субота, 15. април 2017.

Putuj Venero....Venera u Ribama kreće u direktan hod!!!


Usporila Venera....
Planete koje menjaju smer (iz retrogradnog u direktan ili obrnuto, budu neko vreme stacionirane - prividno miruju, koliko dugo zavisi od brzine kretanja planete)....
Kada je neka planeta stacionirana to ukazuje na ogromnu energiju te planete, to je velika koncentracija energije usmerena na neku oblast našeg života. Koju oblast, rećiće nam kuća u kojoj Venera tranzitira. 
Stacioniranost je zapravo i trenutak isčekivanja, zaustavljanje daha...posle čega ćemo izdahnuti i udahnuti novi vazduh....Vreme je za neku vrstu oslobađanja, vreme je da proverite šta ste naučili i da li ste nešto naučili! Vreme je za nova iskustva ili za primenjivanje naučenog iskustva...Možda je i vreme za donošenje odluka....Mada oprezno bar dokle traje kvadrat Venere i RxSaturna!!!
Venera je stacionirana direktno na 26* Riba...
U 12:17 Venera kreće direktno posle 40 dana i 40 noći retrogradnog hoda!!!


Hej, dušo, hej, stara ljubavi
ja ne mogu više na te čekati.
Put putujem, put daleki...

Danas na zvezdanom nebu:
Mesec je u Strelcu, od jutros na 11*
★Mesec u Strelcu je od jutros u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 13* (15:14)...
Subota je....Velika Subota...Saturnov dan....Saturn retrogradan u Strelcu na 27*....I Mesec je u Strelcu za sada daleko od Saturna....srešće se sutra na Uskrs!!! 
Mesec je od jutros ali biće i dobrim delom dana u kvadratu sa Neptunom u Ribama, a gde je Neptun, tu je sanjivost, pospanost, energija "spava mi se još" :))...Buđenje sa ovim aspektom...Buđenje? Ko zna, mnogi su se od jutros teško probudili, mnogi će ostati sanjivi dugo....Priziva se od jutros kafa....oseća njen miris u mozgu i pre nego što je skuvana :))... Ova energija će mnoge zbuniti, bićemo pogubljeni, nerealni, osetljivi, nepraktični...Kako i da budemo praktični sa Neptunom...kako kada nas izaziva (kvadrat) da budni sanjamo, da "uhvatimo maglu" i nestanemo...da odlutamo negde...Obično to je neki zamišljeni oblak, naš unutrašnji svet....tamo gde nam je lepše nego što je stvarnost....K'o poručen je ovaj aspekt za umetnike (ako su budni), za stvaranje...jer mašta može svašta :))... Međutim ova energija nosi sa sobom laži, obmane...teško je sa ovom energijom razdvojiti stvarnost od fikcije...Gubitak realnosti...Lakše je pobeći nego se suočiti sa realnim svetom..

Mesec kvadrat Neptun

Ovaj Mesečev aspekt egzaktan je u 15:14, pre te (najjače energije) Venera kreće u direktan hod 12:17, da li će ova energija zbuniti Veneru? Ne bih rekla, ona je u Ribama, Ribama vlada Neptun, dakle Venera je ako tako gledamo već odavno zbunjena :)))
★Venera sada kreće direktno....polako....sa 26* Riba. 18.Aprila ponovo dolazi na 27*, 21.Aprila još jednom pravi egzaktni kvadrat sa RxSaturnom u Strelcu!!!
Dakle, na (direktni) put kreće pod utiskom Mesečevog kvadrata sa Neptunom, ali i sa energijom kvadrata sa RxSaturnom!!! I kao u pesmi....Venera više ne može čekati....ide dalje, sama ili sa nekim to znate samo vi....naravno ovo u prenosnom smislu....Da li se nešto bitno dogodilo za vreme retrogradne Venere u vašem ljubavnom ali imaterijanom životu, to znate samo vi....Znam i ja za neke od vas....sa kojima sam bila u kontaktu....
★Kreće Venera napred, ali i dalje je u retrogradnoj senci....i dalje nosi kofer prošlosti ali on je sada ne opterećuje previše....Biće ona još neko vreme oprezna...Prva "stanica" na direktnom putu je ulazak u Ovna 28.Aprila, 18.Maja izlazi iz retrogradne senke, oslobodiće se kofera prošlosti sasvim do sledeće prilike (retrogradnog kretanja Venere) 5.Oktobra 2018. (u Vagi i Škorpiji)!!!

