четвртак, 6. фебруар 2020.

Četvrtak je...Jupiterov dan....ali opet priča o Marsu i njegovim aspektima...



Zvezdani(n) zapis 2795
Četvrtak. Jupiterov dan.
Jupiter je u Jarcu na 14°49'

Nije se puno promenilo od prošlog četvrtka...Novo je da je Jupiter prešao 1°, da je ovaj četvrtak prvi u februaru...sve ostalo je po starom...Jupiter ima svoj put koji sam vam predočila u ovom tekstu - Kretanje Jupitera...
★Jupiter je sve bliži (konjukcija) Plutonu...Jupiter je na 14°, Pluton na 23°! Još uvek se ne računa da su u konjukciji (orbis delovanja), 9° je između njih....Kada bude 7° između njih računaće se da su u konjukciji...
★Jupiter je i sve bliži sekstilu sa Neptunom u Ribama...zapravo ovaj sekstil već "radi", Jupiter je na 14°, Neptun je na 17°, već se nalaze u aplikacionom - dolazećem aspektu!!!
U utorak sam pisala o ovim aspektima, sasvim dovoljno da se upoznate sa njima:

Tekst je bio posvećen Marsu u Strelcu, ali kako je Mars u energiji kojom vlada Jupiter (Jupiter vladar Strelca), priču sam proširila i na Jupitera i njegove aspekte!
20.februara nas čeka sekstil Jupitera i Neptuna, konjukcija Jupitera i Plutona je 05.aprila!!!

U utorak (Marsov dan) sam pisala o Jupiteru dans u četvrtak (Jupiterov dan) pišem o Marsu :)).

Moram da spomenem :)), Tramp je "preživeo lov na veštice" :)). Propao impičment, Senat oslobodio Trampa optužbi...Izvukao se Blizanac/Lav...sa Marsom u Lavu (12.kuća) na samom ASC!



Ali i ako je četvrtak opet ću o Marsu :))
Mars će 16.februara izaći iz Strelca i ući u Jarca
I opet ćemo imati stelijum...i opet energija Jarca! 
Zar opet?
Ne ljutite se na glasnika....
Marsa će 16.februara dočekati stari znanci: RxJMČ 5°, Jupiter 16°, Pluton 23° i Saturn 26°!!!
Ovaj stelijum će trajati od 16.februara do 22.marta kada će Saturn napustiti ovo društvo ulaskom u Vodoliju, za njim će i Mars 30.marta!!!
★Egzaktne konjukcije Marsa u Jarcu:
24.februar Mars konjukcija RxJMČ/opozicija RxSMČ
20.mart Mars konjukcija Jupiter
23.mart Mars konjukcija Pluton
★Egzaktna konjukcija u Vodoliji
22.marta Saturn ulazi u Vodoliju
30.mart Mars prelazi u Vodoliju
★31.mart Mars konjukcija Saturn u Vodoliji 


Konjukcije sa Marsom nisu jednostavne...
Ipak uticaj zavisi od planete sa kojom je Mars u konjukciji!

When the moon is in the seventh house
And Jupiter aligns with Mars
Then peace will guide the planets
And love will steer the stars

★Konjukciju Marsa i Jupitera (Radost života) poslednji put smo imali 07.januara 2018. (Mars i Jupiter u Škorpiji na 18°), sledeća je ova koju očekujemo 20.marta! Lepa je ova energija za ostvarivanje ciljeva! Jupiter širi sve što dotakne i eto nama intezivne energije....događa se u Jarcu pa je u prvom planu karijera, profesija, ego, odnos prema autoritetima!!! Entuzijazam, spremnost za akciju. Poslovi će se bolje i sa radošću obavljati...sve u fazonu ništa nije teško...Odluke koje ćete donositi imaju velike šanse da donesu uspeh. Sledeća konjukcija je 29.maja 2022. (Mars i Jupiter u Ovnu na 3°)

