понедељак, 5. август 2019.

Nedeljni horoskop od 05.avgusta do 12.avgusta....




Ove nedelje na zvezdanom nebu:
07.avgust 09:31: Sunce trigon Jupiter
08.avgust 22:27: Venera trigon Jupiter
11.avgust 14:50: Jupiter kreće u direktan hod sa 14° Strelca
11.avgust 21:46: Merkur ulazi u Lava


Nedelja pred nama i Jupiter u glavnoj ulozi...
U ovoj nedelji avgusta čak dva aspekta koja spadaju u najbolje aspekte u astrologiji...Veliku zaslugu za to ima Jupiter...ali naravno i Sunce i Venera...
Jupiter priča o sreći....velikoj sreći, Venera o maloj...i Sunce centar svega...



Sunce i Venera u Lavu nisu u egzaktnoj konjukciji (ne ove nedelje)....ali jesu u konjukciji....
I kao takvi (zajedno) prave trigone sa RxJupiterom u Strelcu...
Sve se dešava u vreme zauzimanja direktnog stacioniranja Jupitera!!!
Dakle pre nego što krene direktno Jupiter će nam pružiti ruku....zapravo pružiće ruku Suncu i Veneri.
Dve kraljevske planete u energiji trigona....Sreća najveća....Sreća, sreća....radost!!!
Dve planete u svom sedištu Sunce vladar Lava i Jupiter vladar Strelca....sve je još jače i intezivnije...
Dve planete sreće, Jupiter velike i Venera male u energiji trigona.....ljubav velika k'o svemir...sreća velika k'o svemir....Oba trigona poručuju: Život je lep!!!
Venera i Jupiter još dodaju Veruj u ljubav!!!


Sunce i Venera će posle ovih trigona biti u egzaktnoj konjukciji sledeće nedelje 14.avgusta!!!
Još jedna prilika za sreću i radovanje....i čvrst zagrljaj svih onih koji se vole....

Nikako ne želim da vam kvarim utisak...ali...
Samo zbog onih koji često pišu....ja nisam osetio/osetila uticaj o kome pišete....zbog njih ali i zbog realnosti....spomenuću i ★RxSaturna koji je na 15° Jarca. Ako je tako, a jeste....onda će Sunce i Venera ove nedelje biti u ★inkonjukciji (150°) sa RxSaturnom!!! 
Vi koji redovno čitate već znate da je ovo energija prilagođavanja....srećom pa je prilagođavanje zbog energije trigona koji slede kada Sunce i Venera pređu u Devicu. 
Dokle ne pređu sada ove nedelje susreću se i sa nekim ograničenjima, pravilima ("pravila, pravila da bi nas udavila"), kočnicama, strahovima....da nas podsete na opozicije kada su Sunce i Venera bili u Raku...Da, u julu...znam da se svi sećate imali smo ove prilično nezgodne opozicije....sada smo u fazi prilagođavanja u inkonjukciji i idemo ka trigonima!!!
Ovako to izgleda:
09.jul 19:07: Sunce opozicija RxSaturn na 17° - Prepreka na putu...
17.jul 07:33: Venera opozicija RxSaturn na 16° - Ako me ne voliš....ne zadržavaj me....
08.avgust 02:24: Sunce inkonjukcija RxSaturn na 15°
09.avgust 10:23: Venera inkonjukcija RxSaturn na 15°

01.septembar 20:48: Venera trigon RxSaturn na 14°
06.septembar 23:55: Sunce trigon RxSaturn na 14°


Dakle, aspekti sreće, radosti, ljubavi, uživanja, zabave....su tu, to nam niko ne može oduzeti...
Tu su i energije koje nas podsećaju na nešto što se dogodilo u julu....podseća, možda i malo ili više koči, zaustavlja, i dalje plaši... Ako je tako, ako tako nešto osećate...onda polako....Uživajte u sreći i lepim trenucima koje nude ovonedeljni trigoni sa Jupiterom....ali budite i svesni onoga što možda još nije prošlo (tragovi iz jula)....i idite dalje, sa osvrtanjem ili bez....ali idite dalje....jer tamo negde vas čekaju trigoni...energija koja nudi stabilnost i dugotrajnost....to će se dešavati u septembru!
Nadam se da ste sve ovo razumeli i vi koji niste baš sasvim upućeni u astrološke pojmove...
Mislim da je dovoljno jasno i za vas....da nam energije nude nešto lepo kroz aspekte, lepe događaje ili psihološki uticaj....da ima i "ometača" i da je potrebno prilagođavanje u smislu da vas čekaju (u septembru) energije mira, stabilnosti i dugotrajnosti....Sreća, radost, ljubav.....koju osetite ove nedelje, sve sa manjim ili većim preprekama u septembru će dobiti neku vrstu srećne završnice (a imajte na umu da je uvek kraj nečega početak nečeg novog)....


