четвртак, 20. април 2017.

"Čistim svoj život"...Pluton u Jarcu retrogradan od 10.Aprila do 28.Septembra 2017.




Danas osim što Pluton kreće u redovan retrogradni ciklus, srešće se Sunce i RxMerkur u Biku na 0*, a onda će Merkur ponovo ući u Ovna...Aktivno je danas zvezdano nebo!!!


Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Vodoliji, od jutros na 10*
Mesec od jutros nema aspekte...Prvi egzaktni aspekt Meseca danas je u 20:50 trigon sa RxJupiterom u Vagi na 16*...Retko se dogodi ali se dogodi :-)), da Mesec nema aspekte....Kasnije večeras sačekaće nas lep aspekt Meseca trigon sa RxJupiterom u Vagi....mnogi će u krevet krenuti lepo raspoloženi...sa dozom optimizma....sutra nas očekuje još lepih aspekata Meseca u Vodoliji sekstili sa Uranom, Saturnom i RxMerkurom!!!


★Danas nekoliko značajnih dešavanja na zvezdanom nebu:

Sunce konjukcija Merkur na 0* 07:53 CET
Merkur (ponovo) ulazi u Ovna 19:37 CET
Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod sa 19*21:35 CET



Merkur je od jutros 07:53  "naišao" na Sunce u Biku 0* pre njegovog (ponovnog) ulaska u Ovna u 19:37 !!! Uvek ★konjukcija Sunca i Merkura izazove određenu pažnju i uticaj...Pokrene ova energija misli, komunikaciju i sve ono što je u vezi Merkura!!! U prvom planu su neki razgovori koji će biti prilično biti za neke od vas!!! Mnogi će biti podstaknuti na neke pregovore, ugovaranja, kupovinu-prodaju i sl. Neka važna prepiska, dopisivanja, od SMS, mailova i svega već postojećeg u vreme savremene tehnike... Bićemo i u pokretu, neko će u "običnu" šetnju, neko na neki kraći put....Drugi će se baviti nekim učenjem....Sunce ovde podstiče samoizražavanje..Sunce - ego!!! Prošle godine imali smo čak sedam konjukcija Sunca i Merkura, ove godine ovo je druga njihova konjukcija. Prva je bila 7.Marta a konjukcija se dogodila u Ribama na 17*!!! Sledeća konjukcija će se dogoditi 21.Juna u Raku na 0*!!! Do kraja godine očekuju nas još tri konjukcije!!!



Nije ista konjukcija sa direktnim Merkurom i sa retrogradnim Merkurom (kao sada)!!! U ovoj današnjoj konjukciji zbog retrogradnog Merkura stvari su malo drugačije....Zbog energije retrogradnosti misli, komunikacija ali sve ono što Merkur predstavlja imaju energiju preispitivanja, prošlosti, kašnjenja, nejasnoća....Merkur ovde može da "pomrsi konce" :)). Zbog ovoga budite oprezni!!! Sa retrogradnim Merkurom nikada se ne zna!!! Ko zna šta vam može prirediti!!! Recimo da pošaljete pogrešnoj osobi poruku, da zakasnite na važan sastanak....itd. Konjukcija se događa u Biku pa preko Venere (vladar Bika) u "igri" su osećanja, emocije, novac, materijalno....ili ukratko rečeno emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost.....
Ovde je još nešto jako bitno!!! Merkur će za nekoliko sati, tačnije u 19:37 preći u Ovna!!! I dalje će biti u konjukciji sa Suncem u Biku (dozvoljen orbis delovanja), samo Merkur će nositi nešto drugačiju energiju....



★Merkur je već boravio u Ovnu....od 13.Marta do 31.Marta u direktnom hodu!!!
Merkur u Ovnu ima jednu posebnu energiju i uticaj....on je u ovoj energiji direktan, iskren, jasan, glasan, bučan....uostalom pročitajte ovaj tekst:  Merkur u Ovnu (tranzitni)....
Sada je ponovo u istoj energiji na istim stepenima kojima je već prešao u direktnom hodu!!! Sada će u retrogradnom hodu doneti mogućnost ponovnog dešavanja nekih stvari....a mi ćemo imati šansu i priliku da dovršimo nedovršeno...
Merkur je već neko vreme retrogradan...u retrogradni hod krenuo je 10.Aprila sa 4* Bika!!!
Merkur će biti retrogradan do 3.Maja kada će krenuti u direktan hod sa 24* Ovna
Merkur će ponovo ući u Bika 16.Maja!!!
Merkur će izaći iz retrogradne senke 21.Maja sa 4* Bika




Danas pored susreta Sunca i RxMerkura, Merkurovog (ponovnog) ulaska u Ovna još jedan bitan nebeski događaj za sve nas:
★Pluton u Jarcu kreće u retrogradni hod sa 19*
Pluton danas u 21:35 CET kreće u svoj redovan retrogradni ciklus!!! Dakle, neće se dešavati ništa što se već nekada nije dešavalo... Na nama je samo da pametno iskoristimo Plutonov retrogradni hod!!!
Pluton će u retrogradni hod krenuti sa 19* Jarca i biće retrogradan do 28.Septembra kada će krenuti u direktan hod sa 16* Jarca!! Dakle bitne "tačke" dešavanja su od 19* do 16* Jarca!!!
Nemam šta da dodam na ono što sam već napisala OVDE!!!
Na vama je da pogledate u kojoj kući će Pluton biti u retrogradnom hodu jer ta oblast života biće i bitna za svakog od vas pojedinačno!!! Kuća ili kuće, jer negde će se to dogoditi, da Pluton pređe iz jedne u drugu kuću!!! Za one koji tu znaju lakše će uspeti da sebi objasne neke stvari, za one koji to pojma nemaju a žele evo kako to mogu da urade: sam svoj majstor!!!
Naravno jako bitno je i koje će aspekte RxPluton u Jarcu praviti sa vašim planetama!!!




Za sve nas bitan je jedan tranzitni aspekt koji Pluton pravi već neko vreme: 
★Jupiter kvadrat Pluton:
Jupiter u Vagi i Pluton u Jarcu su u kvadratu još od Novembra prošle godine.
★Prvi egzaktni kvadrat imali smo 24.Novembra 2016 na 15* (obe planete direktne)
★Drugi egzakti kvadrat imali smo 30.Marta 2017. na 19* (Jupiter retrogradan)
Pluton kao i Jupiter bili su deo T-Kvadrata koji nas je sve prilično namučio!!!
★Treći egzaktni kvadrat očekujemo 4.Avgusta na 17* (Pluton retrogradan)!!!

Dakle, Pluton će se u svom retrogradnom hodu još jednom "sudariti" u energiji kvadrata sa Jupiterom!!! Još jednom ćemo imati uticaj ovih planeta na naš život!!! 
★U Septembru, Pluton će krenuti direktno 28.Septembra, tada nećemo više imati kvadrat sa Jupiterom u Vagi ali će Jupiter u Vagi istog dana 28.Septembra imati opoziciju sa RxUranom u Ovnu na 27* po treći put!!!
I ako već sada nemamo više uticaj T-Kvadrata i dalje ćemo imati uticaj "delova" tog kvadrata!!!




Čistim svoj život, kroz prozor, ormar stari
čistim svoj prostor od nepotrebnih stvari



Нема коментара:

Постави коментар