уторак, 26. фебруар 2019.

Poslednja mesečeva četvrt, Venera i Merkur i Mesečevi čvorovi....Tamo...Vamo...




Zvezdani(n) zapis 2470
Utorak. Marsov dan.
Mars je u Biku na 8°...
Do nedavno Mars je bio u konjukciji sa Uranom u Ovnu...i sada su blizu...Uskoro 06.marta i Uran će ući u Bika i neko vreme će zajedno boraviti u istom znaku....Uran još dugo nekih sedam godina, Mars do 31.marta!!! Za dva dana Mars će biti u sekstilu sa Suncem u Ribama!!!



Mesec je u Strelcu na 6°....
Mesec je u fazi opadanja, Mesec je danas u fazi Poslednje Četvrti!!!
  • Sunce u Ribama kvadrat Mesec u Strelcu - Poslednja Mesečeva Četvrt - tačno u 12:27 CET!!!

Pun Mesec u Devici na 0° je iza nas (19.februar)...idemo ka Mladom Mesecu u Ribama na 15° 06.marta!!! Između je današnja poslednja četvrt!!! Posle energije kulminacije (Pun Mesec) period krize (Poslednja Četvrt) do energije novog početka (Mlad Mesec)!!!
Drugim rečima na putu ka Mladom Mesecu i šansama za novi početak jedna manja ili veća prepreka u vidu energije Poslednje Četvrti...
Neka kriza (kvadrat) je vrlo moguća, kriza u kojoj su duša (Mesec) i volja (Sunce) u sukobu (kvadrat)!!! Sukob između onog što želimo i što nam je potrebno. Javlja se unutrašnji sukob i neravnoteža između onog što želi duša (Mesec) i onog što želi volja (Sunce). 

Sunce je u Ribama (voda), Mesec je u Strelcu (vatra). Ne slažu se ove energije (kvadrat) i otuda neki mogući problem: nervoza, nemir, sukob, stres....
Strelac negde ganja svoju istinu...želi da utvrdi neku istinu....Ribe skrivaju, ova energija više voli tajne...I eto sukoba....
Sa Punim Mesecom se nešto završilo, sa novim Mladim Mesecom nova šansa za novi početak...u sredini eto danas Poslednja Mesečeva Četvrt....


Današnja Poslednja Četvrt će nešto više uticati na: Strelčeve, Ribe, Blizance i Device...ali i na sve one koji imaju neke planete u ovim znakovima na 7°!!!

Već sam naglasila da idemo ka Mladom Mesecu u Ribama na 15°....
Vrlo je interesantno da će se ova konjukcija Meseca i Sunca naći u konjukciji sa Neptunom (16°)....Biće ovo jedan vrlo kreativan i maštovit Mlad Mesec a samim tim i neki naš novi početak!!!


Pored današnje Poslednje Četvrti....imamo još nekih aktuelnih energija - aspekata!!!
Trenutno su Merkur u Ribama i Venera u Jarcu u prvom planu!!!
Venera je u konjukciji sa RxJMČ u Jarcu i samim tim u opoziciji sa RxSMČ u Raku.
Merkur u Ribama je u sekstilu sa RxJMČ u Jarcu ali i u trigonu sa RxSMČ u Raku.

"Stanem na raskrsnicu života....kad ono kružni tok"  :))

Dakle, naše misli, reči, komunikacija (Merkur) i naša osećanja, emocije, kreativnost, uživanje..., vrednosti, novac (Venera) su trenutno u prvom planu!!!
Venera je na nekoj zamišljenoj raskrsnici....manje ili više neodlučna...Prošlost sa jedne strane, budućnost sa druge strane....Danas u vreme Poslednje Četvrti sve ovo može biti na neki način otežano...Prošlost je tu....bez nje nebi bilo ni današnjosti ni budućnosti...to je jasno kao dan...ALI...ovde se radi o prošlosti sa kojom nismo raskrstili...ovde je reč o prošlosti koja nas "vuče" unazad....a napred se mora i treba!!!


Tom Hanks na rskrsnici u filmu Cast Away (Izgnanik, Brodolomac)

Merkur je ovde u funkciji pomoći...On nam pomaže u sekstilu sa RxJMČ (prošlost) i u trigonu sa RxSMČ (budućnost)...On je taj koji nam u energiji Riba nudi intuiciju, kreativnost, maštu....mogućnost da dublje sagledamo sve što nas muči...Merkur je tu da mislimo, razmišljamo, pričamo, pišemo, komuniciramo.....olakšamo sebi i drugima IZBOR, negde i da donesemo neku važnu odluku!!! Zapamtite sve ovo!!! Merkur će biti retrogradan i još DVA puta ćemo imati ovaj sekstil i trigon sa MČ (mesečevi čvorovi) 15.marta i 10.aprila!!! 
Tek da znate....ako sada ne uspete da se odlučite....imate još dve šanse i prilike!!!


Nedeljni horoskop od 25.februara do 04.marta...

Zvezde u februaru 2019.


★★★




Pozovi me kad ti trebam ja
u ovoj rupi između vekova
Da zajedno stignemo do sna
sami na raskrsnici svetova


Нема коментара:

Постави коментар