★Ništa manje važan događaj ove nedelje je Jupiterovo direktno kretanje...
Ovde ću da istaknem sledeće: Kada je neka planeta stacionirana (kao sada direktno)...ona najpre uspori, prividno se zaustavi i tada se zapravo događaju najznačajnije stvari....Ove nedelje Jupiter usporava u nedelju će biti direktno stacioniran....ove nedelje ćemo svako na svoj način osetiti ovaj uticaj.....svako već prema svom horoskopu (kuća u kojoj je Jupiter u Strelcu na 14°). Ako ne znate koja je to kuća pogledajte nedeljni horoskop....
I bez svega ovog, za one koji ama baš ništa ne znaju o svom natalnom horoskopu....obratite pažnju na ono što piše o direktnom kretanju Jupitera....možda negde prepoznate taj uticaj na vas....
Ovo je astrološki Blog i mora ovako....sve sa astrološkim pojmovima i terminima....Znam da ima vas koji se ne razumete previše ili nikako....i ja se trudim da i vama bude koliko toliko jasno o svemu što pišem....



★Na kraju ove nedelje u nedelju još jedan događaj, Merkur (ponovo) prelazi u Lava...
Merkur je već boravio u Lavu ove godine: od 27.juna do 19.jula!!!
Sada ponovo ulazi u Lava i tu će boraviti do 29.avgusta!!!

Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
Zvezde u avgustu 2019.



OVAN: 
Ove nedelje Sunce i Venera u Lavu u vašoj 5.kući u trigonu sa RxJupiterom u Strelcu u 9.kući, inkonjukcija sa RxSaturnom u Jarcu u 10.kući.....Divne energije za ljubav, uživanje, odmor, putovanja.... ovde su u trigonu dve kuće dve oblasti života gde najviše uživamo...neko će ljubav proširiti, "podići na viši nivo", nekome će se neko vratiti, neko će se zaljubiti....mnogi će ipak na neko putovanje, širenje vidika, upoznavanje drugih kultura....Biće i onih koji će rešavati neka pravna pitanja, finansijska (pozitivan uticaj)....Ali...tu je i neka prepreka iz kuće karijere, statusa, položaja, ega, odnosa sa autoritetima....Budite svesni tih ograničenja i lagano napred...srediće se to u septembru!!!
Jupiter u Strelcu kreće direktno iz vaše 9.kuće,  posle četiri meseca retrogradnosti i on će pokrenuti ovu oblast vašeg života. Proširiće optimizam, mogućnost putovanja, obrazovanja, širenja vidika i sl. 
Merkur prelazi u Lava u vašu 5.kuću!!! Već je bio tu, sada je vreme da uživate...jer njegov prelazak u Lava je u vreme ovih trigona...Odlično se ovaj položaj Merkura slaže (trigon) sa vašim znakom iskoristite tu energiju!!!

