понедељак, 18. јул 2022.

Šta rade zvezde u periodu od 18.jula do 25.jula


Moto nedelje:
“Život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo.”

Ove nedelje na zvezdanom nebu:

18.jul 00:55: Sunce trigon Neptun
18.jul 03:33 Venera ulazi u Raka
18.jul 09:00: Merkur opozicija Pluton
19.jul 14:35 Merkur ulazi u Lava
19.jul 17:21 Kiron kreće u Retrogradni hod 
20.jul 03:38: Sunce opozicija Pluton
☆22.jul 22:07 Sunce ulazi u Lava
23.jul 19:52: Merkur trigon Jupiter


Prešli smo u drugu polovinu jula....leto uveliko traje.
Ove nedelje je smena sezona....Sunce se vraća kući - Kralj se vraća kući! Pripremite pozornicu!

Nedelja počinje sa Mesecom u Ribama na prelasku u Ovna (novi ciklus, novi početak i Mesečev i naš), trigonom Sunca sa vladarem Riba Neptunom (Život je more), ako mora nema tu su "krila mašte i kreativnosti", prelaskom Venere u Raka (Ljubav je u domu, Dom je ljubav)...ali i nezgodnom opozicijom Merkura sa RPlutonom u Jarcu (najvredniji savet je Bolje je prećutati).

U utorak će Merkur posle "svađe" sa RPlutonom preći u Lava (Podetinjiće Merkur, podetinjite i vi), istog dana Kiron će krenuti na retrogradno putovanje (Ima li leka apoteka ili "Svaka brava ima svoj ključ i svaki ključ ima svoju bravu")

U sredu budite prilično oprezni, jer će i Sunce posle Merkura biti suprostavljeno RPlutonu u Jarcu (Oprez - Manipulacija). Zamislite ovaj znak ispred vas...i budite zaista oprezni! Posebno jer u istom danu imamo i Poslednju Mesečevu četvrt (kriza) ili svađu (kvadrat) Sunca i Meseca!

U petak Sunce se vraća kući, počinje sezona Lava, leto je u punom jeku! Zasijaće kralj, zasijajte i vi!

U subotu jedna prelepa vest za kraj nedelje, za vikend....Merkur u Lavu u trigonu sa Jupiterom u Ovnu (Pozitivne misli donose pozitivne događaje). Napravite nove planove, postavite nove ciljeve!

P.S. Napunite baterije, nakupite se pozitivne energije....jer trebaće vam...sledeće nedelje čeka nas konjukcije Urana, SMČ i Marsa u Biku (pisala sam o tome). Uran i SMČ nam spremaju scenu i kulise za narednih 15 godina (koliko traje ciklus Urana i SMČ). Očekuje nas neočekivano, očekuju nas velike promene i na ličnom i na kolektivnom planu....



Ova nedelja detaljnije:


Posle Merkura (od juče) danas i Sunce u trigonu sa RNeptunom - "Život je more"...ili kako sam ga ja nazvala - "Miris mora ispod prozora"... Blago vama koji ste sada negde pored mora...mi ostali možemo samo da prizovemo miris mora...i da uživamo u ovoj maštovitoj i kreativnoj energiji!

Venera je prešla u Raka dok smo mi ovde spavali...
Probudiće ova energija našu želju (Venera) i potrebu za sigurnošću i bezbednošću (Rak), poručuje nam ova Venera - "Biće sve u redu" Generalno dom i porodica postaju ono najdragocenije što imamo! Narednih nekoliko nedelja do 11.avgusta bićemo emotivniji, sentimentalniji...

Jutros sam gledala prilog na jednoj televiziji o "paradajiz turistima"...a povod je fotografija tate sa troje dece gde oni na plaži slatko jedu sendviče...Ne vidim razlog za podsmeh.... i ovde ću da se zaustavim i poslušaću samu sebe - Bolje je prećutati....Od jutros je jaka opozicija Merkura u Raku i RPlutona u Jarcu... Ima još vesti, tema, informacija zbog kojih je bolje prećutati...Naređenja i odluke sa teškim polsedicama...itd. Bolje je prećutati jer ovde reči postaju intezivne, strastvene, kompulzivne, manipulativne....Opozicije su generalno energija kulminacija/završetaka...ovo mogu biti i neke završne reči, govori...Komplikovani razgovori, komunikacija....

U isto vreme kada je na snazi ova opozicija tu je i sekstil Meseca sa RPlutonom u Jarcu - Intezivna osećanja...Od 08:42 do 13:17 Mesec će biti u praznom hodu - Duša odmara, u 13:17 Mesec će preći u Ovna i započeti novi ciklus kroz zodijak - Novi početak....Već u 14:14 Mesec u Ovnu će biti u kvadratu sa Venerom koja je tek prešla u Raka - Nervozna osećanja 

Dan posle Merkurovog suočavanja sa Plutonom, Merkur će preći u LavaKad Merkur podetinji...Iza sebe će ostaviti Sunce i Veneru...
I zasijaće Merkur punim sjajem....krenuće pre Sunca "crvenim tepihom ispod reflektora"....Merkur u Lavu voli publiku....voli scenu, aplauze....
Vreme je za reči koje idu direktno iz srca, za reči koje idu ka nečijim srcima....
Obožavam svog Merkura u Lavu :), ovaj tranzit će trajati do 04.avgusta

Istog dana će Kiron krenuti na svoje redovno retrogradno putovanje sa 16°26’ Ovna, koje će trajti 157 dana do 23.decembra - "Ima li leka apoteka"

Posle Merkura i Sunce će se suprostaviti (opozicija) RPlutonu u Jarcu
I ovo je prilično teška energija, manipulativna, opsesivna -  Oprez....Manipulacija...
Ova energija je podjednako teška i na ličnom i na kolektivnom nivou...a moguće su i neke prirodne katastrofe (kao prošle godine u vreme ove opozicije)!

Ovaj aspekt je posebno nezgodan jer će se dešavati u vreme kvadrata Sunca u Raku i Meseca u Ovnu - Poslednja Mesečeva četvrt - Kriza svesti... Energija koja nas uvodi u energiju Mladog Meseca u Lavu. Budite oprezni i pokušajte da pronađete mir u sebi!

Dva dana posle ove teške energije Sunce će preći u Lava, pridružiće se Merkuru, počeće sezona i vladavina Lava...Leto će dostići svoj vrhunac. Kralj se vraća kući....I njega čekaju crveni tepih i reflektori....Zasijaćete i vi....baš tamo gde će Sunce tranzitirati kroz vašu kuću Lava do 23.avgusta!

I za kraj ove nedelje jedna sasvim lepa, rekla bih prelepa vest jer će Merkur u Lavu biti u trigonu sa Jupiterom u Ovnu - Pozitivne misli donose pozitivne događaje...
I nije bitno da li verujete ili ne verujete u tkz "zakon privlačenja" verujte svojim mislima, verujte u svoje misli....misli su naša najjača energija!
Verujte (Jupiter) u dobre vesti (Merkur)....Budite raspoloženi, budite optimisti...Razmišljajte (Merkur) široko, ekspanzivno, srećno (Jupiter)....iskoristite ovu energiju maksimalno za učenje, širenje znanja, uverenja, za putovanje....pravna pitanja, ugovore....za planiranja!!!





Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар