понедељак, 12. август 2019.

Nedeljni horoskop za period od 12.avgusta do 19.avgusta...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:

12.avgust 04:26: Uran kreće u retrogradni hod sa 6° Bika
14.avgust 08:07: Sunce konjukcija Venera

15.avgust 07:53: Merkur izlazi iz retrogradne senke sa 4° Lava
15.avgust 12:29: Pun Mesec u Vodoliji 22°
16.avgust 19:07: Merkur kvadrat Uran
18.avgust 07:19: Mars ulazi u Devicu

Brzo prolazi ovaj avgust...bar se meni tako čini....
Prvog dana u ovoj nedelji u ponedeljak promena...Noćas je Uran stacioniran retrogradno i kreće na svoj redovni retrogradni hod....na njegov drugi retrogradni hod od kako je ušao u Bika...
U Zvezdama u avgustu imate sve o ovoj sasvim normalnoj pojavi :))) - Nebeski alarm kreće na put unazad...
Uran će biti u  retrogradnom hodu do 10.januara 2020.

U sredu nas čeka dugo najavljivani susret i zagrljaj Sunca i Venere u Lavu - Zagrljeni ...
Obasjeće nas Sunce i Venera....i svi ćemo osetiti ovaj povoljan uticaj....najviše tamo gde se ova konjukcija nalazi u vašem horoskopu.

Sve se dešava u vreme Punog Meseca u Vodoliji dan kasnije u četvrtak...Lav i Vodolija su jedan naspram drugog...i možemo da očekujemo nadmetanje ovih energija... 15.avgusta Sunce i Venera  u Lavu "protiv" Meseca u Vodoliji... Da li će ljubavni sastanak i zagrljaj biti malo poljuljan?!

U petak Merkur u Lavu u kvadratu sa RxuUanom u Biku - Energija tenzije i uznenirenja... Samo dan posle Punog Meseca (ali uticaj i u vreme Punog Meseca)...Moguća je poprilična tenzija...Kao da ljubavnici neće imati puno sreće....Pripazite malo, ne morate baš da kažete sve što mislite....

I na kraju u nedelju, Mars prvi napušta kraljevsko društvo i prelazi u praktičnu Devicu. Za one koji se vraćaju sa odmora super energija....Mada nište manje dobra i za one koji tek idu na odmor - Praktičan Mars...
Mars će boraviti u Devici do 04.oktobra.



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
Zvezde u avgustu 2019.



OVAN: 
Uran u Biku kreće u retrogradni hod iz vaše 2.kuće, možda je vreme da se reorganizujete kada su vaša lična primanja u pitanju, vreme je za retrospektivu.
Najlepši događaj ove nedelje Sunce konjukcija Venera u Lavu u vašoj 5.kući. Lepa energija za ljubav, strast, uživanje, odmor, decu...Možda je ovo i najbolja kuća za ovu konjukciju...Iskoristite ovu energiju bez obzira što kratko traje. Uživajte bilo da ste u vezi ili niste. Možda se neko pojavi ako niste i ako se kockice slože.
Istog dana Pun Mesec u Vodoliji na osi 11/5 kuća, uticaće na vaš društveni i ljubavni život, na priču o davanju i primanju ljubavi, bilo kojih emocija. Problemi na relaciji prijateljstvo - ljubav. Biti u grupi ili biti jak pojedinac.
Sve sa kvadratom Merkura u Lavu 5.kuća i RxUrana u Biku 2.kuća, gde se u celu priču "uvlači" novac, materijalne stvari...Pa priča o novcu bi mogla da pokvari neke ljubavne priče, posebno ako imate neke stare neraščišćene računa.
Na kraju nedelje Mars ulazi u Devicu u vašu 6.kuću

BIK:
Uran u Biku kreće u retrogradni hod iz vaše 1.kuće u vašem znaku, možda je vreme da zastanete i napravite retrospektivu. Bilo je vreme za promene, sada je vreme da preispitate učinjeno,
Najlepši događaj ove nedelje Sunce konjukcija Venera u Lavu u vašoj 4.kući. Lepa energija za ljubav, strast, uživanje, odmor, decu...generalno ali i za dom, porodicu. Ljubav prema domu ili ljubav u domu. Neko će da uređuje dom, a neko će se voleti u domu.
Istog dana Pun Mesec u Vodoliji na osi 10/4 kuća, uticaće na vaš poslovni svet, karijeru, položaj i vaš porodični sve, dom, porodične odnose. Problemi na relaciji karijera - dom. Pronađite ravnotežu ni previše karijere ni previše domaće atmosfere.
Sve sa kvadratom Merkura u Lavu 4.kuća i RxUrana u Biku 1.kuća, gde se u celu priču "uvlači" vaš karakter, vi lično u nekoj energiji nervoze koja potiče od vas...Neprijatna komunikacija sa članovima porodice.
Na kraju nedelje Mars ulazi u Devicu u vašu 5.kuću


BLIZANCI:
Uran u Biku kreće u retrogradni hod iz vaše 12.kuće, vreme je za preispitivanje svega što krijete i od sebe i od drugih....i da vidite šta ste to gurali pod tepih...
Najlepši događaj ove nedelje Sunce konjukcija Venera u Lavu u vašoj 3.kući. Lepa energija za ljubav, strast, uživanje, odmor, decu...generalno ali i za vaše misli, reči, komunikaciju...Iskažite rečima svoja osećanja. 
Istog dana Pun Mesec u Vodoliji na osi 9/3 kuća, uticaće na vaš viši i niži um, na vaše šire gledanje i ono usko. Otići ili ostati. Otisnuti se ili biti u energiji bliskog i poznatog. Problemi na relaciji daljine, obrazovanje, širenje znanja i vidika - bliski ljudi i uži pogledi. Nađite ravnotežu, ni previše piroko ni previše usko...
Sve sa kvadratom Merkura u Lavu 3.kuća i RxUrana u Biku 12.kuća, gde se u celu priču "uvlači" vaša podsvet, ono što skrivate od sebe i drugih, neke tajne koje ne žele da ostanu tajne. Pripazite na komunikaciju ne morate baš sve da izgovorite. Neke tajne su u opasnosti.

RAK:
Uran u Biku kreće u retrogradni hod iz vaše 11.kuće, možda je vreme da preispitate neke društvene odnose i prijateljstva.
Najlepši događaj ove nedelje Sunce konjukcija Venera u Lavu u vašoj 2.kući. Lepa energija za ljubav, strast, uživanje, odmor, decu...generalno ali i za vaše finansije, vaš odnos prema vrednostima, emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Možda je vreme za poklone makar i sitna pažnja.
Istog dana Pun Mesec u Vodoliji na osi 8/2 kuća, uticaće na vašu intimu, strast, zajedničke resurse kao i na vaše lične finasije. Problemi na relaciji tvoje - naše - moje...Nađite ravnotežu i više mislite na naše (zajedničko). Generalno problemi sa novcem.
Sve sa kvadratom Merkura u Lavu 2.kuća i RxUrana u Biku 11.kuća, gde se u celu priču "uvlači" vaš društveni, socijalni život, priateljske odnose i neki novac... Problemi i svađe oko nekog novca.




LAV:
Uran u Biku kreće u retrogradni hod iz vaše 10.kuće, možda je vreme da preispitate vašu karijeru, položaj, odnos sa autoritetima...da li su se dogodile neke promene ili ćete i dalje morati da čekate.
Najlepši događaj ove nedelje Sunce konjukcija Venera u Lavu u vašoj 1.kući u vašem znaku pa je uticaj još jači i intezivniji. Lepa energija za ljubav, strast, uživanje, odmor, decu...generalno ali najpre za vas lično, vaš ego pre svega. Uživajte bilo da ste u vezi ili niste. Ako niste možda se pojavi neko.
Istog dana Pun Mesec u Vodoliji na osi 7/1 kuća, uticaće na vaše odnose prema ljudima, vaše veze, emotivne i druge vama bitne. Na jednoj strani su oni na drugoj vi lično. Problemi na relaciji partnerstva - vi lično. Pokušajte da pronađete kompromis.
Sve sa kvadratom Merkura u Lavu 1.kuća i RxUrana u Biku 10.kuća, gde se u celu priču "uvlači" vaša karijera, društveni status i položaj, ego, odnos prema autoritetima...Nećete baš tripeti autoritete, ali pokušajte da ne kažete sve što mislite.

