уторак, 12. фебруар 2019.

Još jedan utorak koji me zatiče na delu....Kako (pre)živeti neke aspekte....




Zvezdani(n) zapis 2459

Utorak, Marsov dan...
Mars je u Ovnu na 28° na korak do susreta sa Uranom u Ovnu na 29°....sutra u 07:20 CET egzaktna konjukcija o kojoj je ovde na Blogu pisano u više navrata....

Ova energija radi od ranije....danas i sutra očekujemo najjači uticaj!!! 


Tajna slobode počiva u hrabrosti. – Perikle


Savet: Dišite duboko...potražite u sebi unutrašnji mir i ravnotežu....Setite se da svaka konjukcija ima svoju dobru i lošu stranu!!! Pisala sam i o jednoj i o drugoj strani....Još nešto o dobroj strani: Uran uvek želi nešto novo i drugačije...ovako sa Marsom tu je i entuzijazam, energičnost...uzbuđenje. Pripaziti samo da se ne ode predaleko u slučaju da želite više slobode ili da želite nečega ili nekog da se oslobodite....Sloboda je bitna....biti nesputan, neograničen...je često potreba svakog od nas...sloboda je naše pravo, i kolektivna sloboda i pojedinačna!!! Svi težimo slobodi. Ako se osećate sputano, ograničeno, neslobodno ovaj aspekt će svakako uticati na vas....Ono što ovde može biti problem je kako ta vaša potreba za oslobađenjem može uticati na druge...Kako vaša potreba i želja utiče na ljude iz vaše okoline ali i šire (ako ste deo neke zajednice, grupe, organizacije...).
Drugim rečima, borite se vi za svoju slobodu jer to je vaše pravo....ali imajte u vidu i druge ljude oko vas...Izboriti se za slobodu nekada je lako...i tiče se samo odluke. Međutim nekada je prilično teško, dovodi do rasprave, svađe, sukob....Sloboda je bitna, sloboda je lepa ali ponekad zna da bude i komplikovana...posebno način dolaska do slobode!!! Cilj opravdava sva sredstva? Da....ali ako i samo ako ne ugrožava nikog!!! A to je u vreme ovog tranzita najteže!!!

Kakav i koliki uticaj će na vas vršiti ova energija zavisi i od aspekata koje Tran Mars i Uran prave sa vašim natalnim planetama!!! Izbegavajte nepotrebne rizike i rizične situacije!!! Uradite sve što je do vas!!!

Mali dodatak :)))
I kada smo već kod slobode....Sloboda i ljubav idu zajedno...nikada nisu odvojeni...
Ljubav je u osnovi dvoje, pripadanje, spajanje... Gde je tu sloboda? Sloboda je biti svoj a opet biti i u ljubavi sa nekim... i prihvatiti različitosti... jer samo tako dvoje mogu biti jedno - biti ljubav!!!  Sloboda ovde znači zadržati svoju posebnost, ali i poštovati posebnost osobe sa kojom ste u ljubavi... Dakle nema ljubavi bez slobode...
A gde je Venera (ljubav): Ona je u Jarcu u sekstilu sa Neptunom....lepa energija, ali je i u konjukciji sa Saturnom...Saturn ovde može biti ograničenje...Može ali i ne mora. Saturn ovde može biti vernost i dugotrajnost....Dakle, sve zavisi od vas....



Mesečeva magija:
Mesec je u Biku....od jutros u lepom sekstilu sa Neptunom u Ribama....obojite svoj svet!!! Mesec je u trigonu sa Saturnom u Jarcu....budite odgovorni, ozbiljni, poslovni....Kasnije večeras Mesec u trigonu sa Plutonom u Jarcu....jake, intezivne emocije i energija!!!



Prva Mesečeva Četvrt
Na kraju dana čeka nas Mesec kvadrat Sunce 23:26 CET - Prva Mesečeva Četvrt!!!
Mesec u Biku kvadrat Sunce u Vodoliji na 23°!!!
Energija koja donosi neku krizu!!!
Ono što ste započeli u vreme energije Mladog Meseca u Vodoliji na 15° 04.febrara sada nailazi na neku prepreku...Akcija u kojoj ste možda na vas utiče kao jedan vid stresa, nervoze, nemira...To je ipak samo jedna prepreka koju možete lako savladati ako ste svesni onog što na vas utiče!!!
U kvadratu su energije koje ne sarađuju Vodolija i Bik...Vodolija voli neobično, drugačije, originalno...voli iznenađenja, Bik nije u tom fazonu :), on bi da uspori, on voli polako, temljeno...Teško je pomiriti ove energije i otuda problem, nervoza, nemir....

Generalno ovaj kvadrat najviše utiče na Bikove, Vodolije, Škorpije i Lavove....ali i na sve nas koji imamo neke planete na oko 15° ovih znakova!!!



P.S. Moram da vas podsetim na jedan (dugotrajan) aspekt:
On je aktuelan od 31.januara....Saturn sekstil Neptun!!!
Pročitajte pažljivo sve što je napisano....ova energija vam može pomoći (kako preživeti neke aspekte) u vreme aktuelne konjukcije Marsa i Urana:

Na jednoj strani Prva Mesečeva Četvrt, na drugo konjukcija...Prilično napeti i nelagodni aspekti i energije...zato je svaka pomoć dobrodošla (Saturn sekstil Neptun)!!!

Zvezde u februaru 2019.

Nedeljni horoskop od 11.februara do 18.februara....


★★★

Нема коментара:

Постави коментар