четвртак, 22. август 2019.

Manje od tri ili Manje je više...i neki aspekti danas i ovih dana....




Zvezdani(n) zapis 2637
Četvrtak. Jupiterov dan.


Jupiter u Strelcu na 14°

Jupiter od juče u trigonu sa Merkurom u Lavu...sreća, radost i lepi pozitivni uticaji i dalje tu...negde oko nas...Tu sreću malo ili više kvari Merkur u Lavu inkonjukcija RxNeptun u Ribama...unosi sumnje, nema puno iskrenosti, istina je zamagljena...neko laže, neko obmanjuje...danas je ovaj aspekt egzaktan.
★Merkur inkonjukcija Neptun:
Gde je Neptun u ovakvom aspektu tu su i iluzije, obmane, magle, nejasnoće...Mutivoda je ovaj Neptun...a ovaj aspekt može doneti nesporazume, pogrešne informacije, "gluve telefone"... Ovde je potrebno prilagođavanje...pre nego donesete neku odluku dobro razmislite....ne traje ova energija dugo, ali danas budite oprezni, jer nastavak sledi u vidu opozicije u septembru!!!

Danas još jedan egzaktni aspekt na zvezdanom nebu egzaktan (nema ga u mesečnom i nedeljnom horoskopu jer ne može sve da stane :)....


Danas su Juno i Sunce u Lavu na 29° u konjukciji...
Juno je u Lavu od 21.juna 2019. Sutra izlazi iz Lava i prelazi u Devicu u isto vreme kada i Sunce...
Danas, pre nego pređu u Devicu sutra, imaju sastanak...
Gužva!!! Dva muška principa (Mars i Sunce) i dva ženska principa (Venera i Juno), svi blizu jedan drugome...da je sve moguće!!!
I dokle se Venera i Mars spremaju za svoj randevu...danas Sunce i Juno imaju svoj...
Kako ovo utiče na veze, na ljubav na brakove?
Konjukcija Sunca i Juna je snažna i uglavnom pozitivna (negativna je ako oni imaju neki negativan aspekt sa vašim planetama). Ovako u osnovi ovo je takva energija da oni koji razmišljaju o braku sve su bliže toj odluci, oni koji su već u braku odjednom više vremena provode zajedno....oni koji su slobodni mogli bi da upoznaju nekog (ili već jesu) ko ispunjava "uslove" za brak :)).

I sve bi bilo super da nije i konjukcije Venere i Marsa koja može biti i pozitivna i negativna...Ako je pozitivna (vaš lični uticaj) nemate čega da se plašite, ako je negativna ni tada nemate čega da se plašite jer se ništa ne dešava bez razloga!!!

Nadmeću se na nebu Mars i Sunce....Venera i Juno "tvrde pazar"....Ako ovu situaciju prenesemo na stvarni život moguća su razna scenarija: da su to dva para koji ne znaju jedan za drugi i svako ima svoju priču...a moguće je da su ova dva para povezana na neki način ali da ta poveznost nije prijatna...
Manje od tri...
Ako su svi povezani ovi parovi, upravo sam se setila jedne knjige: "Manje od tri" - manje od tri je dva...ali to je i <3 (🧡) ....Mogu li oni zajedno ili je neko ipak "višak" u toj ljubavi?
Ako nisu povezani onda svako ima svoju priču....
Jedan par (Sunce - Juno) razmišlja o venčanju...ili već venčani razmišljaju o obnovi zaveta :), o obnavljanju medenog meseca ili sledi tek upoznavanje neko će tek postati par.. 
Drugi par (Venera - Mars) imaju svoju priču manje ili više burnu i već više puta ovde opisanu!
Ako su povezani oba para, neko je svakako višak....i neke stvari će se tek događati...neko mora biti povređen, ako već nije povređen!!!
★Ovih dana se u razgovoru sa vama susrećem sa "oba scenarija"....
Ima parova koji nisu srećni (uglavnom mi se takvi javljaju) konjukcija Venere i Marsa je već unela više negativnog uticaja u te priče...i svako se sa tom energijom muči i bori na svoj način. Ali imam i onih drugih parova koji su deo šire priče gde postoji i onaj treći ili treća!!!
Da, knjigu bih mogla da napišem jednog dana!!!



Manje je više....
U nekim slučajevima je tako...Bolje je Manje od tri što je svakako dva ili je srce ljubav <3 - ili manje je više < = >, znam da to znate...ali sigurna sam i da ste bili u situaciji više od dva ili poznajete nekog ko je u takvoj situaciji...
Znam i da niko sebi ne želi da bude u priči više od dva...ali kada se to dogodi onda je manje u igri to što želimo ili ne želimo!!!

Dakle, danas imamo konjukciju Sunca i Juna koja spada u pozitivne (ako se sve ostalo složi), imamo trigon Merkura i Jupitera i inkonjukciju Merkura i RxNeptuna...
Imamo svega :))). Lepu ljubavnu energiju (Sunce/Juno), sreću, radost, lepe misli i komunikacija (Merkur trigon Jupiter) i nešto što sreću i komunikaciju kvari (Merkur inkonjukcija Neptun)....Ova inkonjukcija ide ka opoziciji (Merkur opozicija Neptun - 07.septembar) kada će se neke stvari koje se dešavaju ovih dana zakomplikovati još više, posebno ako ima laži, prevara, obmana...i ako ima scenarija više od dva!!! Ali i ako nema!!!
Zapamtite ovaj datum 07.septembar.....i vi u paru i vi sa viškom!!!




Mesečeva magija
(dnevni aspekti uz kaficu)


Mesec je danas u praktičnom Biku, ali i u Biku koji nam nudi uživanje za sve pare ili i ljuba i pare :)) i lepo i korisno...i uživanje i sticanje....
Od jutros je u trigonu sa RxSaturnom u Jarcu....odgovornost, disciplina, tradicija na delu....sekstil sa RxSMČ tu je i put kojim treba ići (preko puta je onaj kojim ne treba ići)...
Kasnije popodne Mesec u kvadratu sa Merkurom u Lavu istim onim Merkurom koji je u inkonjukciji sa RxNeptunom pa vam je bolje da ne slažete danas...posebno ne majku, sestru, drugaricu...ženu :))...
Danas je tu i meni omiljen trigon Meseca sa RxNeptunom u Ribama....srećemo se na nekom "oblaku"....odlično vreme za predah, mali odmor, meditiranje....kreativnost....Poznajem nekog ko ima ovaj aspekt natalno....i malo malo napiše neku pesmu na nekoj salveti....:)))
Sam kraj dana biće u energiji trigona Meseca i RxPlutona u Jarcu....biće strasti, inteziteta....viška pozitivne energije a za mnoge vreme za spavanje :))))

Нема коментара:

Постави коментар