

Tokom nedelje će dominirati vatreni trigon Sunca i Marsa....Light My Fire...Ako imate neki cilj, plan...uradite to sada...jer ovo je energija samopouzdanja, hrabrosti, odlučnosti, inicijative...odlična energija za akciju!!! 
Ovo je energija koja nas vraća u stvarnost...Ovo je i energija koja će vam pomoći da napunite baterije...i verujte trebaće vam!!! Ovo je ono zeleno svetlo na semaforu koje poručuje - kreni - u poslovnu, emotivnu, bilo koju akciju! Koja poručuje vrati se u stvarnost. Ako imate cilj sa ovom energijom biće volje i načina!!! I tako u toku nedelje dve sasvim oprečne energije...Vi birate a rešenje i Izlaz je uvijek u nama! (Da mogu patentirala bih ovu rečenicu koju godinama pišem)...

Mesečevi Čvorovi ove nedelje nas uvode u poslednje pomračenje ove godine...
(oni su prisutni tokom celog ovog meseca kao karmički završeci i karmički počeci)
Zašto su bitni Mesečevi Čvorovi u vreme pomračenja sigurno već znate ali ako ima onih koji ne znaju evo ukratko: Kada se na nebu Sunce i Mesec približe  (konjukcija) jednom od Mesečevih Čvorova dolazi do Pomračenja Sunca, ako su Sunce i Mesec jedan naspram drugog (opozicija) i blizu Mesečevih Čvorova dolazi do Pomračenja Meseca... Mesečevi Čvorovi su ti koji prouzrokuju pomračenja Sunca i Meseca!!! I ako su Mesečevi Čvorovi zapravo imaginarne tačke, možemo ih videti u vreme Pomračenja!
Ove nedelje uoči pomračenja Sunca (14.decembar), Sunce će biti u konjukciji sa ☋ u Strelcu i u opoziciji sa ☊ u Blizancima - 11.decembra! I opet smo na životnoj raskrsnici i opet slede promene jer Pomračenja i jesu promene - pročitajte ovo Pomračenje. Promene. Kraj i početak.
Za razliku od Sunca Mars je ove nedelje u sekstilu sa ☊ u Blizancima i u trigonu sa ☋ u Strelcu, on je taj koji će nam pomoći da odlučno krenemo u promene!!!
Ovo je nedelja tačno u sredini između dva pomračenja...Između Punog Meseca u Blizancima i pomračenja Meseca i Mladog Meseca u Strelcu i pomračenja Sunca! Ovo je nedelja gde možemo osetiti intezitet budućih promena i prekretnica!

Venera nastavlja svoj put kroz strastvenu vodu Škorpije i pravi prvi u nizu sekstila sa Društvom u Jarcu....Došao je ranije najavljen period harmoničnih aspekata. Prvi je sa Plutonom....I vreme je za ljubavnu magiju i čaroliju - I Put A Spell On You...
Vreme je da Venera otvori srce za duboku i intezivnu ljubav...Ako vam se neko dopada sada je vreme za osvajanje...Vreme je i za transformaciju i regeneraciju srca ...tamo gde treba!!!

Nedelja se završava zbunjujuće kako je i počela, sada kvadratom Merkura sa Neptunom. Zbuniće ova energija vaš um, vaše misli...Proverite i reči i brojeve...Proverite sva sitna slova koja se kriju negde na nekom važnom papiru i ne verujte u sve što čujete ovih dana! Proverite više puta sve planove, sve akcije u kojima ćete biti...Čuvajte sebe od razočarenja...Kako? Budite manje očarani (sa nečim ili nekim) manje ćete biti i razočarani - Istina na detektoru laži


Za FB i Instagram (da i ja skratim ponekad):
U nedelji pred nama...Palas ulazi u Vodoliju i provocira nas da razmišljamo izvan okvira da tražimo originalna i drugačija rešenja za naše probleme...Venera od nas traži prilagođavanje i da razmislimo koji je put kojim treba ići inkonjukcija sa ☊...PONEDELJAK.
U nedelji smo između dva pomračenja (sezona pomračenja još traje), poslednja četvrt je tu da nas podseti na to da dolazi totalno pomračenje Sunca i sa njim velike promene...UTORAK
Kvadrat Sunca i Neptuna učiniće da se osetimo sanjivo, umorno, iscrpljeno...čuvajte i psihičko i fizičko zdravlje...SREDA
Venera ove nedelje ulazi u seriju harmoničnih aspekata sa Društvom u Jarcu...ove nedelje probudiće strast duboku i intezivnu ljubav...ponudiće i izlečenje ranjenih srca kroz transformaciju i regeneraciju sekstil sa Plutonom...ČETVRTAK
"Zapaliće" vatru trigon Sunca i Marsa taman da napunimo baterije (posle kvadrata Sunca i Neptuna) ali dobićemo i zeleno svetlo da krenemo u akciju...PETAK
Mesečevi čvorovi će nas uvesti u poslednje pomračenje i pripremiti za promene koje dolaze...Sunce opozicija ☊ petak i Mars sekstil ☊...SUBOTA
Kraj nedelje zbunjujući kao i početak...a vi gledajte da se ne razočarate previše...NEDELJA


