недеља, 27. децембар 2020.

Na dan Sunca...budite nečije Sunce...



Moto dana:
Budite danas nečije Sunce...

Zvezdani(n) zapis 3116
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Jarcu na 6°04’

Nedelja. Prvi ili poslednji dan u nedelji?
Međunarodni standard je da je nedelja poslednji dan u nedelji. 
Ipak u SAD, Kanadi, Japanu nedelja se računa kao prvi dan u nedelji.
U većini zemalja nedelja je dan za odmor, dok je u većini muslimanskih zemalja i Izraelu nedelja radni dan...
U astrologiji nedeljom vlada Sunce.

Nedelja je za one kojima je nedelja dan odmora odličan dan za neku vrstu meditiranja, za kontakt sa vama samima Sunce - ego, karakter, volja)...Kako meditirate, odmarate to je vaša priča....Budite sami sebi Sunce...ili potražite neko drugo Sunce (Sunca)....ili vi budite nečije Sunce :). Budite topli, velikodušni, sijajte punim sjajem....i okružite se (Sunce centar kruga) sebi dragim ljudima.

Ovo je dan kada sebe možete staviti u prvi plan! 
I da vam niko ne zameri što ste egoistični, pa vi samo volite sebe, a ko ne voli sebe....taj ne voli ni druge! Uživajte, sijajte....isijavajte, širite energiju!!!

Sunce vlada Lavom i 5.kućom u prirodnom horoskopu!
Tamo gde se Sunce nalazi i u natalnom i u tranzitima želimo da zablistamo, tu vam je i srce!
Kuća u kojoj vam se Sunce nalazi i natalno i tranzitno je oblast života gde ćete želeti da se pokažete i dokažete!

Tranzitno Sunce je sada u Jarcu na 6°04’ i odlično se slaže sa Suncem u Biku, Devici, Škorpiji, Ribama...generalno, ali poseno sa Suncem u ovim znacima na oko 6°!

Retrogradni Uran u Biku je trenutno na 6°51’!
Sutra u 04:25 i Sunce će biti na ovom stepenu - dakle Sunce i RUran će biti u trigonu!
Ovu energiju osećamo i danas!

Čika nas ova energija da uradimo nešto novo, drugačije, izaziva nas da eksperimentišemo, da budemo originalni...Da budemo svoji!!!
Pročitajte - Budite originalni 

Ne postoje greške u životu, samo lekcije.
Ne ljutite se na glasnika...ali ja moram da vas podsetim da je RUran u Biku već angažovan od trenutka kada su Saturn i Jupiter prešli u Vodoliju! RUran sa njima gradi kvadrate - aspekte velikih izazova. 
Sledeće 2021. mnogo toga će se odvijati na terenu Urana u Biku!
Egzaktni kvadrat sa Jupiterom u januaru, egraktni kvadrati sa Saturnom u februaru, junu, decembru!
Burne su ovo energije i vrlo nepredvidljive jer takav je Uran generalno nepredvidljiv!


Dnevni aspekti
Mesec je u Blizancima od 00:32 CET

Upravo je Mesec u inkonjukciji sa današnjim vladarem Suncem u Jarcu...ovo je ona energija prilagođavanja, energija izazova jer Mesec ide ka energiji Raka kada će biti suprotno od Sunca u Jarcu i kada ćemo imati Pun Mesec u Raku - 30.decembra, dakle za tri dana! Idemo zajedno sa Mesecom ka poslednjem Punom Mesecu ove godine! Kroz današnju inkonjukciju mi se zapravo spremamo za energiju Punog Meseca koja će se dogoditi na osi Rak - Jarac i gde ćemo po ko zna koji put ove godine biti u dilemi: dom, porodica, roditelji, privatno, prošlost, narod (Rak) i društveni status, položaj, karijera, odnos prema autoritetima (Jarac)...
I dok su Mesec i Sunce u napetoj energiji pred prestojeću opoziciju, Sunce i RUran nas podstiču na promene i na originalna rešenja za našu situaciju (svako već prema svom horoskopu)!

Mesec je noćas bio u trigonima sa Saturnom i Jupiterom u Vodoliji...on je ovde okidač za ovu konjukciju, okidač za promene...I ako smo te energije uglavnom prespavali one su na snazi od jutros kada ste se probudili...

U vreme inkonjukcije Meseca i Sunca dešava se i sekstil Meseca sa Kironom u Ovnu! Ovo je lekovita energija....Ovaj tranzit može "probuditi" vaše prirodne isceliteljske moći i sposobnosti. Može, ako to "govore" i ostali aspekti u vašem horoskopu! Ovo je potreba da se razmišlja, priča o bolu, ranama (Mesec u Blizancima), ovo je potreba da se dođe do ključa (Kiron) otvoreno, direktno, hrabro i neustrašivo (Ovan).... "Otvorite" svoje srce ključ je tu negde!!!
Mesec je u Blizancima....pričaće se o nekim ranama, komunicirati na razne načine....Kiron je u Ovnu a to je hrabrost da se sa bolom suoči i o njemu priča.....Pričajte danas sa vama dragim i bliskim ljudima iz porodice ali i sa ljudima koji su vam kao porodica..


P.S. Danas su Materice. Uvek dve nedelje pred Božić. Dan kada deca "vezuju" svoje majke...Prve Materice bez moje majke! Od vremena kada sam ja postala majka, moja majka je na taj dan imala poklon za mene i njenog unuka...nije nas razdvajala jer je jako mlada postala baka! Kada sam sređivala ormane u stanu gde su moji roditelji živeli pronašla sam neke nove stvari koje su čekale da budu upakovane i poklonjene...Mnogo mi nedostaje, ne samo na današnji dan...ali znam da bi ona volela da ne tugujem da baš danas budem sa svojim sinom i da nastavim tradiciju i sve ono što je ona naučila od svoje majke i bake...
I negde je vrlo jasno kako na mene utiče današnja inkonjukcija Meseca i Sunca...i kako me prirema za Pun Mesec u Raku za koji sam u Zvezdama u decembru stavila ovaj naslov - Dom je tamo gde je srce...Moje srce se leči sećanjem i uspomenama...Mesec sekstil Kiron upravo na snazi dok završavam ovaj tekst...



Нема коментара:

Постави коментар