уторак, 8. јануар 2019.

Nedeljni horoskop od 07.januara do 14.januara...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:
07.januar 12:18: Venera ulazi u Strelca
08..januar 11:04: Merkur kvadrat Mars
11..januar 12:38: Sunce konjukcija Pluton
13..januar 14:30: Merkur konjukcija Saturn
13.januar 19:58: Jupiter u Strelcu kvadrat Neptun u Ribama na 14° - I put


Praznici...jedan za drugim....i ja eto kasnim sa nedeljnim horoskopom...
Sutra mi je slava pa je i to jedan od razloga kašnjenja....Ima još....imam i nekih tehničkih problema sa laptopom, zapravo zbog toga najviše kasnim....
Mirna sam donekle jer svi aspekti su obrađeni u mesečnom izveštaju!!!

I tako...Venera je juče u ponedeljak prešla u Strelca...Kako Strelcem vlada Jupiter ulazak Venere u Strelca može da se posmatra i kao konjukcija Venere i Jupitera a ta energija je jedna od boljih u astrologiji...Jupiter sve što dotakne proširi...Ulaskom Venere u Strelca šire nam se mogućnosti u vezi emocija, ljubavi, veza, odnosa, uživanja, zabave....ali i finansijsa!!! Venera je ovde spremna za razne avanutre....Ona je ovde optimistična, pozitivna...i istinoljubljiva....Više o Veneri u Strelcu OVDE!!!

Danas (utorak) kada pišem ovaj tekst Merkur u Jarcu je u kvadratu sa Marsom u Ovnu i ja sam iskreno prilično nervozna :))....gledam da izbegnem svaku komunikaciju....Da, ovo je prilično napeta energija, aspekt koji vam može pokvariti dan....mada i više od jednog dana, jer će trajati do kraja ove nedelje...Pripazite...On može doneti i verbalno i fizičko nasilje.....Više o ovom aspektu  OVDE!!!

Petak i vikend su vrlo zanimljivi....
U petak imamo konjukciju Sunca i Plutona u Jarcu u nedelju konjukciju Merkura i Saturna u Jarcu...Više o ovim konjukcijama  OVDE!!!
Ovde imamo jaku energiju Jarca...stelijum....pored ovih egzaktnih konjukcija imamo i konjukciju Saturna i Plutona, oni su prilično udaljeni ali polako nam nagoveštavaju šta od ove konjukcije možemo da očekujemo u budućnosti....
O toj konjukciji sam pisala krajem godine, pročitajte dobro je da budete spremni:

Dakle, ove nedelje u Jarcu: Merkur, Saturn, Sunce, Pluton i RxJMČ!!!
Dominiraju konjukcije....intezitet uticaja jak....tu je i spomenuti kvadrat Merkura i Marsa...

I na kraju u nedelju egzaktni dugo najavljivani kvadrat Jupitera u Strelcu i Neptuna u Ribama...
O njemu sam pisala kada se pojavio (aplikacioni aspekt) 06.decembra prošle godine:
Ovo je prvi od tri kvadrata ove godine....i sa tom energijom se polako upoznajemo.....


Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:
ZVEZDE U JANUARU 2019.





OVAN: 

Venera je ove nedelje prešla u Strleca u vašu 9.kuću...odapnite strelu...Venera je ovde svoja na svome (Strelac vladar 9.kuće) i odlično se slaže sa vašim znakom (trigon). Očekujte lepe trenutke!
Merkur, Saturn, Sunce i Pluton su u Jarcu u vašoj 10.kući...Konjukcije (stelijum) u ovoj oblasti života, profesija, karijera, status, položaj vrše jak uticaj...Ovo je pozitivna energija ako je tako prepoznate, možete da iskoristite energiju moći i potrebe za uspehom Sunce konjukcija Pluton, samo se čuvajte da se ova energija ne okrene protiv vas. Budite oprezni sa ljudima na položaju. Konjukcija Merkura i Saturna u istoj kući vam omogućavaju energiju strpljenja i mudrosti, ali budite oprezni jer Merkur je u kvadratu sa Marsom u vašem znaku u 1.kući, možda je bolje da nešto prećutite ili bar da pazite šta pričate jer su mogući konflikti.
Kvadrat Jupitera u Strelcu 9.kuća i Neptuna u Ribama 12.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji pogled na život, duhovnost, daljine, obrazovanje, zakon, pravda, moral....i nešto skriveno, neke tajne...Budite oprezni pre svega sa tajnama, pokušajte da ne rizikujete...Budite umereni optimista i posebno obratite pažnju na istinu, ona ovde može da bude iskrivljena...možete vi sakrivati pravu istinu ili da je neko krije od vas....


BIK:

Venera je ove nedelje prešla u Strleca u vašu 8.kuću...odapnite strelu...Venera je do skoro bila u opoziciji sa vašim znakom, u narednom periodu vam sledi prilagođavanje (inkonjukcija) sve do 03.februara kada će Venera preći u Jarca a ta energija će vam svakako više prijati, za sada budite što više možete prilagodljivi ovoj energiji.
Merkur, Saturn, Sunce i Pluton su u Jarcu u vašoj 9.kući...Konjukcije (stelijum) u ovoj oblasti života - pogled na svet, daljine, obrazovanje, zakon, pravda, moral, duhovnost...vrše jak uticaj! Ovo je pozitivna energija ako je tako prepoznate, možete da iskoristite energiju moći i potrebe za uspehom Sunce konjukcija Pluton, samo se čuvajte da se ova energija ne okrene protiv vas. Budite oprezni posebno u pravnim pitanjima, sa zakonom i sl. Moć je moć. Konjukcija Merkura i Saturna u istoj kući vam omogućavaju energiju strpljenja i mudrosti, ali budite oprezni jer Merkur je u kvadratu sa Marsom u Ovnu u 12.kući, pripazite šta govorite, ne iskušavajte zakon, pravdu i sl., platite kazne, dugovanja. Budite oprezni ako putujete, čuvajte tajne i svoje i tuđe i prećutite nešto ne morate baš sve da kažete što mislite.
Kvadrat Jupitera u Strelcu 8.kuća i Neptuna u Ribama 11.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji starst, intima, krize, promene, tkz tuđ novac i podrška....i vaš društveni život, prijateljstva, grupe kojima pripadate. Budite oprezni, čuvajte se rizika...moguća su razočarenja u prijatelje ili obrnuto da razočarate prijatelje oko nekog novca, zbog nekog duga i sl. Ne povećavajte dugove...ali i ne tražite novac od prijatelja....ne očekujte više od onog što je zaista moguće.



BLIZANCI:


Venera je ove nedelje prešla u Strleca u vašu 7.kuću...odapnite strelu...Venera je vama sada preko puta u opoziciji sa vašim znakom i vi ovu energiju možete burno da doživite ako ne budete oprezni. Imajte na umu da se suprotnosti privlače ali da se slično sličnom raduje. Sa Venerom ovde možete očekivati lepe trenutke (7.kuća) ali samo ako ne doživljavate partnera kao neprijatelja. Merkur, Saturn, Sunce i Pluton su u Jarcu u vašoj 8.kući...Konjukcije (stelijum) u ovoj oblasti života - intima, strast, krize, promene, tkz tuđ novac i podrška....vrše jak uticaj! Ovo je pozitivna energija ako je tako prepoznate, možete da iskoristite energiju moći i potrebe za uspehom Sunce konjukcija Pluton, samo se čuvajte da se ova energija ne okrene protiv vas. Budite oprezni jer ovde su potrebne neke suštinske promene, nešto da se završi da bi nešto novo počelo...Iskoristite ovu moć za regeneraciju, ne zloupotrebljavajte moć. Konjukcija Merkura i Saturna u istoj kući vam omogućavaju energiju strpljenja i mudrosti, ali budite oprezni jer Merkur je u kvadratu sa Marsom u Ovnu u 11.kući, pripazite u društvenim odnosima, pripazite na prijateljstva, možda je bolje da nešto prećutite jer ovo je energija svađa, sukoba..Kvadrat Jupitera u Strelcu 7.kuća i Neptuna u Ribama 10.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaše veze, odnosi, emotivni, partnerski i svi drugi....i vaš ego, karijera, položaj, status, odnos prema autoritetima...Pripazite generalno na sva partnerstva i emotivna i poslovna...Ne rizikujte previše, budite umereni optimista i možda će vas razočarenja zaobići...Ne nadajte se previše jer tako ćete manje biti i razočarani, ne obećavajte ono što ne možete ispuniti u bilo kom partnerstvu i budite što iskreniji...Isto tako ne verujte svim obećanjima koja budu vama data.


RAK:

Venera je ove nedelje prešla u Strleca u vašu 6.kuću...odapnite strelu...Sa ovom energijom Venere vi ste u periodu prilagođavanja, vas očekuje period opozicije kada Venera pređe u Jarca u znak suprotno od vašeg od 03.februara. Sada pokušajte da se prilagodite i pripremite za period koji dolazi. 
Merkur, Saturn, Sunce i Pluton su u Jarcu u vašoj 7.kući...Konjukcije (stelijum) u ovoj oblasti života - veze, odnosi, partnerstva, odnos prema javnosti, ugovori....vrše jak uticaj! Ovo je pozitivna energija ako je tako prepoznate, možete da iskoristite energiju moći i potrebe za uspehom Sunce konjukcija Pluton, samo se čuvajte da se ova energija ne okrene protiv vas. Budite oprezni ne zloupotrebljavajte moć i potrebu kontrole, ali budite i svesni da neko može da pokuša da moć i kontrolu usmeri ka vama. Možda će nešto morati da se završi da bi nešto novo počelo. Konjukcija Merkura i Saturna u istoj kući vam omogućavaju energiju strpljenja i mudrosti, ali budite oprezni jer Merkur je u kvadratu sa Marsom u Ovnu u 10.kući, pripazite jer su mogući sukobi, svađe sa ljudima preko puta vas, sa ljudima sa kojima ste u nekoj vezi bilo emotivnoj bilo poslovnoj...Ne morate baš sve što mislite i da kažete...Posebno obratite pažnju na autoritete, sada nije vreme da se sukobljavate sa onima koji su na neki način iznad vas.
Kvadrat Jupitera u Strelcu 6.kuća i Neptuna u Ribama 9.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje....i vaš pogled na život, daljine, obrazovanje, zakon, pravdu, moral, duhovnost....Najpre se čuvajte bilo kog preterivanja posebno kada su navike i zdravlje u pitanju...Budite oprezni jer ovde je istina zamagljena. Ne preterujte ni sa optimizmom, ne rizikujte na poslu, sa novcem i sl. jer su moguća razna razočarenja. Uskladite vaš pogled na svet i okolinu sa realnošću.


LAV:

Venera je ove nedelje prešla u Strleca u vašu 5.kuću...odapnite strelu...Venera u Strelcu se odlično slaže (trigon) sa vašim znakom, očekujte lepe trenutke.
Merkur, Saturn, Sunce i Pluton su u Jarcu u vašoj 6.kući...Konjukcije (stelijum) u ovoj oblasti života - svakodnevni život, navike, zdravlje, posao... vrše jak uticaj! Ovo je pozitivna energija ako je tako prepoznate, možete da iskoristite energiju moći i potrebe za uspehom Sunce konjukcija Pluton, samo se čuvajte da se ova energija ne okrene protiv vas. Budite oprezni ne zloupotrebljavajte moć i potrebu kontrole, ali budite i svesni da neko može da pokuša da moć i kontrolu usmeri ka vama. Možda će nešto morati da se završi da bi nešto novo počelo. Iskoristite ovu energiju za promene posebno u vezi zdravlja, navika ali i vašeg posla ako radite. Konjukcija Merkura i Saturna u istoj kući vam omogućavaju energiju strpljenja i mudrosti, ali budite oprezni jer Merkur je u kvadratu sa Marsom u Ovnu u 9.kući, pripazite jer su mogući sukobi, svađe na poslu...zbog nekog pogleda na život, filozofije, morala, zakona, pravde...Ne morate baš sve da kažete što mislite. Pripazite i ako putujete.
Kvadrat Jupitera u Strelcu 5.kuća i Neptuna u Ribama 8.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaš emotivni život, ljubav, uživanje, zabava, deca, kreativnost...i vaš intimni život, strast, tuđ novac i podrška, krize....Pre svega izbegnite svako preterivanje, budite i umereni optimista...Pripazite na istinu jer je ona ovde zamagljena... Ne rizikujte ni u ljubavi ni sa novcem. Posebno se čuvajte euforije jer je pad ovde vrlo moguć a samim tim i razočarenje.


DEVICA:

Venera je ove nedelje prešla u Strleca u vašu 4.kuću...odapnite strelu...Venera u Strelcu se ne slaže najbolje (kvadrat) sa vašim znakom, zato pripazite u narednom periodu.
Merkur, Saturn, Sunce i Pluton su u Jarcu u vašoj 5.kući...Konjukcije (stelijum) u ovoj oblasti života - emotivni život, ljubav, uživanje, zabava, deca, kreativnost... vrše jak uticaj! Ovo je pozitivna energija ako je tako prepoznate, možete da iskoristite energiju moći i potrebe za uspehom Sunce konjukcija Pluton, samo se čuvajte da se ova energija ne okrene protiv vas. Budite oprezni ne zloupotrebljavajte moć i potrebu kontrole, ali budite i svesni da neko može da pokuša da moć i kontrolu usmeri ka vama. Možda će nešto morati da se završi da bi nešto novo počelo. Iskoristite ovu energiju za promene u vašem emotivnom životu, za neki vid trasformacije i regeneracije. Konjukcija Merkura i Saturna u istoj kući vam omogućavaju energiju strpljenja i mudrosti, ali budite oprezni jer Merkur je u kvadratu sa Marsom u Ovnu u 8.kući, pripazite jer su mogući sukobi, svađe sa emotivnim partnerom, sa decom...Neka vrsta nervoze koja vam neda da uživate. Mali savet, ne morate baš da kažete sve što mislite, nešto prećutite... Ako uđete u konflikt ovo mogu da budu vrlo burni momenti u vašem životu.
Kvadrat Jupitera u Strelcu 4.kuća i Neptuna u Ribama 7.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaš dom, porodica, porodičnii odnosi, privatno, prošlost....i vaše veze, partnerstva, javni život....Pre svega budite umereni optimista, čuvajte se rizika, preterivanja bilo koje vrste, imajte na umu da je ovde istina zamagljena...Manje ćete biti razočarani ako uskladite porodični i partnerski život i ako ne očekujete previše....Pripazite i sa obećanjima koje dajete ali sa oprezom primajte i obećanja upućena vama...


VAGA:

Venera je ove nedelje prešla u Strleca u vašu 3.kuću...odapnite strelu...Venera u Strelcu sarađuje (sekstil) sa vašim znakom, pa možete očekivati lepe trenutke.
Merkur, Saturn, Sunce i Pluton su u Jarcu u vašoj 4.kući...Konjukcije (stelijum) u ovoj oblasti života -  dom, porodica, porodičnii odnosi, privatno, prošlost... vrše jak uticaj! Ovo je pozitivna energija ako je tako prepoznate, možete da iskoristite energiju moći i potrebe za uspehom Sunce konjukcija Pluton, samo se čuvajte da se ova energija ne okrene protiv vas. Budite oprezni ne zloupotrebljavajte moć i potrebu kontrole, ali budite i svesni da neko može da pokuša da moć i kontrolu usmeri ka vama. Možda će nešto morati da se završi da bi nešto novo počelo. Iskoristite ovu energiju za promene u okviru doma, porodice, nekretnina... Konjukcija Merkura i Saturna u istoj kući vam omogućavaju energiju strpljenja i mudrosti, ali budite oprezni jer Merkur je u kvadratu sa Marsom u Ovnu u 7.kući, pripazite jer su mogući sukobi, svađe sa ljudima sa kojima ste u vezi, partnerstvu...ovde se posebno odnosi na emotivna partnerstva...Ovo mogu biti burne porodične svađe i sukobi... ne morate baš da kažete sve što mislite, nešto prećutite... Ako uđete u konflikt ovo mogu da budu vrlo burni momenti u vašem porodičnom i partnerskom životu.
Kvadrat Jupitera u Strelcu 3.kuća i Neptuna u Ribama 6.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaše misli, um, reči, komunikacija, bliski odnosi i veze....i vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje...Pripazite...budite umereni optimista, pazite posebno na činjenicu da je ovde istina zamagljena...Pazite na obećanja koja dajete i koja primate...jer bi mogli da budete razočarani...Pokušajte da kontrolišete pre svega misli....ali reči...


ŠKORPIJA:

Venera je ove nedelje prešla u Strleca u vašu 2.kuću...odapnite strelu...Venera više nije u vašem znaku, ali na nju i dalje možete da računate...ona je sada u polusekstilu sa vašim znakom...i povoljno utiče na vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti.
Merkur, Saturn, Sunce i Pluton su u Jarcu u vašoj 3.kući...Konjukcije (stelijum) u ovoj oblasti života -  vaše misli, um, reči, komunikacija, bliski odnosi i veze, komšiluk, kretanje...... vrše jak uticaj! Ovo je pozitivna energija ako je tako prepoznate, možete da iskoristite energiju moći i potrebe za uspehom Sunce konjukcija Pluton, samo se čuvajte da se ova energija ne okrene protiv vas. Budite oprezni ne zloupotrebljavajte moć i potrebu kontrole, ali budite i svesni da neko može da pokuša da moć i kontrolu usmeri ka vama. Možda će nešto morati da se završi da bi nešto novo počelo. Iskoristite ovu energiju za promene za neku vrstu čistke...menjajte misli, promenite komunikaciju, možda je i vreme za neke odluke...Konjukcija Merkura i Saturna u istoj kući vam omogućavaju energiju strpljenja i mudrosti, ali budite oprezni jer Merkur je u kvadratu sa Marsom u Ovnu u 6.kući, pripazite jer su mogući sukobi, svađe u svakodnevnom životu, na poslu ako radite...Pripazite na odnos sa kolegama, jer ovo mogu biti burni događaji...ne morate baš da kažete sve što mislite, nešto prećutite... Pripazite i na psihofizičko zdravlje...
Kvadrat Jupitera u Strelcu 2.kuća i Neptuna u Ribama 5.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaš odnos prema vrednostima, emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti, novcu, ličnim primanjma...i vaš emotivni, ljubavni, kreativni život, uživanje, zabava, deca...Pre svega čuvajte se preterivanja bilo koje vrste, a posebno preteranog optimizma...Budite oprezni sa novcem, ne rizikujte...Budite oprezni i sa emocijama...euforija nije dobra za vas...jer su moguća razočarenja. Pripazite i na obećanja koja dajete i koja primate...I imajte na umu da je istina ovde zamagljena...


STRELAC:

Venera je ove nedelje prešla u Strleca u vašu 1.kuću...odapnite strelu...Venera je konačno u vašem znaku i vi sada možete očekivati jedan zaista lep period...Uživajte...
Merkur, Saturn, Sunce i Pluton su u Jarcu u vašoj 2.kući...Konjukcije (stelijum) u ovoj oblasti života -  vaš odnos prema vrednostima, emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti, novcu, ličnim primanjma...... vrše jak uticaj! Ovo je pozitivna energija ako je tako prepoznate, možete da iskoristite energiju moći i potrebe za uspehom Sunce konjukcija Pluton, samo se čuvajte da se ova energija ne okrene protiv vas. Budite oprezni ne zloupotrebljavajte moć i potrebu kontrole, ali budite i svesni da neko može da pokuša da moć i kontrolu usmeri ka vama. Možda će nešto morati da se završi da bi nešto novo počelo. Iskoristite ovu energiju za promene u materijalnom smislu...promene u vašem odnosu prema vrednostima i novcu. Konjukcija Merkura i Saturna u istoj kući vam omogućavaju energiju strpljenja i mudrosti, ali budite oprezni jer Merkur je u kvadratu sa Marsom u Ovnu u 5.kući, pripazite jer su mogući sukobi, svađe u vašem emotivnom životu, sa emotivnim partnerom ali i sa decom...Pripazite jer ovo mogu biti burni događaji...ne morate baš da kažete sve što mislite, nešto prećutite...Moguća i svađa ili nervoza zbog nekog novca...
Kvadrat Jupitera u Strelcu 1.kuća i Neptuna u Ribama 4.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaš lični život, vi lično, vaš temperament, vitalnost, izgled....i vaš dom, porodica, porodični odnosi, privatne stvari, nekretnine, prošlost.....Pre svega čuvajte se preterivanja bilo koje vrste, a posebno preteranog optimizma...Budite oprezni sa obećanjima koja dajete i koja primate...I imajte na umu da je istina ovde zamagljena...


JARAC:

Venera je ove nedelje prešla u Strleca u vašu 12.kuću...odapnite strelu...Priprema vas na period koji tek dolazi na ulazak Venere u vaš znak 03.februara...Prikupite energiju...napunite baterije.
Merkur, Saturn, Sunce i Pluton su u Jarcu u vašoj 1.kući...Konjukcije (stelijum) u ovoj oblasti života -  koja je vezana za vas lično, za vaš temperament, izgled, vitalnost... vrše jak uticaj! Sve se dešava u vašem znaku, tako da je ovo bitan period u vašem životu! Ovo je pozitivna energija ako je tako prepoznate, možete da iskoristite energiju moći i potrebe za uspehom Sunce konjukcija Pluton, samo se čuvajte da se ova energija ne okrene protiv vas. Budite oprezni ne zloupotrebljavajte moć i potrebu kontrole, ali budite i svesni da neko može da pokuša da moć i kontrolu usmeri ka vama. Možda će nešto morati da se završi da bi nešto novo počelo. Iskoristite ovu energiju za lične promene, regeneraciju i transformaciju...Konjukcija Merkura i Saturna u istoj kući vam omogućavaju energiju strpljenja i mudrosti, ali budite oprezni jer Merkur je u kvadratu sa Marsom u Ovnu u 4.kući, pripazite jer su mogući sukobi, svađe u vašem domu, porodici...Pripazite jer ovo mogu biti burni događaji...ne morate baš da kažete sve što mislite, nešto prećutite...Svađa sa roditeljima...Možda samo nemir i nervoza u domu...
Kvadrat Jupitera u Strelcu 12.kuća i Neptuna u Ribama 3.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaša podsvest, ono što skrivate od sebe i drugih, tajne...i vaše misli, um, reči, komunikacija...Budite oprezni sa mislima, tajnama...Čuvajte se preteranog optimizma, ne rizikujte, ne preterujte sa rečima, tajnama....Budite oprezni sa obećanjima koja dajete i koja primate...I imajte na umu da je istina ovde zamagljena...


