недеља, 16. април 2017.

Na današnji dan.....Danas na zvezdanom nebu:
Da li zbog vremenskih prilika da li zbog retrogradnog Merkura tek promenih planove za danas...Poranila sam, praznik je,  Mesec je u Strelcu....od jutros na 21*....lepa energija, raspoloženje (praznično), duhovna energija....Moj Mesec u Blizancima se brzo snašao u promeni planova....i opet radi dve stvari...sprema uskršnji ručak i piše ovaj tekst :-). Noćas je Mesec bio u sekstilu sa RxJupiterom sve je u skladu sa praznikom....
★Mesec će u 14:08 biti u trigonu sa Uranom u Ovnu....lepa energija iznenadnih dešavanja....iznenadnih poseta, druženja....
★Kasnije danas (18:11) Mesec u Strelcu kvadrat Kiron u Ribama na 26* u isto vreme kada imamo konjukciju Venere i Kirona na 26*....Danas i ovih dana Kiron u prvom planu!!!
★U 18:45 Mesec u Strelcu u trigonu sa Suncem u Ovnu na 26*, ravnoteža duše i ega....
★U isto vreme 18:53 Mesec u Strelcu u kvadratu sa Venerom u Ribama na 26*....pomešana osećanja...emotivna osetljivost...rekla bih preosetljivost!!!
★A onda će se u 20:26 sresti Mesec i RxSaturn na 27* Strelca....neka težina na duši...
★Mesec će krenuti u prazan hod od 20:26 do 01:04 kada će preći u Jarca!!!Danas dva egzaktna aspekta:
★Mars u Biku u sekstilu sa Kironom u Ribama na 26* u 14:24
★Venera i Kiron u konjukciji u Ribama na 26* u 20:59
★Juče Venera krenula napred...
http://zvezdanindnevnik.blogspot.rs/2017/04/putuj-venerovenera-u-ribama-krece-u.html                      

Bez obzira da li ste vernici ili niste, da li danas slavite ili ne....bez obzira na veru, kulturu, uverenja današnje energije usmerene ka Kironu u Ribama (sekstil sa Marsom, kvadrat sa Mesecom, konjukcija sa Venerom) donosi energiju praštanja....ili energiju opraštanja od nekog ili nečeg....Kiron je priča o ranama....nema osobe koja nije nekada u životu bila ranjena....ima onih koji svoje rane ne mogu na prste nabrojati....Ove energije nam omogućavaju da se sa ranama suočimo....oprostimo onima koji su nam ih naneli...ili zatražimo oprost onima kojima smo rane naneli....Ima onih kojima će najbitnije biti da oproste sebi!!!
★U pozadini je i Venerin kvadrat sa RxSaturnom sve do 21.Aprila, koji celu priču otežava, ali Saturn je uvek tu da nas "muči" i pre svega nešto nauči!!! On je tu da zajedno sa Venerom završi njen put preispitivanja, šta je vredno a šta nije u našim životima i kada su emocije u pitanju i kada su finasije u pitanju...Neko se ovih dana rastaje od neke osobe, neko se rastaje od načina na koji je nešto ili nekog vrednovao...Svi se negde ovih dana opraštamo od neke prošlosti....
★Na kraju ovog meseca 30.Aprila RxSaturn će biti u kvadratu sa Kironom u Ribama na 27*!!! To samo znači da proces lečenja i izlečenja traje....i trajaće....
★I ako će Venera 28.Aprila preći u Ovna, preći i pokrenuti nas u akciju i u novi emotivni život, i ako će već 18.Maja izaći iz retrogradne seneke, jedno vreme će nas kvadrat Kirona i RxSaturna iskušavati...Saturn postavlja granice, koči, pritiska, ali kada ova energija prođe i kada shvatimo šta je Saturn od nas hteo i šta nas je naučio....biće nam svima lakše....★Svi vi koji imate neke planete na oko 26*/27* promenljivih znakova: Blizanci, Strelčevi, Device i Ribe vi ste pod uticajem energija: Venere, Kirona, RxSaturna!!!
Naravno bitne su i kuće - oblasti života u kojima se nalaze ove planete!!!

Ja odoh da spremam ručak.....i ako je meni praznik....ovaj Blog čitaju i oni koji ne slave....zbog svih vas ja sam i na praznik napisala tekst...Možda sam malo skratila...ali sve što je bitno je pred vama. Moram da pazim da mi ne zagori ručak :)))
Onima koji slave želim sretan Uskrs!!! Svima i koji slave i koji ne slave želim da živimo u miru i slozi i toleranciji jer nam je to sada najpotrebnije!!!Нема коментара:

Постави коментар