понедељак, 24. фебруар 2020.

Nedeljni horoskop za period od 24.februara do 02.marta...Ove nedelje na zvezdanom nebu:
25.februar 03:05: Sunce sekstil Mars
26.februar 02:44: Sunce konjukcija Merkur
26.februar 06:58: Merkur sekstil Mars
28.februar 23:08: Venera kvadrat Pluton
29.februar 04:12: Merkur sekstil Uran

Mesec (današnji vladar) je i dalje u Ribama, juče je Mesec bio Mlad, (nastavlja Mesec svoju magiju). Sada će Mesec početi lagano da se "puni"...Noćas je Mesec bio u egzaktnoj konjukciji sa RxMerkurom, kasnije popodne biće i sa Neptunom....nastavite budni da sanjate! Dan se završava sekstilom između Meseca i Jupitera, lepa energija za kraj prvog radnog dana u nedelji! 
Naravno nestašni momak Merkur je i dalje retrogradan, malo se igra sa nama, malo zbunjuje, glave su nam u oblacma, misli u prošlosti, njemu u čast i naslovna fotografija :). 

  • 26.februar 02:44: Sunce konjukcija Merkur
RxMerkur će ove nedelje u sredu imati susret sa Suncem, Sunce će obasjati neku tajnu...skrivene informacije izlaze na svetlost Sunca, pitanje je da li će se nebeski glasnik snaći jer ovo je inferiorna konjukcija, pa će RxMerkur pokazati neku vrstu slabosti, a zapravo Merkur se (samo) nalazi između Zemlje i Sunca!!!Ovo je drugi susret Merkura i Sunca ove godine od ukupno sedam! Početak novog ciklusa kreće 26.februara i trajaće do sledećeg 04.maja -  RxMerkur konjukcija Sunce Biku! 
U vreme ove sadašnje konjukcije u Ribama uronite što više u svoju podsvesti i u sve ono što skrivate i od sebe i od drugih...jer sve što ste ranije "gurnuli pod tepih" sada bi moglo da vas zaskoči! Slušajte šta drugi pričaju a vi najviše pričajte sami sa sobom :). Meditirajte, zapišite svoje snove...jer snovi su u ovo vreme poruke iz vaše podsvesti!
  • 26.februar 06:58: Merkur sekstil Mars
  • 29.februar 04:12: Merkur sekstil Uran
Tokom nedelje RxMerkur će biti u sekstilu sa Marsom u Jarcu (drugi od tri) i Uranom u Biku (drugi od tri)! Ovo su dobre energije da malo ili više osnaže Merkura koji je zbog retrogradnosti smušen i sluđen...Možda je vreme da dovršite neke akcije od ranije, iskoristite "energiju uma" (sekstil Mars), kao i da razmišljate izvan okvira, možda se desi i bljesak intuicije Eureka (sekstil Uran). Svakako ovi aspekti će naterati vaš um da više "vežba"!!!
  • 25.februar 03:05: Sunce sekstil Mars
Sunce će ove nedelje osim konjukcije sa RxMerkurom biti u sekstilu sa Marsom (ovaj aspekt sam spominjala u vreme Mladog Meseca)....već prvog dana ove nedelje! Ovo je odlična energija da ostvarite svoje ambicije. Posle energije Mladog Meseca ovo je energija strasti, gde se neki romantični snovi mogu ostvariti kroz strast...Drugim rečima, posle romantike vreme je za akciju :), a možda "naletite" i na nekog Don Huan de Marka
  • 28.februar 23:08: Venera kvadrat Pluton
Venera ove nedelje posle svađe sa Jupiterom (od juče) nastavlja svoje ispade sada će se posvađati sa Plutonom. Nedelja počinje energijom kvadrata Venere i Jupitera i završava se energijom kvadrata Venere i Plutona. Sa Jupiterom Venera je bila u opasnosti od preterivanja i sa osećanjima i sa navikama i sa fnansijama...Sa Plutonom Venera je u opasnosti od "opasnih veza"! Ali u opasnosti su i finansije samo što ovde Venera može da potroši tuđe pare :).

I za kraj...rođeni 29.februara konačno će da slave svoje rođendane :) posle četiri godine!!!


