уторак, 24. јануар 2017.

"Sanjao sam noćas da te nemam"......Ovih dana na zvezdanom nebu!


✭✭✭
Utorak je....Marsov dan...Mars je u Ribama na 27*, jako blizu je Kirona i Venere a oni su u konjukciji od juče!!! Kasnije večeras Mars će biti u kvadratu sa Mesecom u Strelcu na 27*!!! Ne baš laka energija ni za dan ni za noć....Pišete mi da ne spavate dobro ovih dana...ako vam je za utehu ne spavam ni ja najbolje....Od kako je Mesec pre neki dan bio u Vagi na mom ASC, sada u opoziciji sa mojim Nat Mesecom....i spavam i ne spavam....i sanjam i ne sanjam...:-)))

♫♬♪♩
Sanjao sam noćas da te nemam
da ležim budan na postelji od snijega
I tiho,tiho
neka druga žena
moje ime doziva kroz noć
Ružan san

Danas na zvezdanom nebu:

Mesec je u Strelcu
Mesec trigon Uran 05:35
Mesec kvadrat Venera 05:56
Mesec kvadrat Kiron 07:48
Mesec sekstil Jupiter 09:38
Mesec konjukcija Saturn 11:38
Mesec kvadrat Mars 18:33
Mesec u praznom hodu od 18:33 do 23:43
Mesec prelazi u Jarcu 23:43

Mesec je u Strelcu, od jutros na 22*
Mesec je pre zore pa do ovog trenutka (10h) vrlo aktivan što se aspekata tiče...aspekti "naslagani kao kore na torti" :))...Mesec trigon Uran, kvadrat Venera i Kiron, sekstil Jupiter!!! 



Jučerašnja egzaktna konjukcija Venere i Kirona u Ribama rano jutros u kvadratu sa Mesecom u Strelcu na 21*....Budili su se mnogi jutros i pre alarma, neko zbog neke fizičke boli, neko zbog boli duše...Mnogi me pitaju zašto ovih dana ne mogu da spavaju....splet okolnosti je takav da su nam snovi ovih dana jednostavno ili teži ili ne možemo da uhvatimo san...Ako pogledate kartu neba možda će vam biti jasnije: U energiji Riba su: JMČ ☋ 4*, Neptun 10*, Venera 21*, Kiron 21* i Mars 27*....U astrologiji se 9.kuća i 12.kuća vezuju za snove....pogledajte ove kuće i natalno i šta vam tranzitira kroz te kuće....pogledajte i vladare ovih kuća gde su u tranzitu kroz vaš horoskop....Mesec i Neptun su prirodni signifikatori (glavni pokazatelji) snova!!!

Mesec je od jutros u sekstilu sa Jupiterom u Vagi na 22*...posle možda ne prospavane noći (kako ko), ova energija donosi optimizam i sreću....veru u bolje sutra....ili možda najjednostavnije: "noćas ću se naspavat" :)). ALI...kako Mesec putuje dalje, uskoro će se 11:38 susresti sa Saturnom u Strelcu na 23*...i eto pesimizma, melanholije, tuge, pada energije...Kasnije popdne Mesec u kvadratu sa Marsom u Ribama, nervoza, nemir, višak energije, sukobi....Mesec zatim ulazi u prazan hod i pred ponoć prelazi u Jarca....sve su šanse da snovi ni noćas neće biti lake....


Prvi Mesečev aspekt u Jarcu biće trigon sa SMČ ☊ 09:24, kasnije sekstil sa Neptunom u Ribama 20:06 (25.Januar)....možda nam snovi budu lakši....Mala napomena konjukcija Venere i Kirona biće aktuelna i sutra i još koji dan!!!





Нема коментара:

Постави коментар