среда, 5. октобар 2016.

"Zločin i kazna"....Venera sekstil Pluton, Mars kvadrat Jupiter....Danas na zvezdanom nebu....

Zvezdice,


Jutro nas je dočekalo sa Mesecom u Škorpiji na 29* u sekstilu sa Merkurom u Devici koji je na kraju svog boravka u retrogradnoj senci....Lepa energija za početak dana...Raspoloženje, duša i um u skladu, spremnost za razgovor, pisanje...:-). Sreda je Merkurov dan!!!
Upravo dok ovo pišem Mesec je prešao u Strelca.... Mesec voli ovu energiju....nagoveštava lepa osećanja, optimizam....

Šta nam nebo danas poručuje?
 



DANAS NA NEBU:
Mesec je u Škorpiji do 10:26 CET
Mesec sekstil Merkur 03:04 CET
Mesec prelazi u Strelca 10:26 CET
Mesec sekstil Jupiter 21:55 CET 

Venera sekstil Pluton 23:21 CET
Mars kvadrat Jupiter 23:44 CET

Mesec je u Škorpiji od jutros na 29*
Noćas je Mesec bio raspoložen za razgovor :)), bio je u sekstilu sa Merkurom u Devici, egzaktno u 03:04...koliko li je bilo malih noćnih razgovora noćas, poruka....:-), ili od jutros budni, spremni za razgovor? Sve su šanse da je bilo puno takvih :)) slučajeva! Ovo je lepa energija za jutro....Mesec - duša i Merkur - um, razum u saradnji - sekstilu!!! Lepo! Još lepše je što je Merkur na kraju retrogradne senke....
Već u 10:26 CET Mesec će preći u Strelca...
Optimizam u najavi :)))
Potreba za akcijom, aktivnostima, avanturom....Zvezdice, odapnite svoje strele...
 
"Uvek gađaj Mesec. Čak i ako promašiš, završićeš među zvezdama"
Mesec u Strelcu će imati prvi aspekt tek kasno uveče u 21:55 egzaktno biće u sekstilu sa Jupiterom u Vagi...Odlično!!! Evo i zašto. Pred samu ponoć Mars u Jarcu će biti u kvadratu sa Jupiterom u Vagi...Na jednoj strani Mesec (duša, osećanja, žene...) na drugoj strani Mars (energija, akcija, želje, muškarci...) u kvadratu sa Jupiterom u Vagi!!! Ako bi pojednostavili... srećne, raspoložene - žene i nervozni napeti, skloni preterivanju - muškarci...Naravno ovo je uopštavanje....Svi i žene i muškarci su pod uticajem ovih aspekata....Mesečev će trajati nekoliko sati, Marsov nekoliko dana....
"Ne pitam da l' si volela,
Kaži mi koliko si ih imala"...
I tako....Mesec u Strelcu u sekstilu sa Jupiterom u Vagi egzaktno u 21:55, za njim Venera u Škorpiji u sekstilu sa Plutonom u Jarcu u 23:21, za njim Mars u Jarcu u kvadratu sa Jupiterom u Vagi u 23:44:

I ako ovi aspekti "rade" tokom celog dana najjači će biti oko ponoći....
Venera u saradnji sa Plutonom donosi lepe emotivne trenutke, strast, intezivne emocije....kao i mogućnost transformacije emocija tamo gde treba....Međutim Mars i Jupiter ne sarađuju, naprotiv u sukobu su...Jupiter izaziva Marsa, precenjuju se snage...Ne ulazite u sukobe bez prek potrebe, mogli bi da se precenite...Ne rizikujte bez preke potrebe...ni u poslovima, ni u emocijama, ni sa fizičkom snagom....Često se kod kockara može naći neki aspekt Mars-Jupiter....može se naći i kod vojnih lica, zavisnika, osoba sa psihičkim problemima...(Van Gog čuveni slikar imao je problema sa anksioznošću godinama, umro je od prostrelne rane u 37 godini...). Mars je u ovoj kombinaciji (kvadrat) ludo hrabar (Jupiter)!!!
Više o ovim aspektima ovde:
Savet: budite manje impulsivni, ludo hrabri, smeli....pažljivo birajte svoje bitke, ne precenjujte svoje snage i mentalne i fizičke...Ne dokazujte se ni drugima ni sebi....ne sada, jer nije vreme... Budite oprezni i sa novcem....nije vreme za rizik, niti za trošenje novca... Obuzdajte strasti ova energija vodi ka promiskuitetu....Sa ovom energijom sve je nekako prenaglašeno....i moguće je da nećete znati kada treba da stanete, da se zaustavite!!!


Нема коментара:

Постави коментар