DEVICA:
Uran u Biku kreće u retrogradni hod iz vaše 9.kuće, preispitivanje vaših ideala, nekih stavova i pogleda na svet i okolinu...
Najlepši događaj ove nedelje Sunce konjukcija Venera u Lavu u vašoj 12.kući. Lepa energija za ljubav, strast, uživanje, odmor, decu...generalno ali ovo je i energija tajnih veza i ljubavi. Možda ćete uživati sa partnerom daleko od očiju javnosti, a možda ćete uploviti u tajnu vezu.
Istog dana Pun Mesec u Vodoliji na osi 6/12 kuća, uticaće na vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje i na vašu podsvest i na ono što krijete. Problemi na relaciji praktičan život - i vaš tajni život. Pre svega vodite računa o zdravlju, ostalo će ići lakše.
Sve sa kvadratom Merkura u Lavu 12.kuća i RxUrana u Biku 9.kuća, gde se u celu priču "uvlači" vaš pogled na svet, daljine, inostranstvo, obrazovanje, zakon, pravda i nešto što želite da sakrijete od očiju javnosti. Problemi sa tajnama, zakonom...Možda je potrebno da pazite šta pričate. Problemi na putovanju.

VAGA:
Uran u Biku kreće u retrogradni hod iz vaše 8.kuće, možda je vreme da preispitate gde ste sa suštinskim promenama i ako do njih nije došlo, zašto nije...
Najlepši događaj ove nedelje Sunce konjukcija Venera u Lavu u vašoj 11.kući. Lepa energija za ljubav, strast, uživanje, odmor, decu...generalno ali i za druženja, društvenost, prijateljstvo, iznenadne događaje, želje, ideje, nadanja. Ovo su i iznenadne ljubavne veze.
Istog dana Pun Mesec u Vodoliji na osi 5/11 kuća, uticaće na vaš emotivni, ljubavni život, uživanje, kreativnost, decu i vaš društveni život, prijateljstvo. Problemi su na relaciji davanje - primanje, ljubav - prijateljstvo. Ljubav se ne meri, ko daje više ko daje manje i sl. Nađite meru i ravnotežu.
Sve sa kvadratom Merkura u Lavu 11.kuća i RxUrana u Biku 8.kuća, gde se u celu priču "uvlači" vaša intima, strast, zajednički resursi, tkz tuđ novac i podrška i sve začinjeno nekim iznenadnim ne baš prijatnim događajima i komunikacijom. Iznenadni problemi sa novcem.

ŠKORPIJA:
Uran u Biku kreće u retrogradni hod iz vaše 7.kuće, vreme za preispitivanje vaših odnosa i veza...da li su se dogodile neke promene...ako nisu, zašto nisu.
Najlepši događaj ove nedelje Sunce konjukcija Venera u Lavu u vašoj 10.kući. Lepa energija za ljubav, strast, uživanje, odmor, decu...generalno ali i za vašu karijeru, društveni status i položaj, odnos prema autoritetima, vaš ego i na način na koji vas vide drugi. Vreme je za samoprezentaciju.
Istog dana Pun Mesec u Vodoliji na osi 4/10 kuća, uticaće na vaš porodični život, dom, privatne stvari sa jedne strane i na vašu karijeru, položaj sa druge strane. Problemi na relaciji porodica - karijera. Nađite balans i ravnotežu između suprostavljenih strana.
Sve sa kvadratom Merkura u Lavu 10.kuća i RxUrana u Biku 7.kuća, gde se u celu priču "uvlače" vaše veze, partnerstva posebno ako ste u braku ili dužoj vezi ali i sva druga partnerstva, poslovne veze, kao i vaša karijera, položaj. Problemi u komunikaciji sa ljudima koji su vam na neki način autoritet ili se postavljaju tako. Bolje je da ne kažete baš sve ovih dana.

