понедељак, 4. јул 2022.

Šta rade zvezde u periodu od 04.jula do 11.jula


Moto nedelje:
Ne čuvaj ništa za specijalne prilike
Život je specijalna prilika



Ove nedelje na zvezdanom nebu:
05.jul 08:04 Mars prelazi u Bika
05.jul 08:25 Merkur ulazi u Raka
05.jul 08:36: Merkur sekstil Mars
06.jul 19:17 Venera sekstil Kiron
08.jul 15:22 Sunce kvadrat Kiron
09.jul 08:13: Merkur kvadrat  Jupiter
10.jul 10:38: Sunce sekstil Uran


Nedelja pred nama počinje sa Mesecom u Devici, Mesec je u fazi rasta...Prva Mesečeva četvrt dogodiće se u četvrtak 07.jula, što je na pola puta do Punog Meseca u Jarcu 13.jula!
Mesec je danas u saradnji (sekstil) sa Suncem, sarađuju Duša i Volja...ali Mesec je danas i u kvadratu sa Venerom, duša je u svađi sa osećanjima...
Ove nedelje Mars i Merkur menjaju znak...i na neki način usporavaju...Mars bi svakako voleo da bude na nekom drugom mestu i pokazaće svoju tvrdoglavost "za sve pare". Merkuru u Raku će možda prijati tišina, ali mu neće prijati promenljivost osećanja pod uticajem Meseca koji vlada Rakom...
Mars i Merkur u istom danu menjaju znak i prave sekstil...i kada i ako već mora da se priča ovde reči mogu da otvore i gvozdena vrata....imajte to na umu!
Venerin prvi aspekt u julu je sekstil sa Kironom...Venera i Kiron ovde grade Motove ljubavi.
Sunce i Kiron se svađaju (kvadrat) i poručuju ne morate biti savršeni!
Vikend će biti obeležen kvadratom Merkura i Jupitera...neko će biti rasejan, neko će reći Zbogom pameti...srećom pa je tu i sekstil Sunca i Urana pa možete uraditi nešto drugačije, neočekivano...



Ova nedelja detaljnije:


Utorak, 05.jul

Hajde polako, hajde lagano....
Ove nedelje Mars i Merkur menjaju znak, napuštaju svoje kuće!
Mars iz Ovna gde je suvereni vladar prelazi u Bika na teritoriju Venere - Uspori i uživaj...  a Merkur iz Blizanaca prelazi na teritoriju Meseca...Mars u Biku usporava tempo, Merkur u Raku biće tiši i povučeniji - Kada se Merkur razneži...

U nekoliko minuta prvo Mars a onda i Merkur menjaju znak...i sve su šanse da ove promene energija osetimo intezivnije...

Mars je u Biku u egzilu, nalazi se u znaku suprotnom od znaka kojim vlada (Mars kovladar Škorpije koja je suprotno od Bika)...što znači da neće delovati u punoj snazi! 
Kada Mars pređe u Bika više će podsećati na bika Ferdinanda...koji miriše cveće :))
Merkur u Raku više ćuti i sluša, manje govori...on ovde više i oseća...oseća tuđa osećanja, misli...Merkur u Raku "oseća iz stomaka"...Ovaj Merkur više misli, razmišlja, priča o domu, porodici, privatnim stvarima, prošlosti....sentimentalniji je nego obično, ponekad i prilično nostalgičan!

U istom danu na samom početku na 0°00’ Mars i Merkur će biti u aspektu saradnje (sekstil) - Lepa reč, gvozdena vrata otvara...

Ova energija poručuje...ćuti, slušaj, deluj...poslušajte šta vam govori unutrašnji glas, intuicija (Merkur u Raku) i onda krenite u akciju (Mars u Biku).
Sarađuju ovde naš um i volja....Um i dela u harmoniji!
Sam sekstil Merkura i Marsa ubrzava naše misli i komunikaciju ali znaci u kojima se oni nalaze ujedno ih i usporavaju....zapravo poručuju Požuri polako...deluj sigurno!

Sreda, 06.jul

☆Prvi aspekt Venere u Blizancima  u julu je njen sekstil sa Kironom u Ovnu!
Ovde Venera gradi Most ljubavi sa Kironom
Vreme je za povezivanje koje leči. Vreme je za lek i lečenje...jer  Ljubav je lek za sve...
Iskoristite ovu energiju gde Venera uživa punu pažnju od strane Kirona.
Budite hrabri, otvoreni za ljubav, za veze...jer veze (i odnosi) su sada ključ za ozdravljenje.

