недеља, 18. август 2019.

Vreme za rad i vreme za uživanje....Mars je prešao u Devicu...Merkur, Sunce i Venera su još u Lavu...




Zvezdani(n) zapis 2633
Nedelja. Dan Sunca.

Sunce je u Lavu na 25°

Sunce je u društvu Merkura i Venere...Mars je napustio ovo kraljevsko društvo rano jutros u 07:18 CET. Sunce je i dalje u zagrljaju sa Venerom...zagrljaj popušta jer Venera malo "žuri"...ali ostaće oni zajedno još neko vreme...Venera će prva ući u Devicu 21.avgusta, za njom će i Sunce preći u Devicu 23.avgusta....Merkur kaska za njima :)), najduže će ostati u Lavu, u Devicu prelazi 29.avgusta!!! 
Sve ovo nam nagoveštava da se lagano završava vladavina Lava....
Za sada Sunce je u konjukciji sa Venerom ....i sa Marsom je i ako je promenio znak...


Mars je iz Lava prešao u Devicu:
Ovo je zaista bitan događaj....Menjaju se energije planeta je ista...
Mars će od danas boraviti u Devici što u najkraćem znači da će se Mars najpre provredneti, možda postane i čistunac. Kako i ne bi kada je u pitanju energija Device....energija perfekcije :). Blago Marsu i nama :).

Boravio je u Lavu uživao, zabavljao se, ludo voleo, odmarao, bio je kreativan....šepurio se na crvenom tepihu ispod svetlosti reflektora, imao svoju stolicu super zvezde....Sada se sve to menja...Ulazi u energiju koja favorizuje rad, usluge, zdravlje...Svakako će u energiji Device biti produktivniji i vredniji...Biće i uslužan...ali i pravi kritičar...Često tvrdoglav...Teško će ga neko izvesti iz takta...Nema ovde agresivnosti....možda malo ili više nervoze, jer ipak Devicom vlada Merkur...Ima naravno strasti, samo je ona nešto smirenija...


Nema toga što Mars u Devici ne može da popravi :)))

Da li ćemo se manje zabavljati sada kada je Mars izašo iz Lava?
Možda da, možda ne, sve zavisi od vaših natalnih horoskopa. Ono što će se ipak dogoditi je manje drame u našim životima, tako nešto više priliči energiji Lava :-). Svejedno Mars ostaje Mars :-), samo se energija menja.
Od danas Mars (akcija) će želeti da uradi neke važne poslove (Devica), ali skoro pa savršeno ili perfekcionistički (Devica). Želeće i da popravi sve što se popraviti može, ili (p)očisti. 
Recimo Mars prolazi kroz 4. kuću - dom, porodica, možda je idealno vreme za popravljanje nekih stvari ili čišćenje tavana, podruma, ostave i to svi zajedno (porodica), ili ako prolazi kroz 11. kuću, možda je veme za čišćenje liste prijatelja na FB, ko ga ima. 
Da, ovaj Mars bi mogao nešto manje da uživa a više da radi. Kao da će bežati u rad. U svakom slučaju neće otvoreo pokazivati svoje želje (a ima ih naravno, ipak je on Mars :-). 



Šta možete da očekujete sa energijom Marsa u Devici:
Rad pre svega. Koliko ćemo ipak biti vredni zavisi od aspekata, ali i od kuće kojom će prolaziti. Rešavaćemo probleme, sve poslove koji sadrže neke detalje. Bićemo analitični, kritični...i prema sebi i prema drugima. Pokušaćemo da uvedemo kakav takav red u naše živote. I čistoću :-). Sve zavisi od aspekata, pa će neko preterivati u svemu ovome, recimo bićemo previše opsednuti radom i čistoćom, ili ćemo otići u drugu krajnost, postati aljkavi i ne baš puno vredni, čak lenji.  Odnos prema zdravlju će se promenuti. Mnogi će više pažnje posvetiti tom segmentu života. Zdravlju i kondiciji.  Neko preventive radi, neko će na to biti nateran!
Sa ovom energijom videćemo i gde su naše radne navike. Mnogi će krenuti i u planiranje, što je jedna od osnovnih osobina Device. Trebalo bi da budmo odgovorniji, i sistematičniji. Da lakše izađemo na kraj sa vremenom, da se bolje organizujemo, da budemo praktičniji, efikasniji. Ovo sve ako su aspekti povoljni. Ova energija je dobra za sve poslove koji traže dobru pripremu i organizaciju, za sve ono što treba "popraviti", za sve ono što treba "počistiti", i dobra je za pružanje pomoći... Dobra je ovo energija i za intelektualan i za fizički rad.

Dok Mars prolazi Devicom, dobro je i pratiti šta radi Merkur vladar Device. Sada je u Lavu i eto ko kaže da neće ovaj Mars i da se zabavlja i uživa, neće direktno ali indirektno hoće...Merkur ostaje u Lavu do 29.avgusta, pa računajte na to da se nećete baš odmah baciti na posao...ima vremena još i za odmor i za zabavu...Kada i Merkur pređe u Devicu...taman pred polazak dece u školu....svi će postati vredni i radni. 


A gde je tu zabava pitaće se neko?
★U našim 5.kućama (natalni horoskop)....ona će vam reći kako ćete i raditi (Mars u Devici) i zabavljati se...Ova kuća zaslužuje 5★ :)). 
Evo mog primera :): mojom 5.kućom vlada Vodolija...i meni nikada nije "dosadno" :)). Uran se uvek pobrine za to i natalni i tranzitni....Drugi vladar Saturn mi dodaje odgovornost i ozbiljnost kada zatreba a često zatreba :)), posebno sada kada mi kroz 5.kuću tranzitira RxNeptun u Ribama i on bi da ja stalno odmaram i meditiram....Tako da meni i odgovara to što je Mars u Devici :)). 
U 5.kući mi je Nat Jupiter u Ribama i on bi stalno da putuje, obožava vodu i ja sam najčešće negde pored vode kada ne radim...On i Nat Neptun baš vole da putuju i da obilaze ostrva :))). 
Moja 6.kuća (posao) i 5.kuća su povezane i ja volim da radim i volim ono što radim....nekada radim i kada odmaram....zapravo posmatram uticaje zvezda na naš život i sve pokušavam da objasnim zvezdama :))). Često ne znam gde počinje rad a gde uživanje i zabava...jer se ponekad prepliću...
5.kuću možete i posmatrati kao naš "punjač baterija" :))).


Mars u Devici će imati vrlo zanimljive aspekte: 
Konjukciju sa Venerom i trigon sa Uranom do kraja ovog meseca. U septembru će biti više nego aktivan! Biće u konjukcijama i sa Suncem i sa Merkurom na samom početku septembra. Ubrzo pose toga formiraće konfiguraciju - T-kvadrat: biće u kvadratu sa Jupiterom u Strelcu i u opoziciji sa Neptunom u Ribama. Srećom pa će u to vreme biti i u trigonima sa RxSaturnom i RxPlutonom!!!


Mesečeva magija
(dnevni aspekti uz kaficu)

Mesec je u Ribama

Mesec je u praznom je hodu od 00:34 do 18:32 CET
Odmara Mesec, odmaramo i mi....neki ne odmaramo nikada :)))


Нема коментара:

Постави коментар