недеља, 22. јул 2012.

Srećan put...žele vam Jupiter i Uran...


"Izazov jedne pustolovine vredi više od hiljade dana lagodnog i udobnog života.
U osnovi za sve što nam se u životu dešava, krivica je isključivo naša. Mnogi su prolazili kroz iste teškoće kao i mi, ali su drugačije reagovali. Mi smo izabrali najlakši put: odvojenu stvarnost.
Svi mi živimo u nekom svom posebnom svetu. Ali ako pogledaš zvezdano nebo, videćeš da se svi ti različiti svetovi spajaju obrazujući sazvežđa, sunčeve sisteme, galaksije.
Shvatio sam da često ne postoji druga prilika; bolje je prihvatiti darove koje nam nudi svet. Ako treba nekom ili nečemu da budem veran u životu, pre svega moram biti veran sebi. Ono malo iskustva koje sam stekao u životu naučilo me je da niko ničim ne gospodari, da je sve iluzija – a to važi kako za materijalna dobra tako i za duhovne vrednosti. Ko je makar jednom izgubio nešto što je imao a smatrao svojim neotuđivim posedom (što se meni već bezbroj puta desilo), shvati da mu zapravo ništa ne pripada. I ako mi već ništa ne pripada, nemam nikakve potrebe da gubim vreme baveći se onim što nije moje: bolje je da živim kao da je danas prvi (ili poslednji) dan mog života.
Život je kratak – ili isuviše dug – da bi sebi mogao da dozvolim taj luksuz da živim loše." 
(Paulo Koeljo)




Danas na nebu Jupiter u Blizancima sekstil Uran u Ovnu... optimizam sa razlogom. 
Konačno nešto lepo!!! Posle nekoliko dana ispunjenih pomalo teškom energijom gde je glavnu ulogu imao Mars u Vagi, sada možemo da odahnemo. To je energija koja nas inspiriše na nešto novo, nove pristupe i nove stavove. Sa ovakvim Jupiterom i Uranom mogući su i srećni događaji... potrebno je samo da se otvorite za takve uticaje. I da verujete!!! 
Ovaj aspekt i ova energija nam mogu doneti: neka nova saznanja, srećna saznanja, nove ideje i planove, iznenadnu želju za promenama, neko će možda dobiti na lutriji, tu je i želja za putovanjima... ali i realna mogućnost. Ova energija favorizuje grupna dešavanja (Uran), zatim sve što ima veze sa obrazovanjem, pisanjem, humanitarnim akcijama... Naš pogled na život pod ovim uticajem je mnogo optimističniji i vedriji ...



I nije to sve.. Jupiter pravi još jedan sekstil sa RMerkurom u Lavu (uskoro će biti egzaktan 25.Jula ), i ovo je optimizam, a sa njim lakše se podnosi i nestašni Merkur koji je sada retrogradan..., dobar je za sve one koji nešto uče, dobar je za trgovinu, za putovanja... Ali ni to nije sve (jupiii). RMerkur u Lavu i RUran u Ovnu prave lep trigon, gde nam se izoštrava intuicija, pronicljivost, dobra moć opažanja, ovo je odličan aspekt za putovanja... i sa ovoliko aspekata koji favorizuju putovanja, predpostavljam da će mnogi od vas na neki put.. Ako je tako SEĆAN VAM PUT... :-)) UŽIVAJTE!!!



Pre nego spakujete kofere, proverite gde vam Jupiter tranitira-prolazi, kroz koju kuću, ako kojim slučajem prolazi kroz 3., 9., i ako je dobro aspektovan onda navalite na pakovanje..., ali ako vam Jupiter vlada jednom od ovih kuća i tada je mogućnost putovanja velika. Putovanje je moguće i ako Jupiter prolazi 1. kućom, ako recimo vlada 4. kućom a trenutno se nalazi u 3. ili 9. putovanje je više nego izvesno... Jupiter u 6. kući i 10. kući može da vas odvede na poslovni put, Jupiter u 12. kući negde daleko ali stvarno daleko. Jupiter u 5. kući put zbog ljubavi ili sa nekim ko vas voli i koga vi volite, mada negde to može da znači put dece, Jupiter u 7. kući bračno putovanje ili medeni mesec...Ovo su naravno sve mogućnosti, ipak mnogo toga zavisi od aspekata, ali i ostalih planeta.


Retrogradni Merkur i retrogradni Uran, vas možda odvedu negde gde ste već bili i gde vam je bilo lepo...Možda vas put odvede u neke zemlje sa istorijom, gde osim što ćete uživati i odmarati možete i da "putujete kroz vreme"... Zbog Lava možda odete "samo" do Crne Gore, ili u Italiju, Češku, Francusku, oni sa više sreće odu na Havaje, Kubu... zbog Ovna možda je to Nemačka, Danska, Engleska, i što da ne Izrael...sa Blizancima mogućnosti su veće i izbor je veći...



Oni koji nisu te sreće da negde otputuju... neka ne očajavaju, doćiće i njihovih 5 minuta - nekad. Sada neka se pozabave novim stvarima, novim mogućnostima, poslovnim, materijalnim i sl., neka uče oni koji su usred neke nauke, znanje se isplati, znanje je moć... biće i putovanja. Gledajte na život ovih dana sa više optimizma i koristite ove uticaje već prema svom horoskopu. Jer sreća je tamo gde vi želite da bude...



Train - Drive By (Official Music Video)





Нема коментара:

Постави коментар