Ukratko za Instagram i Facebook:
Ovo je nedelja posle Mladog Meseca u Ribama u kojoj će nebeski glasnik Merkur još uvek retrogradan i Sunce voditi interesantne razgovore, ali i vi sami sa sobom i vašim egom (Sunce). Merkur je u ovom odnosu inferiorniji i pokazaće svoju slabost ali razgovarati se mora! Tokom nedelje Merkuru će pomoći Mars i Uran, vežbaćemo svoje umove, možda konačno dovršiti neke akcije od ranije (sekstil Mars) a možda i bljesne intuicija i dogodi se neka Eureka (sekstil Uran)! Sunce i Mars će muškarce pretvoriti u Don Huane de Marko :)), ženama će oni biti jako privlačni. Venera će se svađati i sa Jupiterom (na početku nedelje) i sa Plutonom (vikend), u opasnosti su i veze i novčanici!!!

Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)


O svim aspektima više:
Zvezde u februaru 2020.

OVAN:

Dragi Ovnovi, srešće se RxMerkur i Sunce u Ribama u vašoj 12.kući, neke tajne će izaći na videlo, razgovarajte sami sa sobom ili sa nekim od poverenja, ne ostavljajte nerazrešene neke stvari. Mučiće vas snovi a vi ih zapišite jer to vam podsvest nešto poručuje, kroz san priča sa vama! 
RxMerkuru će pomoći Mars u Jarcu 10.kuća, vreme je da krenete u tajnu akciju, pomoći će i Uran u Biku 2.kuća, moguće je da ćete dobiti neke nove ideje za bolje finasije, neki tajni izvori prihoda!
Sunce u Ribama 12.kuća i Mars u Jarcu 10.kuća su na vašoj strani, ovo je odlična energija da neke ranije osmišljene poslove u tajnosti sada sprovedete u delo!
Za kraj nedelje i vikend očekuje vas nezgodni kvadrat Venere u vašem znaku u Ovnu 1.kuća i Plutona u Jarcu 10.kuća, ljubomora, napet odnos sa autoritetima, problemi u ljubavnim vezama zbog karijere!
BIK:
Dragi Bikovi, srešće se RxMerkur i Sunce u Ribama u vašoj 11.kući, iznenada će neke tajne da vas zaskoče, neke informacije u vezi prijatelja ili grupe istomišljenika, razgovarajte o svemu ne gurajte i dalje pod tepih. Možda se i razočarate ali i to je bolje nego da živite u zabludi!
RxMerkuru će pomoći Mars u Jarcu 9.kuća, vreme je da krenete u akciju, možda i na neki put, možda otkrijete neku istinu, pomoći će i Uran u Biku 1.kuća, moguće je da ćete dobiti neke nove ideje za neke vaše nove poduhvate, nešto što ste ranije osmislili!
Sunce u Ribama 11.kuća i Mars u Jarcu 9.kuća su na vašoj strani, ovo je odlična energija da ostvarite neke svoje snove i ideale!
Za kraj nedelje i vikend očekuje vas nezgodni kvadrat Venere u Ovnu 12.kuća i Plutona u Jarcu 9.kuća, nervoza, neprijatnosti posebno ako imate neku tajnu vezu ili vezu na daljinu! 
BLIZANCI:
Dragi Blizanci, srešće se RxMerkur i Sunce u Ribama u vašoj 10.kući, iznenada će neke tajne da vas zaskoče, neke informacije u vezi vaše karijere i vašeg položaja i statusa ali i odnosa sa autoritetima. Otkriće se nešto što ste ranije pokušali da sakrijete ili je neko pokušao nešto od vas da sakrije. Pokušajte da sačuvate reputaciju!
RxMerkuru će pomoći Mars u Jarcu 8.kuća, vreme je da krenete u akciju i da nešto suštinski promenite, potreban je neki kraj da bi krenuli dalje, pomoći će i Uran u Biku 12.kuća, moguće je da ćete dobiti neke nove ideje nešto što ste ranije osmislili negde "iza kulisa"! Neke ideje vam mogu doći i kroz san!
Sunce u Ribama 10.kuća i Mars u Jarcu 8.kuća su na vašoj strani, ovo je odlična energija da suštinski promenite nešto u vašoj karijeri, možda je vreme za novi posao ili napredovanje i nov položaj, sa ovom energijom lakše ćete stići do cilja!
