понедељак, 17. фебруар 2020.

Nedeljni horoskop za period od 17.februara do 24.februara



"Nikada niste previše stari da postavite novi cilj ili sanjate novi san"


Ove nedelje na zvezdanom nebu:
17.februar Merkur kreće u retrogradni hod sa 12° Riba
18.februar Jupiter ulazi u retrogradnu senku sa 17° Jarca
19.febrar 05:57 Sunce ulazi u Ribe
20.februar Jupiter sekstil Neptun na 17°
21.februar 10:09: Mars trigon Uran
22.februar 15:12: Sunce sekstil Uran
23.februar 16:31 Mlad Mesec u Ribama na 4°
23.februar 17:58: Venera kvadrat Jupiter

Posle nešto mirnije nedelje iza nas, zvezde će u ovoj nedelji biti više nego aktivne! 
Posle nedelje ljubavi...život ide dalje!
Idu i zvezde dalje...samo se Merkur vraća...
Merkur od danas u retrogradnom ciklusu, "prošetaće" putem kojim je već prolazio, ove nedelje će preći od 12° do 8° Riba. Zamislite da se krećete unatraške ili da vozite u rikverc - I opet Marfi...:)
Jupiter ulazi u pre retrogradnu senku i najavljuje redovni godišnji retrogradni ciklus u maju!
Sunce ulazi u Ribe i mi ulazimo u sezonu Riba...Kulminacija energija, Sunce je stiglo na kraj svog puta kroz zodijak! Pripremamo se za novi ciklus i novi početak! Vreme duhovnosti! - Sretan rođendan Ribe
Prvi od tri sekstila Jupitera i Neptuna i kreće svojevrsno duhovno buđenje! - Optimistični idealizam...
Mars i Uran u trigonu podići će nam adrenalin, pokrenuti na neobične i originalne akcije - Kad proradi adrenalin...
I Sunce ali u sekstilu sa Uranom, pruža mogućnost da probudite svoju originalnost - U moru kopija, budi original...
Mlad Mesec i još jedan Novi početak, još jedan novi Mesečev ciklus, ovaj u Ribama...probudiće u nama veru i nadu..., empatiju, duhovnost ali i kreativost - Novi početak...
I na samom kraju nedelje Venera u kvadratu sa Jupiterom i velika iskušenja za nas...najbanalnije pojesti ili ne celu čokoladu pa nek ide život :) - Preterano uživanje...



Ukratko za Instagram i Facebook:
Ove nedelje lagano ulazimo u sezonu Riba u vreme duhovnosti u period kada smo na poseban način povezani sa kosmosom! Ili što bi rekao Nikola Puzigaća: "Kosmos kaže da može!"
Ove nedelje Merkur će prošetati unazad kroz Ribe, okrenuće naš svet naglavačke, i biće zabunjenih, biće i konfuzije, dolazi period: "Ne srljajte kao guske u maglu", ali ovo je i  period intuitivnosti i kreativnosti...pa ko šta voli! Jupiter jedan od vladara Riba ulazi u pre retrogradnu senku, najavljuje retrogradni ciklus ali i pravi savez (sekstil) sa drugim vladarem Riba Neptunom i poručuje nam sanjajte i ostvarujte realne snove: "Snovi stvaraju budućnost" Na kraju nedelje će se posvađati sa Venerom (kvadrat) i uvesti u razna emotivna i finanasijska iskušenja i preterivanja: "Mami svetlo na sledećem bregu". Mars i Sunce će dobiti pojačanje sa Uranom a mi potrebu da nešto promenimo, da budemo drugačiji i originalniji ali i da "pokidamo lance" i otvorimo "kaveze", da shvatimo da: "Tajna slobode počiva u hrabrosti". I na kraju zapravo Novi početak, novi Mesečev ciklus: "Nikada nije kasno za novi početak, novi cilj, novi san."

P.S. Update:  Dodatak za retrogradni Merkur na Facebook-u i Instagramu!

Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)


O svim aspektima više:
Zvezde u februaru 2020.

