недеља, 16. фебруар 2020.

Koji će vrh osvojiti Mars...od danas Mars boravi u Jarcu...


Zvezdani(n) zapis 2805
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Vodoliji na 27°



Sunce za tri dana prelazi u Ribe i krenuće sezona Riba. I od tada bićemo mnogo bliži proleću...
U Ribama Sunce će sačekati RxMerkur i naravno Džej....Neptun!
Prvo će se zagrliti Sunce i RxMerkur 26.februara, a onda Sunce i Neptun 08.marta!

Danas je zvezda nebeskog programa Mars!!!

So long...
Mars je na 29° Strleca....hteo on ili ne u 12:33 CET prelazi u Jarca...
Oprašta se danas Mars od Strelca  - So long (tako dugo)...ovaj izraz se upotrebljava kao neformalan način da se kaže zbogom...Ponovo će Mars boraviti u Strelcu tek od 13.decembra 2021. do 24.januara 2022. godine!
Možda baš zbog činjenice da će tek za godinu i dva meseca Mars preći u ponovo u Strelca, sada mu je teže da se oprosti od ove energije...Šest nedelja je Mars bio u vatrenoj energiji Strelca...i sada ga čeka energija zemlje, praktična energija koja nudi uspeh, ambiciju, uspon...Međutim čim pređe u ovu energiju shvatiće da nema za čim da žali...Mars je uzvišen, ushićen u Jarcu...dakle, Mars voli da boravi u ovom znaku...

Mars obično prolazi kroz Jarca jednom u dve godine, poslednji put je boravio u Jarcu od 17.marta 2018. do 16.maja 2018. i 13.avgusta 2018. do 11.septembra 2018. Te 2018. godine Mars je bio retrogradan!

Svaki boravak Marsa u Jarcu je dobar da postavite sebi ciljeve (zamišljeni vrh). Mars u Jarcu je više nego dobar za planiranje koje će vas odvesti do uspeha! Dakle, ako imate dobar plan biće i rezultata...Još ako se dobro organizujete uspeh je više nego izvestan!
Mars je u Ovnu brz i spontan, u Škorpiji strastven i isključiv...tu u ovim znacima je kod kuće, ali u Jarcu se oseća uzvišeno. Nije bučan kao u Ovnu...smireniji je...Sada je u energiji kojom vlada Saturn, dakle u Saturnovoj kući gde vladaju određena pravila...i gde može da razume izraz: Strpljen spašen!
Tu u Jarcu je manje impulsivan, više je realna, praktični je svakako i više planira! Dok je boravio u Strelcu bio je opušten pod uticajem Jupitera vladara Strelca...
Dakle, već od danas postavite sebi jasne i realne ciljeve i lagano krenite ka vrhu - ka uspehu!
Imate više mogućnosti: da se vratite na neke poslove koje ste ranije započeli i niste uspeli da ih dovršite jer vas je Mars u Strelcu gurao u avanture, ali možete i da započnete sasvim nove poslove!
Ima ovaj Mars i nekih mana: previše je materijalistički nastrojen, zna da bude sebičan, proračunat...na svom putu ka vrhu!


16.februar 12:33 Mars ulazi u Jarca

Generalni uticaj Marsa u Jarcu:
Marsu u Jarcu obradovaće se najviše Jarčevi (konjukcija), voleće ga i Škorpije i Ribe (sekstil), naravno i Bikovi i Device (trigon)...Dobro će biti Strelčevima i Vodolijama (polusekstil)...
Neće biti najsrećniji Rakovi (opozicija), Ovnovi i Vage (kvadrat)!
Blizanci i Lavovi moraće da se prilagode (inkonjukcija), Lavovi da se spreme za ulazak Marsa u Vodoliju (opozicija), Blizanci za ulazak Marsa u Vodoliju (trigon)!!!
Ovo važi i za sve vas koji imate neke planete u ovim znacima!