Za kraj nedelje i vikend očekuje vas nezgodni kvadrat Venere u Ovnu 11.kuća i Plutona u Jarcu 8.kuća, mnogo nervoze, napetosti i raznih neprijatnih iznenađenja sa emotivnim partnerom ali i sa prijateljima! Mogući su i neki iznenadni prekidi!
RAK:
Dragi Rakovi, srešće se RxMerkur i Sunce u Ribama u vašoj 9.kući, čućete zov daljina, isplivaće neke informacije koje su bile skrivene o putovanju, pravnim pitanjima, obrazovanju. Razgovori sa nekim iz inostranstva. Otkrivanje možda neprijatne istine!
RxMerkuru će pomoći Mars u Jarcu 7.kuća, vreme je da krenete u akciju i u odlučnu i hrabru komunikaciju sa ljudima sa kojima ste u vezi ili nekom odnosu, pregovarajte to je sada najbolje i sa partnerom ako se o njemu radi i sa ljudima sa kojima imate neke ugovore ili nameravate da ih imate, pomoći će i Uran u Biku 11.kuća, moguće je da ćete dobiti neke nove ideje neki bljesak intuicije koji će vam otvoriti put ka budućnosti i stvaran put i u prenosnom smislu, ovo je i iznenadna pomoć prijatelja iz daljina!
Sunce u Ribama 9.kuća i Mars u Jarcu 7.kuća su na vašoj strani, ovo je odlična energija da ostvarite neki cilj, nešto u vezi partnera, inostranstva, putovanja, zakona, pravde, obrazovanja, sklapanja nekog ugovora i sl.
Za kraj nedelje i vikend očekuje vas nezgodni kvadrat Venere u Ovnu 10.kuća i Plutona u Jarcu 7.kuća, vrlo napeta energija, svađe, težak odnos sa autoritetima, ljubavni problemi zbog karijere. Veći problemi za one koji su u dužim vezama i brakovima!
LAV:
Dragi Lavovi, srešće se RxMerkur i Sunce u Ribama u vašoj 8.kući, ovo je duboko ronjenje do istine, do svega skrivenog i od vas i od drugih prema vama, otkrivanje informacija u vezi intime, strasti, zajedničkih resursa, tkz tuđeg novca i podrške! Ako ste nešto zaboravili sada će doći na naplatu, zajam, kredit i sl.
RxMerkuru će pomoći Mars u Jarcu 6.kuća, vreme je da krenete u akciju odlučnu i hrabru komunikaciju na poslu, ali ovo je i akcija sa kojom menjate navike, rutinu, kontrolišete zdravlje, pomoći će i Uran u Biku 10.kuća, moguće je da ćete dobiti neke nove ideje neki bljesak intuicije u karijeri i društvenom statusu, ovo su suštinske inovativne promene!
Sunce u Ribama 8.kuća i Mars u Jarcu 6.kuća su na vašoj strani, ovo je odlična energija da promenite posao, odnos sa kolegama, odreknete se nekih loših navika i učinite nešto za svoje zdravlje!
Za kraj nedelje i vikend očekuje vas nezgodni kvadrat Venere u Ovnu 9.kuća i Plutona u Jarcu 6.kuća, vrlo napeta energija, svađe zbog posla, rutine i zdravlja. Problemi i zbog poslovnih putovanja, ali i oko morala, zakona, pravde!
DEVICA:
Drage Device, srešće se RxMerkur i Sunce u Ribama u vašoj 7.kući, otkrivanje nekih starih osećanja, nešto što ste gurnuli pod tepih, potreba za komunikacijom velika zbog donošenja nekih odluka u vezi ili odnosu!
RxMerkuru će pomoći Mars u Jarcu 5.kuća, vreme je da krenete u akciju u odlučnu i hrabru komunikaciju sa partnerom posebno ako ste u dužoj vezi ili braku, pomoći će i Uran u Biku 9.kuća, moguće je da ćete dobiti neke nove ideje neki bljesak intuicije nešto što će promeniti vaš ljubavni život, nešto što će ga osvežiti, učiniti drugačijim. Možda je to iznenadno putovanje, možda neka beba iznenada reši da bude vaša ili je to iznenadna odluka da postanete roditelj! Možda je reč o novim unucima ako su deca već odrasla!