STRELAC:
Uran u Biku kreće u retrogradni hod iz vaše 6.kuće, vreme je za preispitivanje navika, posla, zdravlja.
Najlepši događaj ove nedelje Sunce konjukcija Venera u Lavu u vašoj 9.kući. Lepa energija za ljubav, strast, uživanje, odmor, decu...generalno ali i za vaše vidike, daljine, putovanja, obrazovanje, zakon, pravdu, moral...Vreme je za ljubav ali i putovanja...
Istog dana Pun Mesec u Vodoliji na osi 3/9 kuća, uticaće na vaš tkz niži i viši um...Na jednoj strani su poznate i bliske stvari na drugoj širina, daljine, nepoznato...Otići ili ostati je dilema. Problemi na relaciji biti u poznatom ili se otisnuti u avanturu. Nađite ravnotežu ni previše usko ni previše široko, ni preveliki optimizam ali ni bez optimizma.
Sve sa kvadratom Merkura u Lavu 9.kuća i RxUrana u Biku 6.kuća, gde se u celu priču "uvlači" vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje. Mogući su problemi sa zdravljem, problemi na poslu....Prevelika nervoza, stres...otuda problemi sa zdraavljem.

JARAC:
Uran u Biku kreće u retrogradni hod iz vaše 5.kuće, vreme je za preispitivanje ljubavnog života pre svega ali priče o uživanju, zabavi, deci...
Najlepši događaj ove nedelje Sunce konjukcija Venera u Lavu u vašoj 8.kući. Lepa energija za ljubav, strast, uživanje, odmor, decu...generalno ali i za vašu intimu, strast, krizne momente, zajedničke resurse, tkz tuđ novac...Vreme je za strast pre svega. Ako ste u nekoj kriznoj situaciji ovo je energija koja će pomoći. Dobra energija za regeneraciju.
Istog dana Pun Mesec u Vodoliji na osi 2/8.kuća, uticaće na vaše finansije, lična primanja sa jedne strane i vaše zajedničke rsurse i tkz tuđ novac. Problemi na relaciji moje - tvoje - naše! Nađite ravnotežu kroz naše, zajedničko i sl. 
Sve sa kvadratom Merkura u Lavu 8.kuća i RxUrana u Biku 5.kuća, gde seu celu priču "uvlači" vaš emotivni, ljubavni život, uživanja, zabava, odmor, deca i neki krizni momenti. Problemi u komunikaciji sa emotivnim partnerom. Poprilično nervozna emotivna komunikacija, ne morate sve da kažete...ovo su jaki aspekti za rastanak posle svađe.    

VODOLIJA:
Uran u Biku kreće u retrogradni hod iz vaše 4.kuće, vreme je za preispitivanje porodičnih odnosa..
Najlepši događaj ove nedelje Sunce konjukcija Venera u Lavu u vašoj 7.kući. Lepa energija za ljubav, strast, uživanje, odmor, decu...generalno ali i za vaše veze i odnose, partnerstva, posebno ako ste u dužoj vezi ili braku...Ako niste u vezi možda se neko pojavi.
Istog dana Pun Mesec u Vodoliji na osi 1/7.kuća, uticaće na vaše odnose jedan na jedan, vi sa jedne strane sa druge strane oni vama biti ljudi sa kojima ste u nekoj emotivnoj ili drugoj vama bitnoj vezi ili odnosu. Problemi na relaciji VI lično - i oni drugi nasuprot vas. Nađite meru.
Sve sa kvadratom Merkura u Lavu 7.kuća i RxUrana u Biku 4.kuća, gde se u celu priču "uvlači" vaš dom, porodica, porodični odnosi, privatne stvari i vaš partnerski život. Svađe sa partnerom ali i sa porodicom generalno. Ne mrate baš da kažete sve što mislite.



RIBE:
Uran u Biku kreće u retrogradni hod iz vaše 3.kuće, vreme je za preispitivanje vaših misli, odluka...
Najlepši događaj ove nedelje Sunce konjukcija Venera u Lavu u vašoj 6.kući. Lepa energija za ljubav, strast, uživanje, odmor, decu...generalno ali i za vaš svakodnevni život, rutinu, oblačenje, posao, zdravlje...Uradite nešto lepo za sebe, promenite rutinu...
Istog dana Pun Mesec u Vodoliji na osi 12/6.kuća, uticaće na vašu podsvest, ono što želite da sakrijete, vaše tajne sa jedne strane i vaš praktičan život, rutine, posao, zdravlje sa druge strane. Problemi na relaciji tajni skriveni život - vaš praktičan svet i život.
Sve sa kvadratom Merkura u Lavu 6.kuća i RxUrana u Biku 3.kuća, gde se u celu priču "uvlači" vaše misli, reči, komunikacija...bilo bi dobro da ne kažete baš sve što mislite...





Нема коментара:

Постави коментар