OVAN:

Ove nedelje Merkur u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 12.kućimeditirajte, odmarajte, pročačkajte svoju podsvest i čuvajte tajne!
Sunce prelazi u Ribe u vašu 12.kuću, i ova energija kaže povucite se, odmarajte, meditirajte okrenite se duhovnosti, punite baterije i spremajte se za ulazak Sunca u vaš znak, sekstil sa Uranom u Biku 2.kuća, nudi nove mogućnosti za zaradu, samopouzdanje, tajne prihode!
Mars u Jarcu 10.kuća trigon Uran u Biku 2.kuća, još originalnih rešenja za lična primanja, iznenadne prihode, možda i bolje radno mesto!
Prvi od tri sekstila Jupitera u Jarcu 10.kuća i Neptuna u Ribama 12.kuća nude ostvarenje snova u karijeri, nudi sledeću lestvicu na usponu ka vrhu u karijeri!
Mlad Mesec u Ribama Sunce i Mesec u 12.kući - Novi početak kroz prikupljanje energije, punjenje baterija, sanjajte velike snove, za mesec dana počinje sezoana Ovna!
Ove nedelje obratite pažnju na vašu 12.kuću!!!
BIK:
Ove nedelje Merkur u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 11.kući, zapitajte se ko vam fali, koga dugo niste videli, čuli, možda je vreme za prijateljska okupljanja...nije vreme za nove ideje, ali "obrišite prašinu" sa starih...
Sunce prelazi u Ribe u vašu 11.kuću, i ova energija kaže umrežite se, družite se, pozovite prijatelje: Prijatelji stari gde ste! Uživajte Bik i Ribe se slažu (sekstil)! Sekstil sa Uranom u Biku 1.kuća, nudi nove mogućnosti za druženja, za nove ideje (koje ćete realizovati kada Merkur ne bude više retrogradan), nud nova prijateljstva, nove grupe (istomišljenike)!
Mars u Jarcu 9.kuća trigon Uran u Biku 1.kuća, još originalnih rešenja za vaše lične poduhvate, za putovanja, obrazovanje, zakon, pravdu...slobodu i otkrivanje istine!
Prvi od tri sekstila Jupitera u Jarcu 9.kuća i Neptuna u Ribama 11.kuća nude ostvarenje velikih snova, realizaciju nekih ideja i ciljeva od ranije, iznenadna putovanja i duhovna i ona "prava". Ostvareneje nekih ideala i uverenja! 
Mlad Mesec u Ribama Sunce i Mesec u 11.kući - Novi početak za vaš društveni i socijalni život, prijateljstvo, grupe, ideje...Obratite pažnju na RxMerkura jer on ipak ovu priču vraća unazad!
Ove nedelje obratite pažnju na vašu 11.kuću!!!