Venera kreće u direktan hod

Mnogi od vas su naučili nešto ili sve :)). Neki su obnovili ljubav, neko se vratio nekome, sve u stilu "počnimo ljubav ispočetka"....Oprostili su jedni drugima, još i ako su zaboravili nema čega da se plaše u narednom periodu....Na žalost ima i onih koji su svoje ljubavne priče (veze, brakove) završili, ili su u fazi završetka...Ima i onih koji su započeli veze u retrogradnom periodu...šta zna srce šta je retrogradna Venera :)). Nadam se da će sada kada je taj period završen ostati isto onako očarani (zaljubljeni) kao kada je veza počela....Ako nastane neki problem....polako, bez panike....pogledajte bolje bez "ružičastih naočara", pre nego zaključite da ste razočarani!!!
Oni koji ostaju sami, ili su i dalje sami dolazi period kada će moći da se nadaju da više neće biti sami posebno od 28.Aprila kada Venera pređe u Ovna, u energiju novog početka....

Venera kvadrat Saturn

Idemo dalje dragi moji....sami ili sa nekim ali idemo dalje....Samo da "preživimo" Venerin kvadrat sa RxSaturnom još jednom 21.Aprila. Pomoći će nam svakako Venerin sekstil sa Marsom u Biku već 17.Aprila!!!
Budite oprezni dok traje kvadrat Venere i RxSaturna....u bilo kojoj fazi i priči da se nalazite...I ako Venera više nije retrogradna još uvek je opterećena retrogradnom senkom, a kvadrat sa RxSaturnom ne spada u lake energije (tranzite)!!! Nemojte sada da pokleknete...ne donosite odluke, posebno ne one drastične!!! Sve prolazi proći će i ova energija....Pokušajte da shvatite šta vam RxSaturn u Strelcu poručuje...preuzmite odgovornost za svoju sudbinu!!!
Pomoći će sekstil Venere i Marsa!!! Ova energija će i popraviti i poboljšati odnose, veze...emociju!!! Mars će vam omogućiti da se suočite sa problemima ako ih (još) ima!!! Daće vam snagu i energiju da se borite....polako, temeljno, ako treba tvrdoglavo i uporno (Mars u Biku), čulno, senzualno...(Mars u Biku)....Ova energija je tu da pokažete i dokažete ljubav...da se borite za svoju ljubav!!!


Venera konjukcija Kiron; Mars sekstil Kiron

Od 11.Aprila u vreme Punog Meseca u Vagi, krenula je energija konjukcije Venere i Kirona u Ribama. Sutra će se sresti direktna Venera i Kiron na 26* Riba u 20:59 CET. Pre toga će Mars u Biku biti u sekstilu sa Kironom u Ribama na 26* u 14:24!!!
Kiron u Ribama će ovde odigrati značajnu ulogu baš sada u vreme direktnog kretanja Venere!!! Konjukcija obično spada u povoljne aspekte, ali....bitno je i koje aspekte Venera i Kiron prave sa vašim planetama....
Jedna od lekcija koju donosi konjukcija Venere i Kirona je da ljubav ne treba da boli!!! Prava ljubav ne boli....I ovde u ovoj rečenici je odgovor i ključ za svako pitanje koje bi moglo da se nametne sa energijom ove konjukcje!!! 
Ljubav ne boli, ljubav ne treba da boli, bol donosi pogrešan izbor, bole laži, prevara...bole prevelika i nerealna očekivanja.... boli odbijanje....
Kakvu ulogu ovde ima Mars u Biku? Njegov sekstil sa Kironom (i Venerom) može samo da pomogne posebno onima koji su u nekom procesu iscelivanja, lečenja...lakše će pronaći "ključ". Sa ovom energijom lakše do transformacije...Ovo je energija hrabrosti da se suočimo sa problemima. Kod ove energije potrebna je i lična aktivnost, aktiviranje ove energije, svesno aktiviranje....nešto kao potreba i želja da se nešto učini....jer ovaj aspekt i ovu energiju u suprotnom nećete ni osetiti!!!!

Molitva: Mesec sekstil Jupiter

Kasno večeras u 23:15 CET Mesec u Strelcu biće u sekstilu sa RxJupiterom u Vagi na 17*...Lepa energija za kraj dana, posle svega što nam se dešava ovo je energija kao "melem na ranu"...Za one koji žele da se odmore i ranije legnu u krevet ali i za one koji žele negde da izađu....


★Ove nedelje na nebu:




Нема коментара:

Постави коментар