BIK:
Ove nedelje Sunce i Venera u Lavu u vašoj 4.kući u trigonu sa RxJupiterom u Strelcu u 8.kući, inkonjukcija sa RxSaturnom u Jarcu u 9.kući.....Divne energije za ljubav, strast, uživanje, odmor (može se i kod kuće lepo odmarati a možda će neko u posetu svog porodičnog doma). Lepa energija za punjenje baterija, za regeneracijui transformaciju, meditiranje....Dobra energija za rešavanje zajedničkih resursa i finansija, za neka ulaganja ili rešavanje nekih ranijih dugova, troškova i sl. Ali...tu je i neka prepreka u vidu nekih pravnih i zakonskih začkoljica, možda je i neko putovanje pod znakom pitanja...Moguće su i neke moralne, etičke, duhovne, verske dileme...Budite svesni tih ograničenja i lagano napred...srediće se to u septembru!!!
Jupiter u Strelcu kreće direktno iz vaše 8.kuće,  posle četiri meseca retrogradnosti i on će pokrenuti ovu oblast vašeg života. Posle nekoliko meseci zastoja u ovoj oblasti života dolazi vreme za suštinske promene, za neki kraj i novi početak. Sa ovom energijom mnogo je lakše u kriznim situacijama...
Merkur prelazi u Lava u vašu 4.kuću!!! Već je bio tu, sada je vreme da uživate...jer njegov prelazak u Lava je u vreme ovih trigona...Budite i oprezni jer vaš znak se ne slaže (kvadrat) sa ovim položajem Merkura, ne dozvolite mu da vas posvađa sa porodicom.


BLIZANCI:
Ove nedelje Sunce i Venera u Lavu u vašoj 3.kući u trigonu sa RxJupiterom u Strelcu u 7.kući, inkonjukcija sa RxSaturnom u Jarcu u 8.kući.....Divne energije za ljubav, uživanje, odmor, komunikaciju...Komunicirajte sa partnerom ovo je idealan period za tako nešto. Obnovite ljubav, proširite ljubav, kažite i pokažite ljubav. Neko će možda na neki put. Neko će se zaljubiti kroz razgovor...Divne energije za druženje za vese i odnose sa ljudima koji su vam bliski...Ali...tu je i neka prepreka možda i neki krizni momenti, potreba da se nešto suštinski promeni...Budite svesni tih ograničenja i lagano napred...kasnije ćete donositi suštinske odluke, srediće se to u septembru!!!
Jupiter u Strelcu kreće direktno iz vaše 7.kuće,  posle četiri meseca retrogradnosti i on će pokrenuti ovu oblast vašeg života. Posle nekoliko meseci zastoja u ovoj oblasti života dolazi vreme da se pokrenu vaše veze, odnosi sa ljudima...partnerstva!!!
Merkur prelazi u Lava u vašu 3.kuću!!! Već je bio tu, sada je vreme da uživate...jer njegov prelazak u Lava je u vreme ovih trigona...Vaš znak se dobro slaže (sekstil) sa položajem Merkura pa iskoristite ovu energiju!!!

RAK:
Ove nedelje Sunce i Venera u Lavu u vašoj 2.kući u trigonu sa RxJupiterom u Strelcu u 6.kući, inkonjukcija sa RxSaturnom u Jarcu u 7.kući.....Divne energije za ljubav, novac, posao, zdravlje, navike...Neko će promeniti posao, neko će dobiti veća primanja ili priliku za veću zaradu. Neko će obnoviti garderobu, kupiti kućnog ljubimca...neko će uraditi nešto za svoje navike, zdravlje....Ali...tu je i neka prepreka kroz veze, odnose, partnerstva...problemi oko novca i posla....Budite svesni tih ograničenja i lagano napred...srediće se to u septembru!!!
Jupiter u Strelcu kreće direktno iz vaše 6.kuće,  posle četiri meseca retrogradnosti i on će pokrenuti ovu oblast vašeg života. Posle nekoliko meseci zastoja u ovoj oblasti života dolazi vreme da se pokrene vaša svakodnevica, rutine, posao, zdravlje...
Merkur prelazi u Lava u vašu 2.kuću!!! Već je bio tu, sada je vreme da uživate...jer njegov prelazak u Lava je u vreme ovih trigona...Vaš znak je u "komšiluku" (polusekstil) sa položajem Merkura, hvatajte zalet za njegov prelazak u Devicu...