★Mars konjukcija Pluton (Samouništenje ili transformacija) poslednji put smo je imali 26.aprila 2018. (Mars i Jupiter u Jarcu na 21°). Isti aspekt iste planete isti znak razlika je u stepenu!!! Ovde su u konjukciji dva vladara Škorpije pa je intezitet još jači! To je kao neki "sudar" energija. Sudar divljih i neobuzdanih energija...Ako se dobro rukuje sa njima sve je moguće...ostvarenje želja, pomeranje planina (u energiji Jarca), ali ako se ne rukuje dobro može doći do samouništenja...Sa ovom energijom adrenalin radi sto na sat!!! Mala digresija: U oktobru 2016. imali smo takođe ovu konjukciju u Jarcu na 15°, rubrike Crne hronike bile su pune. Ali jedan događaj je bio jako interesantan tada su Hilari Klinton i Donald Tramp imali javnu debatu pred izbore "Fight Night"!!! 
Pogledajte društvo poznatih sa Mars konjukcija Pluton u drugim znacima, možda vam pomogne da ga bolje razumete: Hillary Clinton, Nancy Reagan,?! Paul McCartney, Ringo Starr, Cher, George Michael, Charles Baudelaire, Natalie Wood, Brooke Shields, Rudolf Steiner, Pola Negri, Zelda Fitzgerald, Josephine Baker zanimljiva biografija, Emile Zola...
Sledeća konjukcija je 03.marta 2022. (Mars i Pluton u Jarcu na 27°)

★Mars konjukcija Saturn (Teška lekcija, težak ispit) poslednji put smo je imali 02.aprila 2018. (Mars i Saturn u Jarcu na 8°). Ja lično pamtim konjukciju 24.avgusta 2016. Teška je ovo energija! Mars i Saturn važe za tkz. loše planete, šta onda reći za njihovu konjukciju!!! Mars je uzrok, a Saturn posledica, ovako zajedno utiču da se na strah(ove) reaguje besom i tako u krug...Da je naivno, nije...Jedna od osnovnih manifestacija ove konjukcije je tvrdoglavost, surovost, oštrina, nepokornost, tu su i otuđenost, odvojenost..., zatim bol, bolest...
Ovde su u sukobu akcija (Mars) i reakcija (Saturn)...gde je teško kontrolisati takve energije...Ovo je aspekt koji ide od agresivnosti do apatije, tuge...kao što sam već nagovestila na bes se odgovara strahom, a strahovi dovode do još većeg besa...i tako u krug!!! Mars bi ovde u akciju, Saturn ga koči, zatvara... Mars greje, Saturn hladi, i eto odnosa toplo-hladno!!!
Od kako je Saturn u Jarcu unazad smo mogli da imamo samo konjukciju u Jarcu. Ali sada će Saturn (na kratko) preći u Vodoliju 22.marta i Mars će preći u Vodoliju 30.marta i već 31.marta dogodiće se njihov susret!!! Neće ovaj susret biti ništa lakši nego njihov susret u Jarcu. U Vodoliji bi mogao da bude i eksplozivniji! I opet mart....mesec koji za naš narod kroz istoriju ne pamti po dobrom!!!
Sledeća konjukcija je 04.aprila 2022. (Mars i Saturn u Vodoliji na 22°)


Mesec je u Raku...
Noćas je bio u kvadratu sa Kironom i u sekstilu sa Uranom i trigonu sa Merkurom...to smo uglavnom prespavali mi u ovoj vremenskoj zoni (CET)...Ako je bilo budnih...bilo je baš uzbudljivo!!!
Od jutros Mesec se sreo (konjukcija) sa RxSMČ i naravno napravio i opoziciju sa RxJMČ u Jarcu...i ponovo raskrsnica i ponovo put kojim treba ići...Duša ište dom, poridicu:
Energija gde su Mesec i SMČ u Raku, pozitivna energija, energija koju treba birati....put kojim treba ići...Ova konjukcija donosi potrebu za domom, porodicom...Dome slatki dome...Ovo je i energija Dom je tamo gde ti je srce....i kada shvatimo da Jabuka ne pada daleko od stabla...
Tu negde u toj energiji vas očekuje nagrada....
Preko puta Meseca je RxJMČ u Jarcu....a tamo je karijera, tamo je ono "od čega se živi" i odakle plaćamo račune....ali tu nešto treba menjati makar danas...
Na kraju dana očekuje nas opozicija Meseca i Jupitera i tema će biti preterivanje...Obuzdajte se bar kada je hrana u pitanju jer se ova energija dešava oko ponoći!!! Čuvajte i novac...izbegnite nepotrebne troškove....recimo ne naručujte hranu ako vam je frižider prazan :)


Нема коментара:

Постави коментар