субота, 22. јун 2013.

Jupiter na 29* Blizanaca ...odbrojavanje

Jutros sam napisala ovo:

Šta kažete Blizanci.....i svi vi ostali...
***Jupiter je prešao na 29* Blizanaca..... počelo je odbrojavanje do prelaska u znak RAKA.... Blizanci pozdravite se sa Jupiterom i razmislite šta vam je prošle godine od Juna do Juna doneo? Da li vas je usrećio? Da li ste iskoristili njegov povoljan uticaj? Jupiter će vas ponovo posetiti za 12 godina....ali ne očajavajte boravak Jupitera u Raku prijaće svima pa i vama. ***Vi drugi da li ste zadovoljni boravkom Jupitera u Blizancima? Da li je on u oblasti života (kući kojom počinju Blizanci) uradio nešto za vas? Da li ste osetili njegov uticaj?

***Dodatak:
Kada Jupiter TRANZITIRA - prolazi nekim ZNAKOM i kućom, kada prelazi preko nekih OSETLJIVIH TAČAKA u horoskopu - PLANETE, ili pokrene neki natalni ASPEKT, obično se nešto I dogodi, neki stvarni DOGAĐAJ ili izvrši neki PSIHOLOŠKI UTICAJ.
 
Ćup sa zlaton na kraju duge....
*** Od 11. JUNA prošle godine JUPITER je trebao da obraduje BLIZANCE, ali i sve nas tamo gde nam se Blizanci u horoskopu nalaze.... Kada Jupiter tako prolazi i pokreće neke stvari POTREBNO JE I DA VI BUDETE DOSTUPNI ZA SREĆU ILI ŠANSU..... koju on pruža. Ponekad vam je potrebna ULAZNICA ZA SREĆU.... Jupiter obično AKTIVIRA PRILIKE koje nam "padnu u krilo"....ili jednostavno se DOGODE!!! On je kao neki ĆUP SA ZLATOM NA KRAJU DUGE... Da, Jupiter je kao u legendi .....na kraju duge čeka vas ćup sa zlatom!!!!
 
Sa Jupiterom ponekad idu i gubici...
***ALI..... Jupiter i ako jeste planeta SREĆE, on može doneti i dobitke ali i GUBITTKE....Ono što vi želite i što vi mislite da je sreća ne mora nužno i da bude DOBRO ZA VAS....Tu je Jupiter da vam na to ukaže....Ponekad kada IZGUBITE nešto shvatite šta je dobro za vas....Međutim na gubitke koje pravi Jupiter treba gledati kao na "ko zna zašto je to dobro".... Ako ste tokom tranzita Jupitera kroz Blizance IZGUBILI NEŠTO.....posao, novac, prijatelja, partnera.... ponekad se ispostavi da je to dobro rešenje, još ako ste iz te LEKCIJE nešto NAUČILI, možete i da IZVUČETE neku POUKU iz svega toga. Možda ste saznali šta je potrebno sledeće da uradite, da poboljšate situaciju ili taj događaj....Možda se ispostavi da ste TRAŽILI PREMALO I PODCENILI SEBE.... Ko zna sve je moguće. Možda ako ste izgubili posao PONOVO pokucate na ta vrata, možda se na posao vratite ili dobijete bolji novi posao, možda se POMIRITE sa prijateljem ili partnerom i krenete dalje na boljim drugačijim osnovama taj odnos.... Ako ste izgubili novac možda će sada u sledećem "izvlačenju" kada Jupiter bude u Raku da vam se posreći i nadoknadite gubitak i ZARADITE još i VIŠE....Ko zna? ZNA JUPITER :-).
 
Jupiter u Blizancima mogućnost da se bira ali i pogreši....
Jupiter nudi (kao uostalmo i ostale planete) MOGUĆNOSTI, šanse, predispozicije DA SE NEŠTO DOBRO DOGODI...ALI i na vama je ponekad da i vi NEŠTO URADITE. Dok je Jupiter bio u Blizancima uglavnom ste IMALI DVA IZBORA.... "od izvora dva putića".... Šalu na stranu, nekada nije lako IZABRATI!!!! I nekada u tim izborima se i pogreši. Ali opet ću reći ko zna zašto je to dobro....Dobro razmotrite tu priču i vidite da li je moguće nešto popraviti....I Jupiter samo UKAZUJE NE OBAVEZUJE...On će vam šansu pružiti to je sigurno....ako ste izgubili, pogrešili....ili bilo šta slično....ne očajavajte Jupiter ne kažnjava kao što to ponekad radi SATURN. Imajte više VERE, NADE, HRABROSTI i pokušajte ponovo, Jupiter će vam sigurno pružiti još koju šansu... Dok SATURN od vas traži, zahteva zrelost, odgovornost, i pre svega disciplinu.... Jupiter uglavnom ne traži ništa već daje, ali ponekad nudi potrebnu smelost da na kraju ako treba i nešto izgubite kako BI NEŠTO DOBILI.... On nas uči da bi dobili moramo i da rizikujemo, ako se nadamo možda i dočekamo, ako imamo veru možda nam se i ispuni ono što želimo.....SAMO ON VAS NEĆE UPOZORITI DA PAZITE TA ŽELITE - JER VAM SE MOŽE ISPUNITI!!!!
 
 
Novi ciklus...nova šansa....Jupiter će 26.Juna ući u Raka  
Zato ako imate utisak ili ste stvarno nešto IZGUBILI tokom Jupiterovog tranzita kroz Blizance... ne budite RAZOČARANI....Jupiter se ne zaustavlja ide dalje....i STALNO DAJE MOGUĆNOSTI I ŠANSE ZA NOVE DOBITKE...Zato NADAJTE SE jer jedino tako možete i da čekate NEKO BOJE SUTRA....Ne plašite se da NEŠTO (PO)ŽELITE...ipak malo se oslonite i na iskustvo, znanje i lekcije koje ste u predhodnom periodu naučili....U novom ciklusu od godinu dana Jupiter će pre svega dati najviše šansi i mogućnosti RAKOVIMA, ali izdašan je on dobićemo svi .....već prema zaslugama i prema mestu gde se Rak nalazi u našem horoskopu....


*** Ako hoćete da proverite "učinak" Jupitera u tranzitu kroz Blizance pogledajte još jednom tekstove:
*** http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2012/06/jupiter-u-blizancima-od-11juna-2012.html
*** http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2012/06/tranzitni-jupiter-kroz-natalne-kuce.html

Ne idi od mene

 

 

 

5 коментара:

  1. Анониман22. јун 2013. 20:50

    Hocemo li cuti nesto o Super Mesecu,pa jos i punom?

    Z.J.V.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман23. јун 2013. 17:24

    meni je danas jupiter usao u 7. kucu, dok je tranzitirao sestom posao mi nije doneo :( nadam se da ce u sledecih god i po dana doneti brak :)

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман23. јун 2013. 21:40

    Jupiter će mi tranzitirati XII kucom, napravice konjukciju sa mjesecom, a mjesec mi je vladar XII kuce, jupiter V kuce. Tokom tranzita kroz XII kucu pravice kvadrate sa suncem i venerom u IX i trigone sa plutonom, saturnom i marsom u IV.Nejasno mi je samo kako se tu uklapa XII kuca.

    ОдговориИзбриши
  4. Meni je JU usao sada u 11 kucu i pravice konjukciju sa SEV.cvorom,sekstil sa ASC i sve lepe trigone sa SA,PL na 27* (3 kuca vaga),zatim ME 8*,SO 15*,VE 18*,JU 19* (stelijum u skorpiji 3 kuca). Inace ukljesten mi je znak strelca 4 kuca, a suvladar mi je 7 i 8 kuce. Sta bi mi mogao doneti ne znam. Ali imam iskustva sa njim u tranzitu kroz trece polje tacnije kada je pravio 90 sa nat.MO u 12 u lavu,a SA0MO doneo je neocekivanu ill nezeljenu trudnocu, u 4 kuci selidbu tj. kupovinu novog stana sa bivsim suprugom, u 6 posao na odredjeno, u 7 parnicu sa neg.ishodom, ali i vezu koja i danas traje (tada SA u vagi), a u 9 sam zavrsila i fakultet zahvaljujuci JU. Tranzit kroz 10 kucu u blizancima (takodje ukljesteni) mi nije doneo nista jer je maltene bio u praznom hodu. Imam dve zelje pa bi mu bila zahvalna da mi nesto omoguci da ostvarim ili posao za koji se vec dugo borim ili drugo dete i da mi ublazi treci prelaz SA kad bude u oktobru radio 90 sa mojim nat.MO! :D

    ОдговориИзбриши