BLIZANCI:
Ove nedelje Merkur u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 10.kući, imajte na umu da je direktor uvek u pravu :), preispitajte svoj ego, odnos sa autoritetima i pripazite na pogrešne signale!
Sunce prelazi u Ribe u vašu 10.kuću, tu ćete želeti da zasijate, ali Blizanci i Ribe su u sukobu (kvadrat) pa pripazite, tu je i RxMerkur pa zbunjuje skroz. Sekstil sa Uranom u Biku 12.kuća, nudi nove mogućnosti u karijeri ali nešto tajno, skriveno i sve u fazonu "kucni u drvo da ne urekneš".
Mars u Jarcu 8.kuća trigon Uran u Biku 12.kuća, još originalnih rešenja za vaš tajni život, vaše tajne, snove...ali kroz suštinsku promenu. Krizni momenti iz kojih izlazite jači!
Prvi od tri sekstila Jupitera u Jarcu 8.kuća i Neptuna u Ribama 10.kuća nude ostvarenje vaših snova u karijeri, kroz materijalnu satisfakciju. Obnavljanje energije, strasti, i neko (iz)lečenje! 
Mlad Mesec u Ribama Sunce i Mesec u 10.kući - Novi početak za vaš društveni status, položaj, karijeru, odnos sa autoritetima...Obratite pažnju na RxMerkura jer on ipak ovu priču vraća unazad!
Ove nedelje obratite pažnju na vašu 10.kuću!!!
RAK:
Ove nedelje Merkur u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 9.kući, imajte na umu da će ovde RxMerkur pokušati baš da vas zbuni, jer ovo je kuća tkz višeg uma. Očekujte razna kašnjenja, otkazivanja, filozofske i moralne dileme, pravne probleme i zavrzlame!
Sunce prelazi u Ribe u vašu 9.kuću, tu ćete želeti da zasijate, Rak i Ribe sarađuju (sekstil) pa iskoristite ovu energiju, tu je i RxMerkur pa zbunjuje skroz gledajte da iskoristite intuiciju i kreativnost. Sekstil sa Uranom u Biku 11.kuća, nudi nove mogućnosti, iznenadna dešavanja, iznenadne odluke, putovanja...otkrivanje neke istine!
Mars u Jarcu 7.kuća trigon Uran u Biku 11.kuća, još originalnih rešenja za vaš društveni život ali i za vaše partnerske odnose! Iznenadna rešenja za postojeći odnos ali i nova poznanstva, ljubavi!
Prvi od tri sekstila Jupitera u Jarcu 7.kuća i Neptuna u Ribama 9.kuća nude ostvarenje vaših snova u vezi ljubavi, partnerskih odnosa! Ova energija će da pokaže da li već imate srodnu dušu ili ćete upoznati novu. Neko će na neki zajednički put!
Mlad Mesec u Ribama Sunce i Mesec u 9.kući - Novi početak za vaše snove, vidike, putovanje, obrazovanje, pravna pitanja...Obratite pažnju na RxMerkura jer on ipak ovu priču vraća unazad!
Ove nedelje obratite pažnju na vašu 9.kuću!!!
LAV:
Ove nedelje Merkur u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 8.kući, ovo su problemi sa novcem i bankama u najavi, zajednički resursi u krizi. 
Sunce prelazi u Ribe u vašu 8.kuću, tu ćete želeti da zasijate, ali Lav i Ribe su u inkonjukciji, pa gledajte da se prilagodite ovoj energiji, biće mnogo bolje kada Sunce pređe u Ovna, tu je i RxMerkur pa zbunjuje skroz, prikočite malo i obratite pažnju na energiju i zdravlje! Sekstil sa Uranom u Biku 10.kuća, nudi nove mogućnosti, za finasije kroz vašu karijeru, nudi ova energija i suštinsku originalnu promenu!
Mars u Jarcu 6.kuća trigon Uran u Biku 10.kuća, još originalnih rešenja za vaš poslovni i profesionalni život, ali i za svakodnevicu, navike, zdravlje!
Prvi od tri sekstila Jupitera u Jarcu 6.kuća i Neptuna u Ribama 8.kuća nude ostvarenje vaših poslovnih snova! Mogućnost da uradite nešto pozitivno za vaše navike i vaše zdravlje!
Mlad Mesec u Ribama Sunce i Mesec u 8.kući - Novi početak za vaše zajedničke finasije, ali i mogućnost suštinskih promena, regeneraciju i trasformaciju...Obratite pažnju na RxMerkura jer on ipak ovu priču vraća unazad!
Ove nedelje obratite pažnju na vašu 8.kuću!!!
DEVICA:
Ove nedelje Merkur u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 7.kući, ovo su problemi sa partnerima, partnerskim odnosima i vezama! Zbunjujući signali od strane partnera! Razni nesporazumi u komunikaciji..."gluvi telefoni". Sada je i period za stare priče, veze...
Sunce prelazi u Ribe u vašu 7.kuću, tu ćete želeti da zasijate, ali Devica i Ribe su na "nišanu" (opozicija), pa gledajte da pronađete ravnotežu, tu je i RxMerkur i zbunjuje skroz, moguća su i neka razočarenja! Sekstil sa Uranom u Biku 9.kuća, nudi nove mogućnosti, za vaš partnerski život, možda kroz neko putovanje. Mogućnost novih veza nešto kao srodna duša!
Mars u Jarcu 5.kuća trigon Uran u Biku 9.kuća, još originalnih rešenja za vaš ljubavni život! Iznenadni put, iznenadna ljubav. 
Prvi od tri sekstila Jupitera u Jarcu 5.kuća i Neptuna u Ribama 7.kuća nude ostvarenje vaših emotivnih snova! Možda je vreme za veridbu, brak...ili je vreme za bebe! Neko će ostvariti neki kreativan san, neko će vratiti veru u ljubav!
Mlad Mesec u Ribama Sunce i Mesec u 7.kući - Novi početak za vaše odnose, veze, partnerstva, ugovore, odnos sa javnošću...Obratite pažnju na RxMerkura jer on ipak ovu priču vraća unazad!
Ove nedelje obratite pažnju na vašu 7.kuću!!!
VAGA:
Ove nedelje Merkur u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 6.kući, krenuće i Marfijev zakon i mnogo toga može krenuti naopačke....problemi u svakodnevici, sa rutinama, poslom i zdravljem!
Sunce prelazi u Ribe u vašu 6.kuću, tu ćete želeti da zasijate, ali Vaga i Ribe su u inkonjukciji i vama je potrebno prilagođavanje jer vas zapravo čeka nervozniji period kada Sunce pređe u Ovna (opozicija), tu je i RxMerkur i zbunjuje skroz, nesporazumi i manjak energije! Sekstil sa Uranom u Biku 8.kuća, nudi nove mogućnosti, za vaš svakodnevni život, navike, posao i zdravlje. Ovo je energija regeneracije i transformacije, izlaz iz nekih kriznih situacija!
Mars u Jarcu 4.kuća trigon Uran u Biku 8.kuća, još originalnih rešenja za vaš porodični život i odnose, neku vrstu slobode i oslobađanja!
Prvi od tri sekstila Jupitera u Jarcu 4.kuća i Neptuna u Ribama 6.kuća nude ostvarenje vaših privatnih i porodičnih snova! Ovo su preselenja, napredovanje u poslu posebno ako se bavite privatnim biznisom! Neko proširenje! Odlična energija da se uklope porodica i posao!
Mlad Mesec u Ribama Sunce i Mesec u 6.kući - Novi početak za vaš svakodnevni život, rutinu, navike, posao, zdravlje...Obratite pažnju na RxMerkura jer on ipak ovu priču vraća unazad!
Ove nedelje obratite pažnju na vašu 6.kuću!!!
ŠKORPIJA:
Ove nedelje Merkur u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 5.kući, krenuće emotivni problemi, vraćanje starih emocija i ljubavi...problemi u komunikaciji sa emotivnim partnerom, decom...neki kreativni haos!
Sunce prelazi u Ribe u vašu 5.kuću, tu ćete želeti da zasijate, ali Škorpije i Ribe se odlično slažu (trigon) iskoristite ovu snažnu energiju, ali tu je i RxMerkur koji će vas zbunjivati i pa pripazite! Sekstil sa Uranom u Biku 7.kuća, nudi nove mogućnosti, za vaš ljubavno partnerski život. Nova originalna rešenja. Odlična energija za kreativnost, romantiku ali i za odnose sa javnošću! Možda i nove ljubavne priče!
Mars u Jarcu 3.kuća trigon Uran u Biku 7.kuća, još originalnih rešenja za vaš partnerski život, veze i odnose sa ljudima, ugovore...Originalna komunikacija, originalne ideje, informacije!
Prvi od tri sekstila Jupitera u Jarcu 3.kuća i Neptuna u Ribama 5.kuća nude ostvarenje vaših emotivnih i ljubavnih snova! Mogućnost da izrazite svoju kreativnost. Ovo su i neka putovanja. Ovo je i "zarazni" optimizam!
Mlad Mesec u Ribama Sunce i Mesec u 5.kući - Novi početak za vaš ljubavni život, za vašu kreativnost, uživanje, zabavu, odmor...Obratite pažnju na RxMerkura jer on ipak ovu priču vraća unazad!
Ove nedelje obratite pažnju na vašu 5.kuću!!!
STRELAC:
Ove nedelje Merkur u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 4.kući, okrenuće vaš porodični život naglavačke...možda se pokvare i neki uređaji, ali i neki porodični odnosi...Bolje je da "kopate" po uspomenama, mada svejedno mogu isplivati neki stari problemi iz porodične prošlosti!
Sunce prelazi u Ribe u vašu 4.kuću, tu ćete želeti da zasijate, ali Strelac i Ribe se ne slažu (kvadrat) pa ipak pripazite, tu je i RxMerkur koji će vas zbunjivati, kočiti, vraćati u prošlost! Sekstil sa Uranom u Biku 6.kuća, nudi nove mogućnosti za vaš porodični život, navike, rutinu, ali i posao, zdravlje! Nađite originalna rešenja da popravite porodične odnose!
Mars u Jarcu 2.kuća trigon Uran u Biku 6.kuća, još originalnih rešenja za vaše lične finasije, posao, zdravlje! Novi izvori prihoda, nove (bolje) navike...
Prvi od tri sekstila Jupitera u Jarcu 2.kuća i Neptuna u Ribama 4.kuća nude ostvarenje vaših privatnih snova, porodičnih odnosa. Energija koja će vam omogućiti da se osećate sigurnije i emotivno i materijalno! Neko će da proširi porodicu, neko da kupi kuću, stan, neko će da pronađe neki novi izvor zarade!
Mlad Mesec u Ribama Sunce i Mesec u 4.kući - Novi početak za vaš dom, porodicu, porodične odnose, privatne stvari...Obratite pažnju na RxMerkura jer on ipak ovu priču vraća unazad!
Ove nedelje obratite pažnju na vašu 4.kuću!!!
JARAC:
Ove nedelje Merkur u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 3.kući, "Marfi" će se ozbiljno poigrati sa vama...kašnjenje će vam biti lajt motiv. Zbunjujuće misli ali i komunikacija! Nesporazumi i "gluvi telefoni"
Sunce prelazi u Ribe u vašu 3.kuću, tu ćete želeti da zasijate, ali Jarac i Ribe se slažu i sarađuju (sekstil) pa iskoristite ovu energiju, ali tu je i RxMerkur koji će vas zbunjivati "za sve pare" shodno tome pripazite! Sekstil sa Uranom u Biku 5.kuća, nudi nove mogućnosti za vaš emotivni ljubavni život. Ovo je energija novih kreativnih i originalnih rešenja!
Mars u Jarcu 1.kuća trigon Uran u Biku 5.kuća, još originalnih rešenja za vaše lične ali i emotivne poduhvate! Neko će da promeni izgled, neko će se iznenada zaljubiti!
Prvi od tri sekstila Jupitera u Jarcu 1.kuća i Neptuna u Ribama 3.kuća nude ostvarenje vaših ličnih snova i poduhvata! Više optimizma, šarma i "zarazne" pozitivne energije!
Mlad Mesec u Ribama Sunce i Mesec u 3.kući - Novi početak za vaše misli, reči, komunikaciju, bliske odnose...Obratite pažnju na RxMerkura jer on ipak ovu priču vraća unazad!
Ove nedelje obratite pažnju na vašu 3.kuću!!!
VODOLIJA:
Ove nedelje Merkur u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 2.kući, neprilike sa novcem i pitanje gde ode ovaj novac ili gde mi je novčanik! Ne pozajmljujte novac ali tražite da vam vrate novac oni koji vam duguju!
Sunce prelazi u Ribe u vašu 2.kuću, tu ćete želeti da zasijate, još ćete biti u povlašćenom položaju jer su Ribe u komšiluku (polusekstil), ali tu je i RxMerkur koji će vas zbunjivati "za sve pare" baš u vezi novca i vašeg samopouzdanja, shodno tome pripazite! Sekstil sa Uranom u Biku 4.kuća, nudi nove mogućnosti za vaše finasije, lična primanja...originalno rešenje ide iz doma i porodice!
Mars u Jarcu 12.kuća trigon Uran u Biku 4.kuća, još originalnih rešenja koja se kriju negde u nekom samo vašem kutku, ovo su i tajne akcije, originalna rešenja "iza kulisa"!
Prvi od tri sekstila Jupitera u Jarcu 12.kuća i Neptuna u Ribama 2.kuća nude ostvarenje vaših snova kroz intuiciju. Tajni snovi, tajni planovi koji vam mogu doneti više samopouzdanja! Ovo su ostvarenja i materijalnih i emotivnih i duhovnih snova, zapravo ovde je potreba da se sve ovo uskladi da bi vam se san ostvario!
Mlad Mesec u Ribama Sunce i Mesec u 2.kući - Novi početak za vaše finasije, lične prihode, odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti...Obratite pažnju na RxMerkura jer on ipak ovu priču vraća unazad!
Ove nedelje obratite pažnju na vašu 2.kuću!!!
RIBE:
Ove nedelje Merkur u Ribama kreće u retrogradni hod u vašoj 1.kući, dovešće vas u situaciju da se zapitate "gde mi je glava"...
Sunce prelazi u Ribe u vašu 1.kuću, tu ćete želeti da zasijate a i zasijaćete jer ovo je vaš znak, vaša energija, vaša sezona (konjukcija) ali tu je i RxMerkur koji će vas zbunjivati maksimalno i pokušati da vas izbaci iz koloseka! Sekstil sa Uranom u Biku 3.kuća, nudi nove mogućnosti za originalnu komunikaciju, nove ideje, nove poduhvate...
Mars u Jarcu 11.kuća trigon Uran u Biku 3.kuća, još originalnih rešenja, iznenadnih susreta, novih ideja, želja, bljesak intuicije!
Prvi od tri sekstila Jupitera u Jarcu 11.kuća i Neptuna u Ribama 1.kuća nude ostvarenje vaših snova bukvalno kada se najmanje nadate. Ovo je i energija "pomoć prijatelja" da se neki vaši snovi ostvare!
Mlad Mesec u Ribama Sunce i Mesec u 1.kući - Novi početak za vas lično, vaš izgled, vaše poduhvate..Obratite pažnju na RxMerkura jer on ipak ovu priču vraća unazad!
Ove nedelje obratite pažnju na vašu 1.kuću!!!




Zove me...:))

U spotu su skoro sva mesta koja sam obišla i 
par nekih koje ako Bog da nameravam da obiđem...




Нема коментара:

Постави коментар