четвртак, 27. април 2017.

Hoćemo li naći mir na drugoj strani....Venera na 29* Riba




★Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Biku, od jutros na 19*
01:38 Mesec sekstil Uran 
10:49 Mesec trigon Pluton
23:09 Mesec sekstil Kiron
14:16 Mesec konjukcija Sunce - Mlad Mesec - juče
★Planete danas:
Danas nema egzaktnih aspekata
28.Aprila Venera prelazi u Ovna 15:13
28.Aprila RxMerkur konjukcija Uran 16:49
30.Aprila RxSaturn kvadrat Kiron 22:24



Mesec će danas biti lepo aspektovan....od noćas nas prati energija iznenadnosti - sekstil sa Uranom, potreba da budemo originalni i slobodni!!! Na nju se nastavila snažna energija trigona i potreba da nešto suštinski promenimo (trigon Pluton). Na kraju dana čeka nas sekstil Meseca i Kirona...još jedan okidač za energiju Kirona.....



Venera na 29* Riba....
Ni tamo ni ovamo :)))
Jednom nogom Venera je u Ribama, drugom u Ovnu...Uživala je Venera boraveći u Ribama...tu u toj energiji Venera je egzaltirana - uzvišena....Sutra će u 15:13 CET preći u Ovna....planeta mira, diplomatije, lepote, ljubavi u energiju rata, akcije, strasti....
Šta se nalazi sa druge strane? Šta nas tamo čeka?
Hoćemo li naći mir....slobodu...ili....



★Venera kvadrat RxSaturn...
Poslednji uticaji ovog aspekta.....poslednja provera postoji li nešto stabilno, vredno, trajno....što će vas ipak posle svega, svih muka, kočnica, ograničenja, hladnoće zadržati tu gde jeste u priči u kojoj ste (bilo da ste u vezi, braku, ili ste sami...). Ili ste možda spremni za korak napred...za nove mogućnosti, novi život (ljubavni, fnansijski....)!!! Za ovu priču, za ovu energiju i njen uticaj na vas mnogo je bitan i jučerašnji Mlad Mesec u Biku....jer i ta energija priča priču o novom početku!!!




★Venera konjukcija Kiron...
Mnogima je ova konjukcija donela probleme u odnosima, vezama, ljubavnim pričama...dogodila se u vreme Venerinog menjanja pravca kretanja...iz retrogradnog u direktni. Oživele su neke stare rane, ali negde su se pojavile i nove...
Dodatnu težinu ovoj priči o Veneri doneo je kvadrat RxSaturna sa Kironom...koji će tek biti egzaktan za koji dan, tačno 30.Aprila!!!




Koliko sutra Venera će ipak "skočiti" u energiju Ovna...tačno u 15:13 CET!!!
Za razliku od energije Riba gde je Venera uživala, u energiji Ovna ona se neće osećati baš najbolje. Već ulaskom u Ovna moraće da se prilagodi ritmu ove energije....Venera kao vladar Bika i Vage, ima potrebu i želju da uživa u svim čulima, luksuzu...ima potrebu da se oseća sigurno i bezbedno (Bik), ali ima potrebu i da deli, da uživa u dvoje (ili više, društvenost), ima potrebu za harmonijom, ravnotežom, diplomatijom, kompromsom (Vaga). Sve ovo je teško izvesti u vatrenoj energiji Ovna...koja Veneru dočekuje u ritmu bubnjeva :))). Ovan je strastven, impulsivan, direktan...radi uglavnom prema instiktima... Ovde je poenta da Venera prelazi u znak kojim vlada Mars!!!



★Venera sekstil Mars...
Kada Venera pređe u Ovna krenuće i sekstil Venere i Marsa...Imali smo već ovaj sekstil na kratko dok je Venera bila u Ribama a Mars u Biku negde oko 15.Aprila kada je Venera krenula direktno u Ribama sa 26*!!! Ulaskom Venere u Ovna, ona i Mars u Blizancima biće u sekstilu neko duže vreme!!! Egzaktno će ove planete biti u sekstilu 9.Juna....ali tada će Mars biti u Raku a Venera u Biku!!! Možete zaključiti iz svega ovog da će Venera i Mars dugo biti u energiji sekstila (najpre u energijama Riba i Bika, zatim u energiji Ovna i Blizanaca i na kraju u energiji Raka i Bika)!!! 
Ovo je kao što vidite dugoročni aspekt....koji će ukupno trajati više od 11 nedelja. Računa se i energija sekstila posle 9.Juna....negde do oko 25.Juna!!!
Da se vratimo na sekstil Venere u Ovnu sa Marsom u Blizancima...Venera u Ovnu je u "šteti", Mars u Blizancima se dobro oseća....Mars je taj koji će Veneru dodatno "terati" na akciju!!! Večiti dečak - Mars u Blizancima i amazonka Venera u Ovnu u aspektu saradnje....biće ludo i nezaboravno :))).




★Na sve ovo da dodamo i sutrašnju konjukciju RxMerkura i Urana u Ovnu na 25* u 16:49!!!
Venera u Ovna prelazi u 15:13 CET, ova konjukcija je egzaktna u 16:49 CET!!! Interesantno!!!
Dugo će Merkur i Uran biti tesno povezani - u konjukciji!!! Sve zbog Merkurovog retrogradnog kretanja...Merkur će u direktan hod krenuti 3.Maja sa 24* Ovna, još jedna egzaktna konjukcija sada direktnog Merkura i Urana dogodiće se 10.Maja na 25*!!! Konjukciju ćemo osetiti i do 15.Maja!!!
Ono što nas očekuje sa ovom konjukcijom je u najmanju ruku neobična komunikacija!!! Očekuju nas i razna (prijatna i neprijatna) iznenađenja....Merkur će ovde "progovoriti na uši" što se kaže :))). Moj savet onako generalni je: "Ispeci pa reci"... Otvorite širom oči i nećete biti previše iznenađeni nekim događajima ali i psihološkim uticajima!!! Neko "buđenje" - Uran vam predstoji!!!


★Na kraju nas čeka 30.Aprila i kvadrat RxSaturna sa Kironom u Ribama!!! Nastupiće saturn sa svojim granicama, ograničenjima, obeshrabrenjima...Ne klonite duhom....već ispitajte svoje granice. Prihvatite Saturnove lekcije i dodatna iskustva ma koliko ona bolna bila...Prihvatite ulogu Saturna u vašem životu a ona je jasna: preuzmite odgovornost!!!


★Ovog meseca na nebu:



Našao sam mir na drugoj strani...


Нема коментара:

Постави коментар