LAV:
Ove nedelje Sunce i Venera u Lavu u vašoj 1.kući u trigonu sa RxJupiterom u Strelcu u 5.kući, inkonjukcija sa RxSaturnom u Jarcu u 6.kući.....Divne energije za ljubav, uživanje, odmor, odnos sa decom...Vreme je za ličnu sreću, za sve ono što vas lično usrećuje. Možda je vreme za putovanje, za druženje sa decom, vreme je i za bebe...Ljubav ovde cveta, proširuje se....cveta i šarm, samopouzdanje....crveni tepih je tu...i neka pozornica....Možda je vreme za neki prsten...Oni koji nisu u vezi možda će se zaljubiti....Ali...tu je i neka prepreka u vidu nekih (loših) navika, posla, zdravlja.....Budite svesni tih ograničenja i lagano napred...srediće se to u septembru!!!
Jupiter u Strelcu kreće direktno iz vaše 5.kuće,  posle četiri meseca retrogradnosti i on će pokrenuti ovu oblast vašeg života. Posle nekoliko meseci zastoja u ovoj oblasti života dolazi vreme da se pokrenu emocije, ljubav...kreativnost, uživanje, zabava, odmor...da možda je vreme za bebe...
Merkur prelazi u Lava u vašu 1.kuću!!! Već je bio tu, sada je vreme da uživate...jer njegov prelazak u Lava je u vreme ovih trigona...Merkur je u vašem znaku (konjukcija) iskoristite tu energiju na najbolji mogući način!!!

DEVICA:
Ove nedelje Sunce i Venera u Lavu u vašoj 12.kući u trigonu sa RxJupiterom u Strelcu u 4.kući, inkonjukcija sa RxSaturnom u Jarcu u 5.kući.....Divne energije za ljubav, uživanje, odmor, meditiranje, povlačenje u osamu radi punjenja baterija...Lepe energije za neku tajnu....ljubavnu, porodičnu....bilo šta što želite da sačuvate za sebe....makar bilo to ono "kuc, kuc...protiv uroka"...Dobra energija za neke vaše snove, za realizaciju istih...za duhovnost, životnu filozofiju...možda i za neki jako daleki put....U svakom slučaju ovo je idealno vreme da napunite svoje "baterije"...Ali...tu je i neka prepreka u vidu emocija, nekih vaših ljubavnih priča...Možda vas nešto pritiska, ograničava.....Budite svesni tih ograničenja i lagano napred...srediće se to u septembru!!!
Jupiter u Strelcu kreće direktno iz vaše 4.kuće,  posle četiri meseca retrogradnosti i on će pokrenuti ovu oblast vašeg života. Posle nekoliko meseci zastoja u ovoj oblasti života dolazi vreme da se pokrenu vaš dom, porodica, porodični odnosi, pitanje nekretnina, privatnih stvari i poslova, pitanja vezana za neku prošlost.....Možda je vreme za proširenja!!!
Merkur prelazi u Lava u vašu 12.kuću!!! Već je bio tu, sada je vreme da uživate...jer njegov prelazak u Lava je u vreme ovih trigona...Merkur je u vašem znaku u "komšiluku" (polusekstil), hvatajte zalet za ulazak Merkura u vaš znak!!!

VAGA:
Ove nedelje Sunce i Venera u Lavu u vašoj 11.kući u trigonu sa RxJupiterom u Strelcu u 3.kući, inkonjukcija sa RxSaturnom u Jarcu u 4.kući.....Divne energije za ljubav, uživanje, odmor, druženje, društvenost, prijateljstvo, nove ideje, nadanja....za iznenadne lepe događaje....za komunikaciju, putovanje...Možda dobijete iznenadne lepe vesti, poziv, informaciju...Ovo je i iznenadno putovanje sa partnerom, prijateljima....Ako niste u vezi mogućnost zaljubljivanja u prijatelja ili u krugu prijatelja....Ali...tu je i neka prepreka iz doma, porodice, porodičnih odnosa, privatnih stvari, prošlosti...Budite svesni tih ograničenja i lagano napred...srediće se to u septembru!!!
Jupiter u Strelcu kreće direktno iz vaše 3.kuće,  posle četiri meseca retrogradnosti i on će pokrenuti ovu oblast vašeg života. Posle nekoliko meseci zastoja u ovoj oblasti života dolazi vreme da se pokrenu vaše misli, reči, komunikacija...vreme je za neke odluke, istinu, poruke, informacije, pregovore....
Merkur prelazi u Lava u vašu 11.kuću!!! Već je bio tu, sada je vreme da uživate...jer njegov prelazak u Lava je u vreme ovih trigona...Vaš znak se dobro (sekstil) slaže sa ovim položajem Merkura, iskoristite ovu energiju!!!