Sunce u Ribama 7.kuća i Mars u Jarcu 5.kuća su na vašoj strani, ovo je odlična energija za ljubav, za akciju u ljubavnim odnosima i partnerskim, za uživanje, zabavu, kreativnost, odmor, decu...
Za kraj nedelje i vikend očekuje vas nezgodni kvadrat Venere u Ovnu 8.kuća i Plutona u Jarcu 5.kuća, vrlo napeta energija, svađe, krizni momenti u ljubavi ali i zbog dece. Moguće su veće ljubavne krize i prekidi!
VAGA:
Drage Vage, srešće se RxMerkur i Sunce u Ribama u vašoj 6.kući, otkrivanje nekih starih problema u vezi navika, rutine, svakodnevice, posla, zdravlja...otkrivanje nekih dijagnoza! Najviše obratite pažnju na zdravlje i koje su to skrivene poruke i informacije!
RxMerkuru će pomoći Mars u Jarcu 4.kuća, vreme je da krenete u akciju oko posla i zdravlja uključujući i porodicu u sve kao neki vid rešenja, pomoći će i Uran u Biku 8.kuća, moguće je da ćete dobiti neke nove ideje neki bljesak intuicije nešto što će vam pomoći da promenite posao, neku lošu naviku, otkrijete neki novi tretman, terapiju i sl.
Sunce u Ribama 6.kuća i Mars u Jarcu 4.kuća su na vašoj strani, ovo je odlična energija za posao i porodicu, da ih povežete i sebi olakšate život. Pomoć nekih muškaraca vama bliskih u rešavanju nekih problema koje imate!
Za kraj nedelje i vikend očekuje vas nezgodni kvadrat Venere u Ovnu 7.kuća i Plutona u Jarcu 4.kuća, vrlo napeta energija, svađe, one ljubomorne bračne i porodične!
ŠKORPIJA:
Drage Škorpije, srešće se RxMerkur i Sunce u Ribama u vašoj 5.kući, ovo je pitanje da li je neki romantični san moguć i u isto vreme retrospektiva vaših osećanja. Neke tajne informacije mogu biti otkrivene u vezi ljubavi, kreativnosti, uživanja, dece...
RxMerkuru će pomoći Mars u Jarcu 3.kuća, vreme je da krenete u akciju u odlučnu i hrabru komunikaciju sa ljubavnim partnerom ili nešto u vezi kreativnosti, odmora, zabave, dece, pomoći će i Uran u Biku 7.kuća, moguće je da ćete dobiti neke nove ideje neki bljesak intuicije nešto što će vaš odnos, veze učiniti drugačijim i originalnijim! Moguća su i nova partnerstva, ugovori...
Sunce u Ribama 5.kuća i Mars u Jarcu 3.kuća su na vašoj strani, ovo je odlična energija za komunikaciju, kreativnost, pregovore i donošenje bitnih odluka, gde vam je od pomoći neki muškarac vama jako blizak!
Za kraj nedelje i vikend očekuje vas nezgodni kvadrat Venere u Ovnu 6.kuća i Plutona u Jarcu 3.kuća, vrlo napeta energija, svađe, one svakodnevne ali i na poslu. Svađe i problemi zbog posla i nekih rutinskih stvari! 
STRELAC:
Dragi Strelčevi, srešće se RxMerkur i Sunce u Ribama u vašoj 4.kući, isplivaće neki stari porodični problemi, nešto što ste ranije gurnuli pod tepih, nešto u vezi vaših porodičnih odnosa, nekretnina, privatnih stvari...Razgovarajte sa članovima porodice!
RxMerkuru će pomoći Mars u Jarcu 2.kuća, vreme je da krenete u akciju u vezi vaših finasija povezano za vašu porodicu, povezivanje vaših ličnih primanja i porodičnih finansija, pomoći će i Uran u Biku 6.kuća, moguće je da ćete dobiti neke nove ideje neki bljesak intuicije nešto što će povezati vašu porodicu i vaš posao, ovo je odlična energija za prvatan biznis i privatne poslove!
Sunce u Ribama 4.kuća i Mars u Jarcu 2.kuća su na vašoj strani, ovo je odlična energija za finasije i vaše i porodične kao i za vaše osećanje emotivne i materijalne sigurnosti!
