среда, 13. јул 2022.

U danu Punog Meseca u Jarcu na 21°20’


Moto dana:
Svaki kraj je novi početak.

Zvezdani(n) zapis 3540
Sreda. Dan Merkura. 
Merkur je u Raku na 16°47’

Merkur je prilično aktivan ovih dana, ove nedelje...

Merkur nebeski glasnik...
(dete Sunca i Meseca)
Merkur....je misao, misli, razlog, reči izgovorene, napisane, ideja, informacija, savet...generalno komunikacija u najširem i najužem značenju ove reči, intelekt, logika, pokret, putovanje, učenje...itd.itd.

Merkur je danas u kvadratu sa Kironom (06:07), a ovo su reči koje mogu da zabole....sutra će biti u sekstilu sa Uranom (02:16), ovo je bljesak ideja, intuicije, Eureka efekat....i u sekstilu sa SMČ (13:32), ovde je Merkur okidač za raskrsnicu (SMČ opozicija JMČ), ovo je biranje puta, put koji nas vodi u budućnost!!!

Obratite pažnju na ono što vam energije poručuju...
Ovaj mix energija ne treba da vas zbuni...misli i reči mogu da (za)bole...Verbalizacija bola. Verbalizacija osećaja znatno smanjuje intenzitet tuge, bola i besa...(Merkur kvadrat Kiron).... tu je i energija novih svežih ideja, tu je jaka intuicija (Merkur sekstil Uran)...na kraju tu je i i put kojim treba ići - put u budućnost (Merkur sekstil SMČ).....pa oslušnite dobro šta vam energije poručuju. 

I ovde nije kraj Merkurovih aktivnosti (aspekata)...
U subotu će se Merkur naći u superiornoj konjukciji sa Suncem, propričaće i najćutljiviji :), u nedelju Merkur će biti u trigonu sa RNeptunom....i Čuda mogu da se dese....Neptunovska čuda, ali ovo je i vreme za odmor, uživanje kroz maštu i kreativnost!

Danas je u prvom planu priča o Punom Mesecu u Jarcu na 21°20’




Sa terase noćas...Mesec kroz objektiv Galaxy Note20 Ultra





13.jul 20:37 Pun Mesec u Jarcu na 21°20’
(Beograd)


Dnevni aspekti (vreme CET)
Mesec je u Jarcu

Danas su Merkur i Mesec okidači za Kiron...za našeg ranjenog iscelitelja...



06:07 Merkur kvadrat Kiron - Reči koje mogu da povrede!
Ovaj kvadrat se bazira na mislima, rečima, izgovorenim, napisanim, na komunikaciju u najužem i najširem smislu te reči....To je energija koja nagoveštava jaku prejaku osetljivost....posebno jer se Merkur nalazi u Raku....osetljivost na priče o domu, domovini, porodici, privatnim stvarima....Neke reči mogu da nas povrede, rane...(Kiron u Ovnu)....Ovde su reči te koje mogu da zabole....Isto tako i neke neizgovorene misli, reči....mogu da budu predmet bola i patnje...Ovde je potreba da se govori, priča....Merkur o nekom bolu (Kiron)...ta potreba je bolna....Boli i ako se kaže i ako se prećuti (kvadrat)....Ovo su pisma, poruke, informacije koje mogu da zabole....Merkur su u astrologiji i braća i sestre....neke bolne stvari na tu temu...

06:27 Venera trigon SaturnZapisano u kamenu...
Kada se nađu zajedno Venera i Saturn u pozitivnom aspektu onda je to vernost, trajnost, pouzdanost, tkz. dobar tajming ili naški rečeno dobro vreme za započinjanje veze, odnosa, dobra energija i za postojeće odnose....ali i za materijalne stvari, novac....Realan pogled na veze, odnose, ljubav, lepotu... Ozbiljna klasična lepota, lepota koju svi uzimaju ozbiljno, klasična umetnost i muzika...
U vezama razlika u godinama, statusu... privlačenje ozbiljnih i odgovornih ljudi... 

Ovde su Venera u energiji Blizanaca, Saturn u energiji Vodolije.  Dve vazdušne energije koje se savršeno slažu! Ovo je vazdušni trigon! Ovde je sposobnost komunikacije izražena pa je treba iskoristiti. "Zapišite svoju ljubav negde u kamenu"!

12:52 Mesec kvadrat Kiron - Kada duša zaboli
Mogla bi ova energija da otvori neku ranu bez obzira koliko je duboka i stara...Neko će se samo setiti nekih bolnih trenutaka bez određenog razloga i povoda, nekome će biti dotaknuta na neki način bolna tačka kroz razgovor, neki događaj....Neko će imati potrebu da bude sam, da se usami....bez obzira da li je u društvu ili nije..."sam u gomili ljudi"...

13:58 Mesec opozicija Merkur - Narušena unutrašnja ravnoteža
Ovde su duša i um u suprotnosti...ovde duša hoće jedno um nešto drugo...ovaj raskorak donosi nervozu, nemir, neizdrž...problemi u komunikaciji...Nervoza u svakodnevnom životu, ali i nervoza u domu, porodici...Obratite pažnju danas kod donošenja odluka, posebno ako pregovarate nešto sa nekim...jer ova energija donosi zbunjenost, iracionalnost, nedostatak razumevanja....

