недеља, 23. фебруар 2020.

Magija Mladog Meseca u Ribama...


Zvezdani(n) zapis 2812
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Ribama na 4°

Mesec je Mlad...
Sunce i Mesec u konjukciji egzaktno u 16:32 CET
Kraj jednog ciklusa i početak novog - Novi početak...

Vidimo se u snovima....
Mesec je Mlad u Ribama...na teritoriji nepoznatog, skrivenog, tajanstvenog (Ribe vladaju 12.kućom prirodnog horoskopa), u energiji koja nosi iskustva svih prethodnih znakova (svih 11)...
Sprema nas ova energija za sledeći Mlad Mesec u Ovnu 24.marta!
Neko će poželeti da se osami, neko da meditira, puni baterije...svi na neki način skupljamo energiju...kroz maštu, kreativnost, romantiku, magiju, čaroliju, muziku...Nekome je potrebno da bude u nekom svom svetu, kutku....neko mesto tišine i mira! Neko će budan da sanja! 
Za sve nas...ovo je vreme da malo pogledamo šta smo "gurnuli pod tepih" ili ste možda od onih koji stvari "guraju u orman"...kako god, vreme je da malo pročačkate i provetrite podsvest...
Pošaljite svoju poruku kosmosu...neko će vas čuti!!!

Tu u blizini Mladog Meseca je nestašni momak RxMerkur!!!
Vuče on u prošlost...donosi sećanja, zbunjuje....



Čaroban je ovaj Mlad Mesec...
Plovi vodama Riba i nudi empatiju, saosećanje, osetljivost na tuđu bol, spremnost na žrtvovanje...nudi romantiku, snove, vizije, intuitivnost, kreativnost, duhovnost, kanal ka kosmosu, maštu, suptilnost, univerzalnu ljubav...
Realnost u Ribama dobija drugu dimenziju....nikada ne možemo biti sigurni da li je ono što vidimo realnost ili iluzija...Ali...



Tu je i zemlja...
Sunce i Mesec u aspektima saradnje (sekstil) sa Marsom u Jarcu 4° i Uranom u Biku 3° i RxJMČ u Jarcu/trigon RxSMČ u Raku!!!
Prevedeno :) ova konjukcija ili Mlad Mesec ili Novi početak imaju podršku i Marsa i Urana ali i Mesečevih čvorova!!! Vole se voda i zemlja...
Mars i Uran su u trigonu - Kad proradi adrenalin...
Mesec i Sunce su u sekstilu sa ovim planetama!
Vrlo uzbudljive energije za ovaj Mlad Mesec...
Mars ovde dodaje strast, akciju, želje...tu je i hrabrost, snaga, vitalnost...
Uran je tu da promeni, oslobodi, donese originalna rešenja! Tu je nešto novo, uzbudljivo, nešto iznenadno...
Idealno bi bilo da danas dan provedete u nekom SPA centru...malo saune, plivanja, vežbanja...Ako SPA centar baš i nije opcija napravite kod kuće nešto slično...A možda ništa od svega ovog....jer ko zna šta vam Uran sprema...a sprema neko iznenađenje!!!
Mars je tu da pojača samopouzdanje, Uran je tu da vas oslobodi i doda originalnost!!!
Zaronite što dublje u sebe u svoju podsvest...budite hrabri....i napravite neku promenu!

★Zapamtite ovaj Mlada Mesec i njegov uticaj....Kada dođe vreme povezaćete ga sa Punim Mesecom u Ribama na 10° 02.septembra, dakle za šest meseci!!!


Mesec je u Ribama, Ribama vlada Jupiter on je u Jarcu i baš danas u vreme Mladog Meseca u kvadratu sa Venerom u Ovnu! Svađaju se (kvadrat) Venera i Jupiter...Venera zbog njega (Jupiter) više nego išta želi neki veliki komad torte, baš sada joj treba neka nova garderoba...a sviđa joj se i onaj kolega sa posla :))). I ako je kvadrat u pitanju ovaj aspekt nudi "ludu zabavu"...i ako se potrudite da ne preterate sve može da bude dobro...Ipak sakrijte novčanik za svaki slučaj...:))

Drugi vladar Riba Neptun na 8° od RxMerkura....i zbunjuju nas "za sve pare"...
Možda će vas misli i sećanja malo vraćati u prošlost...možda ćete biti još više osetljivi i zbunjeni...Možda dođe i do nekog odlaganja...ali tu su Mars i Uran da vas pokrenu!!!
Što se tiče RxMerkura, najbolje je da poslušate intuiciju!

★★★Oba vladara Riba Jupiter i Neptun su u sekstilu - "Put pod noge".....
Energija koja se odlično uklapa u energiju Mladog Meseca u Ribama


★Uživajte Ribe i vi Bikovi i Jarčevi, kao i Rakovi i Škorpije...u ovom Mladom Mesecu, energije kao da su se "urotile" da vam ulepšaju ovaj dan ali i ovaj period generalno!!!

I za kraj...ovaj Mlad Mesec nam najavljuje novu astrološku godinu, jer to je poslednji Mlad Mesec u ovoj astrološkoj godini, nova počinje 20.marta!!!

★★★



Mesec je u Ribama od 07:37 CET
Pre egzaktne konjukcije Sunca i Meseca (Mlad Mesec), Mesec će biti u sekstilu sa Uranom u Biku...očekujte neočekivano i radujte se....promenama!
Radujte se i Mladom Mesecu i Novom početku...
Posle egzaktne energije Mladog Meseca, Mesec će biti u sekstilu sa Marsom u Jarcu...snažna pokretačka energija nema veze što je nedelja :)
Pred kraj dana Mesec u trigonu sa RxSMČ u Raku....


Нема коментара:

Постави коментар