петак, 28. фебруар 2020.

"Fatalna privlačnost"....Venera kvadrat Pluton


Zvezdani(n) zapis 2817
Petak. Venerin dan.
Venera je u Ovnu na 23°

Od prošle nedelje muku muči naša Venera, iskušava je Jupiter na razne načine...I kao da to nije previše (sa Jupiterom nekada bude previše), Venera danas u još jednom kvadratu, sada sa Plutonom u Jarcu! Šta li najavljuje ovaj kvadrat? Egzaktan će biti u sitne sate (23:08). Seksi petak? Seksi vikend?
A misli, komunikacija? RMerkur u Ribama u konjukciji sa Suncem, trigonu sa RSMČ, sekstilu sa Marsom i Uranom!!! Ma ko je u stanju da misli kada je na "nebeskom meniju" ovakav Venerin kvadrat! 
Venera takva, malo raspuštena, malo ili više spremna za "opasne veze", a Mars i Sunce u sekstilu -  Strast i testosteron u vazduhu :). Mesec je od jutros u Biku i najavljuje uživanje u svim čulima! I svi su tu...Sunce, Mesec, Merkur, Venera i Mars - "lične planete" Zbog njih valjda sve i doživljavamo tako lično :).

Opasne veze....

Koliko daleko ste spremni da idete?
Mesec je u Biku i zove na luksuz i uživanje...potreba za dodirom, zadovoljstvom je velika!
Venera je u Ovnu, nestrpljiva, impulsivna..."žena ratnik"...hoće ljubav sada...
Pluton je u Jarcu...oličenje strasti u energiji koja u kvadratu ima potrebu da dominira, koja je egoistična, fatalna, tvrdoglava, ambiciozna, željna prestiža...

Na testu su osećanja, na testu je ljubav!!!
Kvadrat Venere i Plutona pravi dubok uticaj na vaš ljubavni i intimni život!
Naravno da će više uticati na veze koje već imaju probleme, koje na neki način nisu na zdravim osnovama. Takve veze mogu pod uticajem ovog tranzita i da se prekinu! Ostale veze mogu biti poljuljane! Neke veze mogu ovu energiju iskoristiti da poprave odnos, da ga transformišu i suštinski nešto promene! Nove veze u ovo vreme mogu nastati iz velike strasti, ali ako strast ne potraje neće ni takve veze opstati!
Savet: u kakvoj god da ste vezi...iz ove energije kvadrata Venere i Plutona izvucite ono najbolje, a to je intezitet, strast (naka radi endorfin za koga kažu da je sličan opijumu), izvucite energiju transformacije i regeneracije i suštinske promene!!!




Mesec je danas u Biku, Bikom vlada Venera, ona je u Ovnu...Hm...
U ljubav se meša i materijalna sigurnost...
Da li ste emotivno i materijalno sigurni u ovom trenutku samo vi znate!
Ima li straha od gubitka...sa ovom energijom Venera kvadrat Pluton biće onih koji su spremni da se iz straha da ne izgube ono što vole..."bore do smrti"!!!

Poznati sa Venera kvadrat Pluton:  Eleanor Roosevelt, Hillary Clinton, Condoleezza Rice, Silvio Berlusconi, Klaus Kinski, Elizabeth Taylor, William Shakespeare, Fyodor Dostoyevsky, Diego Maradona, Julian Assange, Britney Spears, Chris Noth (Zverka), Ali MacGraw, Ryan O'Neal...

★Ovaj kvadrat će pre svega uticati na Vage, Ovnove, Jarčeve i Rakove, ali i na sve one koji imaju neke planete u tim znacima na oko 24°. Ako još znate kuće u kojima se nalaze Tran Venera i Tran Pluton imaćete jasniju sliku!!!
Danas nešto nisam raspoložena da kopiram samu sebe, to jest da iz ranijih tekstova o kvadratu Venere i Plutona putem copy - paste dovršim tekst! 
Evo jednog teksta sa Bloga iz maja 2014:

★Nešto duži i intezivniji uticaj trpe oni koji sada u tranzitu imaju kvadrat Tran Plutona u Jarcu sa natalnom Venerom. To su oni koji imaju Nat Veneru u Ovnu i Vagina oko 24°. (imate uticaj ovih aspekata u tekstu iz 2014.).

★★★



Mesec je u Biku od 08:29 CET
Tu u Biku čeka ga Uran (15:49) a nas očekuje neočekivano...Kada se ovako sretnu Mesec i nebeski alarm Uran komotno možemo da kažemo: "Dobro jutro problemi i ostali nervni slomovi" :), šalu na stranu ovu energiju Mile Dupor je nazvao prepad...Teško je predvideti koje iznenađenje nam sprema Uran! Bikom vlada Venera a ona je danas u kvadratu sa Plutonom...
Srećom pa će Mesec biti u sekstilu sa RMerkurom u Biku (16:51)....to je ono kada duša i razum sarađuju....Mesec je u praktičnoj (zemlja) energiji u energiji koja voli da uživa u svim čulima....Merkur je u romantičnim Ribama ALI on je retrogradan....pa je ovde prisutna i preosetljivost, nostalgija, nešto iz prošlosti....Ovde su neka sećanja.....Nisu samo sećanja u pitanju....ovde je potreba da se priča jaka....Ovo su razgovori sa majkom, sestrom, tetkom, nekom dragom ženom, drugaricom....Za ovim sekstilom ide još jedan, sekstil Meseca i RSMČ u Jarcu (18:50)...i znate već spomenuću "raskrsnicu", ovde put vodi ka domu, porodici, ka sigurnosti ili dom je tamo gde vam je srce...Mesec je naravno i u sekstilu sa RJMČ u Jarcu pa ima mesta i za karijeru i za sve ono što će platiti račune!


Nedeljni horoskop za period od 24.februara do 02.marta...

Zvezde u februaru 2020.

Нема коментара:

Постави коментар