среда, 20. јул 2022.

Oprez....Manipulacija...Sunce i Pluton su u opoziciji, danas je i Poslednja Mesečeva četvrt...prazna Mesečev hod i prelazak Meseca u Bika...


Moto dana:
"Mnogo više štete će ti doneti bes i žaljenje
nego stvari koje su ih prouzrokovale"

Zvezdani(n) zapis 3547
Sreda. Dan Merkura.
Merkur je u Lavu na 1°30’


Merkur se od juče šepuri u energiji Lava.
Merkur je ovde glasan, ponosan, kreativan...srčan!
Iskoristite ovu energiju da se zabavite kroz reči, da pokažete svoju kreativnost pompezno kako samo ume ovaj Merkur....ono da "bode oči" .
I kažite Ljubav....napišite Ljubav...

Do kraja jula Merkur u Lavu (aspekti):

23.jul 19:52: Merkur trigon Jupiter
26.jul 21:12: Merkur kvadrat Mars
28.jul 23:15: Merkur kvadrat Uran
31.jul 08:05: Merkur opozicija Saturn

☆Za sada je Merkur sam u Lavu...u petak će mu se pridružiti Sunce, kralj se vraća kući čeka ga tron.
Očekuje nas još glamura, romantike, kreativnosti...
Nabacite osmeh...malo "perja" i šetajte crvenim tepihom jer će vam to omogućiti Merkur do 04.avgusta i Sunce do 23.avgusta. Blistajte u ovom periodu! I slušajte srce (Lav).

☆Da vas podsetim da je Kiron naš učitelj, ranjenik i iscelitelj Kiron od juče na retrogradnom putovanju! Kiron nosi ključ (simbol Kirona je ključ) za naše rane za iscelenje. Da bi ste otvorili vrata tim ključem, da bi ste pristupili "lekovima" morate ići ka unutra ka bolu, rani koju nosite. 
Kironov šestomesečni retrogradni put će nas podstaći i na ličnom i na kolektivnom nivou da pronađemo načine (ključ) da izlečimo svoje rane.
Vreme je da otkrijete šta vas boli, zbog čega ste tužni, frustrirani...zbog čega se osećate nevoljeno, napušteno, zanemareno....i da li vam je nešto uskraćeno!?




Danas na zvezdanom nebu
Mesec je u Ovnu do 20:22


03:38 Sunce opozicija PlutonOprez....Manipulacija...
Sunce u Raku pravi svoju godišnju opoziciju sa Plutonom!
Ova opozicija se od 2013. dešava se u julu...
Poslednja opozicija Sunca u Raku i Plutona u Jarcu dogodiće se sledeće godine 22.jula!
Od 23.jula 2024. godinama ćemo imati godišnju opoziciju Sunca u Lavu i Plutona u Vodoliji sve do 21.avgusta 2024. (dokle god Pluton bude u Vodoliji)

Današnja opozicija Sunca i Plutona bi mogla da izazove velike probleme sa egom, autoritetima...
Ova opozicija donosi i probleme sa kontrolom, sa nametanjem kontrole i moći...
Ovo je prilično manipulativna energija...pa ili ćete biti izmanipulisani ili ćete biti manipulator...
Ova energija donosi i bes, nasilje...

U ovoj opoziciji su Rak - Jarac energije
Na jednoj strani je dom, porodica, koreni, domovina....na drugoj strani je status, položaj, profesija, autoriteti, ego...Opozicija je i energija kulminacije (neki kraj). 

"Ako treba da je kraj....Neka se odmah desi"
Kako je ovde Pluton u pitanju usmerite pažnju na njegove moći transformacije i regeneracije....ako nešto mora da se menja (suštinske promene), ako nešto mora da se završi, neko da ode ili vi da odete...neka tako i bude....Budite mirni, pribrani...jer vam frustracije, bes, ljutnja nikako neće pomoći, mogu vam samo naškoditi! Ako nešto mora da se menja...neka se menja. Ako sada ne razumete zašto je tako doći će vreme da shvatite zašto je to bilo dobro za vas - ona čuvena rečenica "Ko zna zašto je to dobro". Prihvatite kraj i radite na regeneraciji i transformaciji!
Gde je potrebna regeneracija i trasformacija? To će vam reći kuća u kojoj se nalazi Tran RPluton u Jarcu!

08:28 Mesec sekstil Saturn - Stabilan pogled na stvarnost!

