среда, 5. децембар 2018.

Na putu ka istini....Idemo u susret Mladom Mesecu u Strelcu!!!

YU Grupa - Odlazim - (1995)


Zvezdani(n) zapis 2403...

Sreda, Merkurov dan...
Merkur je u Škorpiji, retrogradan na 27°!!!
Sutra je taj veliki dan :)))

  • 06.decembar 22.22: Merkur kreće u direktan hod sa 27° Škorpije
Da, Merkur usporava polako zauzima direktan položaj tj. stacionira se za direktni hod....
Bilo je pomalo dramatično neko vreme unazad...Venera je 16.novembra završila svoje retrogradno putovanje a Merkur je samo dan kasnije 17.novembra krenuo u retrogradni hod!!! Pre njih u avgustu i Mars je završio retrogradni hod u septembru izašao iz retrogradne senke!!! Tek da se prisetite da spomenem....bilo je i previše "vraćanja" u prošlost, kočnica, zastoja, revidiranja, preispitivanja....Od sutra samo Uran ostaje retrogradana...Kiron na kraju ove nedelje takođe kreće direktno i kraj godine i početak nove obeležiće to da će Uran jedini biti retrogradan ali i Mesečevi Čvorovi!!!




Danas već više puta najavljen kvadrat!!!
  • 05.decembar 23:21: Sunce kvadrat Neptun

Nedeljni horoskop od 03.decembra do 10.decembra...

Ovde u ovoj energiji imamo onaj sukob (kvadrat) Strelca (Sunce) i Riba (Neptun)....momenti krize, nejasnih situacija, obmana, samoobmana, laži, prevara....razočarenja. Ja sam već kroz neke ove faze prošla. Ne svojom voljom....već sam pisala šta se dogodilo pa da se ne ponavljam. Mogu samo da dodam da me osoba o kojoj se radi ignoriše...misli da će problem da se reši sam od sebe...Ja čekam da ove energije prođu a onda ću da reagujem!!! Za sada i dalje postoje moji tekstovi koje potpisuje druga osoba i na FB i na instagramu!!! 
Ovde u ovoj energiji su u sukobu istina i laž....i kako se snalazimo u tom sukobu!!!
Interesantno je da se ovaj aspekt pojavljuje uoči Mladog Meseca u Strelcu....Mesec je danas u Škorpiji, večeras 22:53 CET ulazi u prazan hod iz kog izlazi 03:48 CET sutra kada će preći u Strelca!
  • 07.decembar 08:20: Mlad Mesec u Strelcu na 15°
Tog 07.decembra u Strelcu će biti: Jupiter, Sunce i Mesec!!! U Ribama Mars i Neptun u egzaktnoj konjukciji!!! U sukobu (kvadrat) su i dalje planete iz Strelca sa planetama iz Riba!!!
Snažna je ovo energija Strelca, potreba za avanturama, potreba da se prošire vidici i znanja, potreba da se ode negde daleko, ranac na rame pa put pod noge. Neko na put radi puta, neko na put znanja, neko da vidi nekog. Neko samo na put umom i razumom putem istine!!!
Da, "zasvrbeće tabani" mnoge od nas....Neko će želeti da ode iz domovine, neko iz doma (da pobegne od kuće, porodice :)), neko sa posla, neko od nekog ko ga guši (veza, odnos, brak)....ALI...
Tu je u isto vreme snažna energija Riba...i Mars i Neptun u strastvenom, romantičnom, tajanstvenom, zanosnom, čarobnom zagrljaju i plesu!!! Otići ili ostati?!?



Odlazim, dok još drugi spavaju

koraci, pločnikom odzvanjaju
na obali začaran(a) ja sanjarim
kao lađe velike kad otplovim


Jupiter na 6°, Sunce i Mesec na 15° Strelca....Tamo gde su Sunce i Mesec tu je vaša priča o Mladom Mesecu u Strelcu o energiji NOVOG POČETKA!!! Tu u toj kući i toj oblasti života želite promene, tu je mesto gde želite da odete, pođete dalje....tu odapinjete strelu, "uzimate kofer" i krećete na put!!!
A tamo gde se nalaze Mars i Neptun na 13° Riba tamo je energija koja vas zbunjuje, mami, zavodi, čini nesigurnima....i kaže...Da ipak ostanem!!!
Svakako je ovo energija novog početka...tu nema sumnje....samo taj početak nosi kod nekog više, kod nekog manje i sumnje....strahove, neizvesnost....


Iz ranijeg teksta:
"Strelac voli istinu...Ribe vole tajne...Strelac je vatra, Ribe su voda...ponekad je vodom lako ugasiti vatru....češće je jako teško, vatra gori i na vodi....Da li mogu zajedno, da li su kompatibilni? Mogu oni zajedno samo im je veza malo nezgodna i napeta - kvadrat!!! I Strelac i Ribe su promenljivi znaci (označavaju završni mesec nekog godišnjeg doba), to im je zajedničko po tome se slažu :)) ali im se energije ne slažu. Strelac obeležava kraj jeseni i nagoveštava zimu, Ribe obeležavaju kraj zime i nagoveštavaju proleće. Strelac voli širinu i uma i prostranstva...on je otvoren, direktan, jasan, voli činjenice...Ribe vole dubinu, nisu otvorene i jasne, vole nevidljivo, kolektivno nesvesno, intuiciju...Kako su u kvadratu poenta je da uče jedan od drugog a to je ovde najteže :)). Ponekad je potreban kompromis a i to je teško jer neko uvek mora više da popusti!!!"



Strelac voli slobodu, daljine, otvoren prostor, putovanje, filozofiranje, religiju, znanje...Ribe vole povlačenje, zatvoren prostor, izolaciu, udaljena mesta, duševni mir, duhovnost, snove, maštu, romantiku, erotiku....

Ja sam sada mogla da budem daleko....ali baš daleko :))... na ostrvu Aruba :)))...u Karipskom moru...blizu Venecuelanske obale....ispod Jamajke i Kube :)). Neko će pomisliti.... da si mogla ti bi i otišla :)). Može i tako. Poziv je stigao odavno još u vreme retrogradne Venere....više puta prosleđen....Sada u vreme ovih energija....dobijam fotografije i video snimke tek da znam šta sam propustila :))....Meni je ipak sve jasno....posebno zašto nisam otišla....Neću naravno u detalje....nešto ostavljam i za sebe....Istina je samo jedna....nema mesta za laži i obmane. Da li mi je žao? Nije!!! 
Baš danas...gle čuda izašo je novi cenovnik za leto 2019. u agenciji preko koje ja već godinama putujem....Decembar je....i već možemo planirati leto....Cene su slične prošlogodišnjim....a mene Karpatos zove....:))). 



U susret Mladom Mesecu u Strelcu:

Nedeljni horoskop od 03.decembra do 10.decembra...


Istina je gruba 

k'o ožiljak se skriva
a laž je pola mene,
drugo pola tebe sniva.

Ruzmarin nema kome da miriše
uzalud je da procvjeta.
Ruzmarin za nas dvoje nikad više,
ti si negdje na kraju sveta.



Нема коментара:

Постави коментар