петак, 21. април 2017.

"Prava ljubavna priča nikada se ne završava" Venera u Ribama kvadrat RxSaturn u Strelcu


"Ako imaš prošlost kojom nisi zadovoljan, sad je trenutak da je zaboraviš. 
Zamisli neku novu priču o svom životu, i poveruj u nju. 
Usredsredi se samo na trenutke u kojima si uspevao ono što si želeo,
i ta snaga će ti pomoći da postigneš sve što hoćeš....."
Paulo Coelho

Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Vodoliji, od jutros na 24*
Ne baš tačno u podne ali u podne Mesec u Vodoliji u sekstilu sa Uranom u Ovnu na 24*....Kasnije u 17:18 Mesec u Vodoliji u sekstilu sa RxSaturnom u Strelcu i u 20:22 Mesec u Vodoliji u sekstilu sa RxMerkurom u Ovnu....Tokom dana sve lepi Mesečevi aspekti, aspekti mira i saradnje (sekstili)...
Mesec će biti u praznom hodu kratko od 20:22 do 21:42 kada će preći u Ribe...
Prvi aspekt Meseca u Ribama u 22:13 kvadrat sa Marsom u Blizancima!!!★Mars danas prelazi u Blizance u 12:31....
Mars prelazi u Blizance, Merkur je prešao u Ovna....Mars vlada Ovnom, Merkur vlada Blizancima...Dobra je ova "razmena"....Mars u Blizancima u energiji vazduha može biti razdragan, uvek između dve ili više mogućnosti....Mars posle energije Bika ovde dobija "ubrzanje"...Merkur u Ovnu u energiji vatre takođe dobija neko ubrzanje posle energije Bika, bez obzira što je retrogradan....nešto je brži nego što je bio u Biku!!!

★O Marsu u Blizancima OVDE!!!
Aspekti Marsa u Blizancima:
11.Maj Mars kvadrat Neptun; 12.Maj Mars trigon RxJupiter; 29.Maj Mars opozicija RxSaturn; 31.Maj Mars sekstil Uran; 4.Juna Mars ulazi u Raka!!!


"Čarolija prave ljubavi je u tome što ne znamo kada će joj doći kraj."


Danas jedan egzaktni aspekt na nebu:
★Venera kvadrat Saturn
Venera u Ribama u kvadratu sa RxSaturnom u Strelcu na 27* u 13:08
Ovaj aspekt smo već imali 8.Aprila kada su i Venera i Saturn bili retrogradni:

Sada (danas) Venera je direktna (od 15.Aprila), Saturn je i dalje retrogradan, isti je stepen 27*!!! Ovo je zapravo treći put da imamo ovaj aspekt. 
Prvi je bio 27.Januara, drugi 8.Aprila i sada 21.Aprila!!! 
U Januaru obe planete su bile direktne i tada na 24*... 
Vrte se ove planete oko 24/27*!!! Zbog ponavljanja ovaj tranzit je jako bitan kao i kuće u kojima se nalaze Venera i Saturn...Obratite pažnju na te kuće!!! To su oblasti života koje su u "igri".
Sledeći kvadrat Venere i Saturna 8.Oktobra 2017. - Saturn u Strelcu 22*, Venera u Devici 22*...Sve je isto samo njega nema...:))
Sve je isto, a opet i nije....Isti je aspekt kvadrat između Venere i Saturna on je sam po sebi težak bez obzira na znak i poziciju. Isti je i stepen 27*!!! Ovde je Venera u romantičnim, vodenim Ribama, Saturn u avanturističkom vatrenom Strelcu, i retrogradan je!!! 8.Aprila obe planete su bile retrogradne pa je sve bilo kud i kamo teže...Venera je od skoro (15.April) krenula diraktno, možda je krenula i u neka "razračunavanja"....ali da li će joj dati Saturn? On i dalje pritiska, svom težinom zamišljenog kamena...mnogi se još uvek guše u svojm emocjama...
Venera bi da krene dalje i brže ka vatrenom Ovnu, ka novim mogućnostima, željama, prilikama....Saturn koči, zaustavlja, oteževa....ALI....činjenica je da Venera ipak ide dalje....Već 28.Aprila ona će preći u Ovna!!!
Šta dotle? 
Šta da vam kažem sem pratite energije...pratite i srce i razum....Saturn je odavno u Strelcu od skoro je retrogradan...Venera je još malo u Ribama...Kada pređe u Ovna mnogo toga će biti drugačije...Energije Ovna i Strelca se slažu, u jednom trenutku Venera i Saturn će biti u egzaktnom trigonu - 1.Juna!!! Samo, dotle ima još puno vremena...Najpre treba "preživeti" ovaj kvadrat!!! On je prisutan još od 27.Januara u različitim intezitetima....U Aprilu eto čak dva puta...Ovaj današnji je nešto kao završnica!!! 
Od Januara (ali i od ranije) prati nas i T-Kvadrat koji preko Jupitera u Vagi otežava naše odnose, veze....Sada već T-Kvadrat popušta i skoro da i ne deluje, bar ne deluje onim intezitetom od početka godine... I to je jedna od olakšica...Mada kvadrat RxJupitera i Plutona (30.Mart) prati ovu našu priču o kvadratu Venere i RxSatuna...Iz više razloga, najpre jer ni jedan aspekt ne deluje sam, zatim ovde je Jupiter jako bitan jer je vladar Riba (Venera u Ribama) i vladar je Strelca (Saturn u Strelcu)!!!
I dalje ću vas (po)savetovati da ne donosite teške odluke...Radije malo vežbajte mir i suzdržavanje, nešto kao prva pomoć kod bilo kog kvadrata!!! Iskoristite i to što je Venera u Ribama, gde ona voli da boravi...ali budite oprezni zbog RxSaturna koji nameće odgovornost, vernost, disciplinu, neke granice....pređite neke lekcije još jednom....a onda krenite dalje, onda i donosite odluke!!!
I imajte na umu:"Prava ljubavna priča nikada se ne završava"....ako se završi onda i nije bila prava!!!


Interesantan je vikend pred nama....
U vreme ulaska Marsa u Blizance i kvadrata Venere i RxSaturna Mesec je u Vodoliji. Večeras će preći u Ribe i dadaće notu romantizma, duhovosti, tajnovitosti,maštovitosti...Sledeće nedelje nas čeka energija novog početka - Mlad Mesec u Biku i ulazak Venere u Ovna, još jedan novi početak!!!Нема коментара:

Постави коментар