Mesec je i dalje u Ovnu i sada je u sekstilu sa RSaturnom u Vodoliji 
Ovo je energija koja pomaže da se dobro organizujemo i da utvrdimo prioritete...kako one domaće (Mesec) tako i one poslovne (Saturn). Možemo računati na odgovornost, disciplinu, praktičnost, efikasnost...Ovo je i aspekt realizma. Ovo je i dobar aspekt za finansije, rukovanje finansijama, i sve ono praktično vezano za finansije i materijalne prilike. Dobar je i za odnose sa starijim ljudima...pre svega iz porodice ali i svi drugi stariji ljudi. Dobar je za donošenje odluka....jer ovde je bistra glava, realna i praktična. Stabilne emocije! Mada i ovaj aspekt može doneti blagu melanholiju...ipak je Saturn u pitanju....

15:20 Mesec kvadrat PlutonIntezivna (negativna) osećanja
I dokle je Sunce u opoziciji sa RPlutonom sada je Mesec u kvadratu sa RPlutonom....prilično nezgodne energije i prilično teške energije u jednom danu jer ovo je T-kvadrat između Sunca, Meseca i Plutona!
Mesec u kvadratu sa Plutonom je višak energije, potreba da se nešto ili neko kontroliše, energija posesivnosti, opsesivnosti...Moguće je destruktivno ponašanje..Gde je Pluton u negativnom aspektu, tu je mogućnost ljubomore, zlostavljanja, manipulacije...Bolje je da ovu energiju iskoristite za neko čišćenje....već prema potrebi.....I.... 
Birajte danas društvo....izbegavajte ljude koji vam crpe energiju....setite se da je stres podjednako zarazan kao i smeh...družite se sa ljudima sa kojima se osećate dobro, koji iz vas izvlače ono najbolje u vama....Vi birate!


16:18 Mesec kvadrat Sunce (Poslednja četvrt)Poslednji izazov pre Mladog Meseca
Poslednja Četvrt je uvek neka kriza, zastoj, nervoza...Iza nas je  Pun Mesec u Jarcu na 21°20’ (13.jul), ispred nas je Mlad Mesec u Lavu na 5°38’ (28.jul).

Kriza i izazov u kojoj su duša (Mesec) i volja (Sunce) u sukobu (kvadrat). Sukob između onog što želimo i što nam je potrebno. Javlja se unutrašnji sukob i neravnoteža između onog što želi duša (Mesec) i onog što želi volja (Sunce). U sukobu su i energije Ovna i Raka
Nešto više utiče na: Ovnove, Rakove, Vage i Jarčeve na oko 27°


Od 16:18 do 20:22 Mesec u praznom hodu - Odmorite dušu
Ovo je period izlaska Meseca iz jednog znaka i ulazak u drugi znak. Neko ovaj period naziva "negativan Mesec. Ja neću osporiti da se nešto sa nama dešava ali ne razumem ni savet "ne započinjite posao na prazan Mesec",  jer to je ponekad prosto nemoguće.. život uvek ide dalje... Ovaj prazan hod obično traje nekoliko sati (i kome je to bitno i važno može u to vreme zastati i odmoriti se, pod uslovom da fanatično prati kada se to dešava). Taj period dakle traje nekoliko sati i ponavlja se svaka dva - tri dana. Svejedno ja ću vam navesti šta možda nije dobro raditi za vreme ovog perioda: započinjati velike poslove one od sudbinske važnosti, ne zakazivati venčanja, poslove sa nekretninama odložiti, kupovinu automobila, nameštaja, tehničkih stvari, vršiti popravke istih... (znači bez majstora :-), ne donositi bitne odluke, odložiti važnu komunikaciju, pregovore....
Možda nas ova energija uspori, umiri...možda neko oseti i neki negativan uticaj ove energije...ali život svakako ide dalje....

Usporite malo....Na kraju ovog prilično burnog dana pokušajte da uživate...u svim čulima!
Ušuškajte se u domu svom...ili ako budete negde van doma uživajte u trenutku...uživajte u letnjoj večeri u kontaktu sa prirodom...uživajte dok možete!


P.S. Najavljuju nam temperaturu 40/44℃ - pali se crveni mete alarm!
Kažu da nam dolazi neki "Lucifer"...toplotni talas koji je već zahvatio Evropu.

Jupiter je u Ovnu...kada je poslednji put boravio u Ovnu pre 12 godina imali smo i tada rekordne temperature i velike požare...Ovan i jeste vrućina...Jupiter vlada Velikom Britanijom a tamo je juče zabeležena rekordna temperatura od 40℃, vrućina je izazvala požare i da su se krivile želežničke šine...Jupiter je već usporio i sve više usporava....28.jula biće retrogradno stacioniran!!!




Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com


Нема коментара:

Постави коментар