VODOLIJA:

Venera je ove nedelje prešla u Strleca u vašu 11.kuću...odapnite strelu...Venera u Strelcu se slaže (sekstil) sa vašim znakom...očekujte lepe trenutke.
Merkur, Saturn, Sunce i Pluton su u Jarcu u vašoj 12.kući...Konjukcije (stelijum) u ovoj oblasti života -  vaša podsvest, ono što skrivate od sebe i drugih, tajne... vrše jak uticaj! Ovo je pozitivna energija ako je tako prepoznate, možete da iskoristite energiju moći i potrebe za uspehom Sunce konjukcija Pluton, samo se čuvajte da se ova energija ne okrene protiv vas. Budite oprezni ne zloupotrebljavajte moć i potrebu kontrole, ali budite i svesni da neko može da pokuša da moć i kontrolu usmeri ka vama. Možda će nešto morati da se završi da bi nešto novo počelo. Iskoristite ovu energiju za obnavljanje vaše energije, za neki vid meditiranja, punjenja baterija....Ovde je moć negde u pozadini u nekim tajnama...Konjukcija Merkura i Saturna u istoj kući vam omogućavaju energiju strpljenja i mudrosti, ali budite oprezni jer Merkur je u kvadratu sa Marsom u Ovnu u 3.kući, pripazite jer su mogući sukobi, svađe, teška komunikacija, oštra, nervozna...posebno ako imate neku tajnu, tajne su sada u opasnosti. Pripazite jer ovo mogu biti burni događaji...ne morate baš da kažete sve što mislite, nešto prećutite...Skoncentrišite se na ono što krijete.
Kvadrat Jupitera u Strelcu 11.kuća i Neptuna u Ribama 2.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaš društveni i socijalni život, grupe kojima pripadate, prijatelji... i vaš odnos prema vrednostima, emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, novcu, ličnim primanjima...Budite oprezni, ne preterujte posebno kada je novac u pitanju...Budite i vrlo oprezni optimista...jer su moguća razočarenja. Budite oprezni sa obećanjima koja dajete i koja primate...I imajte na umu da je istina ovde zamagljena... 


RIBE:

Venera je ove nedelje prešla u Strleca u vašu 10.kuću...odapnite strelu...Budite oprezni jer Venera u Strelcu se ne slaže najbolje (kvadrat) sa vašim znakom. 
Merkur, Saturn, Sunce i Pluton su u Jarcu u vašoj 11.kući...Konjukcije (stelijum) u ovoj oblasti života -  vaš društveni i socijalni život, grupe kojima pripadate, prijatelji....vrše jak uticaj! Ovo je pozitivna energija ako je tako prepoznate, možete da iskoristite energiju moći i potrebe za uspehom Sunce konjukcija Pluton, samo se čuvajte da se ova energija ne okrene protiv vas. Budite oprezni ne zloupotrebljavajte moć i potrebu kontrole, ali budite i svesni da neko može da pokuša da moć i kontrolu usmeri ka vama. Možda će nešto morati da se završi da bi nešto novo počelo. Iskoristite ovu energiju za promenu vašeg društvenog života. Ovo su i moćni prijatelji. Konjukcija Merkura i Saturna u istoj kući vam omogućavaju energiju strpljenja i mudrosti, ali budite oprezni jer Merkur je u kvadratu sa Marsom u Ovnu u 2.kući, pripazite jer su mogući sukobi, svađe, zbog nekog novca...Ovo su iznenadni neprijatni događaji, informacije, poruke...Pripazite jer ovo mogu biti burni događaji...ne morate baš da kažete sve što mislite, nešto prećutite...
Kvadrat Jupitera u Strelcu 10.kuća i Neptuna u Ribama 1.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaša karijera, položaj, status, vaš ego, odnos prema autoritetima....i vi lično, vaš temperament, vitalnost, izgled....Pokušajte da budete realni optimista, ne preterujte posebno kada je vaš ego u pitanju...ali i odnos prema autoritetima, sa ovom energijom moguća su razočarenja. Budite oprezni sa obećanjima koja dajete i koja primate...I imajte na umu da je istina ovde zamagljena... 


1 коментар:

  1. ...sad mi je jasnije...Kvadrat Jupitera u Strelcu 3.kuća i Neptuna u Ribama 6.kuća nagoveštava neke probleme na relaciji vaše misli, um, reči, komunikacija, bliski odnosi i veze..

    ОдговориИзбриши