субота, 8. децембар 2018.

"Tuga menja oblik, ali nikad ne prestaje." Kiron u Ribama sutra kreće napred





Zvezdani(n) zapis 2406...
Subota. Saturnov dan...
Saturn u Jarcu na 8°
Danas Saturn nema aspekte....ali kada Mesec uđe u Jarca u 13:01 CET biće u konjukciji!!!
U egzaktnoj konjukciji (najjači uticaj) biće sutra 09.decembra...Istog dana kada ćemo imati značajne promene na zvezdanom nebu:



Neka počne (iz)lečenje...
Kiron u Ribama od sutra direktno stacioniran...
Istog dana kada po drugi put za kratko vreme pravi trigon sa Merkurom (od skoro i on direktan) u Škorpiji...Zbog ovog trigona svi možemo da osetimo uticaj Kirona i njegovo kretanje napred!!! 
Inače ne osete svi tu promenu pravca kretanja Kirona na isti način. Neko će ostiti intezivno, neko slabije, biće i onih koji neće osetiti skoro ništa!!!



Svi oni koji imaju planete na oko 27° mogu osetiti uticaj Kirona i njegov direktan hod!!!
Ako imate planete u Ribama na 27° Kiron će praviti konjukciju, aspekt inteziteta. Konjukcija ovde pojačava uticaj - dobar ili loš zavisi od pojedinačnog horoskopa!
Ako imate planete na oko 27° Blizanaca i Strelca, Kiron će praviti kvadrat sa ovim vašim planetama. Ako imate planete na oko 27° Device, Kiron će praviti opoziciju...
Opozicije i kvadrati spadaju u izazovne aspekte, negde i konjukcija...Kretanjem Kirona napred krenuće i ti izazovi!!!
Ako imate planete na oko 27° Bika i Jarca, Kiron će praviti sekstil. Ako imate planete na oko 27° Raka i Škorpije, Kiron će praviti trigon. Ovo su povoljni i pozitivni aspekti i uticaji i takav uticaj vas očekuje kretanjem Kirona napred!!!
Zbog ovih aspekata (loši i dobri) koje pravi Tran Kiron sa vašim planetama osetićete i njegovo kretanje napred!!!
Od aspekata će i zavisiti kako ćete osetiti njegovo direktno kretanje...
Ako na primer imate sekstil ili trigon Tran Kirona sa Nat Mesecom možete očekivati sređivanje porodičnih odnosa, povezivanje sa porodicom, lečenje nekih porodičnih rana. Ako imate sekstil ili trigon Tran Kirona sa Nat Saturnom, ovae energije mogu pomoći da se vratite na položaj koji vam pripada sa kog ste eventualno "pali", ove energije popravljaju status i položaj, karijeru....posebno ako ste imali neki problem i ako ste patili zbog nečeg...Ako imate sekstil ili trigon Tran Kirona sa Nat Venerom imaćete energiju koja može izlečiti slomljeno srce

Zbog čega je još bitna promena kretanja Kirona!!!
Kiron je 17.aprila ove godine prešao iz Riba u Ovna. 
Već 05.jula Kiron je krenuo u retrogradni hod sa 5° Ovna.
Ponovo je ušao u Ribe 26.septembra...i unazad u retrogradnom hodu stigao do 27° Riba. Sada sa istog stepena kreće napred i ponovo ide ka Ovnu, u Ovna će ući (ponovo) 18.februara 2019.
Kiron mora još jednom da pređe isti put od 27° Riba do 5° Ovna!!! Taj put Kirona će osetiti svi oni koji imaju neke planete na ovim stepenima između 27°-5°!!!
Kada pričamo o direktnom kretanju Kirona to je uglavnom uopštena priča za sve nas. Pojedinačna zavisi od položaja, stepena vaših planeta i njihovih aspekata sa Kironom sada direktnim!!!

"Tuga menja oblik, ali nikad ne prestaje."
Svaka promena kretanja i planeta i ovde planetoida je bitna posebno u vreme kada su stacionirani. 09.decembra Kiron će biti direktno stacioniran i to vreme će biti značajno za nas...naše rane, za ključ koji nas vodi ka (iz)lečenju!!!

Osnovna uloga Kirona, njegova potreba i cilj je da nas suoči sa našim ranama i bolima...tugom. Ima onih koje duša boli ali ima i onih kojima telo reaguje - telesna bol na duševnu bol....Direktno Kironovo kretanje je vreme (period) za lečenje...U retrogradnom periodu (05.jul do sada) imali smo priliku da razmotimo, preispitamo, revidiramo sve rane iz prošlosti...kao i da shvatimo i prihvatimo šta je potrebno lečiti i izlečiti...Ovo Kironovo direktno kretanje poklapa se sa sezonom proslava, praznika...Ništa nije slučajno!!!

Interesantno za one koji već znaju više ali i za one koji tek uče...
Kiron je sada stacioniran direktno na 27° Riba.....na 28° će preći 23.decembra!!! Na 29° Riba stići će 28.januara 2019. 18.februara Kiron će biti na 0° Ovna!!! I na kraju Kiron će doći do 5° Ovna, do stepena sa kog je stao u Ovnu i krenuo ponovo ka Ribama - 22.maja 2019.
Dakle, Kiron će preći put od 27° Riba 09.decembar 2018. do 5° Ovna 22.maja 2019.!!!

Kironovo kretanje napred dešava se u vreme Mladog Meseca u Strelcu, zapravo dva dana posle ove energije novog početka. Dešava se i u vreme njegovog (Kiron) trigona sa Merkurom (i on direktan) u Škorpiji...
Već su imali Kiron (tada retrogradan) i Merkur (tada retrogradan) ugodan i prijatan razgovor na nebu...Svi mi smo imali šansu i priliku da razmislimo, ali i razgovaramo o nekim bolnim temama, o nekim ranama iz prošlosti (retrogradnost). Sutra kada opet imamo ovaj aspekt na nebu sada sa direktnim Kironom i Merkurom možemo i da krenemo ka konkretnom cilju - lečenje i izlečenje nekih rana...Vreme je za duhovno, mentalno, fizičko napredovanje (Kiron direktno)...
Ovo vraćanje Kirona u Ribe (od 26.septembra) samo je proces u kome su mnogi dovršavali ali još će dovršavati neke priče od ranije (period boravka Kirona u Ribama). Kada Kiron ponovo uđe u Ovna čekaju nas neke nove priče koje će trajati do kraja boravka Kirona u Ovnu do 14.aprila 2027. !!!
Generacije sa Kironom u Ribama moći će da odahnu...



"Tuga menja oblik, ali nikad ne prestaje."
Kijanu Rivs 
Dupla Devica sa Mesecom, Venerom i Marsom u Raku
Saturnom i Kironom u Ribama

Poznati sa Kironom u Ribama: Barak (1.kuća) i Mišel Obama, Bred Pit (3.kuća), Džoni Dep (8.kuća), Džordž Kluni (12.kuća), Nikol Kidman (5.kuća), Džodi Foster (3.kuća konjukcija sa Jupiterom), Princeza Dajana (2.kuća), Džulija Roberts (9.kuća), Majka Tereza, Kijanu Rivs (7.kuća), Monika Beluči (2.kuća), Kurt Kobejn (7.kuća konjukcija Venera), Pamela Anderson (11.kuća), Žulijet Binoš (10.kuća konjukcija Mars), Sofi Marso (6.kuća), Rasel Krou (2.kuća), Demi Mur (12.kuća konjukcija Jupiter), Sandra Bulok (10.kuća), Vitni Hjuston (1.kuća konjukcija ASC), Selin Dijon (9.kuća), Hali Beri (11.kuća), Bjork (3.kuća), Dž.F. Kenedi rođen 1917. (6.kuća), Edit Pjaf rođena 1915. (4.kuća konjukcija Jupiter), Frenk Sinatra rođen 1915. (5.kuća konjukcija Jupiter), Vivijan Li rođena 1913. (11.kuća)... Tom Kruz (5.kuća konjukcija Jupiter :)), ja i Tom Kruz :)))

Pogledajte šta je pre nekog vremena izjavio Kijanu Rivs:

Trigon Merkura i Kirona ima Elton John, ali imala ga je i Diana, Princess of Wales... zaista u životu ništa nije slučajno:




Нема коментара:

Постави коментар