недеља, 22. јул 2012.

Ko se boji Lava još...

Sunce je u 12:01pm ušlo u znak Lava. Vreme za sjaj, za raskošne boje i malo drame :-). Vreme kada ćete želeti da se istaknete i da sebe predstavite u najlepšem svetlu. Vreme je za pozornicu, reflektore, crveni tepih... u svom svetu, u svom okruženju, ne morate da budete poznati i javna ličnost, potrebno je samo da zasijate... Sunce vladar ovog znaka će vam u tome pomoći. Pomoćiće vam i da osetite da ste centar sveta. U narednom periodu Sunce će obasajti najpre nas Lavove, ali i sve vas tamo gde vam ovaj znak vlada. Sunce u Lavu doneće: toplinu, energiju, radost, humor, emocije, kreativnost, možda neki od vas malo i podetinje;-)... Ovo Sunce ne voli da bude ignorisano, zapostavljeno, ali voli da bude viđeno, voli dramu, voli da se zabavi, voli da odmara:-), da se druži, voli skupe stvari... Pod ovim tranzitom možda se malo ulenjite, što da ne vrelo je leto i kome se radi:-), možda budete egocentrični, arogantni... što da ne neka se zna ko je kralj životinja:-). Ova mačka ponekad samo glasno riče, da bi zavarala sve oko sebe, a svi već znaju da je Lav (a i mi pod njegovim uticajem) velikodušan, odan, darežljiv, optimista.. Omiljena rečenica Lava je: Ja ću... dakle ovo je period kada ćete želeti da budete u prvom planu, da dominirate... ako se tu nađe i neki kvadrat ili opozicija eto i sujete, pretencioznosti, hvalisanja... 
Dok Sunce bude prolazilo ovim znakom u prvi plan će doći: emocije, ljubav, deca, posebno vaš odnos sa decom, razmišljanje na temu dece (oni koji ih još nemaju), odnos sa tuđom decom, zatim kreativnost, zabava, godišnji odmor, hobi, sport (i rekreativan)... generalno ovo je vreme ljubavi i zabave... Tamo gde vam Sunce sada prolazi želećete da zablistate...da budete u centru pažnje. 
Ovo je i period za umetnike, sve kreativne ljude, za umetnost generalno, ali i za sve one koji se na neki način bave zabavom ljudi, za glumce, pevače...za menadžere, organizatore, ali i za sve šefove, direktore, nadređene, autoritete, očeve, muževe..
Inače tranzit Sunca utiče na naše zdravlje, vitalnost, energiju, na našu volju generalno...dok prolazi kroz znak Lava nosiće energiju Lava, a u zavisnosti od aspekata energija će biti dobra ili manje dobra. 

Lavovi sretan nam rođendan!!!

Sandi Cenov - Sunce moje to si ti 


 

Нема коментара:

Постави коментар