Ponedeljak. Dan Meseca.
Mesec je u Devici 
07.decembar 13.12: Palas ulazi u Vodoliju
07.decembar 15:57: Venera inkonjukcija 

Dan i nedelja počinju sa Mesecom u Devici...Praktična energija za početak radnog dana i radne nedelje...Trigon Meseca sa nebeskim alarmom RUranom u Biku je prvi aspekt od jutros...Sa ovom energijom smo se probudili i mnoge od nas su dočekale iznenadne vesti, informacije...Prava energija za sve kreativce, za sve one koji vole originalne ideje, ljude, stvari...Meni je upravo sinula jedna originalna ideja...kako ću se "obračunati" sa plagijatorima i Resavskom prepisivačkom školom! Daću im do znanja da znam...ali na svoj način pisanjem! Vi dragi moji redovni i verni čitaoci ne brinite imaćete priliku da saznate i naučite još nešto!!! Za ove druge...upozorenje...nadam se da neću ponovo pročitati na nekom portalu svoje rečenice u nečijem tekstu!
U 12:24 Mesec će biti u kvadratu sa Merkurom u Strelcu duša i razum ne sarađuju...neka zbrka i u glavi i u srcu. Moguće su razne rasprave...Mesec u Devici više obraća pažnju na sitnice i detalje a Merkur u Strelcu bi šire i dalje...i eto sukoba i u glavi i sa rečima!

U 13:12 CET Palas ulazi u Vodoliju!
Palas je asteroid kao i Kiron o kome najčešće pišem na Blogu. Asteroidi: Kiron, Ceres, Palas, Juno i Vesta...Simbol Palasa je koplje na krstu. Palas ili Pallas Athene predstavlja ženu ratnika. U mitologiji boginja Atina je simbol mudrosti, umetnosti, trgovine, zanata... Nije imala majku jer je izašla iz Zevsove glave, rođena spremna za bitku i bila njegovo omiljeno dete. Otac je tretirao kao sina a ne kao ćerku. Odbila je da se uda! 
U astrologiji Palas je princip kreativne inteligencije i mudrosti i princip strategije! Tamo gde se natalni Palas nalazi znaćemo kakvi smo stratezi! Isto važi i za tranzitni Palas...kakava nam je i lična i globalna strategija! Palas je sada u ovoj situaciji u kojoj se nalazimo prilično bitan zbog toga što predstavlja između ostalog i naš imuno sistem!
Palas u Vodoliji rešava sve probleme na najčudniji mogući način! Čak i ako neki problem može imati samo jedno rešenje energija Palasa će pronaći sasvim drugačije rešenje za isti problem! Ova energija rešava problem na jedinstven, originalan inventivan način...sa stilom! Kako je Palas u Vodoliji u energiji društvenosti, grupa, kolektiva...saznaćemo uskoro kako će pojedine grupe reagovati na trenutni naš najveći problem - Kovid 19. Ono što je donekle izvesno je da će se roditi neke revolucionarne ideje i nezamislive strategije!!! Biće naročito interesantno da se vidi ko pripada nekoj grupi a ko je van određenih grupa! 
Palas će boraviti u Vodoliji do 07.marta 2021. kada će preći u Ribe!

Živi u sadašnjosti.
uči iz prošlosti
i planiraj budućnost

U 15:57 Venera u Škorpiji inkonjukcija ☊ u Blizancima. - Gde ide ljubav?!
Ovo je energija prilagođavanja. Venera i ☊ krenuli su u novi ciklus 04.avgusta (konjukcija u Blizancima). 14.novembra imali smo trigon Venere u Vagi i ☊ u Blizancima. Sada se pripremamo za opoziciju 30.decembra Venera u Strelcu sa ☊ u Blizancima! U ovom trenutku zbog neprilagođenosti energije Škorpije sa energijom Blizanaca...moguće je da osećate neki nemir i nervozu u odnosima, vezama, partnerstvima....Veze su trenutno u nekoj vrsti izazova a ovu energiju osećate ako se vi osećate kao žrtva nekih okolnosti!
Ovde su u pitanju Mesečevi čvorovi i zamišljena raskrsnica puteva između prošlosti ☋ u Strelcu (problem) i budućnosti ☊ u Blizancima (rešenje) ili kako sam to nazvala dilema Otići ili Ostati! Ta dilema će biti još jača u vreme opozicije 30.decembra! I sa inkonjukcijom i sa opozicijom potrebna nam je ravnoteža...put treba izabrati i on vodi ka ☊ u Blizancima....Neke ljubavi trpe zbog sadašnje situacije zbog ograničenog putovanja daljine ☋ u Strelcu su nam još dalje nego ikada...30.decembra doći će do kulminacije!!!


Нема коментара:

Постави коментар