15:41 Mesec trigon Uran - Očekujte neočekivano
Uran  je uvek spreman za promene....budite i vi sa njim. Ovaj aspekt spada u lepe aspekte - trigon! Jedino, to vas uvek podsetim trigon je takva energija da se ponekad ide linijom manjeg otpora...On nekog ulenji, neko čeka "da nešto padne sa neba". Ja ovde obično kažem - nešto morate i vi....
Zvezde nude....ostalo je na vama....
Prva asocijacija na Mesec je Duša, onda redom...dom, porodica, majka, domovina....ako želite da saznate više onda pogledajte OVDE! Meni je za Uran prva asocijacija....Alarm :). Uran je planeta iznenadnih promena....on je poput groma ili munje....Uran voli slobodu, nekonvencijalnost, voli originalnost, izume, inovacije....I gde god se on nađe možemo očekivati neočekivano. U dobrom aspektu dobro, u negativnom aspektu loše... Ovde u dobrom aspektu potreba za promenama je kod svih prisutna....e, sada negde jača, negde slabija ipak sve zavisi od pojedinca do pojedinca.... 
Ako znate kuće u kojoj su Mesec u Jarcu i Uran u Biku....onda možete i da naslutite koje su promene moguće...Mada iznenađenje je iznenađenje....i to bi moglo da bude nešto čemu se najmanje nadate...uglavnom se otkrije kada sve prođe...Generalno Uran je najteži za tumačenja....ali je nepogrešiv u delovanju.
Energija trigona Meseca i Urana, osim što je iznenadna energija, ona je i kreativna energija, originalna, drugačija...budite originalni!
Mnogi će biti raspoloženi za neku promenu. Iznenadni pozivi rodbine ili prijatelja za druženje....Ovo je energija sa kojom se može uraditi nešto bez plana ili iz čistog hira... Prihvatite iznenadni poziv za kafu, ručak, večeru...šetnju sa prijateljima...Možda druženje sa majkom, sestrom, tetkom...Možda nećete nigde, ali očekujte da vas ova energija malo ili više "prodrma". Možda se neko sam najavi da će doći na kafu...ili se neće najaviti već samo iznenada banuti na vaša vrata :)...Svakako možete očekivati da će ova energija "razbiti" rutinu ovog dana......ovo je prilika da nešto bar na kratko promenite. Pod uticajem ovog dnevnog aspekta možete uraditi neke neobične stvari, doneti neke iznenadne odluke. Možete u isto vreme iznenaditi sami sebe ili nekog iz vaše okoline...Mada i vas drugi mogu iznenaditi...
Mesec je danas u Jarcu....Mesec je danas Pun....i zbog toga i nešto šira priča o ovom trigonu!

17:21 Mesec trigon SMČ - Put kojim treba ići
I samo nekoliko sati pre egzaktnog Punog Meseca, Mesec će se naći na "raskrsnici puteva"....Mesec trigon SMČ, Mesec sekstil JMČ...Ovde je DUŠA na raskrsnici...poslušajte šta vam srce i duša kažu...i izaberite put ka budućnosti....prošlost ostavite iza vas....




20:37 Mesec opozicija Sunce - Pun Mesec u Jarcu - Kuća - pos'o- kuća....
I ako je sve već ranije napisano, da napišem ponovo...ono najbitnije!
Mesec je u konjukciji sa RPlutonom (Jarac) - prošlost za petama...Oni zajedno (Mesec i Pluton) preko puta (opozicija) Sunca i Merkura (Rak) - traže ravnotežu. Kiron (Ovan) je tu u kvadratu sa obe strane! Uran za divno čudo ali i Neptun nude neke interesantne mogućnosti, šanse, prilike!

Kraj i početak
Mesec je u Jarcu u egzilu...ne oseća se dobro tu na teritoriji Saturna. Konjukcija sa RPlutonom donosi veliki intezitet osećanja i ako je konjukcija široka! Teško je ovde imati i kontrolu i moća (Pluton) na događaje, na osećanja....Pluton traži promenu, ali ne bilo koju promenu već onu suštinsku....nešto "mora da umre" da bi se nešto "rodilo" - Kraj i početak!

Kakav je Merkur takve su nam i misli reči
Pročitajte još jednom sve o Merkuru i njegovim današnjim ali i ostalim aspektima...jer Merkur u priči o Punom Mesecu ima veliku ulogu (konjukcija sa Suncem, kvadrat sa Kironom, sekstil sa Uranom i SMČ). A kakav je Merkur takve su nam i misli i reči u danu Punog Meseca!

Nešto će i da (za)boli...
Kiron u Ovnu je u T-kvadratu sa Mesecom (Jarac) i Suncem i Merkurom (Rak)...ima i nešto bolno u ovoj današnjoj (ali i ovih dana) priči!

Ali...uvek postoji izlaz i rešenje...
Izlaz je ovde u trigonu Venere i Saturna, u trigonu Meseca i Urana, u trigonu Meseca i SMČ, u sekstilu Merkura i Urana...Izlaz je i u trigonu Merkura i Neptuna koji sledi (u nedelju)! Volite i budite voljeni, slušajte intuiciju, promenite šta se promeniti mora, krenite sigurnim korakom ka budućnosti i nadajte se i očekujte čuda!!!


Mi nismo mogli zajedno
a teško nam je razdvojeno
tanka je linija što spaja i razdvaja
a gore usred zvijezdica
vidim sliku tvog lica
u noći punog mjeseca.

 Pesma dana:

Noćas je k'o lubenica pun mjesec



Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com



Нема коментара:

Постави коментар