Ova energija nam nudi priliku da podelimo sa nama najbližim ljudima (Blizanci) svoju ranjivost da se povežemo sa bliskim ljudima i da izgradimo ili obnovimo mostove ljubavi.
Ljubav, lepota, zadovoljstvo... mogu izlečiti ovaj svet...i ovo ludilo!
Venera u Blizancima ima potrebu da komunicira o onome što joj je na duši i u srcu...Komunikacija je ovde lekovita ako je ono što mislimo, izgovaramo ali i čujemo u skladu sa našim srcem!

Ova energija nosi ključ i otključava: vaše samopoštovanje, prihvatanje izgleda, donosi sklad i mir pre svega sa vama samima a onda i u vezama, odnosima...Izlečenje dolazi kroz komunikaciju i razumevanje, kroz slušanje onog što vam bliski ljudi govore....tako se prave mostovi ljubavi!


Petak, 08.jul

I dokle Venera sarađuje sa Kironom, Sunce u Raku se svađa sa Kironom

Kiron ovde u tranzitu kroz kvadrat aktivira našu emotivnu osetljivost...kvadrat sa Suncem aktivira i energetsku osetljivost (pad energije)...Zapravo Kiron aktivira naše rane, našu ranjivost.

U ovom kvadratu ranjen je pre svega EGO. Ovo je manjak samopoštovanja i samopouzdanja! Osećanje da ste blokirani... Nečiji pokušaj da vas na neki način ospori, da vam poljulja samopouzdanje i ego! 
I najmanji sukob bi mogao da potisne vaša prava osećanja zbog straha od povređivanja...

Najavljuje ova energija smanjenu vitalnost (Sunce - vitalnost, Kiron - rana)...neka bol je moguća..nova ili stara... Ovo je velika osetljivost....preosetljivost. Neki neprijatan osećaj u sopstvenoj koži. Ovde je rešenje u prihvatanju bola, prihvatanju nekih ograničenja (manjak energije i vitalnosti...). Ovo su i osetljivi odnosi sa muškarcima...nama bitnim..očevi, muževi, neki drugi muškarci rodbina, prijatelji, ovo su i neke njihove boli i patnje. 

Ne morate biti savršeni...
Na ličnom planu ovde je osnovno prihvatanje bola i rana...zatim potraga za lekom...isceljenjem....Ali lek i izlečenje mogu doći tek kada shvatite ko ste, kada stupite u kontakt sa sobom, svojim egom, karakterom (Sunce).
Najčešće se sa ovom energijom krene u potragu za nekim alternativnim, nekonvencionalnim metodama lečenja...Šta god da jeste u pitanju šta mislite da vam pomaže je dobro, ipak budite i oprezni nekada zvanična medicina ima više odgovora....
Možda vas lično zaobiđe ova energija, ali neće nekog vama bliskog....tako da je ovo i indetifikacija sa ljudima koji pate....i da samim tim možda budete nečiji iscelitelj....Lečeći tuđe rane...lečite i svoje bilo da ste ih svesni ili niste!!!

Sunce je u Raku i nekako u prvi plan stavlja dom, porodicu, privatno, roditelje, prošlost, tradiciju...ali i domovinu, patriotizam...Kiron je u Ovnu pa je tu negde i vrlo lična priča (Ovan - JA)

Savet: Ne pokušavajte da budete savršeni (Sunce), ne potiskujte rane ni nove ni stare (Kiron)....radite na svojoj individualnosti, samopoštovanju i samopouzdanju! Uzmite u obzir sve kritike ali ne dozvolite da one na vas utiču previše ili da se zbog njih osećate ranjeno...

Subota, 09.jul
Na kraju nedelje u vreme vikenda Merkur u Raku u kvadratu sa Jupiterom u Ovnu...
Ovo su posvađane energije...gde kažemo Zbogom pameti...ovo je rasejanost, ovo je preterivanje...


Nedelja, 10.jul

Sa druge strane Sunce u Raku u harmoniji (sekstil) sa Uranom u Biku poručuju - Uradi nešto drugačije...Poručuje ova energija promeni nešto, uradi nešto za sebe...razbij dosadu i rutinu...




Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар