недеља, 30. април 2017.

Šta rade zvezde u periodu od 1.Maja do 8.Maja...




Prva nedelja Maja, Prvi Maj....praznik rada, prvomajski uranak....
Poklopili su se mesečni i nedeljni izveštaji...šta je prvo mesečni ili nedeljni :-))). Ja sam pripremila oba...nešto ranije da bih mogla da uživam u prazniku....
Poslednji je dan u Aprilu....Polako odlazi April 2017. Iskreno neka neka odlazi...
Nedelja je Sunčev dan...i sunčan dan :), Sunce u Biku na 10*...polako ulazi u egzaktan sekstil sa Neptunom u Ribama na 13* (egzaktno baš prve nedelje Maja. 4.Maja)!!! Lepa energija za početak jednog rascvetanog i mirisnog meseca....

★Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Raku, na 4*
Mesec je ušao u Raka u 03:47 CET
04:59 Mesec kvadrat Venera
21:19 Mesec sekstil Sunce

★Planete danas:
22:24 Saturn kvadrat Kiron

April se završava i Maj počinje sa Mesecom u Raku...energijom doma, porodice, domovine, ognjišta, nostalgije, majke, majčinstva...Mesec je kod svoje kuće...mnogi su danas kod kuće, i možda i u naredna dva dana (ko praznuje)...Biće i onih koji će praznike provesti van kuće u prirodi (Sunce u Biku), obeležiti praznik rada....
Dan počinje sa kvadratom Meseca i Venere...još uvek se oseća prisustvo kvadrata Meseca i Kirona od juče (23:20), još uvek se oseća konjukcija Venere i Kirona, i ako Venera više nije u Ribama!!!


Kasnije večeras Mesec u sekstilu sa Suncem u Biku na 10*....Duša (Mesec) i volja (Sunce) u saradnji...taman lepa energija za Ponedeljak i za prvomajski uranak...
Međutim negde u isto vreme RxSaturn u kvadratu sa Kironom u Ribama (22:24) na 27*
Ovaj aspekt najavila sam još 23.Aprila....poenta je da se pripremimo!!!
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/04/saturn-u-strelcu-kvadrat-kiron-u.html
Nemamo više egzaktnu konjukciju Venere i Kirona, Venera je prešla u Ovna, ni kvadrat Venere i RxSaturna više nije jak!!! Sada proživljavamo po drugi put kvadrat Saturna i Kirona!!! Treći nas čeka 2.Novembra!!!


Mesec Maj koji počinje praznovanjem...
Mesec će i u Ponedeljak biti u Raku...posle ponoći ★Mesec u sekstilu sa Neptunom u Ribama....lepa energija za noć, snove....praznično jutro osvanuće sa kvadratom Meseca i RxJupitera u Vagi...nagoveštava nam razna preterivanj....u jelu, piću :))). Praznična atmosfera...roštilj, porodica, prijatelji....:-))). Nešto pre podneva ★Mesec u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu....oni što ne praznuju mogli bi da budu napeti, nervozni i sl., oni što praznuju isto...budite oprezni ovo je obično višak energije....Dan se završava sa ★kvadratom Meseca i RxMerkura u Ovnu...i sa kvadratom Meseca i Urana u Ovnu!!! Nervozni završetak dana, pun iznenađenja!!!
Mesec u Raku u napetim aspektima (kvadrati i opozicija) može doneti preteranu osetljivost, povredljivost, uvredljivost....U svim porodicama dođe trenutak napetosti....budite oprezni i suzdržite se da ne povredite nekog, ali moguće je i da vas neko povredi!!!
Biće i onih koji će želeti da se povuku, da se usame....i da ne budu deo porodičnog slavlja!!! Snažna energija kvadrata RxSaturna i Kirona takođe može učiniti svoje!!!





Ove nedelje na zvezdanom nebu:

3.Maj Merkur u Ovnu kreće u direktan hod sa 24*
04.Maj 02:50: Sunce sekstil Neptun

Merkur u Ovnu kreće u direktan hod sa 24*

U Sredu,.3.Maja ★Merkur u Ovnu kreće u direktan hod sa 24*
Sreda će za mnoge od nas prvi radni dan u ovom mesecu...prva lepa vest kada su zvezde u pitanju a u vezi početka meseca je da....Merkur kreće u direktan hod sa 24* Ovna...U retrogradnu senku ušao je 27.Marta sa 24* Ovna dakle sa istog stepena sa kog kreće u direktan hod!!! 
Merkur će ponovo ući u Bika 16.Maja
21.Maja Merkur će izaći iz retrogradne senke sa 4* Bika...
Posle nekoliko nedelja retrogradnog kretanja Merkur će konačno da nas oslobodi problema u komunikaciji i u donošenju nekih važnih odluka. Ako ste se osećali kao izgubljeni u prostoru i vremenu, ako niste uspevali da ostvarite komunikaciju na neću reći normalan način ali jasnu i bez zbunjenosti, ako je mnogo toga što ste započeli moralo da čeka ili da se odloži... došlo je vreme da lakše dišete i da krenete napred!!! Ako je vaše razmišljanje bilo na neki način iskrivljeno, nelogično... vreme je da se tu stvari poprave!!!  Ali....ima nešto što treba da znate!!! Nije uvek sve jednostavno kako na prvi pogled izgleda... Merkur zaista kreće (polako) napred ali ima tu i neka caka :-))), biće još neko vreme u retrogradnoj senci!!! Mali oprez i sve će biti kako treba!!!




Još od 27.Marta Merkur je u retrogradnoj senci....i sada kada kreće napred biće neko vreme u retrogradnoj senci...Do kada? Izaćiće iz te zone kada ponovo bude na stepenu sa kog je krenuo u retrogradni hod. Merkur je u retro hod krenuo 10.Aprila sa 4* Bika...U direktni hod polazi sa 24* Ovna...ponovo će na 4* Bika stići 21.Maja tada će konačno izaći iz retrogradne senke!!!
Dakle, neko vreme Merkur će i dalje biti "mamuran" :-))
Kada krene u direktan hod... krenuće i energija, krenuće i neka razjašnjavanja, krenuće bolji protok informacija, um neće biti previše u magli...Međutim u vreme stacioniranja Merkur se kreće jako sporo, retrogradna senka deluje i dalje na nas preko Merkura....sporo ide sve to....ali ide :-))).


Sunce sekstil Neptun
U Četvrtak, još jedna lepa vest kada su zvezde u pitanju...★Sunce u Biku u sekstilu sa Neptunom u Ribama na 13*
"Postoji tajana veština"
Kratkotrajni aspekt ali efektan, aspekt mašte, inspiracije posebno dobar za umetnike, muzičare, ali i sve one koji su romantični, za one koji su u duhovnoj potrazi. Malo mašte nikome neće škoditi ;-). Enerigija vizuelizacije, zažmurite i slikajte...slikajte svoje životno platno....Ovo je energija koja provocira empatiju... Strana reč za ono što bi moglo da se svede na..."Ne radite drugima ono što ne bi voleli da rade vama".... ili razmislite kako je biti u "tuđoj koži"...budite svesni tuđih osećanja....i nadajte se da će oni biti svesni vaših...
Energije ovih planeta zovu nas da sanjamo, maštamo, bojimo naš svet svetlijim bojama....Nude nam kreativnost, uživanje u umetnosti, muzici, nude nam izlaz i beg iz stvarnosti....Tu je i energija mističnog, misterija, tu su i moguća čuda... Neko će uživati svim čulima, neko će na put, neko će uživati u kuvanju, neko u muzici.....opet prema položaju ovih planeta u svojim horoskopima...

★Ovog meseca na nebu:
(u pripremi :)

Majsko Sunce...
eto mene kad zvijezde dogore
eto me do zore

Zlatnim koncem da se spoje
srce moje, srce tvoje
srce moje tvoje obasjalo
eto me još malo



Нема коментара:

Постави коментар