среда, 11. јануар 2017.

Zagrejmo dan....Mars sekstil Pluton...

⭐⭐⭐
Sreda je...Merkurov dan....Merkur je na 29* Strelca, sutra će preći u Jarca!!! Sutra je i Pun Mesec u Raku...sutra će....ko zna šta će biti...za nekog buran dan i buran period, za druge još samo jedan dan u nizu...I dok nas muči sneg i hladnoća u Januaru na drugoj polovini zemljane kugle čitavih 40 stepeni ali u plusu!!! U Grčkoj pada sneg....gledam od jutros na FB taverna Thessaloniki Taverna & Snack bar,  Megali Ammos na Skiatosu prekrivena snegom!!! Meni u glavi Maroko i Marakeš :-))).


Danas na zvezdanom nebu:

Mesec je u Raku
Mesec sekstil SMČ 09:02
Mesec trigon Venera 13:51
Mesec trigon Neptun 16:05

Mesec opozicija Sunce - Pun Mesec 12:33 (12.Januar)

Mars sekstil Pluton 08:14


Mesec trigon Venera, trigon Neptun

Mesec je u Raku, od jutros na 5*
Mesec danas lepo aspektovan....od jutros sekstil sa RxSMČ u Devici na 5*...jaka intuicija, "vrata" ka novim iskustvima ka budućnosti...Preko puta SMČ je RxJMČ u Ribama...iskustva koja treba napustiti! Jedna vrata se zatvaraju druga otvaraju....slušajte intuiciju!!!
Kasnije Mesec u Raku trigon Venera u Ribama na 8*....ljubavna, emotivna, romantična osećanja...osmeh, zagrljaj, lepe reči....energije Raka, Riba - voda, preplivaće nas osećanja...lepa energija za sve kreativce, umetnike....lepa energija za materijalne prilike!!!
Posle podne Mesec u Raku trigon Neptun u Ribama na 10*....Neptun je viša oktava Venere...još ljubavi, još emocija....čarolije, ljubavne "magije"...K'o poručeno za romantike, sanjare...sve one koji i budni sanjaju...


U najavi: Sutra u 12:33 CET Pun Mesec u Raku....
Neki zloslutni naslovi od jutros mi lede krv u žilama....

Pun Mesec u Raku 12.Januar 12:33

Danas jedan egzaktni aspekt: Mars u Ribama sekstil Pluton u Jarcu na 17*
Jaka, izuzetna energija, fanatična volja posebno ona radna...Ovo je jaka fizička, psihička ali i emocionalana energija!!! Na vama je da ovu energiju iskoristite na pravi način... Vreme je za hrabrost i samopouzdanje... Gde je Pluton tu su i promene... dobar je aspekt dakle takve i promene.... samo treba naglasiti da je ovo aspekt kraćeg trajanja do dva tri dana!!! Međutim nema razloga da ga ne osetite... i njegovu moć da regeneriše, da poboljša zdravlje i vitalnost... Ako već neko vreme sebi obećavate od sutra počinjem da vežbam... sada je vreme za to.... nema izgovora :-). U svakom slučaju vreme je za akciju... 
Gde su Mars i Pluton zajedno tu je i strast, možda i ljubomora, u svakom slučaju jaka fizička energija... tu je i energija Riba...strast i romantika, tu je i energija Jarca malo praktičnosti i sigurnosti tek da se nađe... Neko će uživati u vodama Riba, neko čvrsto stojeći na zemlji...i jedni i drugi dobijaju... Šta je kome bitnije....emocije ili razum! Svi u akciju :-)

Mars sekstil Pluton


Danas Mesec lepo aspektovan...sa Venerom i Neptunom...
Mars u Ribama u sekstilu sa Plutonom u Jarcu....mešavina osećanja, emocija i strasti...Volite se ljudi....širite ljubav..."vodite ljubav ne rat"...Volite se jako, strastveno....(Mars, Pluton), budite romantični, čarobni.. (Mesec, Venera, Neptun)...Ja bih u Maroko u Marakeš :-)))....u Grčkoj pada sneg :))
Нема коментара:

Постави коментар