Šta će raditi Mars u Jarcu (aspekti sa drugim tranzitnim planetama):
Prvo što će dočekati ★Marsa je trigon sa Uranom 21.februara - Kad proradi adrenalin... istog dana tu je i ★kvadrat sa Kironom u Ovnu! I dokle se energije Jarca i Bika savršeno slažu, energije Jarca i Ovna su u svađi i sukobu...Pričuvajte se nekoliko dana...posebno ako proradi neka rana ili ako osetite neku bol....i ako je mogućnost da nešto promenite takođe tu, ne preterujte sa naletom adrenalina...Drugim rečima ne dokazujte se previše...budite originalni...

Na sve ovo već ★24.februara Mars će stići do RxJMČ (konjukcija) i samim tim u opoziciji sa RxSMČ u Raku i eto ponovo još jedne raskrsnice...Ova je poprilično teška...Sa ovim energijama Mars će dočekati kraj februara...

U martu Mars će biti poprilično aktivan, ★14.marta biće u trigonu sa Neptunom - Mašta može svašta!
I onda slede sve same konjukcije (susreti sa zagrljajem). Prvo će se sresti sa Jupiterom 20.marta, onda sa Plutonom 23.marta. I ........ znam, ostao je Saturn...ALI....Saturn će 22.marta preći u Vodoliju i tu u Vodoliji će sačekati Marsa, Mars u Vodoliju ulazi 30.marta, ★31.marta je njihova egzaktna konjukcija!!!
Naravno, već sam pisala ranije o ovim konjukcijama pa da se ne ponavljam:

Mars će ove godine još proći kroz Vodoliju od 30.marta, Ribe 13.maja i 28.juna Ovna!!!
I za ovu godinu to je to!!!
U Ovnu će ostati prilično dugo zbog retrogradnosti - Retrogradni Mars!!!
Mars će boraviti u Ovnu od 28.juna 2020. do 06.januara 2021, dakle nešto više od šest meseci. Od toga retrogradan 65 dana  od 10.septembra do 14.novembra.

Dokle Mars prolazi kroz Jarca bitno je i šta radi Saturn, vladar Jarca!!!

Uživajte u boravku Marsa kroz Jarca, ma koji znak ili podznak da ste....
Jedinu granicu možete postaviti vi sebi sami...
Pogledajte i kroz koju kuću (eventualno kuće) će Mars prolaziti i koje će aspekte praviti sa vašim natalnim planetama jer to će biti vaša priča u narednih šest nedelja!!!



Mesec je u Strelcu...
Od jutros je Mesec u inkonjukciji sa Uranom u Biku i RxSMČ u Raku....što baš i nisu najidealnije energije za nedeljno jutro i početak dana (bilo kog)!!!
U isto vreme tu je Kiron u Ovnu sa kojim je Mesec u trigonu...a mi sa ovom energijom smo u potrazi za Ključem:
Emocije u balansu...duša (Mesec) "pronalazi" lek (Kiron)...terapeutska energija...na jedan kreativan način....uz muziku najpre...(dok pišem ovaj tekst slušam moj omiljeni radio koga imate na listi mojih omiljenih blogova). Sa ovim aspektom često smo više svesni tuđih emocionalnih potreba nego svojih. Instinktivno znamo kako da drugima obezbedimo ono što im je potrebno da bismo se mi lepo osećali....Ovo je aspekt koji bar na kratko može da vas vodi ka emotivnom oslobađanju i isceljenju....a isceljenje ide kroz brigu o drugima....Ovo je i dobar aspekt za psihoterapiju... Učinite nešto lepo za druge...lepše ćete se osećati to je sigurno....Ovo je i aspekt kolektivno nesvesnog...
Često ćemo imati ovaj trigon Meseca i Kirona....putujući nebom kad god je Mesec u Strelcu ali i u Lavu formiraće se ovaj aspekt....!!!!
U novi dan ulazimo sa Mesec trigon Venera...harmonične snove vam želim i lep početak nedelje...


Mars u Jarcu



Нема коментара:

Постави коментар