ŠKORPIJA:
Ove nedelje Sunce i Venera u Lavu u vašoj 10.kući u trigonu sa RxJupiterom u Strelcu u 2.kući, inkonjukcija sa RxSaturnom u Jarcu u 3.kući.....Divne energije za ljubav, novac, materijalna i finansijska pitanja. Divne energije koje mogu uticati (povoljno) na vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti....i ljubav i novac, sve sklopljeno kroz karijeru, položaj, status. Odlične energije za ličnu "prezentaciju"....Ljubav kroz karijeru....ili vaša karijera je vaša ljubav....Ali...tu je i neka prepreka kroz misli, reči, komunikaciju....Zastoj, odlaganja, nesporazumi...teške i komplikovane misli...problemi sa pregovorima, informacijama....Budite svesni tih ograničenja i lagano napred...srediće se to u septembru!!!
Jupiter u Strelcu kreće direktno iz vaše 2.kuće,  posle četiri meseca retrogradnosti i on će pokrenuti ovu oblast vašeg života. Posle nekoliko meseci zastoja u ovoj oblasti života dolazi vreme da se pokrene vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti...Vreme je za bolja, veća lična primanja, za nove poslove i sl.
Merkur prelazi u Lava u vašu 10.kuću!!! Već je bio tu, sada je vreme da uživate...jer njegov prelazak u Lava je u vreme ovih trigona...Vaš znak se ne slaže najbolje (kvadrat) sa ovim položajem Merkura, budite oprezni dok Merkur ne pređe u Devicu, tada će biti lakše...

STRELAC:
Ove nedelje Sunce i Venera u Lavu u vašoj 9.kući u trigonu sa RxJupiterom u Strelcu u 1.kući, inkonjukcija sa RxSaturnom u Jarcu u 2.kući.....Divne energije za ljubav, uživanje, zabavu, kreativnost, odmor, decu...Vreme je za neke vaše lične poduhvate i vaše lične srećne trenutke...Jupiter je u vašem znaku, iskoristite ove jake energije...ostvarite svoje snove, radite na svojim snovima...Neko će na neki put, neko će da krene u neku avanturu a vaš znak zna to najbolje....Vreme je i za duhovna putovanja...Ako niste u vezi možda se zaljubite...naravno ako se slože sve kockice (zvezdice)...Ali...tu je i neka prepreka kroz vaše finasije, kroz materijalne prilike (i neprilike)....Budite svesni tih ograničenja i lagano napred...srediće se to u septembru!!!
Jupiter u Strelcu kreće direktno iz vaše 1.kuće,  posle četiri meseca retrogradnosti i on će pokrenuti ovu oblast vašeg života. Posle nekoliko meseci zastoja u ovoj oblasti života dolazi vreme da se pokrene sve u vezi vas lično...Jupiter je u vašem znaku iskoristite to...
Merkur prelazi u Lava u vašu 9.kuću!!! Već je bio tu, sada je vreme da uživate...jer njegov prelazak u Lava je u vreme ovih trigona...Vaš znak se odlično (trigon) slaže sa ovim položajem Merkura, iskoristite i ovu energiju!

JARAC:
Ove nedelje Sunce i Venera u Lavu u vašoj 8.kući u trigonu sa RxJupiterom u Strelcu u 12.kući, inkonjukcija sa RxSaturnom u Jarcu u 1.kući.....Divne energije za ljubav, strast, regeneraciju, smirivanje svih kriznih situacija...za povlačenje u osamu radi "punjenja baterija"...Ovo su tajne veze, tajne ljubavi....ono daleko od očiju javnosti...Potreba da se uživa negde gde ćete se lepo osećati...neki samo vaš kutak ili mesto. Vreme je za obnavljanje ljubavi i strasti....Ako niste u vezi ovo je mogućnost ulaska u strastvenu, tajnu vezu...Ali...tu je i neka prepreka koja je u vama lično (RxSaturn u vašem znaku)...nešto što od ranije niste rešili...što vas sputava, ograničava, plaši....Budite svesni tih ograničenja i lagano napred...srediće se to u septembru!!!
Jupiter u Strelcu kreće direktno iz vaše 12.kuće,  posle četiri meseca retrogradnosti i on će pokrenuti ovu oblast vašeg života. Posle nekoliko meseci zastoja u ovoj oblasti života dolazi vreme da se pokrene vaša podsvest, sve ono što ste skrivali....gurali pod tepih ili u neki orman...Vreme je da vidite da li ste i kako "radili na sebi"....imate još nekoliko meseci da se dobro spremite za ulazak Jupitera u vaš znak!!!
Merkur prelazi u Lava u vašu 8.kuću!!! Već je bio tu, sada je vreme da uživate...jer njegov prelazak u Lava je u vreme ovih trigona...Vaš znak je u inkonjukciji sa ovim položajem Merkura, potrebno vam je i prilagođavanje situaciji...ulaskom Merkura u Devicu biće vam mnogo lakše...