Za kraj nedelje i vikend očekuje vas nezgodni kvadrat Venere u Ovnu 5.kuća i Plutona u Jarcu 2.kuća, vrlo napeta energija, svađe, ovo su ljubomorne scene, ljubavne svađe, svađe oko dece ili sa decom a sve zbog nekog novca ili materijalnih stvari generalno. Osećanje emotivne i materijalne nesigurnosti!
JARAC:
Dragi Jarčevi, srešće se RxMerkur i Sunce u Ribama u vašoj 3.kući, isplivaće neke informacije, zbog kojih ćete se zapitati da li ste ranije doneli ispravne odluke. Isplivaće i neki odgovori i istine za koje morate biti spremni!
RxMerkuru će pomoći Mars u Jarcu 1.kuća, vreme je da krenete u akciju u vezi vaših ličnih poduhvata, ovo je pravo vreme za akciju i što iskreniju komunikaciju, pomoći će i Uran u Biku 5.kuća, moguće je da ćete dobiti neke nove ideje neki bljesak intuicije nove reči, novu komunikaciju pre svega sa emotivnm partnerom ako ste u vezi. Ako niste moguće je da obnovite komunikaciju sa nekim iz ljubavne prošlosti!
Sunce u Ribama 3.kuća i Mars u Jarcu 1.kuća su na vašoj strani, ovo je odlična energija komunikaciju svake vrste, za otvorene i hrabre razgovore!
Za kraj nedelje i vikend očekuje vas nezgodni kvadrat Venere u Ovnu 4.kuća i Plutona u Jarcu 1.kuća, vrlo napeta energija, svađe, ovo su ljubomorne scene, ljubavne svađe ali i porodične svađe zbog ljubavi i karijere!
VODOLIJA:
Drage Vodolije, srešće se RxMerkur i Sunce u Ribama u vašoj 2.kući, isplivaće neke informacije u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti, isplivaće raniji problemi oko vaše sigurnosti i oko pogleda na vrednosti generalno!
RxMerkuru će pomoći Mars u Jarcu 12.kuća, vreme je da krenete u akciju u vezi vaših ličnih primanja, vaših finansija, ali kroz neku tajnu ili na skriveni način. Ovo je novac iz tajnih fondova, od poslova iza kulisa i sl., pomoći će i Uran u Biku 4.kuća, moguće je da ćete dobiti neke nove ideje neki bljesak intuicije u vezi finasija ali preko porodice i privatnih poslova!
Sunce u Ribama 2.kuća i Mars u Jarcu 12.kuća su na vašoj strani, ovo je odlična energija za novac, za lična primanja, za poslove koji se obavljaju daleko od očiju javnosti! Nešto što se priprema u tajnosti i iza kulisa da bi kasnije bilo objavljeno i što bi donelo finansijsku satisfakciju!
Za kraj nedelje i vikend očekuje vas nezgodni kvadrat Venere u Ovnu 3.kuća i Plutona u Jarcu 12.kuća, vrlo napeta energija, svađe zbog neki tajni, zbog nekog tajnog ljubavnog odnosa..
RIBE:
Drage Ribe, srešće se RxMerkur i Sunce u Ribama u vašoj 1.kući, isplivaće neke informacije i neke istine koje ste skrivali od drugih ali i koje su drugi skrivali od vas, dobićete jasniji uvid u neke stvari iz prošlosti.
RxMerkuru će pomoći Mars u Jarcu 11.kuća, vreme je da krenete u akciju, vreme je za nove ideje, želje, nadanja, vreme je za akciju sa prijateljima ili grupama kojima pripadate a koji su vezani za vašu prošlost, pomoći će i Uran u Biku 3.kuća, moguće je da ćete dobiti neke nove ideje neki bljesak intuicije kroz razgovore i komunikaciju sa vama bliskim ljudima!
Sunce u Ribama 1.kuća i Mars u Jarcu 11.kuća su na vašoj strani, ovo je odlična energija za vaš društveni i socijalni život, prijateljske odnose!!!
Za kraj nedelje i vikend očekuje vas nezgodni kvadrat Venere u Ovnu 2.kuća i Plutona u Jarcu 11.kuća, vrlo napeta energija, svađe zbog nekog novca i materijalnih stvari, zbog nesigurnosti i osećanja da vam je ugrožena emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost. Ovo su i ljubavne i prijateljske svađe!
Нема коментара:

Постави коментар