VODOLIJA:
Ove nedelje Sunce i Venera u Lavu u vašoj 7.kući u trigonu sa RxJupiterom u Strelcu u 11.kući, inkonjukcija sa RxSaturnom u Jarcu u 12.kući.....Divne energije za ljubav, partnerstvo, uživanje, zabavu, putovanja...Ovo su iznenadna lepa dešavanja i događaji...Ako ste u vezi očekujte neočekivano...očekujte neočekivano i ako niste u vezi. Mogućnost iznenadnog zaljubljivanja. Dobre energije i za sva druženja, društvenost, prijateljske odnose, sve druge odnose i partnerstva...za sva grupna dešavanja....Ali...tu je i neka prepreka...vaša podsvest vas možda i dalje muči...nešto što ste potisnuli ili gurnuli pod tepih....tu su i neke tajne koje vas opterećuju, ograničavaju, koče....Budite svesni tih ograničenja i lagano napred...srediće se to u septembru!!!
Jupiter u Strelcu kreće direktno iz vaše 11.kuće,  posle četiri meseca retrogradnosti i on će pokrenuti ovu oblast vašeg života. Posle nekoliko meseci zastoja u ovoj oblasti života dolazi vreme da se pokrene vaša društvenost, socijalnost...Vaše ideje, nadanja, želje...Vaši prijateljski odnosi, grupe kojima pripadate....
Merkur prelazi u Lava u vašu 7.kuću!!! Već je bio tu, sada je vreme da uživate...jer njegov prelazak u Lava je u vreme ovih trigona...Vaš znak je suprotno Opozicija) od položaja Merkura pa su mogući stresovi i nervoze...Sve dokle osećate energiju suprotnosti se privalče (Lav - Vodolija) biće dobro, ali kada poželite energiju slično se sličnom raduje nastupiće nevolje...Vama će prijati Merkurov ulazak u Vagu...nije ni to daleko....

RIBE:
Ove nedelje Sunce i Venera u Lavu u vašoj 6.kući u trigonu sa RxJupiterom u Strelcu u 10.kući, inkonjukcija sa RxSaturnom u Jarcu u 11.kući.....Divne energije za ljubav, uživanje, svakodnevicu, navike, posao, zdravlje, karijeru....odnos sa autoritetima... Vreme je da nešto lepo uradite za svoje navike, rutinu, posao, zdravlje....Iskoristite ove energije da popravite kvalitet svog života...zdravlje pre svega, onda će sve ostalo doći samo. Ovo su ljubavi kroz posao i karijeru. Uživanje u poslu bez obzira što je vreme odmora....Ali...tu je i neka prepreka...nešto u vezi vaših društvenih odnosa, prijateljskih odnosa, nekih društvenih pravila....Budite svesni tih ograničenja i lagano napred...srediće se to u septembru!!!
Jupiter u Strelcu kreće direktno iz vaše 10.kuće,  posle četiri meseca retrogradnosti i on će pokrenuti ovu oblast vašeg života. Posle nekoliko meseci zastoja u ovoj oblasti života dolazi vreme da se pokrene vaša karijera, društveni položaj i status, vaš odnos prema autoritetima, vaša slika koju vidi javnost (ego)...
Merkur prelazi u Lava u vašu 6.kuću!!! Već je bio tu, sada je vreme da uživate...jer njegov prelazak u Lava je u vreme ovih trigona...Vaš znak je u inkonjukciji sa položajem Merkura, potrebna vam je energija prilagođavanja jer ulaskom Merkura u Devicu (suprotno do vas) dolazi nešto napetiji period....




Нема коментара:

Постави коментар